Rejer anmeldelse | Social handelsplatform

Rejer anmeldelse

Rejer er en kryptokurrency social handelsplatform, der giver dig mulighed for at automatisere dine handler. Dette forbedrer den måde, du administrerer din portefølje betydeligt på. Sociale handelsplatforme, som denne, gør det let at handle aktiver ved at tillade selv nybegyndere at kopiere handel med mere erfarne forhandlere og minimere deres tab, mens de lærer på jobbet.

I denne Shrimpy-gennemgang vil vi overveje de funktioner, der gør den unik, og de generelle op- og nedadrettede sider ved at bruge platformen til social handel.

Rejer anmeldelse: Platform oversigt

Shrimpy er en af ​​de førende sociale handelsplatforme i verden. Social handel inkluderer porteføljestyring, hvilket betyder, at handlende som Shrimpy hjælper med at administrere brugernes midler. Crypto-handlende kan sætte deres portefølje på autopilot og tjene med denne platform uden at skulle bekymre sig om markedssvingninger og andre faktorer, som typiske investorer skal have i tankerne.

Rejer har hidtil et volumen på over $ 2 mia. Og mere end 300.000 handler om dagen. Det fungerer med forskellige top krypto-udvekslinger, herunder Binance, Coinbase Pro, Gemini, Kraken, KuCoin, OkEx, Koinly og andre. Det er værd at bemærke, at hver handelsplatform kan betragtes som den bedste cryptocurrency-udveksling. Derfor viser arbejdet med sådanne velrenommerede børser troværdigheden af ​​platformen for de tjenester, den tilbyder.

Hvordan fungerer rejer?

Platformen blev bygget med en universel crypto exchange API. Dette betyder, at det er i stand til at integrere med enhver krypto-udveksling uanset design. Brugere af integrerede børser som angivet ovenfor kan problemfrit forbinde Shrimpy til et hvilket som helst antal af deres udvekslingskonti. De kan derefter automatisere deres handelsstrategier og derved øge ydeevnen og reducere deres langsigtede risici betydeligt.

Ved at forbinde deres udvekslingskonti kan de også kopiere tophandlere i rummet. Dette er også en fantastisk måde at reducere risici og forbedre overskuddet. Selvom dette betyder, at de mister, når den erhvervsdrivende, de kopierer, mister, er der større chancer for at få succes, end når nybegyndere vover at handle på egen hånd meget tidligt.

Der er et stort leaderboard med en lang liste over tophandlere som ledere, som nye kan følge. De handler baseret på forskellige strategier, hvilket betyder, at der altid vil være forhandlere med passende strategier for alle.

Ikke kun det, der er et voksende samfund af forhandlere med forskellige niveauer af færdigheder. Ved at tilmelde sig kan nye handlende være en del af dette samfund og lære af andres erfaringer for at forbedre deres handelsviden og vokse sammen.

Rejer anmeldelse: Hovedfunktioner

Der er mange funktioner på Shrimpy. Vi vil dog kun dække de følgende få i denne Shrimpy-gennemgang.

Sikkerhed

Rejer kan prale af at have sikkerhed for sine brugere som en højeste prioritet. API-nøgler er sikkert krypteret og gemt FIPS 140-2 validerede hardwaresikkerhedsmoduler. Dette sikrer, at sikkerheden og fortroligheden af ​​Exchange API-nøgler bevares. De har også en 2-faktor-godkendelse, som de opfordrer brugerne til at aktivere for yderligere at sikre, at midlerne er sikre.

Priser

Shrimpy tilbyder prisindstillinger for at sikre, at alle er inkluderet. Der er grundlæggende to planer, “HODLER” og “PROFESSIONELLE” planer. Den første er gratis uden gebyrer overhovedet. PROFESSIONAL har tre faktureringsplaner; månedligt, 6 måneder og årligt. Rækken af ​​tjenester er naturligvis anderledes, og de på PROFESSIONAL-planen nyder meget flere funktioner end HODLER-planen.

Tilknyttet program

Shrimpy har et henvisningsprogram til brugere, inklusive HODLERS. De tjener en 50% provision på deres henvisningers betalinger på platformen i de første tre måneder. Dette er en måde at belønne sine kunder for deres support, og alle kan drage fordel af det.

Erfarne handlende kan også tilmelde sig for at blive sociale ledere. De har bare brug for at tilmelde sig og vælge at blive sociale ledere i lederfanen. Derefter kan de begynde at handle med enhver strategi og opbygge en gruppe følgere. Bagefter får de betalt $ 4 pr. Måned for hver tilhænger, der kopierer deres handelsmønstre.

Rejer anmeldelse: Bedømmelse

Denne Shrimpy-gennemgang viser, at platformen er et ganske moderne sted for social handel, der giver nye forhandlere mulighed for at udnytte andre forhandleres oplevelser for at få mest muligt ud af deres investeringer og handler. Det mangfoldige samfund giver dem de bedste muligheder for at vokse, og det er derfor et godt sted for begyndere at starte deres rejse.

Fordele:

  • En inkluderende platform: Rejer giver alle muligheden for at blive en bedre forhandler. Dette er muliggjort gennem den gratis plan, som alle kan bruge til at komme om bord og eksperimentere med social handel.
  • Vækstmuligheder: Nye handlende kan bruge Shrimpy til at vokse hurtigt ved at observere og følge deres handelsplaner og strategier.
  • Belønning for alle: Alle på Shrimpy bliver belønnet. Lederne belønnes for deres tilhængere, mens tilhængere belønnes generøst for at bringe nye brugere til platformen.
  • Høj sikkerhed: Shrimpy tager brugernes sikkerhed meget seriøst, hvorfor det har stærk beskyttelse for sin API og dets brugeres.

Ulemper:

  • Den gratis HODLER-plan har meget begrænset adgang til funktioner sammenlignet med den betalte PROFESSIONELLE plan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me