Sådan investeres i Ethereum (ETH) futures – ultimativ guide til begyndere

Ethereum

Hvad er Ethereum Futures?

Futurekontrakter er simpelthen aftaler om at købe eller sælge et aktiv på en forudbestemt dato i fremtiden til en forudbestemt pris. Ethereum-futures er derfor aftaler eller kontrakter om at købe eller sælge Ether (ETH) til en forudbestemt pris på et forudbestemt tidspunkt i fremtiden.

Ethereum-futures handles på cryptocurrency-udvekslinger, der tilbyder Ethereum-futures. Der er mange kryptobørser, der tilbyder futureskontrakter over hele kloden. Det er dog investorens eller den erhvervsdrivendes pligt at sikre, at de foretager grundig undersøgelse for at sikre, at de ikke falder i hænderne på en fidus.

Ethereum

For at undgå at komme i fælden for svindlere, skal du finde ud af, hvor velrenommeret børsen er blandt andre investorer / forhandlere. I tilfælde af problemer, der er rejst af forhandlere, især når de giver anmeldelser om børsen, bør investoren finde ud af mere om det pågældende emne for at finde ud af, om børsen løste det, eller om det stadig påvirker andre handlende.

De bør også undersøge børsen for at finde ud af, om børsen tilbyder de funktioner, de leder efter. Nogle af de funktioner, du skal passe på, når du vælger en futuresbørs, hvor du kan investere i Ethereum (ETH) futures inkluderer gearing, gebyrer og basisvaluta.

BTCC crypto derivater handelsplatform er en af ​​de bedste futures handelsplatforme rundt om i verden. Det har eksisteret i over 9 år, og det tilbyder en af ​​de højeste gearinger i Ethereum futures trading. Det tilbyder maksimal gearing på 150 gange afhængigt af den type futures-kontrakt, som den erhvervsdrivende vælger at handle. Platformen har også relativt lave handelsgebyrer sammenlignet med andre futureshandelsplatforme.

Du kan godt lide: Bitcoin gearing & guide til margenhandel fra 2021

Fordelene ved handel med Ethereum Futures frem for Ethereum Spot Trading

De fleste krypto-investorer bruges til at spotte handel, hvor man køber det faktiske krypto-aktiv, der spekulerer i, at dets værdi skal værdsættes, så han / hun kan sælge det med fortjeneste i fremtiden. Hvis spekulationen er forkert, og værdien af ​​kryptoaktivet falder, efterlades investoren med et kryptoaktiv af mindre værdi, og hvis han / hun beslutter at sælge det, ender han / hun med store tab, især på grund af volatiliteten i kryptovalutamarked.

For det andet skal investoren i Ethereum-spothandel have en kryptotegnebog, hvor han eller hun kan gemme sin Ether (ETH). Og krypto-tegnebøger udgør en sikkerhedsrisiko, da de er tilbøjelige til hacking, især hvis tegnebogen ikke er kold eller hardware-tegnebog. I spothandel er de fleste af de crypto-tegnebøger, som de erhvervsdrivende bruger, normalt indbygget i peer-to-peer-kryptobørsene, som investorerne bruger til at foretage spothandel, og nogle af dem har rapporteret tilfælde af hacking.

For at undgå alle de risici, der er forbundet med at eje faktiske kryptoaktiver, kan investorer investere i kryptofutures som Ethereum (ETH) futures.

Ethereum

Investering i Ethereum (ETH) futures kræver ikke, at investoren erhverver de faktiske Ether (ETH) mønter. Ethereum-futures er et afledt produkt, der tillader handlende / investorer at handle med Ethereums prisbevægelser uden at have den egentlige Ether (ETH).

Derfor, når handel med Ethereum (ETH) futures kræver den erhvervsdrivende ikke nødvendigvis en kryptotegnebog, da de til at begynde med ikke har brug for at eje nogen krypto. Dog kan nogle børser bede investorer om at foretage indskud i form af Tether (USDT), som er et ERC20-kryptotoken og dermed muligvis kræve en Ethereum-kompatibel kryptotegnebog, hvorfra investoren kan overføre dem til handelskontoen med børsen..

Desuden behøver investoren ikke at bekymre sig om at være tilbage med Ether (ETH) mønter af mindre værdi end hvordan han / hun havde købt dem, da der handles Ethereum-futures, da det ikke er nogen gang, at investoren bliver forpligtet til at købe Ether (ETH) ).

Endelig giver Ethereum futures trading handlende mulighed for at bruge gearing og dermed give en mulighed for at åbne og holde større handler, som deres kontosaldo tillader. Og hvis markedsspekulationen var korrekt, resulterede de handler, der blev åbnet ved hjælp af gearing, med højere afkast i forhold til bare at have et bestemt kryptoaktive og vente på at sælge det, når priserne stiger..

Tips til handel med Ether Futures

For at få succes med at handle med Ethereum-futures skal en investor / erhvervsdrivende:

  1. Vælg en velrenommeret futures trading exchange som BTCC crypto derivater handelsplatform.
  2. Se efter en futures trading exchange, der tillader handel med høj gearing, så du kan åbne større positioner, selvom din kontosaldo er lille.
  3. Brug handelsstyringsstrategier for risikostyring som stop loss og stop profitniveauer.
  4. Foretag altid en analyse på Ethereum-markedet for at sikre, at du foretager de rigtige markedsspekulationer.
  5. Undgå følelsesmæssig handel, da det for det meste resulterer i åbningspositioner, der ikke har noget teknisk eller grundlæggende analysegrundlag.
  6. Kom med en rentabel handelsstrategi, der gør det muligt for dig at identificere de rigtige handelsmuligheder.

Langt om længe

Gå til en gratis konto på BTCC og prøv din første ETH-futureshandel i dag.

Ud over det engelske marked er BTCC nu tilgængelig på koreansk (비트 코인 선물), Japansk (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) og vietnamesisk (Hợp đồng tương lai Bitcoin).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me