Syv interessante fakta om kryptovaluta

kryptokurrency

Hvis du er ny inden for kryptokurrency, skal du ikke bekymre dig, fordi konceptet med at købe eller sælge varer og tjenester via denne betalingsmetode er enklere, end du tror. Cryptocurrency er et mønt- eller tokensystem, som du handler til gengæld for den vare eller service. I disse dage med virtuel tyveri og endda identitetstyveri er brug af bitcoin og andre kryptokurver langt en af ​​de sikreste måder at købe og sælge på. At lære at købe bitcoin og andre valutaer kræver kun lidt viden. Nedenfor er nogle vigtige ting at huske, før du kommer i gang.

1. Antallet af kryptovalutaer kan overraske dig

I dag er der mere end 6700 typer kryptovalutaer, der handles offentligt, og de inkluderer mere end bare de velkendte valutaer som bitcoin, Ethereum, Tether og Chainlink. Endnu bedre, flere kryptokurver ser ud til at dukke op hele tiden og bidrager til de mere end 370 milliarder dollars i nettoværdi, som de nu deler. Og hvis bitcoin er den eneste kryptokurrency, som du er fortrolig med, er der en god grund til det – af de $ 370 mia. Dollar hører ca. 210 mia. $ Til bitcoin.

2. Kryptovalutaer er ikke altid den bedste måde at investere på

Kilde: cryptopress.news

Når det kommer til at bruge kryptokurver som et investeringsværktøj, er der både fordele og ulemper. Selvom kryptokurver har en tendens til at stige i værdi, bliver en anden stadig nødt til at betale mere end du gjorde for valutaen for at du kan se et afkast på din investering. Du skal også huske, at ligesom med ægte valutaer, genererer kryptokurver ikke nogen pengestrøm. Det spekuleres i, at værdien af ​​kryptokurver vil stige i fremtiden, men det er netop dette, en spekulation, så investering med kryptokurver skal ske med forsigtighed.

3. Køb af kryptovaluta udføres anderledes end andre valutaer

Kilde: quoteinspector.com

Hvis du vil lære hvordan man køber Bitcoin og andre kryptokurver er reglerne lidt anderledes end for almindelig valuta. Som en generel regel er du nødt til at købe kryptovaluta med enten amerikanske dollars eller med en anden kryptovaluta, såsom bitcoin eller Ethereum. Du opretter en onlinekonto og modtager en “tegnebog”, som du overfører rigtige penge til for at købe din kryptovaluta. Websteder som Coinbase gør det let at gennemføre disse transaktioner, og det er virkelig meget mindre kompliceret end det lyder.

4. Det er vigtigt at beskytte dig selv

Ligesom med alle finansielle transaktioner kan køb af kryptovaluta i en ICO være vanskelig eller endda farlig, selvom sidstnævnte normalt er et mindre problem, fordi disse virksomheder har tendens til at være meget troværdige. Inden du køber din kryptokurrency, skal du stadig se på virksomhedens prospekt. Find ud af, hvem der ejer virksomheden, hvis du ejer en andel i virksomheden eller bare valuta eller tokens, og om valutaen allerede er udviklet. Det kan være, at virksomheden er i begyndelsesfasen og kun søger penge for at udvikle valutaen. Dette er et par ting, du skal vide, før du køber din kryptovaluta.

5. Der er ingen grund til at bekymre sig om lovligheden af ​​kryptovalutaer

Kilde: CoinDesk

Kryptovalutaer er faktisk lovlige i USA og mange andre lande også. Deres lovlighed varierer fra land til land; for eksempel er de i det væsentlige forbudt i Kina. Da reglerne for disse kryptokurver kan variere lidt fra et sted til et andet, er det ikke desto mindre en god ide at gøre dig bekendt med reglerne og lovene i dit eget land. Og som altid være på udkig efter folk, der ønsker bilk-investorer. Brug af sund fornuft og undersøgelse af reglerne, hvor du bor, er de bedste værktøjer til at gøre det.

6. Der er masser af grunde til deres popularitet

Hvis du stadig er lidt træt af at købe kryptokurrency, skal du bare huske nogle af grundene til, at de er så populære i disse dage. Først og fremmest er der ingen centralbank, der styrer pengemængden; det forventes derfor, at valutaen vil vokse i værdi. Dernæst kaldes den teknologi, der anvendes til styring af kryptokurrency, en blockchain og gør hver transaktion mere sikker end standardbetalingssystemer. Der er andre fordele, men disse to synes at være vigtige for mange mennesker, der bruger denne betalingsform.

7. Det er let at få de oplysninger, du har brug for, for at fortsætte

Uanset om du ønsker at lære at købe bitcoin eller nogen af ​​de andre tilgængelige kryptovalutaer, kan du komme i gang mange steder. Med andre ord er der masser af ressourcer til rådighed, når du er klar til at købe din kryptovaluta, og dette inkluderer steder som Coinbase, Robinhood, Coinmama, Square Cash og mange andre. Faktisk på grund af den enorme popularitet af kryptokurver som bitcoin og Ethereum kan du komme i gang med at købe dine mønter på en række måder. Alt du skal gøre er at undersøge dette online for at finde ud af, hvad du skal gøre først.

Fremhævet billede: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me