SIGEN.pro – En udvekslingsplatform, der tilbyder gratis TON

SIGEN.pro

Den mislykkede lancering af Telegram Messenger-kryptokurrencyprojektet er et af de centrale emner i det udgående år. Hele det globale kryptosamfund holdt vejret, mens han fulgte udviklingen af ​​konflikten mellem SEC og Pavel Durovs TON. Få mennesker troede, at en så ambitiøs virksomhed, bakket op af en så stærk indsats og enorme økonomiske ressourcer, simpelthen kunne opgives på grund af det lovgivningsmæssige pres fra De Forenede Stater. Regulatoren vandt dog face-off, og som et resultat af sin beslutning blev en af ​​de største udviklinger inden for decentralisering af økonomiske forbindelser stoppet, da produktet næsten var færdigt..

Det var imidlertid utænkeligt at blot opgive resultaterne af det enorme arbejde fra TON-udviklere. Udviklingen af ​​TON fortsatte; det blev ikke længere udført af Durov-teamet, men af ​​TON Labs som et uafhængigt projekt baseret på Telegram Open Network. Projektet blev støttet af over 7.000 virksomheder og enkeltpersoner, og Free TON-netværket blev lanceret den 7. maj 2020.

Særlige træk ved det gratis TON-netværk

Hovedprojektdokumentet er ikke den sædvanlige hvidbog, men Declaration of Decentralization (DOD). Det hedder, at Free TON ser sin mission med at opretholde værdierne på det frie marked, beskyttelse af personoplysninger, decentral styring, modstand mod censur og samarbejde mellem mennesker over hele verden.

Free TON er en peering-platform med flere blockchains. I modsætning til andre har TON-baserede blockchains uforligneligt højere transaktionshastighed og er oprindeligt opfattet som skalerbare. Free TON-økonomien er baseret på TON Crystal-mønten, der adskiller sig væsentligt fra klassiske kryptokurver i dens arkitektur såvel som i dens distributionsmetode: det var oprindeligt umuligt at købe TON Crystal simpelthen fordi tokens blev distribueret gennem en konkurrencedygtig mekanisme.

I henhold til idéen fra projektfællesskabet blev 5 milliarder poletter distribueret på et ikke-økonomisk grundlag blandt de projektdeltagere, der havde ydet de største bidrag til dets udvikling. Når distributionen af ​​tokens er færdig, er tokens fri til at bevæge sig – dette er den fase, der udfolder sig for vores øjne i dag.

Free TON-netværket er fuldt decentraliseret i overensstemmelse med erklæringen. Decentraliseringen er et grundlæggende træk ved netværksadministration, validering og softwareudvikling. TON Crystal distribueres blandt så mange netværksbrugere som muligt, og alle kan deltage i møntindsatsen. Projektet arbejdes på af flere uafhængige udviklingsteams. Ingen validator kan have mere end en tredjedel af alle de tilgængelige netværkstokener.

TON er i det væsentlige en mellemliggende grænseflade mellem blockchain-netværket og de brugere, der får et sæt værktøjer til at udvikle TON OS-applikationer, herunder Solidity og C ++ – kompilatorer, databaser og SDK. Brugergrænsefladen er repræsenteret af TON Surf OS, som til dels ligner Linux-grænsefladen og inkluderer en sikker browser-, tegnebog- og chatapplikationer. Da TON-koden er åben, kan medlemmer af samfundet aktivt deltage i raffinering og forbedring af dens komponenter.

Hvordan kan man købe gratis TON / Sælg gratis TON?

Så er det muligt på en eller anden måde at købe TON Crystal? I dag, ja, skønt opførelsen af ​​en sådan mønt, teknisk kompliceret og distribueret på en så usædvanlig måde, ikke var en let opgave. SIGEN.pro-platformen var blandt de første i verden til at tackle denne udfordring. Det SIGEN.pro teamet er en stor entusiast af Free TON-projektet. Idéerne bag den nye TON resonerer med SIGEN.pro filosofi, der søger at nå publikum rundt om på planeten. Platformen giver os mulighed for at afslutte transaktioner med brugen af ​​hver eneste fiat-valuta i verden, og vigtigst af alt opkræves der ikke noget gebyr for sådanne transaktioner (0% gebyr for alle transaktioner, input og output undtagen de gebyrer, der opkræves af krypto netværk). Platformen tilbyder også 24/7 kundesupport.

SIGEN.pro-økosystemet indeholder fire hovedkomponenter: en kryptovaluta-udveksling, et par klik-automatisk udveksling, en kryptowallet med flere valutaer og en peer-to-peer-platform, hvor deltagerne kan forhandle en gunstig kurs og købe eller sælge kryptokurver til enhver fiat-valuta. På SIGEN.pro kan brugerne tjene penge på valutakursudsving, samle kryptokurver og bytte dem til fiat-penge eller andre kryptokurver hurtigt og uden mellemled. Alt er helt sikkert, hvilket giver mulighed for automatisk tilbagetrækning og som sagt uden gebyrer.

SIGEN.pro tegnebog

Når du tilmelder dig hos SIGEN.pro, du får din egen gratis og sikre kryptotegnebog med flere valutaer til hver af de understøttede kryptovalutaer. Tegnebogen gør det nemt både at tilføje mønter til platformen og at flytte dem til andre adresser, inklusive udvendige. Det er også bemærkelsesværdigt, at SIGEN.pro bruger en politik med ‘koldt hot-tegnebog’, når størstedelen af ​​kundemønter opbevares i kulden, dvs. i tegnebøger, der ikke er forbundet til internettet. Kun små mængder, der bruges til tilbagetrækning, gemmes i varme tegnebøger.

SIGEN.pro

En SIGEN.pro tegnebog til TON Crystal

Før du begynder at bruge din tegnebog, skal du generere din egen unikke adresse, som derefter tildeles klienten for evigt. Derefter bliver det muligt at tilføje TON Crystal. Af sikkerhedsmæssige årsager kan mønterne kun trækkes tilbage, når du har bestået tofaktorautentificeringen. KYC anvendes ikke, fordi platformen ikke fungerer direkte med fiat-konti.

SIGEN.pro mobil applikation

SIGEN.pro mobilapplikationen er tilgængelig for begge Android og iOS og kan downloades om få sekunder. Interfacet er brugervenligt og intuitivt, så du hurtigt, sikkert og rentabelt kan købe og sælge TON Crystal uanset din placering. Mobilapplikationen understøtter SIGEN.pro’s fulde funktionalitet med alle indstillinger og meddelelser undtagen automatisk udveksling.

  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro

SIGEN.pro udveksling

Det udvekslingsplatform er et sted at handle med kryptokurver. Børsens arbejdsgrænseflade er modulær: du kan tilpasse tidsplanen, vælge kun at vise de par, der interesserer dig, modtage statistisk information om dem. SIGEN.pro’s handelsgrænseflade er klar og praktisk; det inkluderer TradingView-diagrammer og en live chat.

SIGEN.pro

Crypto exchange interface: køb TON, salg TON

Gratis TON likviditet på SIGEN.pro: Køb og sælg ordrer

Som du kan se fra skærmbilleder udgjorde TON-købsordrer i øjeblikket 4,2 BTC (~ $ 67,800), og TON-salgsordrer nåede 83,173 TON (i øjeblikket med at skrive artiklen). Hele handelsvolumen på børsen udgjorde næsten 176.700 TON.

SIGEN automatiseret udveksling

SIGEN.pro-Automatiseret udveksling gør det muligt hurtigt og sikkert at udveksle kryptokurrency i automatisk tilstand til den aktuelle valutakurs, der er indstillet på tidspunktet for den sidst nødvendige transaktionsbekræftelse. På grund af valutakursudsvingene kan du til sidst få et lidt andet beløb – et større eller et og mindre.

Ton Crystal

Den automatiserede børs giver dig mulighed for at købe eller sælge Ton Crystal automatisk med et par klik

SIGEN p2p platform

SIGEN.pro p2p platform er designet til at være så klar og enkel som muligt for brugeren at handle. Det er en handel uden formidlere, helt gennemsigtig, hvor transaktioner udføres direkte mellem deltagerne, og sikkerheden garanteres af selve platformen. Her kan du oprette køb eller salg af tilbud på dine egne vilkår og derefter vente på deres accept af en anden bruger. Det er også muligt at vælge et af de allerede oprettede tilbud. Den gennemsnitlige tid, der er nødvendig for at indgå en aftale, er 15 minutter.

Mønter i en peer-to-peer-transaktion på sælgerens konto fryses af ESCROW-systemet – sådan fungerer verdens største handelsplatforme, såsom AliExpress. Dette garanterer transaktionens sikkerhed – mønterne sendes kun til køberen, når sælgeren har bekræftet betalingen. For at forbedre sikkerheden ved betalingsbekræftelse bruger platformen tofaktorautentificering via mail, Google Authenticator (GA) eller en kodetabel.

SIGEN

Som du kan se fra skærmbilleder, i det øjeblik, artiklen blev skrevet, udgjorde TON-købstilbud på p2p-platformen 578.400 TON (~ $ 584.184), mens TON-salgstilbud nåede op på 3.699 TON (~ $ 3.736). Den samlede p2p ugentlige handelsvolumen beløb sig til 42.961 TON (~ $ 43.390).

P2P-applikationen af ​​SIGEN.pro giver mulighed for at købe TON eller sælge TON kontant, bankoverførsel, elektroniske penge osv..

Al korrespondance i P2P-transaktionschat registreres for at undgå bedrageri. Tvister afgøres af SIGEN.pro voldgiftsmænd, der analyserer situationen for at træffe en rimelig beslutning.

Gratis TON-handelsvolumenstatistik

Statistikken for TON Crystal på SIGEN.pro i dag er som følger:

  • 204 mennesker havde TON på deres konti;
  • 123 mennesker blev købt eller solgt på børsen;
  • 92 personer brugte p2p-platformen til at købe eller sælge;
  • 187 unikke købere og sælgere deltog i børsen og i p2p

Disse statistikker opsummerer tre uger siden starten af ​​handelen. Tallene er små, men vækst er indlysende. Vi inviterer alle til at deltage i køb / salg af tokens fra det legendariske projekt.

Bemærk også, at handelsplatformen SIGEN.pro lancerer sin egen medieportal på https://media.sigen.pro. Dette er en fuldgyldig mediaressource, der snart begynder at offentliggøre interessante artikler, anmeldelser, nyheder og andet materiale dedikeret til kryptokurver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me