iSoftBet Slots Review (2021) – Rambo, Paranormal Activity ja paljon muuta!

iSoftBet on vuonna 2010 perustettu online-kasinopelien tarjoaja. Yrityksellä on online-pelitodistuksia tai -lisenssejä 16 säännellyllä markkinoilla, mukaan lukien maat, kuten Iso-Britannia, Italia ja Sveitsi.

iSoftBetillä on toimistot Isossa-Britanniassa, Romaniassa ja Maltalla.

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Tämä on iSoftBetin Fishin ’for Gold -kolikkopeli.

iSoftBet-logo

iSoftBet-kolikkopelien käyttäjäarvostelut:

Uudet iSoftBet-paikat

Tässä on joitain uusimpia iSoftBet-kolikkopelejä.

1. Roo Riches

Roo Riches on upouusi kenguruteemainen kolikkopeli, joka julkaistiin tammikuussa 2020. Roo Richesillä on paljon australialaisia ​​tunnelmia mystisen musiikin kanssa, joka on täynnä Didgeridooa ja muita hienoja perinteisiä instrumenttiääniä..

Roo Riches on varsin yksinkertainen 5 kiekon kolikkopeli, jossa on ilmaiskierrosbonuspeli, satunnaiset käteispanoskierrokset ja ominaisuus, joka voidaan ostaa erikseen: Lightning Bet.

ISoftBetin Roo Riches -korttipaikka.

Tämä on iSoftBetin Roo Riches -kolikkopeli.

Bonusominaisuudet ovat tällaisia.

Käteissirun pyörii tapahtuu satunnaisesti. Kaikki rullien pelimerkit maksetaan heti.

ISoftBetin Roo Riches -korttipaikka.

Tämä on satunnainen ominaisuus Cash Chip Spin, jossa kaikki rahamerkit nostetaan heti.

Jos haluat, voit painaa Salama-vedonlyönti siirtyäksesi erityiseen vedonlyöntitilaan. Lightning Bet -kierrosten aikana pelaavat vain käteispelimerkit. Mikä tahansa näkyvä maa tulee lunastaa.

Salamaveto maksaa 200 x valittu kolikon arvo.

Jokainen siru aktivoi sijainnin muuttamalla sen siniseksi. Jos aktivoit kaikki 15 sijaintia, käynnistät 3 x Lightning Respins.

Salamapanoksella voit laukaista Lightning Respinsin ja voittaa jopa 15 000 kolikkoa.

ISoftBetin Roo Riches -korttipaikka.

Tämä on Lightning Bet -ominaisuus. Jokainen pyöri (yksi pyöri!) Maksaa melko paljon: 200 x kolikon arvo.

ISoftBetin Roo Riches -korttipaikka.

Näin pääset ilmaiskierrosbonuspeliin. Jos saat vähintään 3 bonussymbolia, pääset bonuspeliin.

vuonna Ilmaiset kierrokset, vain käteisellä pelimerkit ovat pelissä. Kaikki keloille laskeutuvat symbolit maksetaan sisään.

Jos saat 3, 4 tai 5 hajallaan olevaa bonussymbolia, sinulle myönnetään 7, 10 tai 15 ilmaiskierrosta vastaavasti.

ISoftBetin Roo Riches -korttipaikka.

Tässä on ilmaiskierrosbonuspeli. Kaikki rahamerkit maksetaan heti. Bonuspelissä ei ole muita ominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan Roo Riches -kolikkopeli ei vaikuttanut minuun. Musiikki on mukavaa, mutta se kiertää samaa osaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja se tylsistyy jonkin ajan kuluttua. Myös äänet voivat olla parempia ja inspiroivampia.

Pelattavuus tarvitsee myös jotain enemmän. Peruspeli on hyvin … perustavaa laatua, ja siinä on vain bonussymbolit. Pelissä ei ole Wild-symboleja.

Satunnaiset Cash Chip -kierrokset tuovat peliin pienen varianssin, mutta ilmaiskierrosbonuspeli oli todella tylsää. Odotat vain pelimerkkejä ja nostat ne sisään – siinä kaikki.

Myös erikoisominaisuus Lightning Bet oli outo. Se maksaa paljon (200 kolikkoa!) Yhdestä pyörityksestä! Pyöritys voi olla myös tyhjä ja siinä on 200 kolikkoa, eikä mitään käytännössä tapahtunut.

RTP (Return to player) -prosentti on kuitenkin erittäin hyvä, 97,66%.

Tiivistettynä Roo Riches on hyvin yksinkertainen ja mieto kolikkopeli. Henkilökohtaisesti valitsisin jonkin muun kolikkopelin, koska tämä kolikkopeli oli vain melko tylsää pelata. Esimerkiksi seuraava esitelty Fishin ’for Gold on mielestäni toisella tasolla tähän verrattuna.

Peli julkaistu: Tammikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 97,66%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 10

2. Fishin ‘kultalle

Fishin ‘kultalle on sarjakuvamainen 5 kiekon kolikkopeli pilkkiteemalla. Tämä paikka on myös upouusi julkaistu helmikuussa 2020.

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Tämä on iSoftBetin Fishin ’for Gold -kolikkopeli.

Tarkistetaan ensin Fishin ’for Goldin bonusominaisuudet.

Kultainen kala rullilla 2, 3 ja 4 laukaisee Fishin ‘kultabonukselle joka on käytännössä ilmaiskierrosbonuspeli, jossa on alussa valittu ominaisuus. Joten ensin voit valita uskollisen kalastajan neljästä vaihtoehdosta: Jääkarhu, Pingviini, Mursku tai Leijona (?!).

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Tässä on neljä merkkiä, jotka voit valita pilkkikilpailuun. Siellä voit jälkikäteen metsästää bonussymboleja ilmaiskierrosbonuspelistä.

Sitten neljä hahmoa aloittavat pilkkikilpailun ja yrittävät tarttua bonusominaisuuksiin ilmaiskierrosbonuspelissä. Voit yrittää saada kiinni ylimääräisten villien ja myös villien symboleista kertoimilla x2, x3 tai jopa x5.

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Pilkkikilpailu on käynnissä! Hahmoni oli tässä pingviini.

Ilmaiskierrosten aikana pilkkikilpailun bonuskierroksella kiinni olevat symbolit toimivat kuten Villit symbolit. Nämä voidaan havaita kaikkien villien kultaisesta väristä. Ne voivat korvata minkä tahansa symbolin paitsi Gone Fishin -merkit.

Voi olla myös Kultaiset villikertoimet mikä kertoo kaikki voitot, joihin he ovat osa.

Ilmaiskierrosten aikana jokaiselle 3 Gone Fishin -symbolia kerätään sinut palkitaan 2 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Tämä on ilmaiskierrosbonuspeli. Huomaa kultaisen villin symbolit x5-kertoimella tässä. Voit aktivoida kerroimet, jos olet onnekas pilkkikilpailussa ennen ilmaiskierroksia.

Siellä on myös Bonuksen mahdollisuus ominaisuus. Laske täsmälleen 2 bonussymbolia voidaksesi kasvattaa bonusmahdollisuusmittaria.

Voit pyörittää pyörää milloin tahansa saadaksesi mahdollisuuden käynnistää bonus. Mitä enemmän bonussymboleja olet kerännyt, sitä suurempi mahdollisuus käynnistää bonus. Jokainen pyörän pyörii maksaa 1x nykyisen panoksen määrän ja pyörä palautuu nollaan jokaisen pyöräytyksen jälkeen. Vihreä alue osoittaa pyörän voittavan alueen.

Fishin 'for Gold -korttipaikka iSoftBetiltä.

Bonus Chance -mittari näkyy oikeassa yläkulmassa. Ei paljon bonuksia toistaiseksi tässä pelissä.

Tiivistettynä Fishin ‘kultalle on varsin mukava kolikkopeli. Ominaisuudet ovat melko yksinkertaisia, mutta ne toimivat hyvin kokonaisuutena. Ilmaiskierrosbonuspeli pilkkikilpailun kanssa on hyvin harkittu. Pilkkitapahtuma vaikuttaa paljon ilmaiskierrosbonuksen tulokseen, jos saat paljon kertoimia.

Musiikki ja äänet voivat olla mielenkiintoisempia ja ne tylsistyvät jonkin ajan kuluttua. Mutta kaiken kaikkiaan Fishin ’for Gold on mielestäni erittäin hyvä ja viihdyttävä kolikkopeli!

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,05%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 25

Suosituimmat iSoftBet-paikat

Tässä on joitain suosituimpia iSoftBet-lähtöpaikkoja. iSoftBet on hankkinut paljon oikeuksia elokuvan otsikkopeleihin, ja tässä on kaksi (mielestäni) parhaana esiteltyä: Rambo ja Paranormal Activity.

Erityisesti Paranormal Activity on loistava ja pelottava kolikkopeli – pakollinen kaikille kauhuelokuvien faneille!

1. Rambo

Jos Rambo pelaa kolikkopelejä, hän varmasti pelaa Rambo kolikkopeli. Tämä on kolikkopeli kaikille toimintapakattuille sissisodankäynnin faneille. Kuten minä. Terminator-elokuvien ohella Rambot olivat suosikkielokuvani jo nuorempana. Ja ne ovat edelleen. Katsotaanpa nyt Rambo-kolikkopeliä.

Saatavana on 720 erilaista voittolinjaa. Voitot jaetaan vasemmalta oikealle vierekkäisillä symboliyhdistelmillä.

ISoftBetin Rambo-paikka.

Tämä on iSoftBetin Rambo-paikka.

Tässä ovat esitellyt erikoisominaisuudet.

Rambo Wild -symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter- ja Progressive-symbolit. Ilmaiskierrosten aikana Wilds ei lasketa laajennettuihin symboleihin.

Jos saat tarpeeksi Hajota symbolit, palkkiot ovat seuraavat:

 • 3 hajontasymbolia antaa sinulle 5 ilmaiskierrosta + 5 x kokonaispanospalkinnon.
 • 4 Scatter-symbolia antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta + 10 x kokonaispanospalkinnon.
 • 5 hajontasymbolia antaa sinulle 15 ilmaiskierrosta + 15 x kokonaispanospalkinnon.

Alussa Ilmaiskierrosbonuspeli, yksi symboli valitaan satunnaisesti 10 normaalin symbolin joukosta. Kun aloitusmaksut on suoritettu, tämä symboli voi ulottua koko kiekolle ja antaa uusia voittoja. Villit eivät lasketa laajennettujen symbolien jälkeen ja vain valittu symboli palkitsee voitot.

Jos saat vähintään 3 Scatter-symbolia ilmaiskierrosbonuspelin aikana, se antaa 15 ilmaiskierrosta samalla kun säilytät saman laajennettavan symbolin.

ISoftBetin Rambo-paikka.

Progressiiviset jättipotit näkyvät rullien ympärillä.

Progressiiviset symbolit (Kultainen käsikranaatti-symboli) voi olla missä tahansa tavallisen pelin kiekoilla ja myös ilmaiskierrosbonuspelin aikana. Progressiiviset symbolit laukaisevat nämä erilaiset Jättipotteja kuten tämä:

 • 5 progressiivista symbolia laukaisee pronssisen jättipotin (noin 26x veto).
 • 6 progressiivista symbolia laukaisee Silver Jackpotin (noin 88x panos).
 • 7 progressiivista symbolia laukaisee Gold Jackpotin (noin 410x panos).
 • 8 progressiivista symbolia laukaisee Diamond Jackpotin (noin 8000x panos).

Jackpot-palkinnot näkyvät kolikkopelien ympärillä. Jättipotin koot ovat verrannollisia panoksesi kokoon.

Rambo-kolikkopeli on loistava sotapaketti, joka on asetettu kolikkopelin muotoon. Taustaääniin kuuluu räjähdyksiä, pommituksia, helikoptereita ja muita vanhoista Vietnamin sodan elokuvista ja erityisesti Ramboista tuttuja ääniä. Rambo-elokuvista on otettu myös joitain animaatioita, kun voitat jotain merkittävillä symboleilla.

Bonus Free Spins -peli oli todella vaikea laukaista, enkä itse asiassa voinut laukaista sitä lainkaan muutaman tunnin testaustilaisuuden aikana. Joko Rambo on todella korkean volatiliteetin kolikkopeli tai minulla oli vain epäonnea pitkään istuntoon.

Muuten toivoisin näytelmälle hieman enemmän erikoistehosteita. Rambo-kolikkopeli hyötyisi paljon isoista animaatioista, räjähdyksistä ja muusta toiminnasta, joka lentää rullien yli. Ehkä myös musiikki voisi olla parempi ja tehdä tunteesta intensiivisempi. Lyhyitä sointuja on vain vähän, kun voitat jotain.

Myös bonuspelillä voi olla jonkinlainen käsitys sissisodasta tai muusta Rambo-elokuvista otetusta juonesta.

Joten lopuksi Rambo hedelmäpeli ei ole kauhea hedelmäpeli, mutta minusta tuntuu, että pienellä vaivalla se voi olla paljon parempi ja todella iso hitti toimintafanien keskuudessa. Minusta tuntuu siltä, ​​että jotain puuttuu graafisessa mielessä (räjähdykset jne.) Ja myös bonusominaisuuksista puuttuu jännitystä ja tarina.

Joka tapauksessa Rambo-faneille tämä paikka on pakollinen. Ainakin mene testaamaan sitä ja tarkista, pidätkö siitä vai ei.

Peli julkaistu: Todennäköisesti 2018 (Jotkut lähteet viittasivat vuoteen 2013, joka ei mielestäni ole totta)

RTP (Palaa pelaajaan): 97,02%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 3-4-5-4-3

Vedonlyönti: 720

2. Paranormaali toiminta

Paranormaali toiminta on kolikkopelipohja kauhuelokuvalle, jolla on sama nimi ja joka julkaistiin vuonna 2007. Elokuva sai myönteisiä arvosteluja julkaisun yhteydessä ja oli tuolloin jotain uutta kauhuelokuva-kohtauksessa. ISoftBet-kolikkopeli julkaistiin vuonna 2016.

Paranormal Activity -paikalla on melko vakio 5 x 3 symbolirakenne. Voittaa on 243 tapaa. Säännöllisiä voittolinjoja ei ole, mutta voitot jaetaan vasemmalta oikealle vierekkäisten symboliyhdistelmien avulla.

En henkilökohtaisesti ole vielä nähnyt elokuvaa, mutta tarkistetaan, miten kolikkopeli onnistuu.

ISoftBetin Paranormal Activity -paikka.

Tämä on iSoftBetin Paranormal Activity hedelmäpeli.

Bonussymbolit olemassa vain keloilla 1, 3 ja 5. Kaikki 3 bonussymbolia keloissa palkitsee sinulle Bonuspyörä.

Bonuspyörä voi antaa sinulle seuraavat palkinnot:

 • Paranormaalit kierrokset: Tämä ominaisuus tarkoittaa rajoittamattomia ilmaiskierroksia 5 voittoon saakka kasvavilla kertoimilla. Kertoimet nousevat näin: x1, x2, x3, x4 ja x5 5 voitolla.
 • Hallussa olevat kierrokset: 10 ilmaiskierrosta ylimääräisillä pinotuilla Wildeilla voiton parantamiseksi.
 • Demon pyörii: 15 ilmaiskierrosta satunnaisella Demon-symbolilla lisäämällä ylimääräisiä Wild-symboleja. Demoni-symboli on myös villi symboli.
 • Välittömät voitot: Summat kerrotaan kolikon arvolla, jota käytetään bonuspyörän laukaisemiseen.

Yleensä bonuspyörää oli todella vaikea saada testeissä. En tiedä onko se vain iSoftBet-ominaisuus, mutta minulla oli sama ongelma testattaessa Rambo-paikkaa. Tai on mahdollista, että minulla oli vain huono juoksu testattaessa.

Onnistuin saamaan yhden rahapalkinnon ja kerran Demon Spins. Demon Spins oli todella hieno ominaisuus punaisella näytöllä ja Demon ampui lisää Wildeja kiekkoihin.

ISoftBetin Paranormal Activity -paikka.

Kolme bonussymbolia antaa sinulle tämän bonuspyörän. Pyörä päättää, minkä bonusominaisuuden saat.

ISoftBetin Paranormal Activity -paikka.

Täällä onnistuin saamaan 15 Demon Spins. Tässä ominaisuudessa Demon-symboli näkyy satunnaisesti rullilla. Se on villi symboli ja ampuu myös enemmän villiä keloille.

Mukana on myös pelottava paranormaalitoiminto. Tämä voi näkyä satunnaisesti minkä tahansa normaalin pyöräytyksen alussa. Jopa 5 ylimääräistä Wild-symbolia generoidaan satunnaisesti ja jäädytetään paikalleen kyseisen kiekon keloille.

ISoftBetin Paranormal Activity -paikka.

Tässä on pelin pelottava Paranormal Activity -satunnaisominaisuus. Random Wilds ilmestyy rullille täällä.

Hajota symbolit maksaa sinulle missä tahansa tilanteessa 3-5 Scatterista.

Villit symbolit voi korvata kaikki muut symbolit paitsi Bonus ja Scatter.

ISoftBetin Paranormal Activity -paikka.

Paranormaalitoiminnan yleinen tunne on loistava. Näyttö sihisee satunnaisesti luodakseen enemmän kauhuelokuva-ilmapiiriä.

Lopuksi paranormaalitoiminta oli todella hyvä yllätys. Kolikkopeli pitää kauhuelokuvien tyypillisen tunteen hyvin ja myös ominaisuudet tukevat tätä. Varsinkin satunnainen Paranormal Activity -ominaisuus on todella siisti. Myös bonuspyörä on erittäin mielenkiintoinen, mutta poistaisin henkilökohtaisesti käteispalkinnot saadaksesi lisää ilmaiskierroksia.

Jos pidät kauhuelokuvista yleensä, rakastat myös Paranormal Activity -paikkaa. Jos kauhuelokuvat eivät kuitenkaan ole sinun kupillista teetä, ohita tämä paikka.

Paranormaali toiminta on erittäin korkealaatuinen kolikkopeli, jolla on hyvät bonusominaisuudet. Hyvää työtä!

Peli julkaistu: Lokakuu 2016

RTP (Palaa pelaajaan): 96,75%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 243

Korkeimmat RTP iSoftBet -paikat

Nämä ovat korkeimmat RTP (Return to player) -prosenttipaikat, jotka löysin iSoftBetistä.

1. Rubiini (RTP 97,5%)

Rubiini on 5 kiekon kolikkopeli, joka näyttää perinteiseltä kasinopeliltä. Jopa taustamelu koostuu kasinoilmapiiristä, jossa ihmiset keskustelevat ja pelaavat kolikkopelejä. Joten jos haluat päästä mahdollisimman lähelle tiili- ja laastikasinoa, Ruby tekee sen hyvin!

ISoftBetin Ruby-paikka.

Tämä on iSoftBetin Ruby-kolikkopeli. Huomaa perinteinen hedelmäpeli-näkymä, jossa on paljon vanhan koulun Las Vegasin tunnetta.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Bonus- ja Ruby-symbolit.

Ruby on Fire on ominaisuus, jossa satunnaisesti joistakin tai kaikista keloista 1, 3 ja 5 voi tulla villikeloja. Lisäksi keloissa, jotka eivät ole villiä, satunnaisista symboleista tulee villi.

Jos saat 3 bonussymbolia keloilla 1, 3 ja 5 se laukaisee Bonuskierros. Bonuskierroksella sinulla on mahdollisuus pyörittää bonuspyörää seuraavilla palkinnoilla:

 • Ruby Jackpot (noin 1390x veto)
 • Topaz Jackpot (noin 557x veto)
 • Cherry Jackpot (noin 279x veto)
 • Jopa 100-kertainen kokonaisveto
 • Jopa 10 ilmaiskierrosta + 5x kokonaispanos

ISoftBetin Ruby-paikka.

Jos saat 3 bonussymbolia, käynnistät bonuskierroksen. Alussa voit pyörittää bonuspyörää. Se antaa sinulle jackpotteja, rahapalkintoja tai ilmaiskierroksia.

Jos saat Ilmaiset kierrokset, on joitain erityispiirteitä. Ruby-symboli näkyvät vain ilmaiskierrosten aikana. Rubiini on villi symboli, ja se voi tehdä myös nämä ominaisuudet:

 • Ryhdy Sticky Wildiksi ilmaiskierrosten loppuun asti.
 • Ryhdy laajennetuksi Sticky Wildiksi ilmaiskierrosten loppuun asti.
 • Pistä välitön voitto jopa 10x kokonaispanoksella.

ISoftBetin Ruby-paikka.

Tässä on ilmaiskierrosbonuspeli. Rubiinisymboli laukaisee tavalliset Wildit, Sticky Wildit tai laajenevat Wild-kelat.

Ilmaiskierroksia ei voi asettaa uudelleen.

ISoftBetin Ruby-paikka.

Ruby-kolikkopeli tekee sen hyvin, mihin se on suunniteltu – Tuo vanhan koulun hedelmäpeli-tunne!

Kaiken kaikkiaan The Ruby on erinomainen hedelmäpeli, jos pidät vanhanaikaisista peliautomaateista ja yleisestä tiili- ja laastikasinoista. Bonusominaisuuksia on paljon, mutta bonuspyörää oli todella vaikea laukaista, kuten monissa iSoftBet-kolikkopeleissä, joita olen testannut.

Ei ole mitään valitettavaa grafiikoista ja animaatioista. Pelkän taustamelun aiheuttavan musiikin puute kuitenkin tylsistyy jonkin ajan kuluttua.

RTP (Return to player) -aste on erinomainen, 97,5%.

Peli julkaistu: Joulukuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 97.5% (Erittäin hyvä!)

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 30

2. 3 hurmaa murskata (RTP: 97,23%)

3 hurmaa murskata on söpö kolikkopeli, jossa on varsin mielenkiintoinen 5 x 5 kolikkopeli. Tällä kolikkopelillä on paras RTP (Return to player) -prosentti, jonka löysin iSoftBet-kolikkopeleistä 97,23%: lla. Tätä voidaan pitää hyvänä tai erittäin hyvänä verrattuna muihin kolikkopeleihin.

3 Charms Crush -korttipaikkaa iSoftBetiltä.

Tässä on 3 Charms Crush -korttipaikkaa iSoftBetiltä.

3 Charms Crush koostuu vain kolmesta tavallisesta symbolista: vaaleanpunainen, oranssi ja vihreä. Symbolit maksavat, jos saat 3, 4 tai 5 niistä samalle riville. Symbolien on aloitettava rullien vasemmalta puolelta voitto.

Kertoimet vaihtelevat niiden rivin mukaan. Ylin rivi maksaa x1, sitten x2, x3, x4 ja alin rivi x5.

Super-ominaisuus ilmestyy, kun saat 5 parhaiten maksavaa vaaleanpunaista symbolia alariville. Tämä on suurin mahdollinen voitto.

ISoftBetin 3 Charms Crush -korttipaikkaa.

Eri kolikkokelat maksavat eri kertoimilla.

Lopuksi 3 Charms Crush on hyvin yksinkertainen kolikkopeli. On vain 3 symbolia, ei Wild-symboleja, ei Scatter-symboleja, ei bonuspelejä. Minulle 3 Charms Crush sai tylsää muutaman minuutin kuluttua.

Grafiikat ja animaatiot näyttävät ok, mutta symboleissa ja musiikissa oleva söpö teema oli minulle vähän liikaa. RTP (Return to player) -prosentti on kuitenkin erittäin hyvä.

Jos etsit todella yksinkertaista ja sulavaa kolikkopeliä, jolla on hyvä RTP, 3 hurmaa murskata voisi olla yksi. Mutta valitettavasti se ei ollut minun kahvikupini.

Peli julkaistu: Elokuu 2018

RTP (Palaa pelaajaan): 97.23% (Erittäin hyvä!)

Varianssi: Matala-keskitaso

Layout: 5 x 5

Vedonlyönti: 5

Lisää korkean RTP: n iSoftBet-paikkaa kokeilla

Tässä on vielä muutama korkea RTP iSoftBet -paikka, jos haluat kokeilla niitä:

 • Hot Shots (RTP: 97,15%)
 • Shaolin-linkous (RTP: 97,15%)
 • Hedelmälaatikot (RTP: 97,10%)
 • Kuiskaukset (RTP: 97,10%)
 • Beverley Hills 90210 (RTP: 97,09%)

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on iSoftBet-lähtö

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat iSoftBet-kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. BitStarz-kasino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 152% aikeissa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut iSoftBet-paikat

Luotettu kasino vuodesta 2014

2600+ kasinopeliä

Nopeat talletukset ja nostot

BitStarz-arvostelu

Liity nyt

2. mBit-kasino

mBit Casinon logo

2 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% aikeissa 2 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 50 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut iSoftBet-paikat

Nopea ja sujuva verkkosivusto

2528 kasinopeliä

96 jättipottipeliä

mBit Casino arvostelu

Liity nyt

3. 7-bittinen kasino

7Bit Casinon logo

1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 157% 1,5 BTC asti + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut iSoftBet-paikat

Kokenut kasino vuodesta 2014

704 kasinopeliä

39 jättipottipaikkaa

7Bit Casinon arvostelu

Liity nyt

4. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Tuetut iSoftBet-paikat

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

5. BetChain Casino

BetChain-kasinon logo

1 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% jopa 1 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Bonus on 2 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 50x.

Tuetut iSoftBet-paikat

2346 kasinopeliä

210 jättipottipaikkaa

Monet todistettavasti reilut pelit

BetChain-arvostelu

Liity nyt

6. Oshi-kasino

Oshi Casinon logo

1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 225 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut iSoftBet-paikat

Valtava määrä pelejä

2528 kasinopeliä

57 jättipottipaikkaa

Oshi Casino arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on iSoftBet-kolikkopelien yhteenveto käyttäjistä:

Kuinka pidät iSoftBetin kolikkopeleistä? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme iSoftBet-kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me