Big Time Gaming Slots Review (2021) – Kokeile suosittuja kolikkopelejä Megawaysin kanssa!

Big Time -pelaaminen on australialainen kasino-ohjelmistokehittäjä, joka perustettiin vuonna 2011. Yrityksen kotipaikka on Sydney.

Huomasin ensimmäisen kerran Big Time Gamingin, kun monet kolikkopelit Twitch-striimarit ja Youtuberit puhuivat ja soittivat BTG: n kolikkopelejä Vaara korkea jännite. Myös ystäväni näytti pitävän tästä kolikkopelistä paljon. Danger High Voltage on maine pelistä, jossa voit voittaa suurta aikaa.

Big Time Gamingin paikka Vaara korkea jännite

Tämä on Big Time Gamingin suosituin paikka: Danger High Voltage. Se on sekoitus kaikkea ja tulos on hieman hullu.

Big Time Gaming on myös hankkinut paljon lisenssejä kuuluisien TV-ohjelmien ja franchising-kolikkopelien luomiseen. Valinnassa on kolikkopelejä, joiden nimet ovat Kuka haluaa olla miljonääri tai Monopoli Megaways.

Joten Big Time Gamingilla näyttää olevan kyky luoda kolikkopelihittejä. Tutustu BTG: n kolikkopeleihin!

Big Time Gaming -paikkojen käyttäjäarvio:

Big Time Gaming Slot -pelin ominaisuudet

Tässä on joitain Big Time Gaming -kolikkopelien ominaisuuksia.

  • Megaways (TM) -kolikkopelit tuovat valtavan määrän erilaisia ​​tapoja voittaa. Jos haluat tietää enemmän Megawaysistä, selaa vähän alas Kuka haluaa olla miljonääri -katsaukseen, jossa se selitetään tarkemmin.
  • Muita Big Time Gamingin Megaways-kolikkopelejä ovat esimerkiksi: Bonanza, Extra Chilli, Dragon Horn, Vikings Unleashed, Queen of Riches, Genie Jackpot, Temple Tumble, Diamond Mine ja Irish Riches.
  • Jotkut vanhemmat lähtöpaikat käyttävät Adobe Flash -tekniikkaa, joka ei ole paras suojaus ja vaatii kömpelöitä ohjaimia ladattavaksi. Vältä näitä paikkoja, jos he pyytävät Flashin asentamista, vaan valitse jokin muu.
  • Kaikilla peleillä on animaatioiden ja grafiikan laatu erittäin hyvä. Myös useimmissa peleissä on ainakin kunnollinen ääniraita. Pelin mekaniikka monissa BTG: n peleissä on mielenkiintoista, ja bonuspeleissä on paljon ominaisuuksia.

Uudet Big Time -pelikoneet

Tässä on joitain uusimpia Big Time Gaming -kolikkopelejä.

1. Kuka haluaa olla Megaway-miljonääri

Kuka haluaa olla miljonääri megaway on aivan uusi kolikkopeli, joka julkaistiin vuoden 2018 lopussa ja jossa on kuuluisan TV-tietokilpailun virallinen teema. Kolikkopeli on periaatteessa kuuden kiekon ja Big Time Gamingin ainutlaatuinen Megaways rakenne.

Symbolit ovat myös reaktiivisia tai romahtavia. Tämä tarkoittaa, että voittavat viivat katoavat ja lisää symboleja putoaa kelojen päältä. Tämä voi laukaista lisää voittoja.

Ylimääräinen kela lisää symbolin keloihin 2 – 5.

Kuka haluaa olla miljonääri slotti

Kuka haluaa olla miljonääri -paikka, on todella totta alkuperäiselle TV-ohjelmalle upeilla grafiikoilla, animaatioilla ja tietysti – alkuperäinen teemamusiikki!

Big Time Gamingin Megaways selitti

Selitys mitä Megaways (TM) tarkoittaa. Pohjimmiltaan sinulla on oltava vain sama symboli vasemmalta oikealle vierekkäisillä rullilla. Symbolin sijainnilla kelalla ei ole merkitystä. Tämä luo paljon tapoja voittaa, 117 649 tässä paikassa on erityinen. Tämä numero on peräisin 7 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7 = 117649, koska jokaisessa rullassa voi olla enintään 7 symbolia tässä paikassa.

Villit symbolit korvaa kaikki symbolit paitsi hajonta. Villit ovat läsnä vain ylimääräisessä kiekossa.

Millionaire Scatter -symboli voi esiintyä missä tahansa kuudesta tavallisesta rullasta. Jos saat 3 Scatter-symbolia, voitat 8 ilmaiskierrosta ja aloitat Hot Seat Free Spins -pelaaminen bonuspeli.

Jokainen ylimääräinen hajonta yli 3 hajontaan vie sinut ylöspäin Hot Seat -palkintotikkaissa. Free Spin Scatter -symboli voi näkyä ylimääräisessä rullassa ilmaiskierrosten aikana.

Jos saat 3 tai 4 scatteria bonuspelissä bonuskelalle, sinulle myönnetään 4 tai 8 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

Hot Seat Free Spins -pelaaminen antaa sinulle mahdollisuuden voittaa jopa 50 ilmaiskierrosta. Gamble-palkintotikkailla on 12 askelta. Arvot ovat 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 ja 50 ilmaiskierrosta vaiheesta riippuen.

Kuka haluaa olla miljonääri slotti

Tältä näyttää Hot Seat Free Spins Gamble. Sinun on valittava, kuinka korkealle tikkaille uskallat mennä. Elinlinjat tulevat automaattisesti näytelmään.

Jos sinulla on Hot Seat 3 Scatterilla, aloitat vaiheesta 1. Jos sinulla on 4 Scatteria, aloitat vaiheesta 2 ja niin edelleen.

Vaiheet 2 ja 7 ovat turvaverkon vaiheita. Näiden portaiden saavuttaminen takaa vähintään 10 ja 20 ilmaiskierrosta.

Kävele pois -ominaisuus: Aloita ilmaiskierrokset ilman uhkapelejä painamalla Walk Away. Jos haluat pelata, valitse vastaus A, B, C tai D ja paina Lopullinen vastaus. Onnistunut uhkapeli vie sinut ylös palkintotikkaan portaissa. Et voi kävellä pois vaiheista 2 ja 7, koska nämä ovat riskitöntä ja turvallista pelaamista.

Kuten todellisessa Kuka haluaa olla miljonääri-TV näytä myös Lifelines. Nämä tulevat automaattisesti peliin, jotta valintasi olisi helpompaa.

Ilmaiskierrosten aikana on rajoittamaton voittokerroin, joka alkaa yhdestä ja kasvaa yhdellä jokaisen voiton jälkeen.

Kuka haluaa olla miljonääri slot-bonuspeli

Tämä on bonuspeli siitä, kuka haluaa olla miljonääri. Jokainen voitto kasvattaa voittokerrointa yhdellä, nyt testipelissä x2.

Lopuksi paikka, joka haluaa olla miljonääri, oli iso yllätys. TV-ohjelman henki on vangittu täydellisesti kolikkopeliin, ja ainoa asia puuttuu, on TV-isäntä. Musiikki, grafiikka ja animaatiot ovat todella laadukkaita ja hyvin tehtyjä.

Myös pelimekaanikko on mielenkiintoinen Big Time Gamingin erityisten Megawaysien kanssa. Bonuspelikierrokset ovat totta myös alkuperäiselle TV-ohjelmalle, jossa kiipeetään tikkailla kuin todellisessa Hot Seatissa.

Tämä on vain mahtava paikka, jossa ei mielestäni ole vikoja.

Peli julkaistu: Marraskuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 96,24%

Varianssi: Korkea

Layout: 6 x 7 + ylimääräinen kela

Vedonlyönti: 116749 (Megaways)

Suosituimmat Big Time -pelipelit

Tässä on joitain suosituimpia Big Time Gaming -paikkoja.

1. Vaara korkea jännite

Big Time Gaming -palvelut Vaara korkea jännite on jonkin verran kolikkopeli. Monet Twitchissä olevat kolikkopelit tai Youtuben mukulat pelaavat tätä peliä paljon. Syynä voi olla se, että Danger High Voltage -liittimellä on suuri varianssi ja voit voittaa erittäin korkeita voittoja bonuspelistä tai täyden kiekon villit tästä kolikkopelistä.

Vaara Suurjännitekorttipaikka Big Time Gaming

Big Time Gamingin Danger High Voltage -paikan pelattavuus.

Pelin teema on minulle hieman epäselvä. Paikan nimi tulee kappaleesta Vaara! Korkea jännite bändiltä Electric Six.

(Tarkista kappale täältä Youtubesta, jos haluat. Tässä on lisätietoja bändi Wikipediasta. Kappale on vuodelta 2003 ja se on yhdistelmä autotallia, diskoa ja punkrockia. Hauska kappale kuitenkin!)

Kolikkopelissä on siis autotallirock-kappale. Mutta on myös joitain meksikolaistyylisiä kolikkosymboleja, joissa on vähän Kuolleiden päivän tyyliä koristeltuilla ja värikkäillä kalloilla. Ja tacot ?! Ja tatuoinnit, Disco Balls -symbolit ja disko-valot?!

Ja korkea jännite kertoo, että jossain on jonkin verran sähköä ja salamaa. Joten olen täysin sekaisin teemaan … mutta ehkä se on avain tämän kolikkopelin menestykseen! Kukaan ei tiedä mistä on kyse, mutta se voi antaa sinulle valtavia voittoja, jos olet onnekas. Ja on hauskaa pelata. Ehkä se riittää loistavaan kolikkopeliin!

Jotain kolikkopelimekaniikasta täällä. Villi tuli on täyskelainen wild-symboli, joka korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter.

Villi sähkö on myös täyskelainen wild-symboli, joka toimii samalla tavalla, mutta kaikki voitot ovat kerrottuna 6: lla jokaiselle Wild Electricin korvaavalle voitolle. Jos saat 2 villisähkön symbolia, kertolasku tapahtuu kaksi kertaa ja on x36. Tämä on melko hieno ominaisuus.

Big Time Gamingin paikka Vaara korkea jännite

Täältä näet kaksi erilaista Wild Kelaa: Wild Electricity vasemmalla ja Wild Fire oikealla. Villi sähkö antaa sinulle x6 voitot jokaisesta voittajasta. Voit myös hankkia useita x6 Wildeja.

Molemmat villit symbolit esiintyvät vain keloissa 2–5.

Kolme tai enemmän Hajota symbolit (Tatuointisymbolit My Desire -tekstillä) laukaisee Bonuspeli. Myös 2 Scatteria ja bonuspeli laukaavat kolikkopelin tunnelman: Danger! Korkea jännite. Bonus-peli mahdollistaa valinnan kahden ominaisuuden välillä.

  • Vaihtoehto 1 – Suurjännitteiset ilmaiskierrokset. Tämä vaihtoehto antaa sinulle 15 ilmaiskierrosta plus koko kiekon Korkean jännitteen villit joka voi maksaa jopa x66 vierekkäisissä voitoissa. 15 ilmaiskierrosta voidaan käynnistää uudelleen kolmella tai useammalla Scatterilla. Villi kertoo kaikki palkat paitsi Scatter.
  • Vaihtoehto 2 – Gates of Hell Ilmaiskierrokset. Tämä bonuspeli antaa sinulle 7 ilmaiskierrosta. Satunnaisesta symbolista valitaan Sticky Wild, joka tulee kelan 2, 3, 4 ja 5 bonuksen ajaksi. Neljä Sticky Wildiä rullassa palkitsee 3 ylimääräistä ilmaiskierrosta, yhteensä 19 ilmaiskierrosta.

Bonuspeli vaarallisessa korkeajännitteessä.

Tässä on kaksi vaarallisen korkean jännitteen bonuspelin valintaa.

Testissäni näet todella, että tämän kolikkopelin varianssi on asetettu erittäin suureksi. Bonuspelejä oli todella vaikea saada, mutta bonuspelit antoivat paljon, kun osuin niihin. Ensimmäinen bonuspeli (Suurjännitekierrokset) antoi palkinnon, joka oli x144 kertaa vetoni.

Danger High Voltage slot-bonuspeli.

Tässä on bonuspeli nimeltä High Voltage Free Spins, pyörivä High Voltage Wild, jopa x66-kertoimella.

Toisen bonuspelin lyöminen kesti jonkin aikaa, mutta tuolloin valitsin Gates of Hell Ilmaiset kierrokset. Kokonaisvoitto oli x87 tällä kertaa. Löysin ensimmäisen bonuspelin (High Voltage Free Spins) hieman hauskemmaksi muuttuvan villirullan kanssa, joka voi maksaa jopa x66 voittolinjan.

Danger High Voltage slot-bonuspeli.

Tämä on toinen bonuspeli Gates of Hell Free Spins. Tässä pelissä satunnaismerkki valitaan Sticky Wildille. Täällä sain yhdeksännet Sticky Wildsina, jo 3 pelissä.

Testaukseni jälkeen ymmärrän nyt miksi Vaara Suurjännitekorttipaikka on niin suosittu kolikkopeli. Siinä ei ole parasta grafiikkaa, animaatioita tai ääniä. Tuntuu melko sekaisin monista ideoista ja teemoista sekoitettuna, mutta koko paketti vain toimii.

Danger High Voltage -sovelluksessa on salaperäinen viehätys tai taikuutta. Voit jotenkin tuntea suurten voittojen “vaaran” todella suurella varianssilla. Jos et usko, mene kokeilemaan itseäsi oikealla tai pelirahalla. Kaiken kaikkiaan pidin todella tästä kolikkopelistä!

Peli julkaistu: Toukokuu 2017

RTP (Palaa pelaajaan): 95,97% – 96,22%

Varianssi: Erittäin korkea

Layout: 6 x 4

Vedonlyönti: 4096

2. Bonanza

Big Time Gaming -palvelut Bonanza on kultarush-aiheinen kolikkopeli, jossa on Megaways-kolikkopeliominaisuus, kuten Millionaire-kolikkopeli.

Kolikkopelissä on 6 kiekkoa, joissa kussakin voi olla 2-7 symbolia. Yläosassa on myös bonuskela (kärryt), jotka lisäävät symboleja kiekkoihin 2 – 5.

Bonanza-paikka Big Time Gamingilta.

Tämä on Big Time Gamingin kultaisen kiireisen teeman Bonanza-kolikkopeli.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter. Villit ovat läsnä vain ylimääräisessä rullassa (yllä olevat kärryt).

Hajota symbolit voi näkyä missä tahansa rullassa. Jos saat neljä GOLD Scatteria, voitat 12 ilmaiskierrosta bonuspelissä. Ylimääräinen hajonta lisää 5 ilmaiskierrosta bonuspeliin.

Bonanza-bonuspeli.

G-O-L ei riitä bonuspeliin, tarvitset D: n!

vuonna Bonuspeli, Kolme Scatteria saa 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta ja 4 Scatter 10 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Scatterit näkyvät vain bonuskelalla (yllä olevat kärryt).

Bonanza-bonuspeli.

Bonanza-bonuspeli näyttää tältä.

Bonuspelin aikana kerroin kasvaa jokaisen rullavoiton jälkeen yhdellä.

Bonanza-bonuspeli.

Jokainen bonuspelin voitto lisää kerrointa, tässä x3.

Lopuksi Bonanza oli varsin mielenkiintoinen kolikkopeli, jossa oli siisti Megaways-kiekon rakenne. Bonuspeli oli melko yksinkertainen vain ilmaiskierroksilla ja kasvavalla kertoimella, mutta se oli ok. Bonuspeliä oli todella vaikea saada tällä kertaa, mikä voi liittyä kolikkopelin suureen varianssiin.

Grafiikka ja animaatiot ovat erittäin korkealla tasolla, kuten kaikissa Big Time Gaming -kolikkopeleissä. Maalaistyylinen musiikki alkoi olla hieman ärsyttävää testin lopussa, mutta ehkä se on makukysymys. Bonanza on todella hieno paikka, joka kannattaa kokeilla.

Peli julkaistu: Joulukuu 2016

RTP (Palaa pelaajaan): 95,98%

Varianssi: Korkea

Layout: 6 x 7 + ylimääräinen kela

Vedonlyönti: 116749 (Megaways)

3. Extra Chili

Extra Chili on meksikolainen teemalla chilipeli, perustettu huhtikuussa 2018. Grafiikka on erittäin värikäs ja taustamusiikki on onnellista trumpettipitoista meksikolaista Mariachi-tyyppistä musiikkia.

Tässä pelissä on myös Big Time Gamingin kuuluisa Megaways pelimekaniikka 117 649 betwaylla. Joten jokaisessa rullassa on 6 kiekkoa, joissa on 2-7 symbolia. Lisäksi rullilla 2-5 on bonuskela.

BIg Time Gamingin Extra Chilli -paikka.

Tämä on Big Time Gamingin Extra Chilli -kolikkopeli. Scatter-symboleilla H-O-T voit käynnistää ilmaiskierrosbonuspelin.

Symbolirakenne on “romahtamassa”, mikä tarkoittaa, että jokaisen voiton jälkeen voittavat symbolit katoavat ja lisää symboleja putoaa yllä olevasta. Tämä voi laukaista enemmän voittoja keloissa.

Villit symbolit korvaa kaikki symbolit paitsi Scatterit ja Feature Drop -symbolit. Villit esiintyvät vain ylimääräisissä rullissa kelojen 2 – 5 alla.

Jos saat 3 KUUMAA sirontaa missä tahansa asennossa, käynnistät 8 ilmaiskierrosta. Mikä tahansa ylimääräinen Scatter-symboli lisää 4 ilmaiskierrosta.

Bonuspelissä sinut viedään Ilmaiskierrokset Gamble. Tässä ominaisuudessa sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 24 ilmaiskierrosta. Voit valita joko Kerätä tai Gamble.

Extra Chilli hedelmäpeli.

Bonuspelissä voit pelata lisää ilmaiskierroksia. Tämä on ensimmäinen kierros: voit joko kerätä 8 ilmaiskierrosta. Tai voit pelata 12 tai nolla ilmaiskierrosta. Matemaattisesti paras valinta pitkällä aikavälillä on aina kerätä 8 ilmaiskierrosta. Mutta tämä on uhkapeli, joten ymmärrän täysin, jos yrität metsästää 24 ilmaiskierrosta!

Extra Chilli hedelmäpeli.

Täällä onnistuin lyödä enintään 24 ilmaiskierrosta Bonus Game Gamble -pelissä. Ei suositella! Pitkällä aikavälillä on aina parasta pitää kiinni tässä kolikkopelissä olevasta 8 ilmaiskierroksesta.

Jos keräät, ilmaiskierrokset alkavat heti. Jos pelaat, pyörää pyöritetään. Onnistunut uhkapeli antaa sinulle 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta. Epäonnistunut uhkapeli palkitsee mustalla näytettävien ilmaiskierrosten määrän. Jos numero on musta, ominaisuus päättyy.

vuonna Bonuspelin ilmaiskierrokset on rajoittamaton kerroin, joka alkaa yhdestä ja kasvaa jokaisen rullavoiton jälkeen.

Extra Chilli hedelmäpeli.

Bonus Game -kerroin on todellakin rajoittamaton! Täällä onnistuin saamaan x19-kertoimen testaukseen.

Free Spin Scatter -symboli voi näkyä ylimääräisessä rullassa ja laukaista lisää ilmaiskierroksia. 3 Scatterilla saat 4 ylimääräistä ilmaiskierrosta ja 4 Scattters 8 ilmaiskierrosta.

Kanssa Feature Drop voit ostaa heti alkavat bonuspelit. Bonuspelin hinta on 50x panos. Pieni ominaisuus on, jos saat BTG (Big Time Gaming) -symbolit. Ne pienentävät Feature Drop -palkintoa pienillä lisäyksillä.

Tiivistettynä Extra Chili on todella hauska hedelmäpeli, jossa on iloinen ilmapiiri. RTP (Return to Player) -prosentti on myös melko korkea, 96,82%, mikä on aina hyvä asia pelaajille.

Peli julkaistu: Huhtikuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 96,82%

Varianssi: Korkea

Layout: 6 x 7 + ylimääräinen kela

Vedonlyönti: 116749 (Megaways)

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Big Time Gaming -paikat

Tällä hetkellä vain yhdellä Bitcoin-kasinolla on valinta Big Time Gaming -kasinopeleistä.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Big Time -pelikoneita tuetaan

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

Big Time Gaming Slot -käyttäjien arvostelut

Tässä on yhteenveto Big Time Gaming -kolikkopeleistä:

Kuinka pidät Big Time Gaming -kolikkopeleistä? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Big Time Gaming -kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me