Trezor One

Nysgerrig efter Trezor One?

Spekulerer på, om vil beholde din krypto sikker?

Så har du held og lykke …

Vi vil dække alt hvad du behøver at vide om Trezor One i denne udtømmende anmeldelse!

Vi sætter Trezor One på den ultimative test for at se, om den allerførste hardware-tegnebog stadig kan leve op til sit navn.

Fordele

 • Støtte til adgangssætning
 • Overkommelig
 • Open Source
 • Funktionsrig grænseflade
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support
 • Enhedens timeout

Ulemper

 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Ingen validering af adresseændring på enheden
 • Sort / hvid skærm

Fordele

Ulemper

 • Støtte til adgangssætning
 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Overkommelig
 • Ingen validering af adresseændring på enheden
 • Open Source
 • Sort / hvid skærm
 • Funktionsrig grænseflade
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support
 • Enhedens timeout

Hvem skal købe en Trezor One?

 • Crypto-investorer, der sætter pris på a godt omdømme & sikkerhed
 • Crypto-investorer, der ønsker det multi-valuta support
 • Crypto-investorer, der ønsker en billig pung

Køb TREZOR ONE

Hvorfor købe en hardware-tegnebog?

Gylden bitcoin og computerchip

Hardware-tegnebøger er vigtige værktøjer, der skal aktiveres kølig opbevaring af din bitcoin, en metode, der holder dine private nøgler helt offline.

De er designet og markedsført med alle brugerniveauer i tankerne og betragtes som en bedste praksis til brug i styring af ethvert niveau af midler.

Papir tegnebøger og varme tegnebøger ses ikke som brugervenlige eller sikre ved sammenligning. Disse metoder anbefales ikke undtagen til specifikke applikationer eller af avancerede brugere.

Baggrund

Trezor (Czeck for “sikker” eller “strongbox”) er udvæksten af SatoshiLabs, en organisation med et fremragende ry i Bitcoin-samfundet.

Grundlæggerne introducerede samlet Bitcoin-minedrift til verden og den første prototype af hardware-tegnebogen i 2012.

På dette byggede de deres metode, der bruger mnemoniske koder til at generere og sikkerhedskopier deterministiske nøgler (BIP39). Denne metode bruges nu i hele branchen. Dette arbejde kulminerede med udgivelsen af ​​Trezor One var i 2014 og blev udvidet, da Model T fulgte i 2019.

Trezor One: det grundlæggende

Skærmbillede af trezor.io Trezor One – Understøttede mønter

Det Trezor One var den første kommercielt tilgængelige nogensinde kryptovaluta tegnebog og understøtter i øjeblikket opbevaring af over 1000 aktiver.

Det bruger Hierarkisk deterministisk (HD) protokol til oprettelse og overførsel af nøgler (BIP32) for at oprette tegnebøger. Trezor One konkurrerer direkte med Ledger Nano S som den mest overkommelige hardware-tegnebog.

Pris

Skærmbillede af trezor.io Pris for Trezor One White

Trezor One konkurrerer direkte med Ledger Nano S som den mest overkommelige hardware-tegnebog.

Prisen inkluderer gratis forsendelse, når den bestilles i USA fra en officiel forhandler.

Se på, hvordan Trezor One stabler op mod andre hardware-tegnebøger:

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU

Sammenligning med konkurrenter

Det Trezor One giver den samme vigtige nytte som Ledger Nano S og er en god introduktionsenhed for nybegyndere.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

Dens begrænsninger inkluderer antallet af mønter, der understøttes, og manglen på Bluetooth-funktioner.

Både Trezor og Ledger har avancerede enheder ( Trezor Model T og Ledger Nano X. Hver af disse giver en mere premium oplevelse med avancerede funktioner, der ikke er tilgængelige i deres entry-level modeller.

Bluetooth er påstået at være et potentiale sikkerhed problem. Mens Ledger har reageret på denne bekymring er det op til brugeren at beslutte, om Bluetooth-bekvemmelighed opvejer risikoen.

Hvad er der i kassen?

Trezor en kasse

Før du forsøger at opsætte og bruge en hardware tegnebog, du skal inspicere emballagen og være forsigtig med, at enheden potentielt bliver kompromitteret, før den når dig.

Det Trezor One emballagen består af en tynd papæske forseglet med to hologram-sikkerhedsmærkater. Disse godkendes let de billeder, der er stødt på deres officielle websted, når du begynder opsætningen.

Trezor Et sikkerhedshologram-klistermærke Trezor Et sikkerhedshologram-klistermærke

Ud over hologrammerne er æskelågene blevet limet grundigt, i det omfang boksen i det væsentlige ødelægges, når du åbner den.

Det er klart det Trezor har tænkt dybt over dette emne, og du kan læse om det i detaljer her.

En enorm mængde tanke og overvejelse er gået ind i den måde, hvorpå Trezor One er pakket, og du kan endda gennemgå dens historie på den Trezor-websted.

Efter åbning af kassen

Efter åbningen er det ikke rigtig værd at opbevare til opbevaring.

Kassen indeholder:

Trezor One Device

USB-kabel (med Trezor-branding)

Nøglering, nøglering & Klistermærker

Seed Backup-kort og enhedsoplysninger

Indeholder kasse

Enhedsbeskrivelse

Det Trezor One er en meget lille, let USB-enhed. Dens størrelse kan være både en fordel eller ulempe, da den kan sidde diskret tæt på computeren uden at forstyrre dit arbejdsmiljø, men også utilsigtet børstes ude af syne.

Skærmbillede af trezor.io Trezor One White – Tekniske specifikationer

Enhedens størrelse og sammensætning (som næsten udelukkende er plastik) egner sig ikke til at rejse, medmindre den er fastgjort i en anden kasse eller beholder af en slags. Der er ingen bevægelige stykker bortset fra de to knapper under det monokrome display.

Sikkerhed & Design

Omdømme af Trezor One og SatoshiLabs er uovertruffen i branchen, da dens udviklere er ansvarlige for vigtige fremskridt inden for både tegnebogssikkerhed og brugervenlighed.

Det dokumentation på deres hjemmeside viser en historie med de løste sikkerhedsproblemer i bemærkelsesværdige detaljer og links til deres respektive Github problemer.

PIN-beskyttelse

Det Trezor One leder dig til deres startside og kræver derefter, at du opretter en PIN-kode på tidspunktet for opsætningen.

Muligheden for at oprette en 9-cifret PIN-kode til at låse enheden er en god sikkerhedsbasis, der er bestemt af dig, så brug helt de fulde 9 cifre for at sikre den højeste barriere!

PIN-kode på trezor one

I modsætning til Ledger Nano X og Nano S, bruges enhedsknapperne ikke til direkte at indtaste PIN-koden.

I stedet matches et blandet 9×9 gitter med cifre 1-9 i Trezor-tegnebogen på din computers skærm. Dette sikrer, at intet mønster om sekvensen kan observeres, når du indtaster det.

Enheden forbliver ulåst i 10 minutter.

Trezor One Power Unlock

Ved siden af ​​låsikonet er der også et enkelt klik “glem enhed” -funktion tilgængelig.

Hvis nogen indtaster PIN-koden forkert, stopper en forsinkelse på 2 sekunder endnu et forsøg, der fordobles med hvert efterfølgende forkert login. Denne forsinkelse forhindrer brute tvang af din pinkode.

Gendannelsesfrøord

TrezorTeam er ophavsmænd til 24 ords sætningskopieringskonvention, og selve enheden er designet omkring og er den fysiske manifestation af denne innovation.

Skærmbillede af trezor.io Trezor One’s Recovery Seed

Brug af denne standard (introduceret med BIP39), en lang række hardware- og softwaretegnere finder bredere brug på grund af den samtidige forbedring af sikkerhed og enkelhed, det medfører.

Tjek vores blogindlæg på BIP39 for et meget nærmere kig. Uden tvivl gendannes din private nøgle mere bekvemt ved at bruge menneskelæsbare ord i stedet for en kompleks kryptografisk streng med tilfældige tegn.

Gendannelse af din tegnebog efter Trezor One er ødelagt eller tabt er en enkel og ligetil proces ved brug af genoprettelsesordene.

Men hvordan du sikrer disse er den ultimative test af metodens sikkerhed.

Overvej at bruge en Billfodl for at eliminere de trusler, som papir er meget sårbart over for (vandskader, brand, falmning, forkert placering).

Billfodl er den perfekte følgesvend til en Trezor-model

Forestil dig at miste $ 1.000.000 i værdi i Bitcoin på grund af at din papir-backup bliver ødelagt i brand eller oversvømmelse. Hold din sikkerhedskopi sikreste ved at gemme dem på metal i stedet for papir!

Køb en Billfodl

Støtte til adgangssætning

Det Trezor One inkluderer muligheden for at tilføje en ekstra sikkerhedsforanstaltning: det såkaldte “25th seed word”. Mere korrekt kendt som adgangssæt, giver denne funktion brugeren mulighed for at tilføje et ekstra ord til de 24 backupord.

Der er et par grunde til at bruge en:

1. Det tilføjer ekstra sikkerhed over gendannelsessætningen, hvis nogen finder din 24-ords sikkerhedskopi.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.io – Sådan bruges en TREZOR-adgangssætning

Det er vigtigt at vide, at alle med disse specifikke 24 ord vil have mulighed for at gendanne din tegnebog og flytte midlerne. Tilføjelse af et nyt ord efter eget valg sætter effektivt en adgangskode på frøsætningen!

2. At implementere en “dummy-konto” på enheden, der har et mindre beløb. Brug af dette skaber sandsynlig benægtelse mod “$ 5 Wrench Attack”.

Sådan fungerer et skruenøgleangreb på $ 5

$ 5 skruenøgle angreb

Angriberne er mere tilbøjelige til at give op, hvis de kun får adgang til din dummy-konto, begge afslutter den ubehagelige begivenhed, mens de også holder størstedelen af ​​dine midler i din besiddelse.

Multi-signatur sikkerhed

For et meget højere sikkerhedsniveau vælger nogle brugere at anvende multisignatur i deres tegnebog for at opdele risikoen.

Hvis du gør det, fjernes det eneste fejlpunkt, hvor der kun er én enhed, der er nødvendig for at flytte mønter fra den retmæssige ejers besiddelse.

Understøttelse af denne funktionalitet inden for Trezor-pungesoftwaren er kommende.

Enhedsopsætning & Aktivering

Trezor har oprettet et underdomæne på deres websted for at få adgang til og betjene din enhed, som du begynde med at få adgang til her. Parring af tegnebogen med din computer kræver installation af Trezor-broen, en integration med din browser.

Skærmbillede af trezor.io TRezor.io – Den private bank i dine hænder

Denne tilgang er en kombination af dem, der anvendes af Ledger har sin egen specifikke software (Ledger Live) og Hold nøglen som enten er parret med ShapeShift-webstedet eller ved hjælp af et enkeltstående Chrome-plugin.

SatoshiLabs har også for nylig annonceret den kommende udgivelse af sin firmware, der kun er bitcoin.

Køb en Billfodl

Main Wallet Interface

Trezor kan nemt kræve det højeste antal tilpasninger til en hardware-tegnebog.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

Grænsefladen i browseren er ren og sparsom, men giver alligevel links til relevant information og uddannelsesmæssige overførsler.

En enorm vifte af muligheder og indstillinger såsom omdøbning af konti, lagring af etiketter og noter med en DropBox-integration eller endda designe dit eget image til hjemmeskærmbilledet er tilgængelige.

Trezor One hjemmeskærmbillede valg Trezor One hjemmeskærmændringsmulighed

Derudover er der over lommebokområdet et antal links til det informationstætte Trezor-websted, fanen support og blog.

Der er rigelig og kortfattet information tilgængelig, som er nyttig selv for dem uden en af ​​deres enheder.

Tegnebøger & Konti

Trezor tegnebog info Wallet faner præsentation på Trezor.io

Trezor bruger en enhed / konto / adressehierarki layout i grænsefladen til tegnebogen, så du vælger og navigerer alt lige og intuitivt.

Import af ældre (pre-Segwit) konti, indstillinger for tegnebogens modværdi (hele 32 fiat-valutaer er tilgængelige) eller skift til en brugerdefineret server er alle inden for få klik.

Transaktioner

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

Adresser inden for en bestemt konto kan oprettes efter ønske, hvilket er en vigtig fordel i forhold til hovedbogen Nano S og Nano X tegnebøger (som kræver, at en adresse er blevet brugt, før du er i stand til at oprette yderligere under denne konto).

En anden fordel er evnen til at konstruere flere transaktioner inden for en operation.

Send bitcoin med trezor one

En anden stor funktion er Trezor OneFleksibilitet til at bestemme din transaktionsprioritet, som giver mulighed for en række hastigheder til hurtig valg (helt ned til 1 sat / byte), men giver også et tilpasset interval.

Denne mulighed er en klar fordel i forhold til Hold nøglen og både Ledger Nano S eller Nano X.

valg-transaktion-prioritet

Denne funktion forstærkes yderligere ved at beregne en forventet afslutningstid, når du har foretaget dit valg.

For at imødegå farerne ved adresse genbrug (som truer privatlivets fred) giver Trezor-tegnebogen dig mulighed for at oprette så mange, som du vil, inden du bruger dem.

Endelig blev Trezor One kan også underskrive og verificere meddelelser – en funktion, der er indbygget i bitcoin-kerneens software siden dens tidlige dage, men som hverken Ledger eller Hold nøglen understøttelse af tegnebøger.

Underskriv besked med en Trezor One Signer besked med på Trezor One-enhed

Kontosaldo & Historie

Din transaktionshistorik kan eksporteres pr. Konto (kontra Ledger Lives evne til at samle både mønter og konti i et dokument).

Understøttede mønter

Trezor One (som Nano S og Nano X) understøtter en bred vifte af mønter, men langt mere end Hold nøglen.

Skærmbillede af trezor.io Understøttede mønter og poletter af Trezor

Denne side på den Trezor Hjemmesiden viser også, hvilke aktiver der også er integreret med tegnebøger fra tredjepart, har en overflod af links og er generelt let at navigere.

Ud over Bitcoin, er Trezor One understøtter også:

 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Fantastisk
 • DASH
 • Over 1.000 mere

Hardware & Operativsystemkompatibilitet

Det Trezor One er kompatibel med en række tredjeparts tegnebøger og operativsystemer.

 • Android

 • OS X

 • Windows

 • Linux

Trezor One-skærmen

For at få mest muligt ud af at bruge en hardware-tegnebog til at lægge mønter i kølerum er det vigtigt at have en skærm.

Skærmbillede af trezor.io Trezor One’s skærm

At have dine nøgler gemt og underskrive transaktioner offline kræver absolut en dedikeret skærm.

Ved visuelt at kontrollere dine adresser, summer og anden information på tegnebogens grænseflade med Trezor One ‘s skærm kan du være sikker på, at der ikke er sket noget kompromis.

Brug af Trezor One privat

Det Trezor One kan bruges mere privat, hvis kun som en signeringsenhed i kombination med din egen node.

Alternativt kan det bruges sammen med Electrum Personal Server, dog kan dette involvere lidt flere privatlivslækage risici.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU

Resumé

Det Trezor One er en imponerende og overkommelig enhed, der tilbyder overlegen funktionalitet til både entry-level og erfarne brugere.

Fra installationsproceduren til navigering af grænsefladen og dykning i avancerede funktioner var oplevelsen problemfri, informativ og behagelig.

Med den enorme mængde troværdighed, innovation og etos bag SatoshiLabs, er det ingen overraskelse Trezor er blevet en af ​​de førende leverandører af hardware-tegnebøger i branchen.

Af de tilgængelige hardware-tegnebøger har Trezor det mest pædagogiske indhold, der er tilgængeligt, hvilket er inspirerende for brugerne at grave dybere ned på mulighederne og de mulige anvendelser af deres tegnebøger.

Deres produkter får en stor fordel for denne supplerende information.

Det Trezor One er et godt første skridt mod at sikre dine mønter og kan kun forbedres med tilføje en Billfodl som backupmedium (rustfrit stål) til dine ord til genopretningsfrø.

Uanset om det er en aktiv erhvervsdrivende eller langvarig HODLeh, du kunne gøre meget dårligere end at vælge en Trezor One.

Fordele

 • Støtte til adgangssætning
 • Overkommelig
 • Open Source
 • Funktionsrig grænseflade
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support
 • Enhedens timeout

Ulemper

 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Ingen validering af adresseændring på enheden
 • Sort / hvid skærm

Fordele

Ulemper

 • Støtte til adgangssætning
 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Overkommelig
 • Ingen validering af adresseændring på enheden
 • Open Source
 • Sort / hvid skærm
 • Funktionsrig grænseflade
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support
 • Enhedens timeout

Køb TREZOR ONE

Bedømmelse: 7,5 / 10

Endelig dom

Vores vurdering

7.5

Køb nu

Trezor One er den originale hardware-tegnebog, men det betyder ikke, at den stadig ikke kan følge med resten.

Det er stadig en meget kapabel enhed og til en pris, som næsten ingen kan ignorere. Det er sort / hvid skærm og navigering med to knapper gør det klodset at bruge til tider, men ikke mere end andre hardware-tegnebøger med samme pris.

Vi giver Trezor One en score på 7,5 ud af 10!

FAQ

Er Trezor One sikkert?

Hvis en meget motiveret og højt kvalificeret angriber fysisk skulle få fat i din Trezor, er dine mønter muligvis ikke sikre. Dette angreb er imidlertid aldrig blevet udført uden for et laboratorium, så truslen er fjern. I næsten alle tilfælde holder en Trezor One dine mønter meget sikre.

Er det sikkert at købe Trezor på Amazon?

Det er generelt bedste praksis kun at købe Trezor-enheder fra Trezor eller deres autoriserede forhandlere. Når du køber fra Amazon, ved du ikke rigtig, hvem du køber fra, og du kan modtage en manipuleret med Trezor med bagdøre i enheden for at stjæle dine mønter.

Hvad sker der, hvis du mister din Trezor?

Hvis du mister din Trezor, er der intet at frygte (sandsynligvis). Da du oprettede din Trezor, fik du en sætning på 24 ord. Dette giver dig mulighed for at gendanne din tegnebog, hvis du nogensinde mister Trezor, eller hvis den ødelægges eller stjæles. Hvis nogen finder din Trezor, er det usandsynligt, at de kan få dine mønter, medmindre de er meget dygtige og har meget tid, før du flytter dine mønter til en ny tegnebog.

Hvilket er bedre – Trezor eller Ledger?

Ledger er mere sikker, hvis din tegnebog findes, men Trezor har ikke bluetooth, hvilket reducerer risikoen for et fjernangreb på din enhed. Trezor har også flere funktioner og en bedre skærm, hvis du gør med Model T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me