Paxful Review 2021 – Onko tämä P2P-alusta turvallinen ja kunnollinen?

Vertaisverkkoyhteisönä Paxfulin ensisijainen tavoite on tehdä Bitcoinin ostamisesta mahdollisimman helppoa.

He tekevät erittäin hyvää työtä saadakseen sen tapahtumaan. Vaikka useimmissa pörsseissä on kaksi tai kolme maksuvaihtoehtoa, Paxfulilla on kymmeniä. On mahdollista käyttää kaikkea lahjakortista fyysiseen kultaan pankkisiirtoon.

Kaikilla näillä erilaisilla maksutavoilla melkein kuka tahansa voi saada Bitcoinin nyt, olivatpa he Wall Streetin välittäjiä tai maanviljelijöitä Etelä-Afrikassa.

Bitcoinin ostaminen Paxfulilla

Kaikille, jotka haluavat tietää, kuinka ostaa Bitcoin Paxfulin kanssa, on kaikki, mitä sinun pitäisi olla tietoinen.

Tärkeintä tietää Paxfulista on, että he tukevat vain Bitcoinin ostamista.

Jos haluat hankkia minkä tahansa muun valuutan, XRP, Ethereum, Cardano jne., Sinun on ensin ostettava Bitcoin Paxfulista ja lähetettävä se sitten toiseen kryptovaluutan pörssiin vaihtamaan sitä toiseen omaisuuteen.

Jos olet Amerikan ulkopuolella, suosittelemme Binancea, koska niillä on alhaisimmat kaupankäyntimaksut.

Jos asut Amerikassa, voit käyttää Coinbasea. Vaikka Coinbasen kaupankäyntimaksut ovat korkeat, ne ovat erittäin luotettava ja turvallinen vaihto melko kohtuullisella valikoimalla kryptovaluuttoja.

Todellinen prosessi ostaa Bitcoin Paxfulista on hyvin yksinkertainen.

 1. Luo tili. On vakiovaatimuksia, kuten kelvollinen sähköpostiosoite ja suojattu salasana.
 2. Navigoida johonkin Paxfulin ostaa Bitcoin-sivu
 3. Valitse maksutapa ja valitse sitten kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa
 4. Klikkaus "Hae tarjouksia"
 5. Kun olet löytänyt tarjouksen, jonka pidät myyjältä, johon voit luottaa, voit napsauttaa "Ostaa"

Paxful tuo sinut nyt läpi ostoprosessin ja Bitcoin saapuu Bitcoin-lompakkoosi, kun maksutapa on tyhjennetty.

Maksuvaihtoehdot

Tämä todella erottaa Paxfulin kilpailusta, tukemiensa maksutapojen lukumäärästä.

Asutko Euroopassa ja käytätkö Skrilliä? Osta Bitcoin sen kanssa! Onko sinulla iTunes-lahjakortti, jota et koskaan käytä? Osta Bitcoin sen kanssa! Annamme sinulle käsityksen Paxfulin tukemista maksutavoista täällä.

 1. Luotto- ja maksukortit
 2. pankkisiirto
 3. Western Union
 4. Skrill
 5. Lahjakortit
 6. Alipay
 7. Käteissovellus
 8. ApplePay
 9. Käteinen postitse
 10. Käteinen henkilökohtaisesti
 11. Linjapalkka
 12. Revolut

Luettelo jatkuu. Jos haluat nähdä kaikki Paxfulin maksutavat, voit Klikkaa tästä.

Osta Bitcoin henkilökohtaisesti

Kuten mainittiin, Paxful tukee henkilökohtaisia ​​käteisoperaatioita. Nämä voivat olla erittäin hyödyllisiä, koska ostajat ja myyjät voivat muodostaa yhteyden ja tehdä kauppaa jättämättä digitaalista jalanjälkeä, eli. pankkisiirtotiedot tai luottokorttitiedot.

Vaikka Paxful tekee kaikkensa kaikkien tapahtumien turvallisuuden varmistamiseksi, on silti tärkeää tehdä oma tutkimus, etenkin käteisellä. Vältä kauppaa uusien myyjien kanssa, koska todennäköisyys siitä, että heistä tulee huijareita, on melko suuri. Lisäksi on parasta käydä läpi Paxful koko ajan, vaikka myyjä löytää tavan ottaa sinuun yhteyttä ja tarjoaa leikata Paxfulin säästääkseen palkkiot.

Lopuksi, Paxful voi osoittaa sinut oikeaan suuntaan, jos etsit Bitcoin-pankkiautomaatti. Paxful on erittäin hyödyllinen, koska ne yhdistävät Bitcoin-pankkiautomaattien tiedot yhteen paikkaan, jotta voit nähdä, missä lähimmät pankkiautomaatit ovat ja mitkä ovat palkkiot.

Tuetut maat

Toisin kuin monet pörssit, Paxful ei nimenomaisesti sano, minkä maan asukkaat voivat ostaa ja myydä Bitcoinia alustallaan. Sen sijaan Paxful toteaa, että kaikki kaupat, jotka rikkovat kansainvälisiä pakotteita, ovat nyt sallittuja. Nämä tiedot on esitetty heidän käyttöehdot. Kaiken kaikkiaan Paxful haluaa tehdä Bitcoinin ostamisesta ja myymisestä mahdollisimman helppoa, mikä tarkoittaa, että he yrittävät antaa mahdollisimman monen maan osallistua.

Vahva mielipide Intiassa

Siihen asti kun äskettäin intialaisten kryptovaluuttojen kauppa oli laitonta, ja monet salakirjoitukset pakotettiin lopettamaan.

Tämän tyyppisessä ympäristössä Paxful on toiminut erittäin hyvin, koska se on vertaisverkko, jossa salausta käydään käyttäjien välillä keskitetyn alustan sijaan. Vaikka sinun on luotava Paxful-tili kauppaa varten, palvelu pystyy silti lentämään säätutkan alla monissa paikoissa. Näin on Intian tapauksessa.

Paxful suoritti läsnäolonsa maassa tutkimuksen palanneesta Intian väestöstä yllättäviä tuloksia. Tietojen tarkastelun perusteella Paxful-tiimi havaitsi, että vajaat 80% kaikista vastaajista käyttää kryptovaluutta, koska se on halpa ja nopea tapa siirtää rahaa. Yllättävämmin tutkimuksessa todettiin, että kaikista intialaisista 18–55-vuotiaista sijoittajista 75% heistä omisti ainakin joitain kryptovaluuttoja!

Tämä Paxful-katsaus, joka osoittaa tällaisen positiivisen näkymän salauksesta Intiassa, on valtava uutinen. 1,3 miljardia ihmistä asuu Intiassa, ja jos he jatkavat salauksen ostamista, ei ole kertoa kuinka paljon hyvää se voisi tehdä markkinoille.

Ei maksuja Afrikassa

Ottaen huomioon, että kauppakoot Afrikassa ovat yleensä melko pieniä, Paxful on päättänyt olla perimättä transaktiomaksuja alle 20 dollarin kauppaa varten. Se on rohkea pitkäaikainen siirto, joka toivottavasti johtaa suurempaan Bitcoinin käyttöönottoon ja yleiseen voittojen kasvuun, kun yhä useammat ihmiset pääsevät salaukseen.

Se on myös rohkea liike, kun tarkastelu on osoittanut sen 45% kaikista Paxfulin lompakoista kuuluvat afrikkalaisille kauppiaille. Vertaisverkko-palvelu on erityisen suosittua mantereella, jossa perinteisiin pörsseihin pääsy voi olla vaikeaa. Afrikan sisällä Paxful on ilmoittanut, että kasvu on ollut suurinta Ghanassa, Keniassa ja Nigeriassa.

Tuetut valuutat

Kuten tällaisesta kansainvälisesti keskitetystä pörssistä voidaan odottaa, Paxful tukee melko monta eri valuuttaa. Esimerkiksi USD, GBP, CAD, AUD ja EUR vain muutamia mainitakseni. Tosiasiassa tuettujen valuuttojen luettelo on paljon, paljon suurempi.

Paxful voi tukea niin monta valuuttaa, koska heidän sivustonsa arkkitehtuuri tarkoittaa, että heitä ei todellakaan vaadita säilyttämään varoja. Pikemminkin kauppiaat voivat työskennellä keskenään käteisellä tai pankkisiirrolla. Tuloksena on, että melkein mitä tahansa valuuttaa voidaan käyttää.

BTC: n myynti Paxfulin kanssa

Paxfulin avulla ei ole vain mahdollista ostaa Bitcoinia, vaan myös Bitcoinin myynti. Myyjänä sinulla on mahdollisuus saada maksua pankkisiirrolla, Western Unionilla tai käteisellä henkilökohtaisesti muiden maksutapojen lisäksi.

Näin ollen useimmille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita Bitcoinin myymisestä, Coinbase-kaltainen vaihto olisi paljon parempi vaihtoehto. Paxfulilla myyminen on suunniteltu ensisijaisesti ammattimaisille myyjille verrattuna keskimääräiseen ihmiseen, joka haluaa myydä 100 dollarin arvosta Bitcoinia silloin tällöin..

Onko Paxful.com Legit?

Onko Paxful legit? Monet ihmiset kysyvät ja lyhyt vastaus on kyllä, Paxful on ehdottomasti legitiimi toimenpide. Mukaan Crunchbase, Paxful perustettiin vuonna 2015, ja sen pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla.

Mukaan Paxfulin verkkosivusto Heillä on yli 200 työntekijää, jotka työskentelevät toimistoissa ympäri maailmaa, mukaan lukien NYC, Hong Kong, Viro ja Filippiinit.

Paxfulilla on tilit sosiaalisessa mediassa Facebook, Instagram, Viserrys ja YouTube.

On kuitenkin huomattava, että nämä tilit ovat suurelta osin myynninedistämistä varten eivätkä ole tarkoitettu asiakastuen muotoon. Jos tarvitset asiakastukea, voit ottaa yhteyttä Paxful-chat-linjaan (lisätietoja tästä alla).

Kumppanuus Binancen kanssa

Lisätodisteet siitä, että Paxful on todella laillinen operaatio, tarjoaa heidän äskettäinen kumppanuutensa Binancen, maailman suurimman kryptovaluutanvaihdon, kanssa. Vaikka Binance on kuuluisa satojen krypto-valuuttojen luetteloinnista, niistä puuttuu kovasti maksutapoja. Binancella on mahdollisuus, että käyttäjät voivat ostaa salauksen luotto- tai maksukortilla, mutta se on siitä.

Toisaalta on Paxful, jolla on kymmeniä maksuvaihtoehtoja, mutta ainoa käytettävissä oleva kolikko on Bitcoin. Kolikoita ei ole edes mahdollista vaihtaa suoraan Paxfuliin tai Paxful-lompakon kautta. Joten Binancen ja Paxfulin kumppanuus on täysin järkevää. Ne eivät yleensä kilpaile keskenään, mutta jokaisella on vahvuus, joka täydentää toisen heikkoutta.

Lisätietoja kumppanuudesta on saatavilla osoitteessa Binancen verkkosivusto. Tämän integraation avulla Paxfulia käyttävän pitäisi olla helppoa aloittaa Binance, jotta he voivat vaihtaa Bitcoininsa mihin tahansa muuhun salaukseen, jonka he haluavat.

Tilin todentaminen

Kuten melkein kaikilla muilla amerikkalaisilla pörsseillä, Paxfulilla on KYC-varmennusprosessi. Mikä erottaa heidät muista pörsseistä, on kuitenkin se, että Paxfulilla on mahdollista käydä kauppaa tiettyyn määrään saakka toimittamatta tarkastusasiakirjoja.

Tason yksi Paxful-vahvistus vaatii vain kelvollisen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, samalla tavalla kuin monet Bitcoin-pankkiautomaatit. Todentamistasolla yksi ostaja ja myyjä voi suorittaa jopa 1500 dollaria kauppaa tarvitsematta antaa muita asiakirjoja.

Vahvistustaso 2 sallii elinikäisen kaupparajan, joka on enintään 10000 dollaria. Tällä tasolla käyttäjän on toimitettava kopio ajokortistaan ​​tai passistaan ​​henkilöllisyyden todentamiseksi.

Varmennustasoja on muita, tasolle 4 asti, ja lisätietoja näistä tarkastustasoista on saatavilla täältä. Paxfulilla on myös toinen artikkeli, joka selittää miksi kauppiaat haluavat vahvistaa heidän tilinsä.

Paxful-asiakastuki

Ei ole väliä missä olet maailmassa, voit tavoittaa Paxful-tukitiimin, koska he ovat käytettävissä 24/7. Paxfulin mukaan paras tapa ottaa yhteyttä asiakastukeen on live-chat. Lisätietoja live-chatin aloittamisesta on saatavilla Paxfulin verkkosivustolla.

On myös mahdollista lähettää sähköpostia Paxfulille osoitteeseen: [sähköposti suojattu] vaikka näyttää siltä, ​​että live-chat on nopein tapa saada tukea. Kalastuksen estämiseksi Paxful kehottaa kaikkia kauppiaita tarkistamaan, mistä sähköpostiosoitteesta viesti tulee. Jos kyseessä on jokin muu kuin yllä mainittu sähköpostiosoite, se ei ole Paxfulin virallinen tukitiimi.

Ota 2FA käyttöön

2FA (Two Factor Authentication) -toiminnon ottaminen käyttöön on yksi helpoimmista tavoista suojata tiliäsi hakkeroinnilta. Häiritsevä tukee 2FA: ta ja heti, kun luot tilisi, ota se käyttöön.

Sen sijaan, että linkität 2FA: n SIM-kortillesi (vastaanotat kertasalasanan tekstinä), on parempi käyttää Google Authenticatoria. GA: n avulla salasana luodaan paikallisesti puhelimeesi ja se on yksilöllinen puhelimesi laitteistolle. Tämä tarkoittaa, että hakkeri ei pääse tilillesi, ellei hänellä ole puhelintasi.

Kuka omistaa Paxfulin?

Paxful on yksityinen yritys, jolla ei ole koskaan ollut listautumisantia tai ICO: ta. Yrityksen perustivat Artur Schaback ja Ray Youssef.

Mikä tekee Paxfulista ainutlaatuisen?

Kumppanuusohjelma

Paxfulilla on antelias kumppaniohjelma, joka palkitsee kauppiaat, jotka saavat ystävänsä aloittamaan alustan käytön. Kun viittaat ystävällesi, voit saada 50% heidän kaupankäyntimaksuistaan.

Se on jo paljon, mutta tässä on todella hienoa, jos ystäväsi viittaa jonkun kanssa, saat 10% kyseisen henkilön kaupankäyntimaksuista. Paxful viittaa tähän toisen tason tytäryhtiönä.

Monilla muilla vaihtoilla on kumppaniohjelmia, mutta vain harvat niistä ovat yhtä anteliaita kuin Paxful-ohjelma. Lisätietoja on saatavilla täältä.

Osta ja myy kultaa Paxfulin kanssa

Yksi Paxfulin ainutlaatuisimmista ominaisuuksista, ominaisuus, joka erottaa heidät melkein kaikista muista salauspörsseistä maailmassa, on se, että he ovat siirtyneet kultaliiketoimintaan. Paxful to on nyt mahdollista vastauksena käyttäjien kysyntään käydä kauppaa kullalla Bitcoinille.

Jotta kauppa voidaan suorittaa turvallisesti, Bitcoin on tallennettu Paxfulin escrow-järjestelmään. Se pysyy siellä, kunnes myyjä vahvistaa, että he ovat saaneet fyysisen kullan toimituksen vastineeksi Bitcoinista.

Tämä on todella mielenkiintoinen Paxful-ominaisuus, ja sillä on paljon järkeä, koska monet samat kultasta kiinnostuneet ihmiset saattavat olla kiinnostuneita myös Bitcoinista. Lisäksi se auttaa vähentämään kaupan kustannuksia. Aikaisemmin, jos halusit siirtyä kullasta Bitcoiniin, sinun olisi pitänyt myydä kulta käteisenä ja sitten käyttää sitä käteisellä Bitcoinin ostamiseen. Koko ajan maksaisit vaihto- ja provisiopalkkioita. Tämä uusi prosessi on helppokäyttöinen ja todella hieno lisäys salauksen ekosysteemiin.

Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että kaikki yli 50 dollaria käyvät kaupat edellyttävät elinkeinonharjoittajan suorittavan KYC-tarkistuksen ennen sen suorittamista.

Menestys vuonna 2019

Paxfulilla oli upea vuosi 2019, kun se suoritti yli 1,6 miljardin dollarin vertaisverkko-kaupoissa. Ensi silmäyksellä se ei ehkä kuulosta kovin paljon, kun otetaan huomioon, että Binancen kaltainen vaihto tyhjentää niin suuren määrän muutaman päivän välein. Peer-to-peer -vaihdossa 1,6 miljardia dollaria on kuitenkin paljon liikennettä ja se edustaa tasaista kasvua Paxfulin perustamisen jälkeen vuonna 2015.

Lompakoiden osalta avattiin vuonna 2019 miljoona uutta Paxful Bitcoin -lompakon tiliä, mikä tarkoittaa, että Paxfulilla on nyt yhteensä kolme miljoonaa Bitcoin-lompakon tiliä. Ei huono alustalle, joka kävi kauppaa vain 5,9 miljoonan dollarin edestä ensimmäisen liiketoimintavuotensa aikana.

Kaiken kaikkiaan Paxfulin kasvu on ollut tasaista 25%. Tämän laajennuksen vuoksi niistä on tarkoitus tulla vakava foorumi, jolla on merkittävä kaupankäyntivolyymi joskus lähivuosina.

Bitcoin massoille

Paxful täyttää tietyn roolin kryptovaluuttaekosysteemissä. He myyvät vain Bitcoinia, ja pörssin ensisijainen ominaisuus on uskomaton määrä maksuvaihtoehtoja, jotka ne mahdollistavat.

Halusitpa käyttää vanhoja lahjakortteja tai Western Unionia, Paxfulilla on maksutapa, joka toimii melkein kenellekään. Aloittaminen on myös helppoa, koska kauppatilin luomiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron.

Ottaen huomioon, että LocalBitcoins äskettäin laajensivat KYC-vaatimuksiaan, Paxful on tärkeämpi kuin koskaan. Salausvaluutan ekosysteemi tarvitsee paikan, josta ihmiset voivat ostaa Bitcoinia tarvitsematta antaa tarpeettomia määriä henkilökohtaisia ​​tietoja, ja Paxful on ihanteellinen vertaisvaihto tämän roolin täyttämiseksi..

Lopuksi on huomattava, että Paxful on yksi harvoista paikoista Internetissä, jossa on mahdollista muuttaa lahjakortit Bitcoiniksi. Tämä on todella ainutlaatuinen palvelu ja auttaa erottamaan Paxfulin kaukana kilpailijoista

Onko Paxful turvallinen? Niin kauan kuin teet tutkimusta ja teet kauppaa vain luotettujen myyjien kanssa, ehdottomasti! Joten jos olet valmis avaamaan tilin ja ostamaan Bitcoinia tänään, siirry vain Paxful.comiin aloittaaksesi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me