Top Cryptocurrency-begivenheder, du ikke bør gå glip af indtil udgangen af ​​2020

cryptocurrency begivenheder

COVID-19-pandemien har påvirket alle sektorer i den globale økonomi og især fysiske møder. Dette har ført til en reduktion i antallet af begivenheder, som folk kan deltage fysisk, og cryptocurrency / blockchain-industrien er ikke udeladt. Der er dog stadig kryptokurrencybegivenheder planlagt til at finde sted i 2020.

Da året kun har et kvarter tilbage, har vi valgt de bedste begivenheder, både online og offline, som du kan deltage i, før året løber ud. Vi diskuterer disse kryptokurrencyhændelser og viser dig, hvorfor du ikke bør gå glip af nogen af ​​dem.

Lås op for Blockchain Forum

Begivenhedsdato: 7. – 8. oktober

Begivenhedssted: UAE

Lås op for Blockchain Forum afholder endnu en begivenhed i oktober. Dette vil være den tredje udgave af forummet og lover at være bedre end dem, der blev afholdt tidligere i år. Det finder sted i UAE, som er blevet et knudepunkt for blockchain-investering. Arrangementet vil fokusere på udviklingen af ​​blockchain-teknologi i Mellemøsten og Nordamerika (MENA) -regionen.

Temaer til paneldiskussioner inkluderer:

 • Regulering af kryptoaktiver i MENA-regionen og stigningen i kryptokursudvekslinger
 • Sikkerhedstoken tilbud i MENA-regionen;
 • Hvordan bruger MENA-regeringer blockchain: inklusive strategier og politikker;
 • Hvordan VC og institutionelle investorer ser digitale aktiver;
 • Investering i blockchain startups;
 • Hvor MENA-regionen ligger i dag;
 • Gør blockchain tilgængelig for alle BaaS.

Arrangementet har også adskillige netværkssessioner vævet ind i dets kerneprogrammer, som vil give unge iværksættere mulighed for at mødes med topskud i branchen for at hjælpe med at øge deres karriere. Hvis du leder efter en mulighed for at oprette forbindelse til verdens største blockchaineksperter og finde muligheder for at investere i MENA-regionen, er denne begivenhed noget for dig.

Blockchain Life Forum

Begivenhedsdato: 21. – 22. oktober

Arrangementssted: Moskva, Rusland

Blockchain Life Forum holder en af ​​de største blockchain-begivenheder på verdensplan. I år bliver begivenheden endnu større med 4000 deltagere, der allerede er tilmeldt. Arrangementet vil fokusere på Blockchain, kryptokurver og minedrift.

Forummet samler branchens ledere og dem, der lige er begyndt i branchen. Det er et meget pædagogisk forum, der har ført til den enorme vækst i branchen i de fire år, den eksisterede. De på listen over deltagere inkluderer verdensvirksomhedsejere, fondeinvestorer, minearbejdere, blockchain-udviklere, regeringsembedsmænd og specielle gæster.

Højttalerne inkluderer:

 • Javier Sim, medstifter og administrerende direktør for Bithumb Global;
 • Eric Benz, administrerende direktør, Changelly;
 • Xinxi Wang, direktør for Litecoin;
 • Roger Ver, administrerende direktør, Bitcoin.com;
 • Tone Vays, blandt andet erhvervsdrivende og analytiker.

Paris Blockchain Week Summit

Begivenhedsdato: 9. – 10. december

Arrangementssted: Paris, Frankrig

Paris Blockchain Week Summit er en anden vigtig blockchain-begivenhed i året. Gennem det blev over 1.700 iværksættere, investorer og medier samlet fra hele verden for at diskutere blockchain og kryptokurrency og hvordan man gør Frankrig til det første G20-land, der skaber et forretningsvenligt miljø for den hurtigt voksende industri.

Årets begivenhed bliver ikke mindre spændende i betragtning af følgende talere:

 • Changpeng Zhao, administrerende direktør, Binance;
 • Ryan Selkis, medstifter og administrerende direktør, Messari;
 • Eric Demuth, medstifter & Administrerende direktør for Bitpanda;
 • David E. Rutter, grundlægger & CEO for R3;
 • Edward Moncada, medstifter & CEO for Blockfolio, blandt mange andre.

Der vil også være en online-version af topmødet, så hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i den live, har du intet at tabe, da du kan se online-versionen hvor som helst.

LA Blockchain Summit

Begivenhedsdato: 6. – 7. oktober

Arrangementets placering: online

LA Blockchain Summit er en forretningsfokuseret virksomhed, der årligt samler udviklere, investorer, venturekapitalfonde, detailinvestorer, familiekontorer, ejendomsinvestorer, opstartsentreprenører, udstedere, børser, mæglerforhandlere, tjenesteudbydere og medlemmer af medierne. Arrangementet afholdes normalt i Los Angeles Convention Center, men på grund af COVID-19-begrænsninger skal det afholdes online i år.

Nogle af dem, der vil tale, er:

 • Tim Draper, Draper Goren Hol;
 • Justin Sun, administrerende direktør Tron;
 • Yoni Asia, grundlægger og administrerende direktør for eToro;
 • Changpeng Zhao, administrerende direktør for Binance;
 • Brock Pierce, formand for Bitcoin Foundation;
 • Thomas Lee, medstifter af Fundstrat at nævne.

Blockchain Expo Nordamerika Virtual

Begivenhedsdato: 3. – 4. november

Begivenhedssted: Online

Dette vil være en af ​​de største, fuldstændigt online blockchain-begivenheder i 2020. Arrangementet samler eksperter for at diskutere blockchain-økosystemet og hvordan man bevæger det videre. Hovedfokus vil være på større industrier, der vil blive forstyrret mest af blockchain-teknologi, herunder juridiske sektorer, detailhandel, finansielle tjenester, sundhedspleje, forsikring, energi, musik, regering, fast ejendom og mere.

Mere end 1.000 deltagere forventes at deltage, inklusive følgende: CTO’er, chefer for innovation og teknologi, IT-direktører, telecomudbydere, udviklere, nystartede virksomheder, OEM’er, regeringen, bilindustrien, operatører, teknologileverandører, investorer, VC’er og mange mere.

Højttalere inkluderer:

 • Andrew Peel, chef for digitale aktivmarkeder, Morgan Stanley;
 • Justin Schmidt, vicepræsident & Leder af digitale aktivmarkeder, Goldman Sachs;
 • Leandro Nunes, vicepræsident for produktudvikling & Innovation, Mastercard.

Dette er blot nogle få af de mange højttalere, der vil være med i onlinebegivenheden, de fleste af dem fra almindelige forretningssektorer, der ønsker at komme ind i blockchain-økosystemet..

Konklusion

Dette er de bedste cryptocurrency-begivenheder at deltage i resten af ​​2020. Hvis du ikke kan gå til de live, kan du planlægge at deltage i dem, der finder sted online. Alt hvad du behøver er din computer og internettet for at oprette forbindelse til disse vidunderlige begivenheder, og du får muligvis mere værdi, end du tror.

Fremhævet billede: inyear.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me