No Limit City Slots Review (2021) – Thor: Vasaran aika ja paljon muuta!

Ei rajaa kaupunki on kasinopelien tarjoaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus. No Limit Cityn tiimi sijaitsee Maltalla, Ruotsissa ja Intiassa.

No Limit City tarjoaa myös oman järjestelmäalustansa, joka toimii kolikkopelien takana. Tämä mahdollistaa kaikkien erikoisominaisuuksien, markkinointikampanjoiden ja teknisen yhteensopivuuden täydellisen hallinnan. Kaikki No Limit City -paikat toimivat kaikilla laitteilla, mukaan lukien pöytätietokoneet, tabletit ja mobiililaitteet.

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Tämä on Thor: Hammer Time -korttipaikka, jonka on kirjoittanut No Limit City.

No Limit City -logo

No Limit City -paikkojen käyttäjäarvio:

Uudet No Limit City -paikat

Tässä on joitain uusimpia No Limit City -kolikkopelejä.

1. Gaelin kulta (Julkaistu maaliskuussa 2020)

Gaelin kulta on upouusi 3 x 3 kolikkopeli, joka julkaistiin maaliskuussa 2020. Kolikkopelissä on Nudge Wild -ominaisuus ja ilmaiskierrosten bonuspeli nimeltä Rainbow Spins. Voit valita Rainbow Spins -ominaisuudet 9 kolikosta, jotka voit noutaa satunnaisesti.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

Keloilla 1, 2 ja 3 on 3-rivinen korkea villisymboli. Tämä villi työntyy aina täysin näkyväksi. Tätä ominaisuutta kutsutaan Nudge Wild. Jokainen työntyminen kasvattaa Wild-kerrointa yhdellä.

Jos saat useita Wild-kertoimia, ne lisäävät toisiaan linjan voiton Wild-kertoimesta. Myös Wild-kerroin kerrotaan Rainbow Spinsin voittokertoimella.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

Täältä näet koko Wild-kiekon, joka siirtyy aina täysikokoiseen. Tällä villillä on x2-kerroin, koska sillä oli 2 työntöä.

Jos laskeudut Ruukullinen kultaa -merkki keskikelan keskiasennossa, laukaisee Sateenkaari pyörii ominaisuus. Ennen sateenkaarikierrosten alkua voidaan lisätä muita modifikaattoreita – lisäkierroksia, lisättyjä kertoja- ja sateenkaarilinjoja.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

Jos osut Bonussymboliin (potin kultaa) keskelle, sinulle myönnetään Rainbow Spins.

Sateenkaarikierrosten lisäominaisuudet valitaan 9 kolikosta. Vähintään yksi kolikko jaetaan ennen alkua. Tässä on selitetyt ominaisuudet:

 • Sateenkaarilinjat (2 yhdeksästä kolikosta) palkitsee sinulle +2 ylimääräistä Rainbow-linjaa kolikkoa kohden.
 • Lisäkierrokset (3 yhdeksästä kolikosta) antaa sinulle +25 pyöriä kolikkoa kohden.
 • Extra Win -kerroin (3 kolikkoa 9: stä) palkitsee jopa 5-kertaisen kertoimen kolikkoa kohden.
 • alkaa (1 yhdeksästä kolikosta) aloittaa bonuksen, eikä muita modifikaattoreita voida valita.

Vähimmäismäärä on 5 ilmaiskierrosta Rainbow Spins -ominaisuudessa. Halutessasi voit myös ostaa Rainbow Spins -ominaisuuden. Hinta on 50x valitsemasi panostustaso.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

Tämä on Valitse kolikko -ominaisuus, joka tapahtuu ennen Rainbow-pyöriä. Olin onnekas ja sain paljon hienoja bonuksia ilmaiskierroksiin. Ylimääräiset ilmaiskierrokset ovat tavallisten 5 ilmaiskierroksen päällä, joten sain yhteensä 13 ilmaiskierrosta.

No Limit Cityn Gaelic Gold -kolikkopeli.

Tässä on ilmaiskierrosten bonuspeli (Rainbow Spins) toiminnassa!

Gaelin kulta on erittäin hieno kolikkopeli. Bonusominaisuudet eivät ole suuria lukumääräisesti, mutta ne ovat täysin tarpeeksi. Itse asiassa ne sopivat tähän pienempään kelatyyppiin (3 x 3) erittäin hyvin. On hauskaa nähdä myös uusia kolikkopelejä, joissa on klassinen 3 x 3 kiekon rakenne.

Jos olet kiinnostunut Irish Fantasy -teemoista, Gaelic Gold on erittäin hieno paikka kokeilla!

Peli julkaistu: Maaliskuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,15% tavallisessa pelissä, 96,20%, jos ostat Rainbow Spins -ominaisuuden

Varianssi: Keskitaso

Layout: 3 x 3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 5

Max voitto: 9837x veto

2. Punk Rocker (Julkaistu helmikuussa 2020)

Punkkari on 5 x 3 kolikkopeli, jossa on erittäin siisti adrenaliinia pumpattava teema brittiläisiltä punk-rockereilta. Mukana on myös bonusrulla 6, joka voidaan avata erityisominaisuuksien aikana.

No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Tässä on No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Taustamusiikki on tehty erittäin hyvin, kuulet vain mykistetyn punk rock -musiikin – aivan kuten se tulisi läheiseltä kellarissa sijaitsevalta punk rock -musiikkiklubilta. Joten vaikka et suosikikaan punk rock -musiikkia itse, Punk Rocker -paikka on täydellisesti pelattavissa.

Kun jokin bonusominaisuus on avattu, musiikki muuttuu mykistämättömäksi – erittäin hieno temppu ja toimii hyvin pelitunteen lisäämiseksi!

Graafinen näkymä on erittäin siisti ja sopii hyvin punk rock -teemaan. On yksityiskohtia, jotka muistuttavat minua vanhasta 70-luvun Lontoosta, jossa on maanalaiset symbolit ja vanhat puhelinrasiat.

No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Tässä ovat Wild-symbolit Punk Rocker -kolikkopelissä.

Riot Respin ominaisuus myönnetään laskeutuessasi 2 hajontasymbolia (Symboli, joka lukee bonuksen). Hengityksessä Scatter-symboleista tulee Molotov Wilds ja lukita kelat.

Sillä 3 hajontasymbolia sinut palkitaan 8 Anarkian ilmaiskierrosta. Anarchy Free -pyöräytyksiä voi ostaa myös erikseen Feature Buy -hinnoin 80x panoksella.

Anarkian ilmaiskierroksissa on Vahvistimet kelojen päällä. Tehostajat palkitaan rullilla oleville kolmelle hyppävälle villille. Vahvistimet ovat:

 • Villi kerroin välillä x2 – x25
 • Taattu 4-korkea xWays-maa
 • 1-3 lisäkierrosta
 • Kaikista keloista tulee 6 korkeita
 • Extra Jumping Wild, joka pysyy loppu bonuspelissä

No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Tässä ovat Anarkian ilmaiskierrokset. Huomaa 3 hyppyvää villiä, jotka saavat vahvistimet kelojen yläosassa olevan maanalaisen junan mukaan.

Jos saat 4 hajontasymbolia, 8 sisällissodan ilmaiskierrosta myönnetään. Sisällissodan ilmaiskierrokset voi ostaa myös erikseen Feature Buy -hinnalla 238x panoksella.

Kaikista Scattereista tulee Hyppy villit Freespinsissä. Myös 6. kela on avattu 729 voitotapaa varten.

Joten mitä eroa on Anarkia-ilmaiskierrosten ja sisällissodan ilmaiskierrosten välillä? Sisällissodan ilmaiskierroksilla on vakiona 4 hyppää villiä (verrattuna kolmeen) ja myös 6. kiekko on avattu. Joten voittomahdollisuutesi ovat paljon suuremmat. Muuten molemmat Freespins-ominaisuudet ovat samat.

No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Tässä ovat sisällissodan ilmaiskierrokset, joissa on 4 hyppivää villiä ja lukitsematon 6. kiekko. Muuten tämä bonuspeli on sama kuin Anarchy Freespins.

Siellä on myös salaperäinen xWays Mystery symboleja. He voivat pitää sisällä 2–4 samaa symbolia ja laajentuvat rullille. xWays-symbolit voivat laskeutua kaikille keloille ja laajentua jopa 6 symbolin korkeuteen. Tämä ominaisuus voi olla aktiivinen pääpelissä ja Freespinsissä.

Kun pääpelin xWays laajennetaan 4 korkealle, Punk-merkki symboli voi nousta erittäin suureksi 20 korkeaksi. xWays in Freespins laajenee aina 4 korkeaan.

Nolimit Cityn Punk Rocker -paikka.

Tässä ovat xWays Mystery -symbolit toiminnassa. Kelan 5 symboli laajeni tällä kertaa 10x symboleiksi.

Siellä on myös Villit symbolit (pääkallo W-kypärällä). Wilds korvaa minkä tahansa symbolin paitsi Scatter.

Molotov Wilds kääntää kaikki yllä olevat sijainnit Wildsiin. Molotov Wilds voi laskeutua pääpelissä ja Riot Respins.

No Limit Cityn Punk Rocker -paikka.

Punk Rocker -kolikkopelissä on erittäin hienoja voittavia animaatioruutuja, joissa on pieni Clash-vihje lauseella London Calling.

Lopuksi Punk Rocker on erittäin tuore kolikkopeli, jolla on ainutlaatuinen teema ja peliominaisuudet. Vaikka et pidä punk rock -musiikista, tämä paikka on täysin toistettavissa.

Erikoisominaisuuksien määrä on valtava, ja tarjolla on jopa 2 erilaista ilmaiskierrosta Bonus Games. RTP (Return to player) -korko on varsin ok 96,01%: lla ja ilmaiskierrosbonuspelit muodostavat sen hieman 96,54%: lla ja 96,44%: lla. Voit myös ostaa ilmaiskierrosbonuspelejä erikseen, jos haluat.

Jos minun täytyisi valita 5 parasta kolikkopeliä, valitsisin todennäköisesti Punk Rockerin yhdeksi niistä. Teema, ominaisuudet, grafiikka, musiikki – kaikki vain sopivat yhteen ja tekevät erittäin hyvän kolikkopelin! Minun suositukseni!

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,01% tai 94,18% (Tarkista kolikkopelin tietonäytöltä, kumpi on pelaamasi peli, samasta pelistä on 2 versiota)

Anarchy Freespin Feature Buy -sovelluksen RTP-hinnat ovat 96,54% ja sisällissodan Feature Buy -sovelluksissa 96,44%..

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3 (+ avattava ylimääräinen kela 6)

Vedonlyönti: 243 voi oletusarvoisesti laajentua 46656: een, kun xWays Mystery Symbol laajenee

Max voitto: 15072 x veto

Pienin panos: 0,25 EUR

Max panos: 100 EUR

Mielenkiintoisimmat No Limit City -kolikkopelit

Tässä on joitain mielenkiintoisimpia No Limit City -paikkoja, jotka löysin valinnasta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia!

1. Thor: Hammer Time (Julkaistu heinäkuussa 2019)

Thor: Vasaran aika on 5 kiekon kolikkopeli Thorin legendasta, joka julkaistiin heinäkuussa 2019. Kolikkopeli tuo laadukkaita grafiikoita, pelattavuutta ja runsaasti erityisiä bonusominaisuuksia. Kaivetaan sisään katsomaan tarkemmin!

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Tämä on Thor: Hammer Time -korttipaikka, jonka on kirjoittanut No Limit City.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter- ja Bonus-symbolit. Thorissa on 5 erikoisominaisuutta: Hammer Time.

Jos saat Thorin Lightning Bonus -symboli kelataksesi 5, käynnistät tämän ominaisuuden. Sinulle myönnetään yksi Thorin ominaisuuksista – kerroin, satunnainen Sticky Wilds tai Sticky Wild-kela. Ominaisuus on aktiivinen niin kauan kuin Thor on rullilla.

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Tässä Thorin salama-bonus toiminnassa. Thor on kiekolla 5 ja antoi tällä kertaa x2-kertoimen. Bonus on aktiivinen, kunhan Thor pysyy rullilla.

Rune Haze on ominaisuus, joka laukaistaan ​​satunnaisesti millä tahansa pyöräytyksellä. Kun se on aktivoitu, kaikki runot muutetaan yhdeksi erityiseksi rune-symboliksi.

Vasaran aika laukaistaan ​​myös satunnaisesti millä tahansa pyöräytyksellä. Kun tämä on aktivoitu, kaikki korkeammin maksavat symbolit (rengas, pikari, kirves ja kypärä) muutetaan Thorin vasara-symboliksi. Kun vasaran aika osui minuun ensimmäistä kertaa, en vain voinut ajatella sitä TODELLINEN vasaran aika täällä. (anteeksi)

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Hammer Time -bonus aktivoidaan täällä! Kaikki korkeammin maksavat symbolit muuttuvat Thorin vasara-symboleiksi, kuten näet täällä.

Hajaenergia kerää on aktivoitu, jos laskeudut vähintään kahteen hajontasymboliin (purppurakiviset symbolit). Niin kauan kuin kiekolla on kiekkoja, scatterit työntävät yhden askeleen alas ja hengittävät kaikki rullat ilman scattereja. Sinulla on mahdollisuus voittaa Asgard Spins, jos saat vielä yhden Scatter-symbolin.

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Tässä on Scatter Energy Collect toiminnassa. Minulla on nyt kerätty 2 scatteria, ja minulla on vain vähän pyöriä yrittää lyödä kolmas aktivoimaan Asgard Spins.

Asgard pyörii aktivoidaan, jos keräät energiaa 3 sironnasta. Mikä tahansa ylimääräinen energia antaa sinulle +2 lisäkierrosta Asgard Spinsissä.

Myös Thorin salama-bonus aktivoidaan useammin kiekolla 5 Asgard-kierrosten aikana. Thor voi myös myöntää sinulle +2 ylimääräistä pyöräytystä, kerrointa, satunnaisia ​​Sticky Wild- tai Sticky Wild -rullia Asgard-kierrosten aikana. Voi olla myös useita ominaisuuksia pinottuina.

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Asgard-kierrokset aktivoitu! Hurraa!

Thor: No Limit Cityn vasara-aika.

Tässä ovat Asgard-kierrokset toiminnassa. Thor on aktiivisempi kiekolla 5 ja myös useat Thorin bonukset voivat olla aktiivisia samaan aikaan kuin täällä.

Tiivistettynä Thor: Vasaran aika on erinomainen kolikkopeli, jossa on laadukas grafiikka ja pelattavuus. Pidin erityisesti anteliaisista erikoisbonuksista, joita on mielenkiintoista metsästää.

Mikään ei voi valittaa täällä, ja voin suositella lämpimästi Thor: Hammer Time -tapahtumaa kaikille Viking- tai Norse Mythology -aiheisille kolikkopeleille!

Peli julkaistu: Heinäkuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,03%

Varianssi: Keskitaso / korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 20

Max voitto: 2328x veto

Lisää mielenkiintoisia kolikkopelejä – Quick Picks

Tässä on joitain nopeita valintoja No Limit City -kolikkopelien valinnasta lyhyemmillä esittelyillä.

Keittiödraama: No Limit Cityn BBQ Frenzy -kolikkopeli.

En ole koskaan nähnyt BBQ-grillausaiheista kolikkopeliä, mutta nyt olen nähnyt. Tämä on Keittiödraama: BBQ Frenzy aukko. Suurin voitto: 1050x ja RTP: 96,70%.

No Limit Cityn Oktoberfest-paikka.

BBQ: n jälkeen pieni saksalainen olut maistuu hyvältä. Tämä on Oktoberfest aukko. Suurin voitto: 2000x veto ja RTP: 96,74%.

No Limit Cityn traktoripalkin paikka.

Traktorin palkki slotti yhdistää tuotantoeläinten teeman… UFOihin ja traktoripalkkeihin! Suurin voitto on 3408x panos ja RTP: 96.01%.

No Limit Cityn Dungeon Quest -paikka.

Dungeon Quest Kolikkopelissä on jonkinlainen roolipelien tunne mielenkiintoisella kolikkosymboliasettelulla. Suurin voitto on 450x ja RTP: 96,27%.

No Limit Cityn Wixx-paikka.

Wixx paikka on moderni Gem-paikka, jossa on mielenkiintoinen 4 x 3 kolikkoristikko. Suurin voitto on 2796x panos ja RTP: 96,61%.

Korkein RTP No Limit City -korttipaikka

Nämä ovat korkein RTP (Return to player) prosenttiosuus Löysin No Limit Citystä. Luettelo on järjestetty korkeimmasta RTP: stä pienimpään RTP-prosenttiin.

 1. Keittiödraama: Sushi Mania – Julkaistu huhtikuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 697x panos – RTP: 96,77%
 2. Oktoberfest – Julkaistu: lokakuussa 2016 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 500x panos – RTP: 96,75%
 3. Casino Win Spin – Julkaistu: Tammikuu 2018 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 2000x veto – RTP: 96,74%
 4. Keittiödraama: BBQ Frenzy – Julkaistu: Marraskuu 2017 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 1050x – RTP: 96,70%
 5. Tesla Jolt – Julkaistu: Maaliskuussa 2018 – Varianssi: Matala – Suurin voitto: 582x panos – RTP: 96,61%
 6. Wixx – Julkaistu: lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 2796x veto – RTP: 96,61%
 7. Punkkari – Julkaistu: helmikuussa 2020 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 15072x panos – RTP: 96,54%
 8. Kolikot Fortune – Julkaistu: kesäkuu 2018 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 6015x panos – RTP: 96,48%
 9. Space Arcade – Julkaistu: Syyskuu 2016 – Varianssi: Matala – Suurin voitto: 535x panos – RTP: 96,47%
 10. Hot Nudge – Julkaistu: Heinäkuu 2018 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 2413x panos – RTP: 96,29%
 11. Dungeon Quest – Julkaistu: lokakuussa 2018 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 450x panos – RTP: 96,27%
 12. Hedelmät – Julkaistu: Tammikuu 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 2910x veto – RTP: 96,23%
 13. Pöllöt – Julkaistu: helmikuussa 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 1374x panos – RTP: 96,22%
 14. Nefertitin hauta – Julkaistu: lokakuuta 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 3768x veto – RTP: 96,19%
 15. Tähtitaivas – Julkaistu: Maaliskuussa 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 1635x panos – 96,19%
 16. Hautakivi – Julkaistu: Huhti 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 11000x veto – RTP: 96,18%
 17. Manhattan muuttuu villiksi – Julkaistu: Syyskuu 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 2025x panos – RTP: 96,16%
 18. Jää Jää Yeti – Julkaistu: Marraskuu 2018 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 8820x panos – RTP: 96,16%
 19. Gaelin kulta – Julkaistu: Maaliskuussa 2020 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 9837x panos – RTP: 96,15%
 20. Harlekiinien karnevaali – Julkaistu: Huhti 2020 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 5861x veto – RTP: 96,14%
 21. Poison Eve – Julkaistu: Joulukuu 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 6091x panos – RTP: 96,08%
 22. Kammottava karnevaali – Julkaistu: Syyskuu 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto 1595x panos – RTP: 96,07%
 23. Barbaarien raivo – Julkaistu: helmikuussa 2020 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 8785x panos – RTP: 96,06%
 24. Dragon Tribe – Julkaistu: Marraskuu 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 20736x veto – RTP: 96,06%
 25. Kuuma 4 käteistä – Julkaistu: Elokuu 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 2400x veto – RTP: 96,05%
 26. Mayan Magic Wildfire – Julkaistu: kesäkuu 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 2000x veto – RTP: 96,04%
 27. Thor: Vasaran aika – Julkaistu: Heinäkuu 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 15000x panos – RTP: 96,03%
 28. Traktorin palkki – Julkaistu: Heinäkuu 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 3408x veto – RTP: 96,01%
 29. Pixies vs. merirosvot – Julkaistu: Elokuu 2019 – Varianssi: Korkea – Max voitto: 11907x veto – RTP: 95,91%
 30. Turstugan – Julkaistu: Tuntematon – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 95,10%

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on No Limit City -paikat

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat valikoimassaan No Limit City -paikkoja.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. BitStarz-kasino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 152% aikeissa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

No Limit City -paikkoja ei tueta

Luotettu kasino vuodesta 2014

2600+ kasinopeliä

Nopeat talletukset ja nostot

BitStarz-arvostelu

Liity nyt

2. mBit-kasino

mBit Casinon logo

2 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% aikeissa 2 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 50 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

No Limit City -paikkoja ei tueta

Nopea ja sujuva verkkosivusto

2528 kasinopeliä

96 jättipottipeliä

mBit Casino arvostelu

Liity nyt

3. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

No Limit City -paikkoja ei tueta

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

4. Bitcoin Penguin -kasino

Bitcoin Penguin -logo

0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% jopa 0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 0,4 BTC + 65 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 45x.

No Limit City -paikkoja ei tueta

Kokenut kasino perustettiin vuonna 2014

558 kasinopeliä

Bitcoin Penguin -katsaus

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto No Limit City -kolikkopeleistä:

Mitä mieltä ole pelistä No Limit City? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme No Limit City -kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me