Sådan køber du Ethereum med kreditkort

Køb Ethereum med kreditkort

Ethereum er en af ​​de mest populære og mest udvekslede kryptoer på markedet. I dagens guide forklarer vi, hvordan du kan købe Ethereum med dit kreditkort.

Køb Ethereum med Coinbase

Coinbase er en af ​​de bedste børser i kryptoverdenen, som også understøtter Ethereum-køb via kort.

For at købe Ethereum skal du først registrere en konto på Coinbase. Du bliver også bedt om at oplyse dit ID til KYC- og AML-formål. Efter din bekræftelse vil du være i stand til at vælge din indbetalingsmetode, som i vores tilfælde vil være gennem kredit- eller betalingskort.

Efter dette vil Coinbase bekræfte dit kredit- eller betalingskort ved at sende to små testbetalinger, og derefter vil du være i stand til at købe Ethereum med dit kreditkort.

Processen med at købe ETH herfra er som med enhver anden krypto; du indtaster det beløb, du vil købe, og vælger “Kort” som din betalingsmulighed. Når processen er afsluttet, skal Ethereum krediteres din konto på få minutter.

Coinbase opkræver et gebyr på 3,99% på alle kredit- og betalingskortkøb.

køb Ethereum på Coinbase

Trin-for-trin instruktioner:

 1. Gå til Coinbase-webstedet og klik på “Tilmelde“;
 2. Angiv dit navn og din email;
 3. Vælg et kreditkort som betalingsmulighed;
 4. Upload billede af dit pas, ID eller kørekort
 5. Gå til fanen “Køb / Sælg” og vælg, hvor meget Ethereum du vil købe;
 6. Klik på “køb”.

Køb Ethereum med CEX.io

CEX er en anden veletableret kryptobørs, der giver brugerne mulighed for at købe Ethereum med kreditkort. Tjenesten har en brugervenlig grænseflade i både desktop- og mobilform og er tilgængelig for brugere fra mange lande, herunder nogle amerikanske stater.

Virksomheden har både en mæglertjeneste (køb direkte fra børsen) og en handelsplatform (passende til mere avancerede brugere), men på førstnævnte vil gebyrene virke højere, da de allerede er indarbejdet i valutakursen, mens de er på handel platform vil du have bedre valutakurser.

Når du har tilmeldt dig og bekræftet dit id på CEX, skal du vælge dit kreditkort som din betalingsmulighed. CEX kan tage op til 48 timer at bekræfte dit kreditkort, og derefter kan du købe Ethereum med det samme. For at bekræfte dit kort bliver du nødt til at give en selfie med kortet, men du skal være forsigtig med at give en passende, ellers bliver du nødt til at tage en anden.

CEX anvender et gebyr på 3,5% + 0,25 $ / 0,20 £ udgifter til kreditkortindbetalinger til en sats på 3,80 $ / 2,90 £ for kortudtag (ud over 1,2% for kreditkortudtag). Husk, at CEX også har en administrationsomkostning på 7%, der føjes til valutakursen for Ethereum, der tilbydes på webstedet. Du bliver nødt til at være opmærksom, så gebyrene ikke udgør mere end du har råd til.

køb Ethereum med CEX.io

Trin-for-trin instruktioner:

 1. Gå til CEX.io og åbn en konto;
 2. Vælg kreditkortets betalingsmetode;
 3. Giv dine kortoplysninger
 4. Upload 2 fotos for at bekræfte din identitet: en selfie med dit bankkort og et foto af dit bankkort og ID;
 5. Gå til “Køb / Sælg” og klik på Ethereum;
 6. Vælg mængden af ​​ETH, du vil købe;
 7. Klik på køb.

Køb Ethereum med eToro

eToro er en kryptobørs, der giver mulighed for nemme køb. Du kan købe Ethereum med dit kreditkort på få minutter, som tilmeldingsproces på eToro er let og hurtigt. Brugere, der er bosiddende i USA, kan ikke bruge platformen, så tjek først, om dit land understøttes af tjenesten.

For at kunne handle på eToro bliver du nødt til at udfylde de korte Kend din kunde (KYC) og anti-hvidvaskning af penge (AML). Du bliver nødt til at give et par dokumenter, der bekræfter din identitet. Etherindskud via kreditkort uden at udfylde KYC og AML er mulige, men når du bliver bedt om at bevise din identitet ved tilbagetrækning.

Når du handler, kan du også oprette grænser som “stop loss” og “take profit”, som gør det muligt for dig at bestemme, hvilken værdi skal handelen lukke.

eToro opkræver ikke gebyrer for brugerne, når de køber Ethereum med et kreditkort.

eToro

Trin-for-trin instruktioner:

 1. Gå til eToro-siden og tilmeld dig en konto;
 2. Indsæt dine penge med dit kreditkort ved at gå til knappen i venstre side af skærmen.
 3. Vælg hvor meget du vil deponere og i hvilken valuta;
 4. Når din indbetaling er foretaget, får du pengene til din konto på et øjeblik;
 5. Vælg hvor meget du vil bruge, og klik på “åben handel” nederst;
 6. Vælg hvor meget ETH du vil købe;
 7. Køb ETH.

Træk dit Ethereum tilbage til din tegnebog

ethwallet

Sørg for, at når du har købt Ethereum med dit kreditkort, skal du straks flytte pengene til din egen tegnebog. Hvis du efterlader mønterne på din udvekslingspung, bliver de sårbare over for hack, eller du kan miste dem, hvis børsen pludselig lukker ned.

Du bliver nødt til at sende dine tokens til din Ethereum-tegnebog-adresse. Der er flere typer tegnebøger, der understøtter Ethereum, det være sig desktop, mobil, hardware osv. Du kan cehck vores artikel for at finde ud af mere om Ethereum-tegnebøger. Din adresse ligner en lang række bogstaver og tal, som du kan generere fra din Ethereum-tegnebog.

Tilbagetrækning af Ethereum

 1. Gå til din udvekslingskonto og gå til afsnittet Udbetaling;
 2. Vælg den tegnebog, du vil trække dig tilbage fra (i dette tilfælde din ETH-tegnebog);
 3. Vælg for at trække dig tilbage til din kryptotegn
 4. Angiv ETH-tegnebog-adresse;
 5. Indtast det beløb, du vil hæve (helst hele beløbet);
 6. Klik på tilbagetrækningsknappen;
 7. Vent på, at midlerne krediteres din tegnebog.

Konklusion

Dette har været vores guide til, hvordan man køber Ethereum med et kreditkort. Det er ikke nødvendigt, at du bruger vores foreslåede børser til at købe ETH, men den samlede proces er den samme, hvis du vælger andre handelsplatforme.

Fremhævet billede: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me