Habanero Slots Review (2021) – London Hunter, Loony Blox ja paljon muuta!

Habanero on vuonna 2010 perustettu kasinopeliohjelmistovalmistaja. Yhtiöllä on toimistot Ukrainassa, Bulgariassa, Etelä-Afrikassa ja Filippiineillä. Habanero-lähtö- ja taustajärjestelmät on sertifioinut BMM Testlabs ja iTech Labs jotka arvioivat online-pelien oikeudenmukaisuutta.

Vuoden 2016 loppuun mennessä kaikki Habanero-pelit vaihdettiin HTML5: ksi. HTML5 tarjoaa sujuvan ja modernin pelaamisen, joka toimii ilman laajennuksia kaikissa laitteissa, myös tableteissa ja mobiililaitteissa.

London Hunter -paikka Habanerolta.

Tämä on London Hunter hedelmäpeli Habanerolta.

Habanero-logo

Habanero-kolikkopelien käyttäjäarvosana:

Habanero-kolikkopelin ominaisuudet

Tässä on joitain Habanero-kolikkopelien ominaisuuksia.

 • Habanero-kolikkopelivalikoimassa on tällä hetkellä 105 peliä. Tarjolla on myös 13 pöytäpeliä, kuten blackjack, ruletti ja baccarat sekä 10 videopokeripeliä.
 • Habanero-pelit tukevat 21 kieltä.
 • Pelit toimivat nykyaikaisella HTML5-tekniikalla, eikä lataamiseen tarvita ohjaimia tai laajennuksia. HTML5-paikat toimivat hyvin myös kaikilla laitteilla, mukaan lukien pöytälaitteet, pöydät ja matkapuhelimet.
 • Habanerolla on sertifikaatit tai lisenssit 16 markkinalle: Bulgaria, Kroatia, Viro, Mansaari, Latvia, Malta, Romania, Ruotsi, Columbia, Tanska, Gibraltar, Italia, Liettua, Portugali, Espanja ja Iso-Britannia.
 • Habanero-paikat on testannut BMM Testlabs ja iTech Labs pelin satunnaisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta.
 • Joissakin peleissä on erittäin korkeat RTP (Return to player) -prosentit, kuten London Hunter (enemmän alla) 97,94%: lla.
 • Joitakin lähtöominaisuuksien tietonäyttöjä on vaikea ymmärtää ja ne on lukenut uudelleen monta kertaa.

Uudet Habanero-kolikkopelit

Tässä on joitain uusimpia Habanero-kolikkopelejä.

1. Loony Blox

Loony Blox on upouusi sarjakuva-tyylinen hedelmäpeli, joka perustettiin helmikuussa 2020.

Loony Blox on siisti Luonteen ominaisuus. Peruspelin aikana joko Elephant-, Dog- tai Bunny-hahmo näkyy näytöllä jopa 250 kierroksen ajan. Sen jälkeen merkki korvataan toisella merkillä.

Habaneron Loony Blox -paikka.

Tämä on Loony Blox hedelmäpeli. Tässä Character-ominaisuus on Koira (tai mikä se on?), Joka aktivoi voitot maksamaan molemmilla tavoilla.

Nämä ovat merkkien eri ominaisuuksia:

 • Jos Norsu on näkyvissä: Mikä tahansa villi symboli, joka näkyy voittoyhdistelmänä, laajenee kiekon kaikkiin sijainteihin.
 • Jos Koira on näkyvissä: Voitot maksavat molempiin suuntiin.
 • Jos Pupu on näkyvissä: Kaikki 2 – 5 kiekkoa lukitaan satunnaisille pyöröille ja laskeutuvat identtisillä symboleilla.

Habaneron Loony Blox -paikka.

Elephant-merkki antaa Wilds-symboleille mahdollisuuden laajentua koko kiekolle.

Kartan ominaisuus käynnistyy, jos jokin Character-symboleista esiintyy voittoyhdistelmänä peruspelin aikana. Sitten 3 erilaista autosymbolia liikkuvat yhden pisteen kutakin laukaisevaa merkkisymbolia kohden. Jos käytettävissä on useita suuntia, yksi suunta valitaan satunnaisesti.

Habaneron Loony Blox -paikka.

Tämä on karttaominaisuus. Jos osut johonkin merkkisymboleista (koira, norsu tai pupu), hahmoon kuuluva auto siirtää symbolien määrän. Jos auto pysähtyy vihreälle paikalle, sinulle myönnetään 12 ilmaiskierroksen bonuspeli.

Saat 12 ilmaiskierroksen bonuspeli jos jokin kolmesta autosymbolista laskeutuu vihreän pisteen symboliin. Mikä tahansa auton symboli bonuspelin aikana aktivoi merkkisymbolit bonuspelin ajaksi. Bonuspelin aikana voidaan yhdistää myös useita merkkejä.

Habaneron Loony Blox -paikka.

Näin Bonuspeli näyttää.

Kaiken kaikkiaan Loony Bloxilla on todella hienoja ja erikoisominaisuuksia, kuten Characters ja Map Feature. Yleinen tunne on todella onnellinen ja musiikki ja grafiikka ovat kuin laadukkaasta Disney-sarjakuvasta.

Myös RTP (Return to player) -prosentti on melko hyvä 96,71%: lla. Tutustu ehdottomasti tähän kolikkopeliin, jos olet sarjakuvateemainen.

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,71%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 243

2. Villit kuorma-autot

Villit kuorma-autot on testosteronia pumppaava kolikkopeli, jossa on hienoja kuorma-autoja, kalloja, mäntiä ja diesel-savua. Ja tietysti vanhat hyvät punaniskaiset liekkiset baseball-lippikset ja sumeat noppat. Bensiinipäinä tämä on peli minulle!

Wild Trucks -paikka Habanerolta.

Tämä on adrenaliinia pumpattava paikka Wild Trucks Habanerolta.

Jos keräät 4 kuorma-autoa järjestyksessä keltaisiksi punaiseksi – keltaiseksi – violetiksi – oranssiksi – siniseksi, saat täyden kelan villin symbolin. Villi tapahtuu satunnaisesti kaikilla keloilla.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit.

Wild Trucks -paikka Habanerolta.

Villit laajenevat täydellisiin kiekkoihin.

Jos osut sama kuorma-symboli keloissa 1, 3 ja 5, joka laukaisee a Ilmaiskierrosbonuspeli. Myös villisymbolit voivat korvata kuorma-autot tässä tapauksessa.

Ilmaiskierrosten määrä perustuu kuorma-autotyyppiin. Jos osut näihin kuorma-autoihin keloilla 1, 3, 5, saat:

 • Punainen kuorma-auto palkitsee 25 ilmaiskierrosta.
 • Keltainen kuorma-auto palkitsee 20 ilmaiskierrosta.
 • Purple truck palkitsee 15 ilmaiskierrosta.
 • Oranssi kuorma-auto palkitsee 12 ilmaiskierrosta.
 • Sininen kuorma-auto palkitsee 10 ilmaiskierrosta.

Siellä on myös valtava Ilmaiskierrosta jättipotti. Jos osut Wild-symboliin keloilla 1, 3 ja 5, saat palkinnon 75 ilmaiskierrosta!

Wild Trucks -paikka Habanerolta.

Ilmaiskierrosbonuspeli on erittäin antelias, jopa 25 tai jopa 75 ilmaiskierrosta!

Ilmaiskierrosbonuspelin aikana, jos vähintään 2 samaa kuorma-auton symbolia ilmestyy samalle riville, kaikki saman vasemman ja oikeanpuoleisimman kuorma-auton symbolin väliset symbolit muutetaan kuorma-symboleiksi ennen palkkioiden myöntämistä. Tämä koskee pisimpään ja eniten maksavaa kuorma-autosymbolia vain kullekin riville.

Lopuksi Wild Trucks on tuore kolikkopeli, jolla on hyvä bensiinipää. Myös bonusominaisuudet ovat mielenkiintoisia ja pitävät virtausta käynnissä. Tunne on, että jotain tapahtuu koko ajan, joten tässä paikassa on paljon ominaisuuksia. Suositukseni Wild Trucksille!

Peli julkaistu: Kesäkuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,71%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 15

Suosituimmat Habanero-kolikkopelit

Tässä on joitain suosituimpia Habanero-kolikkopelejä.

1. Onni

Fortune-tapoja on 5 kiekon japanilainen samurai-aiheinen kolikkopeli, jossa on ainutlaatuinen kelaristikko 3-3-4-4-4. Kelojen 3, 4 ja 5 ylimmät 3 symbolia ovat aina sama satunnaismerkki, hevosmerkkiä lukuun ottamatta.

Peli on erittäin mukava vanhojen aikojen japanilainen ilmapiiri rauhallisella musiikilla ja hienoilla animaatioilla. Tunne on mukaansatempaava ja hyvin tehty.

Habaneron Ways of Fortune -kolikkopeli.

Tämä on Habaneron Ways of Fortune -paikka.

Samurai-symboli on Villi symboli ja korvaa kaikki symbolit paitsi hevosmerkki.

Hevosen symboli on Hajontasymboli. Jos osut 3, 4 tai 5 hevosymboliin missä tahansa rullilla, saat 10, 15 tai 20 ilmaiskierrosta.

Habaneron Ways of Fortune -kolikkopeli.

Jotkut pelit Ways of Fortune -kolikkopelistä.

Habaneron Ways of Fortune -kolikkopeli.

Näin näyttää ilmaiskierrosbonuspeli.

Kaiken kaikkiaan Ways of Fortune on varsin hyvä kolikkopeli, jossa on ainutlaatuinen kiekkoruudukko. Bonusominaisuudet voivat olla mielestäni vähän jännittävämpiä. Kolikkopeli toimii kuitenkin kokonaisuutena erinomaisesti ja kannattaa testata jokaiselle Samurai-faneille.

Peli julkaistu: Heinäkuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 96,64%

Varianssi: Matala

Layout: 3-3-4-4-4

Vedonlyönti: 576

2. Hyppää!

Hypätä! on 5 kiekon hedelmäpeli, jolla on mielenkiintoinen 2-2-3-4-4 kiekon rakenne. Kelat ovat vaihtelevia ja kasvavat riveittäin jokaiselle palkinnollesi.

Joker Hat -symboli on jokerimerkki ja korvaa kaikki symbolit. Jokeri voi näkyä vain kerran näytöllä peruspelin aikana.

Hypätä! paikka Habanerolta.

Tämä on Jump! hedelmäpeli Habanerolta.

Myös mikä tahansa Jokeri symboli palkitsee a pyöritä uudelleen. Jokainen voitto hengähdyksen aikana antaa toisen hengityksen. Kelat laajenevat jokaisella hengityksellä.

Hypätä! paikka Habanerolta.

Kelat laajenevat riveihin jokaisen jaetun kierroksen jälkeen.

A 7 ilmaiskierroksen bonuspeli palkitaan kerran sen jälkeen, kun neljä uudelleenpyöräytystä on pelattu onnistuneesti. Bonuspelissä on isommat rullat täydellä 5 x 4 symboliruudukolla.

Joker-symboli tarttuu kiekkoihin hengityksen ja bonuspelin aikana ja hyppää vierekkäiseen lohkoon joka pyöriessä (missä rullat ovat samankokoisia).

Hypätä! paikka Habanerolta.

Tämä on ilmaiskierrosbonuspeli, jota pelataan täydellä 5 x 4 rullalla.

Pinottu pyöri ominaisuus on mielenkiintoinen. Mikä tahansa näytöllä näkyvä voittosymboli aktivoi vastaavan symbolin kelojen yläpuolella olevassa pinotun linkin näytössä. Kun kaikki symbolit ovat aktivoituneet, käynnistät pinotun linkouksen.

Tässä ominaisuudessa 5 samaa satunnaismerkkiä (Jokeria lukuun ottamatta) näkyy missä tahansa ruudulla ennen rullien laskeutumista.

Hypätä! kolikkopeli oli mukava yllätys. Kolikkopeli on melko yksinkertainen, mutta jännittävä vaihtelevilla rullilla ja hengityksillä. Myös pinotun pyöräytyksen metsästys jatkuu. Jos harrastat hedelmäpelejä, hyppää! on hieno, jolla on mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Peli julkaistu: Syyskuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 96,66%

Varianssi: Korkea

Layout: 2-2-3-4-4

Vedonlyönti: 1024

Korkeimmat RTP Habanero -paikat

Nämä ovat korkeimmat RTP (Return to player) -prosenttipaikat, jotka löysin Habanerosta.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

Lontoon metsästäjä on steam punk -aiheinen 5 kiekon paikka, jossa on vanhoja viktoriaanisia lontoolaisia ​​tunteita. Siellä on symboleja, joissa on moustached herroja, joilla on valtavat laseraseet … ja tietysti dinosauruksia. Teema on erittäin mielenkiintoinen ja ottaa klassisen aiheen uudestaan.

London Hunter -paikka Habanerolta.

Tämä on London Hunter hedelmäpeli Habanerolta.

Dinosaurus-symboli on jokerimerkki ja korvaa kaikki symbolit. Se näkyy vain keloissa 1 ja 5.

Villi laajentuminen aktivoituu, kun Oikea polttoainesäiliö on täynnä peruspelin kapasiteettia. Se poistetaan käytöstä laajennuksen tapahtuessa.

Mitä villi laajennus tarkoittaa? Kun aktiivinen, kukin dinosaurusymboli yhdessä Viiksimies-symbolin kanssa aktivoi dinosaurusymbolin 2 × 2 koko.

Myös 2 laajennusta voi tapahtua, jos 2 Viiksimies-symbolia ilmestyy yhdessä kahden dinosaurusmerkin kanssa.

Kerroinominaisuus aktivoituu, kun Vasen polttoainesäiliö on täynnä peruspelin kapasiteettia. Se deaktivoidaan, kun voittaa. Kaikki voitot kerrotaan 3x kun aktiivinen.

Sinulle myönnetään a 10 ilmaiskierroksen bonuspeli jos viiksimies-symboli ilmestyy kiekolle 1, kiekolle 2 ilmestyy laser-asesymboli ja kiekolle 5. Dinosaurus-symboli. Villi laajennus aktivoituu aina bonuspelissä.

London Hunter -paikka Habanerolta.

Tämä on ilmaiskierrosbonuspeli London Hunterissa.

Bonuspeli alkaa x1-kertoimella. Lisää x1-kertoimia myönnetään, jos vasen polttoainesäiliö on täynnä ominaisuudessa. Lisäksi +2 lisäkierrosta myönnetään, jos Oikea polttoainesäiliö täytetään ominaisuuden mukaan.

Molemmat polttoainesäiliöt täyttyvät 2 – 6 kierroksen aikana.

London Hunter on yleensä erittäin upea kolikkopeli, jossa on tuore teema. Myös RTP (Return to player) -prosentti on erittäin hyvä, 97,94%.

Peli julkaistu: Huhtikuu 2017

RTP (Palaa pelaajaan): 97,94%

Varianssi: Keskitaso

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 25

Suositeltavat Bitcoin-kasinot Habanero-kolikkopeleillä

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat Habanero-kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. BitStarz-kasino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 152% aikeissa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut Habanero-paikat

Luotettu kasino vuodesta 2014

2600+ kasinopeliä

Nopeat talletukset ja nostot

BitStarz-arvostelu

Liity nyt

2. mBit-kasino

mBit Casinon logo

2 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% aikeissa 2 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 50 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut Habanero-paikat

Nopea ja sujuva verkkosivusto

2528 kasinopeliä

96 jättipottipeliä

mBit Casino arvostelu

Liity nyt

3. 7-bittinen kasino

7Bit Casinon logo

1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut Habanero-paikat

Kokenut kasino vuodesta 2014

704 kasinopeliä

39 jättipottipaikkaa

7Bit Casinon arvostelu

Liity nyt

4. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Tuetut Habanero-paikat

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

5. FortuneJack Casino

FortuneJack-kasinon logo

1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 110% jopa 1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Bonus yhteensä on 5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 25 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut Habanero-paikat

Erinomainen kasino

1492 kasinopeliä

4 omaa todistettavasti reilua peliä

FortuneJack-arvostelu

Liity nyt

6. Betcoin.ag kasino

Betcoin.ag kasinon logo

1 BTC + 10 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1 BTC + 10 ilmaiskierrosta. Bonus on 3 BTC + 12 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 50x.

Tuetut Habanero-paikat

Nopeat talletukset ja nostot

Paljon pöytäpelejä

Myös live-pokeri

Betcoin.ag arvostelu

Liity nyt

7. BetChain-kasino

BetChain-kasinon logo

1 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% jopa 1 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 2 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 50x.

Tuetut Habanero-paikat

2346 kasinopeliä

210 jättipottipaikkaa

Monet todistettavasti reilut pelit

BetChain-arvostelu

Liity nyt

8. CryptoWild Casino

Cryptowild-kasinon logo

1 BTC + 150 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 200% jopa 1 BTC + 150 ilmaiskierrosta. Bonus yhteensä on 4 BTC + 150 ilmaiskierrosta, kierrätys: 60x. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta bonuskoodilla 20FREE, panostaminen 40x.

Tuetut Habanero-paikat

Upea 200%: n eksklusiivinen bonus

1000+ kasinopeliä

67 videopokeripeliä

CryptoWild-arvostelu

Liity nyt

9. Bitcoin Penguin -kasino

Bitcoin Penguin -logo

0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% jopa 0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 0,4 BTC + 65 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 45x.

Tuetut Habanero-paikat

Kokenut kasino perustettiin vuonna 2014

558 kasinopeliä

Bitcoin Penguin -katsaus

Liity nyt

10. Oshi-kasino

Oshi Casinon logo

1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 225 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut Habanero-paikat

Valtava määrä pelejä

2528 kasinopeliä

57 jättipottipaikkaa

Oshi Casino arvostelu

Liity nyt

11. Mars-kasino

Mars Casinon logo

1 BTC + 50 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Bonus on 2 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut Habanero-paikat

741 kasinopeliä

16 jättipottipaikkaa

Mars Casinon arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto Habanero-kolikkopeleistä:

Kuinka pidät Habanero-kolikkopeleistä? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Habanero-kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me