UniCrypt: Forbindelsen mellem sikkerhed og sunde investeringsmuligheder

UniCrypt

Decentrale finansieringsprojekter har mistet forbrugernes tro, de tidligere havde haft over tid. UniCrypt er blandt de platforme, der har grebet denne chance, som en blockchain-platform, der skaber den bedst mulige bro mellem likviditetsbelønninger og samtidig øger forbrugernes tillid.

Platformen introducerede sin lanceringsplade for nylig, som gør det muligt for ethvert DeFi-projekt at være vært for en forudsalg på en helt decentral måde. UniCrypt vil skabe en fremragende platform til opstart af blockchain-projekter for at sikre likviditet og et løft mod succes på markedet. 

Som en decentral og automatiseret platform er projektteamene i stand til at flytte deres projekt fra forsalgsfasen til markedsinitialisering. Derudover er der sikret skalerbarhed og en let at manøvrere grænseflade, der er effektiv for alle deltagere.

Unicrypt-teamet fremmer sin startplade som en forudsalgs-uniswap, der er beregnet som et alternativ til centraliserede platforme som Binance Pad og Unilayer Pad.

At differentiere sig fra Centraliserede Launchpads

UniCrypt’s Launchpad er unik, fordi den er fuldt decentraliseret, skalerbar og automatiseret for at generere omkostninger, der kommer alle projekter og tokenholdere til gode. Platformen omdefinerer i det væsentlige DeFi, hvilket giver opstartsprojekter friheden til at starte deres forsalg uden anvendelse og efterfølgende godkendelse fra hjemmecentreteamet.

Da dets mission er at tilbyde alle lige muligheder, er UniCrypt launchpad her for alle, der ønsker at starte deres rejse. De vil komme til at bidrage og markere tokens som ‘revideret.’ I sidste ende er det en helt decentral, autonom og meget skalerbar platform.

UniCrypt er en konkurrence for alle dets centraliserede jævnaldrende, herunder Binance Launchpad, TrustSwap, for at nævne et par stykker. Mens centraliserede forsalgsstartere har haft en hel del popularitet, mangler de stadig i nogle områder. Et sådant tilfælde er alles frihed til at bruge deres platform.

Flere faktorer skal være til stede for at et projekt kan sælges på et centraliseret lanceringssted afhængigt af værtsplatformen. Binance gennemgår for eksempel et projekts historie, hvor længe det har eksisteret, dets potentiale på kryptomarkedet, dets accept og meget mere. Startpaneleteamet beslutter derefter, hvilket projekt der bedst udføres. Selvom dette er en fantastisk måde at undgå bedragerisk aktivitet på, kan unge projekter føle sig skræmte i sådanne situationer.

Forudsætningsbetingelser for notering på UniCrypt

UnicryptKilde: Cryptoslate

Projekter, der ønsker at blive inkluderet i Unicrypt, skal først starte deres token og indstille bløde / hårde kasketter. Alle poletter, der starter deres forudsalg, skal låse mindst 30% med en mulighed for op til 100% af deres likviditet i Uniswaps likviditetspulje. Så snart du har gennemført dette første trin, aktiverer platformen Unicrypt-hvidlistefunktionen, der er tilgængelig på brugergrænsefladen.

Det næste trin præsenterer de maksimale runder, som et projekt håber at deltage i; UniCrypt har et sæt maksimum på to runder for hver forkøb. Holdet kan derefter undersøge deres muligheder for det token, de gerne vil modtage midlerne i.

Den første runde er afsat til UNCX- og UNCL-tokenholdere, der skal have mindst 4 UNCX eller 50 UNCL for at kunne deltage. En vellykket forsalg på denne runde vil være udsolgt om 2 timer.

Derudover vil denne faktor fungere som et boost af investorinteressen for det pågældende projekt. UniCrypt håber at krydre det hele, da de 100 bedste indehavere af UNCX eller UNCL får en del af de gebyrer, der er akkumuleret under forsalget.

Denne belønningsmekanisme tilskynder til indsats og giver det bedst mulige startprojekt med flere ikonholdere. Også token-partnerindehavere har mulighed for at deltage og vinde præmier fra den private sfære.

Den anden forsalgsrunde er åben for alle inklusive tokenholdets hvidliste adresser. Arrangementet varer mellem 1 sekund og to uger. Efter at forsalgsrunderne er afsluttet, starter markedet med en funktion, der hedder offentligt.

Unicrypt på en kamp mod DeFi-svig

Siden fremkomsten af ​​DeFi har mange projekter forsøgt at gendanne investorernes håb og tillid til DeFi-verdenen. UniCrypt er en fuldt decentraliseret og autonom platform, der understøtter porteføljestyring og giver brugerne muligheder og gennemsigtig investeringsstyring.

Forsalgsplatformen har et komplet link til UniCrypt likviditetsskabe med Uniswap v3-migration, hvilket øger platformens effektivitet.

DeFi-projekter kan også bruge UniCrypt-startpladen til at identificere mistænkelige projekter, der starter forsalg på platformen, skønt de er uafhængige, markeret for ondsindet aktivitet, herunder logning, sortlisteprojekter og proxyer. Som sådan vil revisorer på platformen sikre, at disse data er tilgængelige på forhånd under forkøb.

Likviditetsskabet er en forsikring for investorerne om, at UniCrypt er i frontlinjen og kæmper mod svigagtige aktiviteter, der trænger sig sammen i DeFi-rummet. Derfor skal udvikleren låse sin likviditet i en bestemt periode for at beskytte fundernes midler. Derudover får alle deres penge tilbage, hvis projektet ikke når sin præ-soft cap.

En lys fremtid for UniCrypt

2021 bliver et spændende år for Unicrypt, da dets udviklingsteam planlægger at integrere endnu en blockchain i de kommende måneder. Det vil fortsætte med at rette mangler i det eksisterende DEX-miljø og forbedre det. Det Unicrypt netværk er hurtigt blevet den mest populære låseprotokol i Uniswap-økosystemet og har i øjeblikket over $ 94 mio. i låst likviditet på tværs af 2715 likviditetsskabe.

DeFi-svindel slutter ikke. Begrebet øget bevidstheds- og sikkerhedsværktøj beskytter ikke folk mod svindlere. Alligevel er alle forpligtet til at studere disse projekter for at skelne mellem det dårlige og det gode. Når alt kommer til alt er DeFi-branchen et fremragende sted at tjene penge på og deltage i ekstraordinære innovationer.

UniCrypt-pris, UNCX-prisindeks, diagram og info | CoinGecko

I øjeblikket, UniCrypt er den eneste likviditetsplatform, der tillader migration til Uniswap V3, en øjeblikkelig udveksling. En innovativ decentral lanceringsside med fokus på at tilbyde større tillid og mulighed for alle projektteam og investorer. Platformen gør det let for alle interessenter at komme lynhurtigt i gang og få legitimitet med investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me