OKCoin anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

 • Taker: 0,2%; Producent: 0,0% handelsgebyrer
 • Futures margenhandel
 • [email protected] E-mail

Målgruppe

 • Global

Depositum

 • Bankkabel

Valutaer

 • USD

Fordele

 • Store futuresinstrumenter til asiatisk publikum.
 • Fremragende produkt med avancerede handelsmuligheder
 • Lave gebyrer, høje volumener

Ulemper

 • Support er lidt affald
 • Konstant lederomsætning hæver øjenbrynene
 • Mange tilbagevendende rygter om manipulation af deres markeder.

Resumé

OKcoin, en af ​​de tre store kinesiske bitcoin-børser, foretog det første og mest succesrige træk ind på USD-markedet og forankrede sig stærkt som den næststørste USD / BTC bag bitfinex. Dette er et bevis på dets overlegne handelsplatform, konkurrencedygtige gebyrstruktur, fortsatte produktinnovation og førsteklasses international support.

Med sine lave gebyrer, avancerede funktioner som futures, marginhandel og et udlånsmarked og nogle unikke ordretyper udviklet med større forhandlere i tankerne, bør OKcoin betragtes som en topmulighed for enhver seriøs erhvervsdrivende. Mens der er begrænsninger på indskud og udbetalinger fra amerikanske baserede handlende, og bankplaceringen ikke er optimal set fra et gebyrperspektiv, er en e-mail og adgangskode alt, hvad der kræves for at åbne en bitcoin-konto. Det er værd at overveje at bruge en lokal børs som en ind- og udbetalingsgateway og OKcoin som bitcoin-handelsplatform.

Sikkerhed

OKcoin tilbyder sms eller google authenticator to-faktor autentificering (2fa) til tilbagetrækning og overførsel af midler, ændring af adgangskode og sikkerhedsfunktioner. Når 2fa er indstillet, er der en valgfri administratoradgangskode-funktion, der, når den startes, er påkrævet ved handel, tilbagetrækning og ændring af sikkerhedsindstillinger. Brugere har lov til at bestemme, hvor ofte administratoradgangskoden anmodes om handel. Derudover er der en loginhistorik inden for sikkerhedsafsnittet, der beskriver hvert login, inklusive IP-adresse og tid. Dette kan bruges af klienter til at identificere mistænkelig login-aktivitet.

Ifølge support undersøger et risikostyringssystem automatisk et stort antal forskellige parametre, der er beregnet til at identificere mistænkelig kontoadfærd – for eksempel nysgerrige kontoændringer inden en anmodning om tilbagetrækning. Hvis kontoen bliver markeret med risiko, vil tilbagetrækning blive blokeret indtil bekræftelse.

“Flertallet” af midlerne opbevares i multisig-kølelager – og i august 2014 viste en okcoin-revision, at 105% af de samlede kundemidler blev holdt i reserve. Dette ser ud til at tillade 100 +% af midlerne at blive opbevaret i kølerum, samtidig med at der tilvejebringes tilstrækkelig likviditet med varm pung til at opretholde væskehandel. Skulle der være en varm pungbrud, ville OKcoin ikke have noget problem med at absorbere hit.

OKcoin gemmer ikke mere end 1000 bitcoin pr. Kold tegnebogadresse, som hver kræver to nøgler for at underskrive overførsler. Den ene opbevares i en bankboks placeret i Beijing, den anden i en by på USAs vestkyst. Der kræves to forskellige personer for at få adgang til sikkerhedsboksen i begge byer. De rejser ikke sammen.

åbning af en okcoin-konto

Individuelt niveau 0 niveau 1 niveau 2
Daglige indbetalings- og udbetalingsgrænser 0 $ 2.000 – ingen USD-udbetalinger tilladt $ 50.000
Bekræftelseskrav E-mail og kodeord personlige oplysninger – fødselsdag, navn, nationalitet, pas / ID-nummer, adresse Upload af pas / ID, verifikationsophold – regning eller kontoudtog
Virksomhed Niveau 0 Niveau 1 Niveau 2
Daglige indbetalings- og udbetalingsgrænser 0 $ 2.000 – ingen USD-udbetalinger tilladt $ 500.000
Bekræftelseskrav E-mail og adgangskode Firmanavn, hvor det er indarbejdet, firmanummer, stiftelsesdato, registreret adresse Kontakt support direkte for yderligere krav

OKcoin software gennemgang

OKcoin-platformen er en af ​​de mest stabile, flydende og avancerede på markedet. Det sporer kun Bitfinex med hensyn til BTC / USD-handelslikviditet, men for den professionelle erhvervsdrivende er det uden sidestykke.

Handelsplatformen er opdelt i spotkategorier og futures-handelskategorier, hvor litecoin og bitcoin tilbydes på hver. Kort og lang markeds- / grænseordre placeres let sammen med et antal avancerede ordretyper såsom efterfølgende stopordrer, Iceberg Orders og TWAPs. Der er en ordreskærm, der viser de åbne standardordrer samt kontohandelshistorikken.

Ved at klikke på “fuld skærm” -knappen placeret direkte over ordrebogen vil der blive lanceret en sofistikeret kortfunktion med en integreret handelsbog og dybdekort. Der er en bred vifte af forskellige tekniske analyseindstillinger på tværs af flere tidsrammer, indikatorer og diagramtyper og er tilgængelig for både spot- og futureshandler. For de tekniske analytikere blandt jer kan du konstruere trendlinjer ved hjælp af tilbagekoblingslinjer, ventilatorer og linjer. Selvom nogle af de avancerede handelsordrer ikke er tilgængelige fra handelsplatformen i fuld skærm, er den designet til handel med et enkelt klik med markeds- og grænseordrer. Et antal procentknapper – 10, 20, 50 og 100% – giver en erhvervsdrivende mulighed for nemt at investere den tilsvarende procentdel af sin kontosaldo til enhver handel.

Marginhandel

Der er en “lån” -knap, der fremtrædende vises lige over hovedhandelssloppen, som tilbyder gearet handel finansieret af andre brugere. afhængigt af VIP-niveau (forklaret nedenfor) er brugerne tilladt hvor som helst fra 2 til 3x gearing, og lån kan tages fra 5 til 360 dage. Låneordrer placeres på en separat børs, hvor låntagere og långivere vælger deres ønskede daglige rentesats, og der foretages match. Da vi sidst tjekkede, var der relativt ringe likviditet på lånesiden med to tilbud på 0,02% daglig rente i 90 dage eller i alt 1,8%. På lånesiden var der nogle ret massive beløb, der tilbydes, med en kvart million til rådighed til en.05% daglig rente.

Der foretages et marginopkald, når brugerbalancen er mindre end 20%, men positionerne lukkes ikke med magt, før saldoen på brugerkontoen falder til 10% af de åbne handelspositioner, på hvilket tidspunkt positionerne afvikles og returneres til den erhvervsdrivende minus rentebetaling til långiveren. Baseret på OKcoyns store handelsvolumener skal långivere være relativt godt beskyttet ved sådanne margin call-niveauer, men massive chok på markedet kan resultere i en manglende evne til at afvikle positioner og et tab af nogle eller alle de lånte midler. OKcoin påtager sig intet ansvar i en sådan begivenhed.

OKcoin fremtidig handel

OKcoin var den første til at tilbyde futureshandel på BTC / USD-markedet og er fortsat den største med hensyn til likviditet.

Tre knapper over handelsplatformen svarer til afregningsdatoer for kontrakter – som hver vurderes til $ 100 – en uge, to uger og kvartalsvis. De sidste fire cifre, der vises på hver af knapperne, angiver leveringsdatoens måned og dag med kontrakter afgjort kl. 08:00 GMT.

Alle de samme handelsordrer, der er tilgængelige på spotmarkedet, er tilgængelige ved handel med futures. Forhandlere kan vælge 10x eller 20x gearing – vi anbefaler stærkt, at du ikke overstiger 10 gearing – på korte eller lange handler og indtaste en grænse eller markedsordre. Fuldskærmsindstillingen giver større kortfunktionalitet, men tilbyder begrænsede ordretyper.

OKcoin udsteder et marginopkald på 20% eller derunder og afvikler automatisk positioner på 10% eller derunder. Forhandlere tilbydes to marginvariationer – faste og tværgående marginer. Den første indstiller en margin pr. Position, mens den sidstnævnte gennemsnitlig alle position ydeevne for at bestemme margin opkald og likvidationsniveauer.

Da bitcoin-futuresmarked generelt er mindre likvide og mere volatile end traditionelle futuresmarkeder, kan det ske, at marginopkald ikke afvikles i tide, hvilket resulterer i en negativ kontosaldo. For at sikre dette sker ikke OKcoin har en forsikringsfond. OKcoin finansierer kontoen med 25 BTC ugentligt og tilføjer den såkaldte “likvidationsbalance” eller den resterende marginsaldo, der ville være returneret til brugeren, efter at en position blev automatisk lukket. Dette er beregnet til at afskrække brugere fra at lade deres konti nå niveauer for automatisk likvidation. I tilfælde af at store markedsbevægelser resulterer i negative saldi, der overstiger beløbet i forsikringsfonden, er der en socialiseret tabsmekanisme, der trækker en procentdel fra de rentable futurespositioner i samme periode.

VIP-niveauer

En brugers VIP-niveau bestemmes af antallet af akkumulerede “belønningspoint”, der primært optjenes gennem handelsaktivitet, men også tildeles for at udfylde KYC-kravene. VIP-niveauet bestemmer brugerens gebyrer, lånegrænser og tilladte gearing af handel. Bonuspoint udløber aldrig, så når en bruger har opnået et bestemt VIP-niveau, skal de opretholde denne status, selvom VIP-politikker kan ændres.

BrugerniveauKravede point
Grundlæggende bruger <8,888
VIP 1 >8,888
VIP 2 >88.888
VIP 3 >288.888
VIP 4 >588.888
VIP 5 >888.888
Guldkonto Betalt opgradering fra VIP 5

Gebyrstruktur

Handelsgebyrer

Producentgebyr * Takeafgift **
30 dages handelsvolumen i btc Betaling Brugerniveau Betaling
0 0 Grundlæggende bruger 0,2%
500 0 VIP 1 0,18%
2000 0 VIP 2 0,16%
5000 0 VIP 3 0,14%
15.000 0 VIP 4 0,12%
25.000 0 VIP 5 0,1%
0 Guldkonto 0,1%

* Producentgebyr gælder ved køb af bitcoin

** Takergebyr gælder ved salg af bitcoin

Depositum / udbetalingsgebyrer

Der er et 0001 minearbejde ved tilbagetrækning af digital valuta.

USD Indbetaling Minimum tilbagetrækningsbeløb
Bankoverførsel (depositum / udbetaling) 0% /. 1%, min. $ 15 $ 500 minimum
OKbetaler 1,5% gebyr Intet minimum
Perfekte penge 3% Intet minimum

* OKcoin opkræver ingen gebyrer på indbetalingstransaktioner. Kontakt banken for at bestemme gældende gebyrer i slutningen.

Mobil

Alle funktioner, inklusive futureshandel, er tilgængelige i okcoin android-applikationen. OKcoin afventer i øjeblikket appels godkendelse til optagelse af futureshandel i IOS-butikken, men alle andre funktioner er tilgængelige i den brugervenlige app.

OKCoin kan ikke være noget for dig, hvis:

Du er bosiddende i et vestligt land.  

Selvom OKCoin har et produkt, der vender mod engelsk, kan det være lidt groft rundt om kanterne, og der er masser af alternativer, der primært er fokuseret på det vestlige publikum. Hvis du blot ønsker at købe bitcoin eller krypto, er coinbase et godt alternativ for amerikanske investorer, bitfinex for beboere andre steder. Hvis du er kommet til OKcoin for futuresmarkederne, vil vi anbefale at se på bitmex i stedet. Stadig usikker? Tjek vores værktøj til sammenligning af udveksling for lister over produkter, der passer til dine behov.

Bundlinie

Bor du i Kina? Japan? Sydkorea? Dette er en fremragende udveksling for dig. Indbyggere i det vestlige land vil også sætte pris på høje likviditetsvolumener og en fremragende futuresplatform, men vil sandsynligvis blive bedre tjent andre steder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me