Bitcoin Pokerin ilmaisturnaus

Parhaat Bitcoin Poker Freeroll -sivustot

Suosituimmat

# 1

Ignition Poker

Ignition Poker -logo 300% ottelubonus 1000 dollariin asti 300% ottelubonus 1000 dollariin asti

  • Suuri pelivalikoima

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 2

Bovada

Bovada-logo 100% bonus jopa 500 dollaria 100% bonus jopa 500 dollaria

  • Maineikas pelaaminen

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker -logo 200% bonus jopa 1000 dollaria 200% bonus jopa 1000 dollaria

  • Antelias bonuksia

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 4

BetOnline

BetOnline-logo 100% salausbonus 100% salausbonus

  • 4 kryptoa hyväksytty

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 5

Amerikan Cardroom

Amerikan Cardroom-logo 35% salausbonus 35% salausbonus

  • Monet kryptot hyväksytään

Lue arvostelu Pelaa nyt

Freeroll Poker vs. Play Money Poker

Useimmat pokerinpelaajat sekoittavat freeroll-pokeriturnauksen leikkirahapokeriturnaukseen. Ne ovat hyvin erilaisia ​​pelejä. Leikkirahapokeriturnauksissa voit pelata ilmaiseksi, mutta jaetut palkinnot ovat vain pelimerkkejä. Vaikka voitat turnauksen, et koskaan voita senttiä tai satoshia todellisessa valuutassa.

Freeroll-turnauksissa sinulla on mahdollisuus voittaa oikean rahan palkintoja. Palkinnot eivät ole suuria, mutta jos ansaitset rahat, voit käyttää rahat pelaamiseen pokerisivustolla. Vaikka pääsy on ilmainen, pelaat edelleen oikean rahan pokeria.

Bitcoin Pokerin ilmaisturnaus

Freeroll-rakenteet ja palkkiot

Bitcoin-pokerihuoneista löydät erilaisia ​​ilmaisturnauksia. Nämä pelit palkitsevat ilmaisia ​​Bitcoineja huippupelaajille. Joillekin sivustoille freeroll-turnaukset ovat saatavilla vain kampanjoiden kautta. Esimerkiksi Americas Cardroom voi tarjota uusille pelaajille ilmaisturnauksia, joihin on lisätty palkintorahoja. Kilpailutyöt palkitaan osana Welcome Bonus -sivustoa.

Bitcoin-pokerisivustot voivat suorittaa muita ilmaisturnauksia satunnaisesti. Joskus freerollit ovat osa erityistä turnaussarjaa. Uudemmat pokerihuoneet tarjoavat freeroll-pokeriturnauksia keinona ohjata liikennettä verkkosivustolle. Muut sivustot, kuten Blockchain Poker, tarjoavat tunneittain ilmaisturnauksia pitääkseen pelaajat kiinnostuneina.

Pokerin bitcoin-freeroll-turnaukset ovat kahdessa yleisessä muodossa. Ensimmäinen on freezeout-turnaukset, joissa pelaajille annetaan yksi merkintä yrittää voittaa turnaus. Näissä tapahtumissa on staattinen joukko maksuja. Seuraavaksi on re-entry tai rebuy freerolleja. Näiden turnausten avulla voit osallistua ilmaiseksi, mutta jos sinut pudotetaan uudelleenkäynnistysvaiheen aikana, voit ostaa takaisin Bitcoinilla tai kryptovaluutalla. Re-entry-ilmaisturnaukset alkavat staattisella määrällä maksuja, mikä kasvaa pelaajien palatessa sisään.

Maksujen osalta Bitcoin-ilmaisturnaukset maksavat yleensä pienemmän prosenttiosuuden pelaajista kuin tavalliset online-pokeriturnaukset. Freeroll-turnauksia tarjoavat sivustot maksavat tyypillisesti noin 5% koko kentästä ja jopa 1% kentästä. Esimerkiksi, jos turnaus vetää 1000 pelaajaa, vain 50 pelaajaa voi saada palkan. Äärimmäisissä tapauksissa vain 10 voi saada maksun.

Huomaa, että online-pokerisivusto voi tarjota freeroll-pokeriturnaussatelliitteja, jotka palkitsevat pääsyn suurempiin turnauksiin. Usein nämä freerollit voivat maksaa vain yhdestä viiteen paikkaa turnaukseen.

Bitcoin Poker -sivuston valitseminen

Ennen kuin pelaat ensimmäistä kättäsi pokerin Bitcoin-freerollissa, sinun on valittava Bitcoin-pokerisivusto. Pokeritilan valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä. Tässä on nopea kuvaus siitä, mitä etsiä pokeripelisivustoilta:

Pelit – Tarjoaako verkkosivusto vain Texas Hold’emia vai tarjoavatko he muita pokerin muotoja? Sivustot, joissa on enemmän pokerimuunnelmia, houkuttelevat yleensä enemmän pelaajia.

Turnaustakuut – Katso pokeriturnaukset-osio ja tarkista takuut. Ovatko takaukset anteliaita vai ovatko niukat? Jos sivustolla on joukko pienempiä taattuja turnauksia, turnauskentät ja palkinnot eivät ole kovin suuria.

Ylennykset – Freeroll-pokeriturnausten lisäksi pokerihuone tarjoaa myös muita Bitcoin-bonuksia. Kuinka antelias on tervetuliaisbonus, ja onko saatavilla latausbonuksia? Onko sivustolla palkitsemisohjelma? Tarjoavatko he rakebackia?

Liikenne – Kaksi tapaa arvioida liikennettä on käynnissä olevien käteispelipöytien määrä ja turnaustakuut. Jos on paljon odotuslistoja käyttäviä pöytiä, se on hyvä merkki. Jos sivustolla on suuremmat turnaustakuut ja se täyttää säännöllisesti nämä takuut, se tarkoittaa, että verkkosivustolla on paljon liikennettä.

Asiakaspalvelu – Kuinka verkkosivusto tukee? Voiko pokerinpelaaja löytää vastauksia moniin peruskysymyksiin ohjeosiosta? Tarjoaako sivusto Live Chat -tukea??

Talletukset ja nostot – Haluat luonnollisesti sivuston, joka tarjoaa Bitcoin-talletuksia, mutta tarjoaako sivusto talletuksia muille kryptovaluutoille? Lisäksi onko maksuja talletuksesta ja nostosta? Parhaiden sivustojen avulla voit tallettaa Bitcoiniin ja ainakin muutamaan parhaista altcoineista. Sivusto ei myöskään saa periä maksua talletuksista tai nostoista. Kaivosmaksuja veloitetaan, mutta estoketju tekee sen, eikä pokerisivusto voi valvoa näitä maksuja.

Ovatko Bitcoin-ilmaisturnaukset aikasi arvoisia?

Pokerin Bitcoin freeroll -turnauksia tarkastelijoiden tärkein kysymys on, ovatko niiden arvoinen pelaaminen. Vastaus riippuu tavoitteistasi ja halustasi tallettaa. Jos tavoitteenasi on rakentaa pokerikassasi nollasta, freerollit ovat paras vaihtoehto. Jos haluat pelata Bitcoin-pokeria vähällä ilman riskiä, ​​freerollit ovat sinulle.

Jos et kuitenkaan halua tehdä talletusta, freerollit eivät ehkä ole sinun aikasi arvoisia. Muista, että saamasi Bitcoinin määrä on vähäinen. Joissakin tapauksissa pääpalkinto voi olla vain muutaman sentin Bitcoinin arvoinen. Jotkut sivustot eivät edes palkitse niin paljon.

Viime kädessä Bitcoin-pokerin ilmaisturnaukset sopivat parhaiten uudemmille pelaajille tai niille, jotka haluavat pelata ilmaiseksi. Pelit voivat tarjota sinulle arvokasta kokemusta samalla kun voit aloittaa pienen bankrollin rakentamisen. On pokerinpelaajia, jotka ovat pelanneet pokerin freerolleja ja käärineet suuria bankrolleja nollasta, mutta se vaati aikaa ja omistautumista. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa ja sitoutumista sen kääntämiseen, niin Bitcoin-ilmaisturnaukset voivat olla täydellinen valinta pokeripelillesi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me