Sådan udvinder jeg Litecoin (LTC) Begyndervejledning til Litecoin Mining

hvordan man udvinder Litecoin

Minedrift med kryptovaluta bliver stadig mere populær, især blandt valutaer, der har nået bemærkelsesværdige højder i de seneste år. I denne artikel vil vi se efter en af ​​de 10 bedste kryptoer i henhold til markedsdækning, hovedsagelig Litecoin. Vi vil forklare dig, hvordan man udvinder Litecoin på en letforståelig måde.

Om Litecoin (LTC)

Litecoin er en peer-to-peer-kryptokurrency, der blev lanceret i 2011. I kryptorummet har den til hensigt at være sølv til Bitcoins guld. Litecoin blev forked fra Bitcoin-koden af ​​den tidligere Google-ingeniør – Charlie Lee. Således har den lignende funktioner som Bitcoin, men ud over dette blev Litecoin designet til at have hurtigere behandlingstider.

Siden udgivelsen er Litecoin blevet en af ​​de højest værdsatte altcoins og en af ​​de bedste transaktionsvalutaer. Fra januar 2021 er Litecoin blandt de mest accepterede kryptokurver, med mere end 2000 handlende, der accepterer LTC over hele kloden..

I øjeblikket er LTC prissat til $ 210,10 med en markedsværdi på $ 14,027,401,440. Den maksimale forsyning er fire gange så stor som for Bitcoin, som er 84 millioner, hvoraf 66.656.740 LTC er i omløb. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du udvinder Litecoin og andre aspekter, der er forbundet med kryptokurven “Silver”.

Forudsætninger for minedrift

Der er flere forudsætninger, som man skal overveje, før man bliver involveret i minedrift, og ikke alle individer er egnede til minekrypto.

Minedrift i dag er kommet til at kræve store investeringer fra minearbejderens side. I begyndelsen kunne enhver have udvundet bare ved hjælp af en personlig computer.

Da minearbejdsvanskeligheden stiger over tid, og flere minearbejdere deltager i konkurrencen om blokbelønninger, er den hardware, der bruges til minedrift, imidlertid blevet utrolig effektiv. De, der har performante enheder, overgår altid mennesker, der bruger en almindelig computer til at udvinde krypto.

For at øge dine chancer for at høste nogle belønninger ved minedrift med kryptokurrency, bliver du nødt til at investere i en effektiv minecomputer og den elektricitet, der driver den. Elomkostninger kan tilføje store summer i visse regioner, og det gør muligvis ikke minedrift mulig på alle tidspunkter.

Du bliver nødt til at tage højde for, hvor meget dagligt afkast du sandsynligvis producerer efter dine strømomkostninger. Desuden skal du vide, hvor meget tid det tager for dig at genoprette din investering brugt på hardware.

Der er flere alternativer for dem, der ønsker at blive involveret i minedrift, men som ikke har økonomi til at operere alene.

Litecoin minedriftKilde: Pixabay.com

Sådan mines Litecoin

Før du kommer i gang med Litecoin-minedrift, skal du først downloade og installere en tegnebog, hvor du opbevarer din Litecoin. Det bedste valg til minedrift ville være Litecoin-kernetasken, som blev oprettet og stadig understøttes af Litecoin-udviklingsteamet.

Dernæst skal du hente din hardware. Du kan enten samle en minedrift på egen hånd, eller du kan købe en specielt fremstillet kryptominer. Dette er et stort krav, du skal overveje, hvis du vil vide, hvordan man udvinder Litecoin korrekt.

Bitmain er en af ​​de største producenter af minedrift udstyr, der sælger en bred vifte af produkter på deres hjemmeside. Bitmains Antminer L3 + er en meget kraftig ASIC-minearbejder, der bruger Scrypt til minedrift af Litecoin.

L3 + dukkede op på markedet i 2017 og var meget rentabel i lang tid. Oprindeligt lykkedes det at generere overskud på $ 20- $ 30 pr. Dag på trods af stigende vanskeligheder og netværkshash-priser.

Hvis du har en vis teknisk ekspertise, kan du oprette en ved hjælp af tre hovedkomponenter:

  • En eller flere avancerede grafikbehandlingsenheder (GPU’er);
  • En køleenhed eller ventilatoropsætning (for at forhindre maskinerne i at blive overophedet)
  • En type Scrypt-minesoftware.

Sådan opsættes din minearbejder

Nedenfor er de trin, du skal følge:

1. Sæt alle akkorder i:

  • 9 PCI-e-forbindelser (2 på hver af de 4 hashing-kort og 1 på controlleren);
  • Ethernet-kablet (fra L3 + til din router);
  • Netledningen.

2. Få adgang til minearbejderens grænseflade og log ind.

3. Download det gratis IP-scannerværktøj (Angry IP Scanner).

4. Installer og kør Angry IP Scanner.

5. Klik på “Start” for at scanne og finde enheder på dit lokale netværk.

6. Gå til den øverste menulinje, og klik på “Gå til”, og klik derefter på “Næste levende vært.”

7. Højreklik på “Antminer” i kolonnen Hostname, og vælg “Copy IP.” Indsæt IP’en i din browsers URL-linje.

8. Log ind med “root” som dit brugernavn og din adgangskode.

Bemærk: Det er vigtigt at holde sig opdateret om udviklingen i minesektoren. Verden af ​​krypto såvel som kryptomining udvikler sig konstant og ændres, og minearbejdere skal også følge med dem.

Ny teknologi dukker op på markedet efter en vis periode, hvilket gør ældre maskiner ubrugelige. Dette kan også være en opdatering til Litecoin-netværket, som kan ændre sin minedriftsalgoritme og dermed den måde, minedrifthardwaren udfører.

Litecoin Mining Pools

Borte er de dage, hvor du var i stand til at etablere en lille minedrift i dit hjem og faktisk tjene noget overskud. Nu skal enkelte minearbejdere konkurrere med store minedriftorganisationer eller minedrift. Heldigvis er der nogle alternativer for dem, der mangler ressourcer til at oprette en kommerciel drift.

En mulighed er at deltage i en Litecoin-minedrift. En pool er hvor minearbejdere bruger deres kollektive computerkraft til at hjælpe med at løse de matematiske problemer og derefter optjene blokbelønninger. Selvom belønningerne deles mellem hver part, hvilket gør afkastet lavere, giver det enkeltpersoner mulighed for at udvinde med en meget lavere investering.

Et andet alternativ er at investere i aktier i en minedrift. Dette gør det muligt for virksomhederne, der driver minerigge, at opbygge større og mere konkurrencedygtige opsætninger, hvilket genererer et højere afkast.

Litecoins seneste udvikling

LitecoinKilde: Pixabay.com

Indtil videre har Litecoin været en af ​​de 20 største kryptokurver med bemærkelsesværdige positive ændringer i den seneste tid. For nylig tilføjede PayPal og Google Finance LTC til deres pulje af kryptovalutaer, mens Grayscale også købte op til 80% af al Litecoin, der blev udvundet i februar.

Kryptofondsforvalteren ejer i øjeblikket $ 244 millioner dollars af Litecoin. Gråtoner er en af ​​de få organisationer i USA, der giver akkrediterede og institutionelle investorer mulighed for at købe kryptovalutaer.

Alene i februar producerede Litecoin-minearbejdere mere end 201.600 LTC. Men selv når udbuddet steg, havde Grayscale-kunder lige travlt med at købe størstedelen af ​​de udvindede mønter.

Ifølge minedrift tracker service LitecoinBlockHalf, Litecoin minearbejdere løser en enkelt “blok” af LTC hvert 2,5 minut. Minearbejderne sælger dog størstedelen af ​​deres belønninger på det åbne marked for at dække udgifter til minedrift og også tjene penge.

Konklusion

I øjeblikket er Bitcoin-minedrift ikke længere en lukrativ indsats, medmindre du gør det i stor skala. Selvom Litecoin-minedrift ser ud til at have den samme bane, er det meget mere levedygtigt at køre en minedrift individuelt. Denne guide til, hvordan man udvinder Litecoin, kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Fremhævet billede: Pixabay.com

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 15. december 2018 og er blevet opdateret fuldstændigt for fuldstændigheden og sandheden af ​​indholdet den 15. marts 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me