TTM Crypto Card: At betale i Crypto var aldrig så let

kryptokort

Antallet af Bitcoin-brugere oversteg 60 millioner, mens antallet af aktive Bitcoin-tegnebøger, de tegnebøger, der var involveret i transaktioner i løbet af de sidste 24 timer, har holdt sig konstant omkring en million i de sidste måneder. Disse statistiske data kontrasterer markant med væksttempoet for en af ​​de mest undervurderede sfærer i kryptoindustrien – kryptokort, en analog til bankkort. Antallet af kortindehavere fra forskellige udstedere nærmer sig kun 1 million. Hvorfor er der en sådan forskel mellem væksten i kryptoindustrien som helhed og kryptokortindustrien?

Nøglestatistik for Bitcoin-brugere

  • Antallet af Bitcoin-adresser er 63 millioner ifølge Blockchain.com
  • Antallet af Bitcoin-adresser med mindst 1 $ er ifølge BitInfoCharts mere end 31,8 millioner, mens antallet af tegnebøger, der er aktive dagligt (som deltog i transaktioner enten som afsendere eller modtagere), er mere end 1,1 millioner.
  • Amerikansk kryptobørs Coinbase rapporterer, at dets brugerbase oversteg 35 millioner. Nogle af dem har muligvis ingen separat Bitcoin-tegnebog, da de muligvis bruger udvekslingskontoen både til handel og opbevaring af kryptovalutaer, selvom det ikke er tilrådeligt fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt..
  • 9% af de europæiske beboere indrømmede at eje en af ​​kryptokurverne på et eller andet tidspunkt ifølge den sociologiske afstemning fra ING International Survey. I Tyrkiet udgør antallet af sådanne beboere 18%.

Selvom der er millioner af mennesker, der ejer kryptokurver, er markedet for støttende finansielle produkter, der tillader brug af kryptokurver i hverdagen, stadig i sin barndom. Faktisk anvendes kryptokurver i øjeblikket mere til investeringer eller handel end til daglig køb.

Et bankkort er et af de mest bekvemme betalingsinstrumenter, uden hvilke det er svært at forestille sig at handle. Visa, MasterCard og AmEx er så dybt indlejret i vores liv, at i nogle lande, for eksempel i Sverige, er satserne for kontantbrug allerede lavere end bankkortbrug. De første forsøg på at oprette en bankkortanalog for at bygge bro mellem bank- og kryptoindustrien blev gjort for mere end 5 år siden. Ved at sætte de første forsøg på at udstede et kryptokort i 2012-2013 af BitInstant, hvis grundlæggere blev tiltalte i hvidvaskningssagen i USA, blev det første betalingskort bitcoin-kort udstedt af behandlingstjenesten BitPay i 2016. brugere kunne oplade deres kortkonto med kryptokurver, betale for varer via POS-terminaler og trække fiat-penge i pengeautomater. Lignende projekter fulgte BitPays trin og lovede kryptoindehaverne et praktisk værktøj til daglige køb.

Ikke desto mindre er det samlede antal indehavere af kort udstedt af de mest populære emitter langt fra stort: ​​selv det mest optimistiske antal overstiger ikke en million. Hovedårsagen til den lave popularitet af eksisterende kryptokort er den uegnede tilgang til opkrævning af kortkonti.

Et fejl ved startlinjen

Hvert kryptokort har sine specifikationer. Men de fleste af kryptokortene deler en lignende funktion – processen med at opkræve kortkonti. For at oplade et kort med krypto skal kryptoholdere først oprette en personlig konto med en tegnebog på kortets emitterende platform. Først skal kryptokurver overføres til tegnebogen (en løbende konto) inden for platformen, og først derefter kan en kryptoindehaver opkræve kortkontoen. Desuden konverteres kryptokurver straks til fiat-valutaer som amerikanske dollars eller euro ved indbetaling på en kortkonto. I nogle lande er det ulovligt at acceptere kryptokurver som betalingsmiddel, mens det undertiden kan være uhensigtsmæssigt for handlende. Når alt kommer til alt, betaler virksomheder i de fleste tilfælde for produktionsomkostninger, leje af lokaler og skat i fiat-penge.

kryptokortKilde: cryptocards.store

For at kombinere tilfredsstillelse af kryptoindehavernes behov for at betale med digitale mønter og købmands ønske om at modtage fiat, er der betalingsportaler, der tillader øjeblikkelig konvertering af kryptokurver til fiat. Sådanne gateways er en win-win-løsning: købere kan betale med krypto, mens sælgere modtager betalinger i den fiat-valuta, de vælger. Takket være avancerede teknologier er disse transaktioner næsten sømløse og lette for både en køber og en sælger.

Derfor tilbydes kryptoindehavere en mulighed for at gemme en del af deres mønter ikke i tegnebogen efter eget valg, men på kontoen på en bestemt platform. Denne proces ligner meget den, der bruges med traditionelle bankkort. Når en bankklient modtager et debet- eller kreditkort, åbner banken en konto. Men hvad der måske passer i banksektoren, er muligvis ikke egnet til kryptoindustrien, der blev oprettet som et alternativ til traditionelle finansielle institutioner. Idéen om kryptokurver bygger på værdier som uafhængighed og fuld kontrol over midler, der forbliver i hænderne på indehaveren. Ikke underligt, at kravet om at gemme valutaer på tredjepartskontoen vendte mange brugere væk fra kryptokort.

Ny tilgang

I 2020, europæisk virtuel bank TTM Bank introducerede en ny tilgang til opladning af kryptokort. TTM Banks kryptokort opkræves som lignende finansielle produkter med kryptokurver. Men med TTM Bank behøver brugerne ikke først at overføre digitale aktiver til den tilknyttede tjenestes løbende konto i strid med kravene fra andre emitterende enheder. I dette tilfælde kan kryptoindehavere opkræve kortkontoen direkte fra tegnebogen efter eget valg. Således mister TTM Bank-brugere ikke kontrollen over deres kryptokurver og overfører ikke mønter til opbevaring til andre tjenester.

TTM Bank-kryptokort accepteres overalt: det kan bruges i butikker, restauranter, til at betale for varer og tjenester på internettet. Distribution, levering og styring af kortkonti håndteres af virksomhedens partner, den finansielle serviceoperatør UAB Walletto, et litauiskregistreret selskab, der er medlem af VISA-betalingsnetværket. Takket være det kan TTM Banks kryptokort bruges hvor som helst, hvor VISA accepteres. Det er også muligt at trække kontanter i pengeautomater med TTM-bankkortet. Tilbagetrækningsgebyret er kun € 1,5 + 2%.

I øjeblikket, TTM Bank kort kan oplades med fem digitale aktiver (BTC, ETH, USDT, BNB og TRX). Efter deponering konverteres kryptokurver med det samme til euro. I fremtiden planlægger TTM Bank at integrere en mulighed for at oplade kryptokortet med et traditionelt bankkort. I dette tilfælde vil summen blive afskrevet i fiat.

TTM-bankkortudstedelsen tager minimum tid og information. For at modtage et TTM Bank-kryptokort skal en bruger bekræfte e-mailen, udfylde profilen (navn, efternavn, bopælsadresse og statsborgerskab) og bestå en standard KYC-procedure. I nogle lande bliver brugerne bedt om at demonstrere ID-dokument. Ved registrering vil en klient have to muligheder: et virtuelt eller plastisk kort.

”TTM-bankkortet er et praktisk værktøj til daglige køb, ikke til opbevaring af aktiverne. Vi er af den opfattelse, at fuld kontrol over kryptokurver skal forblive i indehaveren, da det er netop det, der får krypto til at skille sig ud. Dette er en type kort, som vi alle ønskede – et kort, der lader dig føle uafhængigheden af ​​banker fuldt ud. Og vi var ikke alene om dette ønske. Data taler for sig selv. På mindre end et år siden lanceringen har antallet af TTM Banks kryptokortholder oversteget 40.000 ”, delte Vladislav Utushkin, administrerende direktør for TTM Bank.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me