Sådan køber du Bitcoin med PayPal

At købe bitcoin med PayPal er ikke så kompliceret som det kan synes. Du kan ikke købe Bitcoin direkte fra Paypal (endnu), men du kan købe Bitcoin ved hjælp af PayPal på nogle ret gode børser. Bare sørg for, at du først har en PayPal-konto. Når du er klar, kan du gå omkring at vælge din platform.

Kapitel 1:

Etoro

KØB NU LÆS ANMELDELSE Skærmbillede af etoro.com hjemmeside eToros hjemmeside

Oprettet i 2007 er eToro en kryptoplatform med flere aktiver, der tillader investeringer i kryptovalutaer og aktier. Det er en vigtig markedsplads for dem, der ønsker at købe og sælge produkter, hvad enten det er aktier, råvarer som gas og olie eller den virkelige valuta. Siden oprettelsen har det ændret den måde, folk ser på pengestyring på, åbnet de finansielle markeder for enhver, uanset baggrund eller indkomst.

I øvrigt er eToro også en af ​​de nemmeste måder, du kan købe bitcoin på PayPal. Uanset om du foretrækker at bruge bankoverførsel, bankoverførsel eller PayPal og dets konkurrenter, kan du indbetale det på din konto online. Desuden kan du også når som helst trække penge fra din konto.

Efter vores mening er eToro den platform, der skal bruges, hvis du ønsker at investere din bitcoin for at tjene på det. På samme måde er det godt for dem, der måske ikke har brug for bitcoin, men den udveksling, det til sidst vil gøre dem på markedet.

Mens eToro er fantastisk til at betale for ting i bitcoin, er det bedst ikke at handle CFD’er på platformen, især hvis du ikke ved hvad du laver. Med så stor risiko for at miste penge er det bedst bare at holde sig til sine udvekslingsfunktioner.

PROS

 • Stort omdømme
 • Super let at bruge
 • Meget sikker
 • Øjeblikkelige indskud og udbetalinger
 • Brugervenlig
 • Lave gebyrer

ULEMPER

 • CFD-handelsaktiver kan være farlige, hvis du ikke forstår dem

Køb af Bitcoin med PayPal på eToro

 1. Tilmeld dig / log ind på en eksisterende konto på eToro
 2. Vælg Bitcoin / BTC fra rullemenuen eller brug søgefeltet
 3. Klik på Handle
 4. Vælge Handle (aktuelle markedspriser, hurtigere) eller Bestille (vent på ideelle priser, langsommere)
 5. Indgang hvor meget du vil udveksle ind i bitcoin eller hvor meget du vil købe
 6. Klik på Åben handel

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Paxful

KØB NU LÆS ANMELDELSE Skærmbillede af paxful.com-hjemmesiden Paxfuls hjemmeside

Paxful er en person-til-person markedsplads, der understøtter mere end 300 betalingsmetoder generelt. Fra bankoverførsler til gavekort og videre. En af de mest omkostningseffektive måder at købe bitcoin på, alt hvad du behøver for at komme i gang er en verificeret PayPal-konto. Når det kommer til at bruge PayPal med det, vil de fleste sælgere vide, hvem de sælger til, er en legitim person. Når du er bekræftet, er handlingen enkel, let og tager slet ingen tid.

PROS

 • Meget sikker
 • Stort udvalg af mulige betalingsmetoder
 • Forskellige sælgere
 • Escrow-system
 • Lave gebyrer

ULEMPER

 • Risiko for svindel

Køb af Bitcoin med PayPal på Paxful

 1. Gå til Paxful
 2. Indtast beløbet du vil betale
 3. Hit Søg
 4. Gennemgå sælgerne – din bitcoin vil være i spærring, indtil du gør det
 5. Når du modtager bitcoin, trække den tilbage til en bitcoin-tegnebog til opbevaring – vi går ind på dette senere

KØB NU LÆS ANMELDELSE

LocalBitcoins

KØB NU LÆS ANMELDELSE Skærmbillede af localbitcoins.com hjemmeside LocalBitcoins hjemmeside

LocalBitcoins fungerer på samme måde som Paxful og er en P2P-udveksling, der giver folk fra over 200 lande mulighed for at handle med det. Forud for fintech-kurven blev LocalBitcoins oprettet i Finland i 2012. Siden da er det blevet et utroligt troværdigt middel til at købe bitcoin og accepterer mere end 20 forskellige betalingsmetoder..

LocalBitcoin-sælgere sætter deres egne priser i deres lokale valuta. Der er også meget på platformen, hvilket betyder, at konkurrencen er høj, og priserne måske fungerer til din fordel. Når du har fundet en sælger, der accepterer PayPal, er du klar til at gå ind i en proces, der højst tager 10 minutter.

Som med Paxful bliver bitcoin låst fast i en deponering, indtil køberen accepterer betalingen. På denne måde er begge sider beskyttet mod at miste deres side af handelen. Du kan også handle anonymt på platformen, hvilket ikke er noget, der tilbydes af de andre. Når det er sagt, kan nogle sælgere bede dig om ID-verifikation, bare for at være sikker.

PROS

 • Nem tilmelding
 • Enkel at bruge
 • Masser af sælgere
 • Konkurrencedygtige valutakurser
 • Escrow

ULEMPER

 • Højere gebyrer for Paypal – dette
 • På grund af PayPal’s gebyrer
 • Det kan tage et stykke tid at finde din ideelle sælger

Køb af Bitcoin med PayPal på LocalBitcoins

 1. Gå til LocalBitcoins
 2. Vælge hvor meget bitcoin du vil have
 3. Vælg Lokal valuta
 4. Vælge PayPal
 5. Hit Søg
 6. Gennemgå sælgerne – Find ud af, hvor pålidelige de er, hvilke betalinger de accepterer, og om der er gebyrer
 7. Når du har valgt, skal du klikke på Købe
 8. Send handelsanmodning

KØB NU LÆS ANMELDELSE

xMønter

KØB NU LÆS ANMELDELSE Skærmbillede af hjemmesiden til xcoins.io xCoins hjemmeside

xCoins fungerer meget anderledes end resten af ​​de platforme, vi har valgt. En peer-to-peer-udlånsplatform, det drejer sig om folk, der låner Bitcoin frem for at sælge det. Køb er derfor kun i et bestemt tidsrum, og du bliver nødt til at betale bitcoin tilbage i et engangsbeløb inden for den tidsramme, der er diskuteret af dig og långiveren.

Fordi xCoins matcher långivere til købere, er hvert lån sikkert, og gebyrer er således inkluderet i depositumet for at sikre ingen beskidte handler. Gebyrer inkluderer långivergebyret, som er 10% af dit depositum; lånets oprindelse, hvilket er 3,5% af det, og PayPal-behandlingsgebyrer på 2,9% af depositum plus $ 0,30. Det er klart, at udlån ikke er for alle, men hvis du er i stand til og foretrækker det, kan det være en fantastisk måde at få fat i bitcoin uden investering.

PROS

 • Let at bruge
 • Enkel
 • Hurtig behandling

ULEMPER

 • Høje gebyrer og mange af dem
 • Transaktionsgrænser

Køb af Bitcoin med PayPal på xCoins

 1. Opret bruger Log ind til xCoins
 2. Indgang hvor meget bitcoin du vil have
 3. Lav betaling
 4. Modtage bitcoin

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Kapitel 2:

Enhver, der har brugt PayPal gennem årene, ved, at det har sine fordele og ulemper. Uanset om du har brugt det på eBay eller som betalingsmiddel, har det så mange gode point, som det ikke er så godt.

Fordele ved PayPal

Fordele ord skrevet med træ firkanter

 • Det er en global markedsplads: Med PayPal kan du bruge det med en hvilken som helst valuta fra USD til INR. Uanset hvor du bor i verden, kan du købe eller sælge noget til en anden et helt andet sted. Selvom det har valutakursgebyrer, er de ikke så dårlige.
 • Det er let at bruge: Næsten alle ved, hvordan man bruger PayPal, uanset alder. Det er lige så let som at give nogen dit PayPal-navn eller link, og du er færdig.
 • Du har ikke brug for en PayPal-konto for at betale nogen via PayPal: I stedet kan du betale med betalingskort eller kreditkort.
 • Masser af butikker og virksomheder bruger PayPal: Det være sig Papa John’s eller Uber, du kan bruge PayPal til onlinekøb af næsten alt. Det samme kan endnu ikke siges om sine konkurrenter.

Ulemper ved PayPal

Ulemper ord skrevet med træ firkanter

 • Gebyrer er astronomiske: Ud over valutagebyrer kan PayPal-gebyrer klatre utroligt højt. For eksempel, hvis du har betalt et stort beløb som en virksomhed, mister du en stor del af det til deres gebyrer. Der er transaktionsgebyrer for enten afsendelse eller modtagelse af forretningsbetalinger, tilbageførselsgebyrer og gebyrer for internationale betalinger.
 • Nogle gange upålidelige: Mens PayPal har en tendens til at arbejde lige så regelmæssigt som urværk, kan du nu og da blive overrasket med en betaling, der sidder fast i behandlingen. Hvis du venter på, at pengene rammer din konto, er de dårlige nyheder, indtil de rydder.
 • Ikke alle valutaer regnskabsmæssigt: 25 valutaer kan bruges, der er 180 i verden.

Kapitel 3:

Hvordan køber jeg Bitcoin med PayPal?

Selvom dette kan være frustrerende, er der solidt ræsonnement bag det. Et af PayPals største træk er dets køberbeskyttelse. Med dette beskyttes en køber, hvis de ikke modtager det, de har betalt for. Når det kommer til bitcoin, kan transaktioner ikke tilbageføres. Som et resultat kolliderer deres politik i sidste ende. Da der ikke er nogen måde at bevise, at køberen ikke modtog den kryptokurrency, de købte, kan PayPal ikke beskytte dem.

Køberbeskyttelsesillustration

Når det er sagt, er der måder at undergrave dette ved hjælp af platforme, der – eller potentielt – accepterer PayPal-betalinger. Masser af mennesker har købt bitcoin med PayPal i årevis takket være tredjepartsnetværk og udvekslinger.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Lokalt Bitcoins-logo

Lokale Bitcoins

 • Støtte til næsten alle lande
 • Bredt udvalg af betalingsmetoder accepteret
 • Pålidelig udveksling siden 2012

KØB NU

Skal jeg købe Bitcoin ved hjælp af PayPal?

Digital betalingskoncept

I øjeblikket er det ikke så let at købe bitcoin med PayPal, som det ville være at bruge traditionelle betalinger. Men det er muligt. Med ideen om PayPal at implementere en kryptobørs i den nærmeste fremtid i horisonten, er det let at føle sig positiv over for den digitale, demokratiserede tidsalder.

Selvom du stadig skal tage PayPal-gebyrer i betragtning i øjeblikket, er det så praktisk, at det føles forkert ikke at gøre det.

Kapitel 4:

Engang var bitcoin noget, kun de på internettet talte om. En ny måde at bruge og investere på; en måde at holde styr på din egen økonomi. Meget har dog ændret sig siden 2009, og nu – nogle vil måske endelig sige – endda PayPal strejfer ind i kryptoverdenen.

Bitcoin rede til dollarsedler

Ved oprettelsen i 2009 var bitcoin svært at købe. Du skulle ikke kun vide, hvordan man køber det, men også hvor man skal hen. I årevis ikke en eneste valutaveksling solgte det. Så det var ikke kun svært at finde en pålidelig udveksling, men det var endnu sværere at finde en, der accepterede “virkelige verden” -betalinger.

Kvinde bruger tablet til online shopping

I 2010’erne blev det brummende i mainstream. Flere virksomheder begyndte at drive forretning online, og “Fintech” var det seneste buzzword. Folk kunne betale for alt online via PayPal, Venmo, CashApp, du hedder det. Det siger sig selv kun, at bitcoin var med på turen.

Koncept med digitale kryptokurver

Disse dage er kryptovaluta-økosystemet enormt og indviklet med 5.000 kryptokurver eksisterer i dag. Som et resultat er der også flere måder end nogensinde at købe dem. Fra debet- og kreditkort til bankoverførsler er bitcoin bredt tilgængelig for alle, der ønsker det. Ikke kun det, men du kan også bruge PayPal.

Bitcoin går mainstream

Bircoin nyheder neonskilt

Muligvis var en af ​​de største ting, der skulle ske i kryptoverdenen, dens anerkendelse af almindelige forretninger. I et stykke tid troede nogle, at de havde hørt det sidste af bitcoin. Men snart, fintech-virksomheder inkluderede kryptorelaterede tjenester på deres platforme. Nu er det ret svært at finde en ikke-konventionel finansieringsapp, der ikke tilbyder en slags krypto-udveksling.

Skærmbillede af squareup.com side sektion Squareups hjemmeside

Denne integration kom langsomt men pludselig. Bitcoin-handlende sagde, “Jeg sagde det til dig!” mens de, der tidligere ikke havde nogen interesse i det, var opmærksomme. Et af de første eksempler på, at mainstream omfavner kryptokurver kom hos cyberhænderne på online betalingsmagnat, Square. Med Cash App er det nu lige så let at handle med bitcoin med dem, som det er enhver fysisk valuta. Derfor lønner det sig virkelig: Square’s seneste kvartalsomsætning steg 367%.

Mennesker med lyse ideer illustration

Selvom PayPal tidligere slog kryptoideologi, tager det ikke en videnskabsmand at se, hvorfor de nu skifter mening. I juni 2020 kom det ud, at PayPal arbejdede mod at tillade direkte køb af kryptovaluta på deres platform. Mens holdet ikke officielt har annonceret det, ville det kræve en særlig slags virksomhed at ignorere Square’s fortjeneste. PayPal har trods alt en aktiv brugerbase på 325 millioner konti. Sammenlignet ligger Square på 24 millioner.

PayPal og Bitcoin: Hvad ændrede sig?

Bitcoin og krakket glas

Selvom du altid har været i stand til at bruge PayPal til køb bitcoin via tredjeparter, der er noget dårligt blod der. Historisk har PayPal ikke modtaget kryptokurver med åbne arme. Dets stiftende medlem og administrerende direktør, Bill Harris, gik endda så langt som at kalde bitcoin “Største fidus i historien.” Han hævdede, at kryptokurver svindlede deres investorer, og argumenterede imod dens værdi. Som det gamle ordsprog siger, skal du se det for at tro det. Gæt han tog det bogstaveligt.

Så hvad er der ændret??

Mand peger stigende graf til skærm skærm

Nå, Square opnåede en enorm fortjeneste. Og så vidt det drejer sig om virksomheder, hvis der er fortjeneste at gøre, vil de have det i deres lommer. Hvis en relativt niche-betalingsplatform som Square kunne vokse hurtigere end andre, såsom Venmo, så tænk bare på, hvad bitcoin kan betyde for PayPal, som alle bruger.

PayPal skifter kryptospringet

Digital håndtryk forretningsaftale koncept

Bortset fra, er forholdet mellem PayPal og bitcoin ikke helt nyt. Relativt set har de været involveret i et stykke tid.

I 2014, PayPal annoncerede partnerskaber med tre bitcoin-processorer inklusive de populære Coinbase. I 2018 kunne folk i USA betale direkte og trække indholdet af deres digitale tegnebøger tilbage på deres PayPal-konto. Samme år prøvede den sin egen blockchain-baseret incitamentsprogram for medarbejdere.

Et tegn på hvad der skal komme

Blockchain baggrund med verdenskort

Lige siden det kom ud, at PayPal bevægede sig mod at støtte kryptokurrency, havde folk ting at sige. Selvom der er masser af kritikere, der ser krypto flytte ind i mainstream som en dårlig ting, er det ikke nødvendigvis tilfældet. Flere efterspurgte bitcoin-priser vil være en endnu varmere vare og en til at stå tidstesten.

Ripple og dash cryptocoins

Faktisk kan flere betalingsplatforme, der integrerer kryptokursudvekslinger, skinne et lys over grænseoverskridende finansiering. Eller endda, hvordan samfundet fungerer, økonomisk, som en helhed. Desuden skaber flere virksomheder, der vedtager bitcoin i deres rækker, mere eksponering for de nuværende brugere. Det samme kan siges om andre kryptovalutaer som Ripple eller Dash.

Hvem ved, hvor vi vil være om et år, Bitcoin-klogt, men vi er ret glade for at se, hvor det hele går hen.

Kapitel 5:

Så du er klar til at købe bitcoin for første gang og have din PayPal klar: Hvad nu?

P2P’er forbinder sælgere og købere, så de kan handle med hinanden. Mange af disse personer bruger PayPal, andre gør det ikke. Med bytter og kæder er det det modsatte. Folk kan købe og sælge deres bitcoin, men de fleste lader dig ikke bruge PayPal.

Lad os se bedre på.

Cryptocurrency udvekslinger

betaling via en smartphone ved hjælp af en smartphone med penge-koncept

Det bedste eksempel på en kryptokurrencyudveksling er den nu nedlagte VirWox. Med denne metode kunne brugerne udveksle cybervalutaer som Second Life Linden Dollars til Bitcoin. Derefter kan du udbetale dine kryptokurver i USD via PayPal.

Peer-to-Peer-markedsplads

To mænd, der ryster hænder illustration

Peer-to-peer-markedspladser samler købere og sælgere for at handle direkte. Mens det er digitalt, er den måde, det fungerer på, i høj grad et primitivt middel til handel: En person sælger en ting, en anden person køber den.

Peer-to-Peer-udlånsplatforme

låneforhandling for långiver og låntager

P2P-udlånsplatforme er til långivere og låntagere snarere end købere. De er til folk, der har brug for bitcoin i en fart eller bare foretrækker ikke at vente. Fungerer ikke i modsætning til en udlånsplatform, dette er en hurtig, nem måde at få bitcoin på.

I modsætning til traditionelle långivere påløber du dog ikke renter.

Kapitel 6:

Anbefalede Bitcoin Wallets

Tegnebog med bitcoin nærbillede

Når du har købt din Bitcoin ved hjælp af Paypal, har du brug for et sted for at beholde den. Selvom det er muligt at holde det på den platform, du har det, er det meget sikrere at outsource og undersøge alternativ tegnebøger. Desværre risikerer alt online at blive hacket, og det sidste, du vil have, er at nogen tager din bitcoin fra dig.

Trezor Model T

Trezor Model T

Trezor Model T Udgivet2018 Pris $ 159 ScreenJa-stikUSB Type-C KØB NU!

Trezor model T er en af ​​de mere luksuriøse hardware-tegnebøger på markedet. Den har en berøringsskærm i fuld farve og en magnetisk dockingstation. Det er også bygget af et af de ældste Bitcoin-virksomheder omkring: Satoshi Labs.

Ledger Nano X

Ledger Nano X

Ledger Nano X Udgivet2019 Pris $ 119 SkærmJa Storage2MB KØB NU!

Ledger nano X tilbyder en af ​​de mest sikre Bluetooth-aktiverede hardwaretegnebøger på markedet. Det tilbyder også et par andre skabningsbekvemmeligheder, såsom deres Ledger Live-app til fejlfinding og afsendelse og modtagelse af mønter let – bare vær opmærksom på, at brugen af ​​det betyder, at Ledger kender indholdet af tegnebogen.

ColdCard

ColdCard Mk3

ColdCard Mk3 Udgivet2019 Pris $ 119 SkærmJa StorageSD-kort KØB NU!

Langt den mest sikre af hardwaretegnene har denne Bitcoin-eneste hardware-tegnebog dig dækket med de fleste funktioner fra enhver på markedet. Det er en avanceret tegnebog, da der ikke er nogen softcard-tegnebogssoftware at parre den med, så det er vigtigt at forstå electrum og opsætte din egen node..

Hvis du leder efter den største sikkerhed til din bitcoin, er hardware-tegnebøger det bedste til kølig opbevaring. Disse små, men kraftfulde elektroniske enheder, der ofte ligner USB-sticks, blev bygget med det ene formål at sikre kryptokurver.

Disse hardwareløsninger er meget sikrere end online-alternativer, da de skal forbindes til din enhed for at bruge den.

Edge – Gratis softwarepung

Skærmbillede af en edge.app-sektion Edge Applications hjemmeside

Edge er en praktisk mobilapp tilgængelig i både Apple App Store og Google Play Store. Når du tilmelder dig, får du en sikker konto, hvor du kan holde dine kryptovalutaer ét sted. En anden god ting ved Edge er dets omdømme. Dets anmeldelser siger ikke kun, at det er sikkert, men login-systemet er også så sikkert, at andre virksomheder har brugt det som et autentificeringssystem i sig selv.

Konklusion

Snart lever vi muligvis i en verden, hvor køb af bitcoin via PayPal er lige så let som at bestille en pizza.

Indtil da er disse velrenommerede krypto-udvekslinger en fantastisk måde at købe bitcoin til hvad du vil bruge det til.

FAQ

Kan du købe Bitcoin med et kreditkort?

Ja du kan. Men hele processen er ikke som blot at besøge et websted og købe varer. Du skal gennemgå en specialiseret platform, der kaldes mæglervirksomhed eller udveksling. Gennem denne service udveksles dine fiat-penge til kryptokurrency, i dette tilfælde til Bitcoin.

Kan du købe Bitcoin med et betalingskort?

Det er helt sikkert at købe Bitcoin med et betalingskort, så længe du bruger en betroet børs.

Kan du købe Bitcoin med PayPal?

Ikke direkte. Du kan bruge PayPal i forbindelse med en handelsplatform som Etoro eller en peer-to-peer-markedsplads.

Har PayPal en bitcoin-tegnebog?

Nej. Du kan ikke finansiere din PayPal-konto ved hjælp af Bitcoin fra PayPal. Ved at bruge en børs som Coinbase kan du dog sælge bitcoins til din PayPal-konto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me