Sådan og hvor kan man købe Ripple (XRP) | Begyndervejledning

At købe Ripple er ikke anderledes end at købe andre kryptovalutaer. Processen er ret enkel, men den varierer afhængigt af den udvekslingstjeneste, du vil bruge.

Og dette valg kommer ned på tilgængelighed og gebyrer. Mens en børs muligvis har lavere gebyrer end andre, er den muligvis ikke tilgængelig i dit land.

Så lad os gennemgå 4 af de mest populære krypto-udvekslingstjenester og se, hvilke muligheder der er tilgængelige.

Sådan køber du Ripple på Coinbase

Når det kommer til krypto-udveksling, Coinbase er go-to-platformen for mange brugere.

For at købe Ripple (XRP) gennem Coinbase skal du først tilmelde dig en konto. Dette tager ikke mere end 2 minutter. Du bliver så nødt til at linke en betalingsmetode til din konto ved at vælge mellem PayPal, Euro-bankkonto, kredit- / betalingskort.

Når alt dette er opsat, skal du bare klikke på knappen “Handel” og vælge den kryptokurrency, du vil købe såvel som beløbet.

Derudover kan du også gå over til Ripple-siden og købe ved hjælp af widgeten i højre side af skærmen.

Coinbase-handelsgebyrer

For køb / salgstransaktioner opkræver Coinbase et spread på ca. 0,50%. Dette kan dog variere afhængigt af prisudsvingene i den nævnte valuta.

Derudover opkræver de et Coinbase-gebyr, som enten kan være flad eller variabel i procent baseret på region, produktfunktion eller betalingstype. De faste gebyrer er:

 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mindre end eller lig med $ 10, er gebyret $ 0,99;
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 10, men mindre end eller lig med $ 25, er gebyret $ 1,49;
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 25, men mindre end eller lig med $ 50, er gebyret $ 1,99;
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 50, men mindre end eller lig med $ 200, er gebyret $ 2,99.

Sådan køber du XRP på Kraken

At købe Ripple på Kraken starter ligesom med enhver anden børs – tilmelding til en konto. Tilmeldingsprocessen er let, men du skal bekræfte din konto for at starte handel.

Kraken giver dig mulighed for at vælge mellem sine 3 typer konti – Starter, Intermediate og Pro. En startkonto anbefales generelt, og den beder kun om et fuldt navn, e-mail-adresse, primær adresse og telefonnummer.

Kontotyperne adskiller sig med hensyn til de leverede handelsgrænser og funktioner, men medmindre du er en engageret investor eller en større virksomhed, vil en startkonto tjene sit formål.

Når du har valgt din kontotype, skal du blot overføre til fanen Finansiering for at indbetale. Her kan du vælge mellem fiat-valutaer (USD, EUR eller GBP) og kryptokurver (BTC, ETH, LTC, XRP eller USDT). Vælg den, du vil bruge, klik på depositum, så er du klar.

Når dine midler er tilgængelige, skal du gå over til fanen “Handel” og vælge det handelspar, du vil bruge (XRP / XBT, XRP / EUR osv.).

Handelsgebyrer for Kraken

Kraken opkræver et gebyr, når ordren udføres (matchet med en anden brugers ordre). Dette gebyr kan variere fra 0% til 0,26% af den samlede værdi af ordren og afhænger af følgende:

 • Det kryptokurrency-par, der handles;
 • Din 30-dages handelsvolumen i USD;
 • Uanset om din ordre er producent eller taker.

Derudover, hvis du handler ved hjælp af gearing, er der yderligere 2 gebyrer, der vil blive anvendt:

 • Marginåbningsgebyr
 • Marginoverførselsgebyr.

Sådan køber du Ripple på Binance

Binance er en anden meget populær kryptobørs, der er tilgængelig næsten over hele verden og har nogle af de laveste transaktionsgebyrer for krypto-til-kryptotransaktioner.

Det betyder, at du generelt har brug for en anden kryptovaluta for at købe XRP på Binance.

Men det betyder ikke, at de ikke accepterer betalinger i USD / EUR. Fiat-transaktioner er også tilgængelige på Binance, men de har højere gebyrer end kryptotransaktioner.

For at begynde at handle på Binance skal du først bruge en konto. Tilmeldingsprocessen er hurtig, da du bare skal angive en e-mail, adgangskode og e-mail-bekræftelse, når du først har tilmeldt dig. Du kan også aktivere 2FA ved hjælp af Google / SMS for at forbedre sikkerheden, men trinnet er ikke nødvendigt.

Men hvis du ønsker at købe kryptovaluta, kræver Binance, at du udfører KYC-verifikationen, hvilket kan gøres via dine kontoindstillinger.

Indbetaling på binance

Hvis du vil købe Ripple ved hjælp af kryptokurrency, skal du gå over til din tegnebog, vælge “Depositum” og vælge den valuta, du vil deponere i. Når du har valgt kryptovalutaen, vises adressen.

Du kan sende din valuta fra en tegnebog, såsom Coinbase, til den adresse, der vises på Binance. Mønterne deponeres på din konto efter de nødvendige netværksbekræftelser.

Hvis du valgte EUR, skal du gennemføre KYC-processen. Når du er færdig, kan du vælge at indbetale ved hjælp af:

 • Advcash tegnebog;
 • Bankkort (Visa eller Mastercard);
 • Perfekte penge;
 • Epay tegnebog;
 • Betalende
 • FasaPay.

Når dine mønter er deponeret, skal du gå til “Exchange” -siden i din tegnebog og søge efter Ripple (XRP), klikke på Handel og vælge det handelspar, du vil bruge. Hvis du f.eks. Har deponeret BTC, skal du vælge XRP / BTC-par.

Du bliver taget på en side, der ligner denne, og du kan bruge de nederste højre widgets til at købe eller sælge XRP.

Binance tilbyder 2 metoder til at købe – en markedsordre eller en grænseordre.

Markedsordren anbefales til begyndere. Dette giver dig mulighed for at indtaste den mængde XRP, som du vil købe til den aktuelle sats.

Begrænsningsordren giver dig mulighed for at vælge den pris, du vil købe valutaen til. Når satsen når den pris, gennemføres ordren automatisk.

Binance XRP-handelsgebyrer

Binance har et variabelt handelsgebyrsystem, som evaluerer din handelsvolumen i løbet af de sidste 30 dage og tildeler dig et handelsniveau. Alle oplysninger findes på denne side.

Alle indskud på Binance er gratis, men udbetalinger har en fast rente baseret på den kryptokurrency, du vil bruge.

Sådan køber du krusning ved hjælp af bitstempel

For at begynde at købe Ripple på Bitstamp, skal du tilmelde dig en konto og gennemføre KYC-verifikationen. Du kan vælge mellem en personlig eller en virksomhedskonto.

Når tilmeldingsprocessen er afsluttet, er alt, hvad du skal gøre for at deponere midler, at gå over til afsnittet “Indskud” og vælge din foretrukne valuta. Du kan indbetale ved hjælp af SEPA, en international bankoverførsel eller købe direkte med et kreditkort. Derudover kan du indbetale ved hjælp af Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple eller Ethereum.

Baseret på din indbetalingstype vil dine midler være tilgængelige på din konto efter bekræftelse.

For at købe Ripple (XRP) skal du gå over til afsnittet Køb / Sælg, vælge det kryptokurrency-par, du vil bruge, og placere ordren. Bitstamp tilbyder 3 handelspar, som du kan bruge – XRP / EUR, XRP / USD og XRP / BTC. Når du har valgt handelsparret, skal du vælge en af ​​de 4 tilgængelige ordretyper:

 • Øjeblikkelig ordre
 • Limit Order;
 • Markedsordre;
 • Stop ordre.

Indtast endelig det beløb, du vil købe, og send ordren.

Bitstamp-handelsgebyrer

For alle handelspar har Bitstamp et variabelt handelsgebyr baseret på din 30-dages handelsvolumen i USD. Hvis din handelsvolumen er mindre end $ 10.000, er handelsgebyret 0,50%.

Derudover har Bitstamp forskellige handelsgebyrer baseret på den betalingstype, du bruger. Disse kan enten være faste (3,00 EUR for SEPA-udbetalinger) eller variable (5% for ethvert kreditkortkøb).

Afsluttende tanker

Som vi nævnte i begyndelsen af ​​artiklen, er køb af Ripple ret tilgængelig.

Du kan bruge debet- eller kreditkort, bankkabler eller overførsler, PayPal eller kryptovalutaer til at begynde at handle XRP. Mange af de nævnte udvekslingsplatforme har også mobile apps tilgængelige, hvilket gør køb af Ripple tilgængelig for både desktop- og mobilbrugere.

Krusning er et altcoin med et meget højt potentiale og høj skalerbarhed, der ofte overgår tusind transaktioner i sekundet. Det accepteres generelt på alle større crypto exchange-tjenester, og fremtidige planer inkluderer samarbejde med banker og større institutioner.

Samlet set er Ripple værd at holde øje med, med en vedtagelse, der langsomt men sikkert stiger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me