Sådan oprettes en Ripple (XRP) tegnebog Begyndervejledning

Da kryptokurrencymarkedet igen begynder at få opmærksomhed, efter at Bitcoin (BTC) har overgået $ 15.000, forsøger brugerne at søge efter nye måder at gemme deres virtuelle valutaer på..

I denne artikel vil vi tale om, hvordan du opretter en Ripple-tegnebog til opbevaring af dine mønter. Dette inkluderer to kolde tegnebøger (Ledger og papir tegnebøger) og varme tegnebøger.

Grundlæggende viden om Ripple (XRP)

Ripple, virksomheden bag den virtuelle XRP-valuta, har arbejdet i de sidste år for at tilbyde nye løsninger til finansielle virksomheder over hele verden for at flytte midler på tværs af grænser. Hvis en virksomhed ønsker at sende eller modtage penge, kan den let bruge Ripples tjenester eller endda købe XRP og bruge dem til at skabe likviditet.

Enkeltpersoner, entusiaster og investorer mener, at XRP kan stige i værdi i fremtiden. Alt dette takket være banker og store virksomheder, der køber det til at behandle transaktioner på tværs af grænser. Hvis der er en illikvid fiat-korridor, vil det være vanskeligt for virksomhederne at behandle overførsler. Med XRP kan virksomheder nemt købe den virtuelle valuta i den lokale valuta, sende den til et andet land og sælge XRP til den lokale valuta.

Den førnævnte proces ville tage nogle få sekunder at være afsluttet, og det ville kun koste en brøkdel af prisen for en traditionel fiat-til-fiat-transaktion. I øjeblikket kan hver XRP-mønt købes for € 0,222592, og den har en markedsværdi på € 9.956.072.621. Dette gør XRP til den fjerde største kryptokurrency efter Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Tether (USDT).

Oprettelse af din første hardware ripple tegnebog

Hvis du allerede har erhvervet dine første XRP-mønter på en børs, vil du måske vide, hvordan du gemmer disse midler. At efterlade virtuelle valutaer i en børs er meget farligt. Tidligere blev mange af disse udvekslinger hacket, hvilket endte med at påvirke brugernes midler.

Derfor er den bedste ting at gøre er at bruge tegnebøger, som du har adgang til de private nøgler til. Dette ville være meget nyttigt at beskytte dine mønter og dine midler. Du bør være den eneste person med adgang til din private tegnebogs nøgler.

Den bedste Ripple-tegnebog, du kan bruge, er dem, der leveres af Ledger. Ledger er et firma, der tilbyder tjenester og produkter til kryptobrugere, der ønsker at beskytte deres midler og mønter.

Først og fremmest behøver du ikke oprette den, da du simpelthen køber den. Ledger sælger to hovedapparater, Ledger Nano S og Ledger Nano X. Sidstnævnte er en mere avanceret tegnebog, der er tilpasset til at fungere uden behov for et kabel. Ved at bruge Bluetooth kan du oprette forbindelse direkte til din computer eller smartphone og bruge Ledger Live-applikationen til at håndtere dine midler.

Disse to hardware-tegnebøger er anerkendt som de bedste enheder på markedet på grund af deres sikkerhedsfunktioner og funktioner. Den bedste Ripple-tegnebog er den, der giver dig mulighed for sikkert at opbevare dine midler, og det vil beskytte dem på lang sigt, hvis du er en investor.

Hvis du vil begynde at bruge en Ledger-tegnebog, skal du erhverve den via deres officielle side. Ledger Nano S har en pris på € 59 og fås i en bred vifte af farver. I mellemtiden kan Ledger Nano X købes til en pris på € 119. Hvis du vil være endnu mere beskyttet, kan du nemt købe begge tegnebøger og have den bedste Ripple tegnebogskonfiguration på markedet. Brugere, der køber Ledger Nano X og Ledger Nano S sammen, betaler en pris på € 149.

For at oprette denne tegnebog kan du blot følge instruktionerne fra firmaet på deres officielle side eller gennem brugsanvisningen, som du finder i kassen på din nyligt købte Ripple-tegnebog.

For at sende din første XRP til Ledger Nano, du købte, skal du downloade XRP-applikationen til tegnebogen. Start derefter med at bruge Ledger Live-appen, der vil guide dig gennem hele processen med håndtering af dine mønter. Det er meget brugervenligt, hvilket betyder, at det er meget usandsynligt, at du har problemer med at modtage dine XRP-mønter.

Oprettelse af din Paper Ripple Wallet

Den førnævnte mulighed er meget nyttig for langvarige brugere, der har en stor mængde XRP på deres enheder. Det ville dog på en eller anden måde være svært for nybegyndere at begynde at bruge en tegnebog, der skal købes og oprettes.

Hvis du vil gemme dine mønter og være den rigtige ejer af dine midler, er det bedste, du kan gøre, hvis du ikke har en hardware-tegnebog, at bruge en papirpung. En papir tegnebog er meget nyttig, fordi det giver dig den ro i sindet, du har brug for til at gemme dine midler, vel vidende at hackere eller angribere ikke vil få adgang til dem.

coinswitch.co

For at oprette din papir Ripple-tegnebog skal du gå til officielle side og følg instruktionerne der. Det bliver meget let at indstille denne tegnebog. Du skal bare generere din papirpung, udskrive den eller downloade applikationen på din telefon.

Denne papir tegnebog har lignende funktioner som en hardware tegnebog, men det ville simpelthen være et stykke papir. Derfor skal du være meget forsigtig med den måde, du håndterer denne tegnebog på. Det kan gå tabt eller ødelægges på en nem måde, hvis du ikke er forsigtig nok.

Når du har oprettet tegnebogspapiret, kan du sende nogle penge til det. Du kan gøre det fra en anden tegnebog eller en børs, hvis du for nylig har købt nogle XRP-mønter. Den adresse, du vil have udskrevet, er den adresse, hvor du vil kunne sende mønterne.

Denne Ripple-tegnebog har mulighed for at modtage så mange XRP som ønsket. Det er dog generelt nyttigt og anbefales at have forskellige tegnebøger, hvor du kan gemme dine midler, hvis der sker noget med den første. Ud over det skal du også beskytte de private nøgler til denne papirpung.

Selvom dette er en meget god løsning til opbevaring af dine XRP-mønter, har dette en ulempe: det er ikke behageligt at bruge på daglig basis. Du finder det yderst nyttigt at gemme XRP, hvis du ikke bruger dem i lang tid.

Oprettelse af en Ripple Hot Wallet

Hvis du vil oprette en hot Ripple-tegnebog, kan dette være lettere og hurtigere end med andre løsninger. Dette er dog en mindre sikker mulighed end hardware eller papir tegnebøger, der betragtes som koldt opbevarings tegnebøger – de har ikke forbindelse til internettet.

Hot tegnebøger kan være de løsninger, der leveres af børser, smartphone-applikationer eller onlinetjenester. Der er mange Ripple-tegnebøger på markedet, der er tilgængelige via internettet, og som er meget brugervenlige.

Generelt, hvis du bruger dine XRP virtuelle valutaer, vil du helt sikkert bruge disse tegnebøger til ikke at gemme alle dine mønter, men at have en lille mængde XRP, der vil blive brugt til enhver tid, du ønsker at gøre det. Hvis du har tegnebogen på din smartphone, tager du XRP-midlerne med dig overalt, hvor du tager din enhed.

Ikke desto mindre, hvis du vil være sikker på, at dine midler er et sikkert sted, skal du bruge en desktop tegnebog på en computer, der er ren og tidligere ikke har været påvirket af vira. Mange angribere har tendens til at installere malware på computere gennem en bred vifte af filer.

For at oprette en hot wallet i en udveksling skal du kun åbne en konto på deres platform og købe noget XRP. Hvis du tidligere havde nogle XRP-mønter, kan du også sende dem til denne tegnebog.

Konklusion

I denne artikel har vi delt med dig, hvordan du opretter en Ripple-tegnebog, og hvor let det er at begynde at modtage eller gemme dine midler. Alt i alt er den bedste mulighed for at gemme din XRP at bruge en hardware Ripple-tegnebog. Dette vil beskytte dine midler mod angreb og hackere, der målretter børser og andre kryptobøger og platforme på markedet.

Hvis du foretrækker bærbarhed, er det bedste, du kan gøre, at bruge en varm tegnebog, såsom en mobil- eller desktop tegnebog. Dette vil være mere usikkert for dine midler, hvis du er en langsigtet investor i betragtning af at din computer eller mobile enheder kan blive inficeret af en virus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me