Platipus Slots Review (2021) – Jackpot Lab, Rhino Mania ja paljon muuta!

Platipus on Isossa-Britanniassa sijaitseva pelinkehitysstudio. Yritys on perustettu vuonna 2010, ja siitä lähtien yhtiö on tehnyt korkealaatuisia kolikkopelejä online-peliteollisuudelle.

Tällä hetkellä Platipuksen valikoimassa on vain kolikkopelejä, mutta vuoden 2020 aikana tulisi julkaista myös HTML5-pöytäpelejä Platipuksen verkkosivusto. Suurin osa kolikkopeleistä tehdään myös modernilla HTML5: llä, joka sallii pelaamisen kaikilla laitteilla.

Platipus-paikkojen satunnaislukugeneraattori on lisensoitu ja vahvistettu iTechLabs, joka on riippumaton todentajayritys. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että kolikkopelit ja pelit ovat oikeudenmukaisia ​​ja pelitapahtumat 100% satunnaisia.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Tämä on Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Platipus-logo

Platipus-kolikkopelien käyttäjäarvostelut:

Platipus-kolikkopelin ominaisuudet

Tässä on joitain Platipus-kolikkopelien ominaisuuksia.

 • Kolikkopelien valinnassa on 42 paikkaa ja 5 pöytäpeliä.
 • Suurin osa Platipus-peleistä on valmistettu modernilla HTML5-tekniikalla, joka sallii pelien pelaamisen kaikilla alustoilla: pöytätietokoneilla, tableteilla ja mobiililaitteilla.
 • Kielivalinta koostuu 15 kielestä.
 • RTP (Return to player) -prosentit ovat alhaisella puolella monissa Platipus-peleissä, koska ne ovat usein noin 95%. Yleensä hyvät tai erittäin hyvät prosenttiosuudet ovat yli 96% tai jopa 97%.

Uudet Platipus-paikat

Tässä on joitain uusimpia Platipus-kolikkopelejä.

1. Pirate’s Map (Julkaistu joulukuussa 2020)

Merirosvokartta on sarjakuvainen 5 kiekon kolikkopeli, jossa on Pirate-teema. Tämä kolikkopeli on upouusi Platipus-kolikkopeli, joka julkaistiin helmikuussa 2020.

Pirates's Map -korttipaikka Platipukselta.

Pirate’s Map -paikka tuo sarjakuvamaista Pirate-toimintaa.

Paikka sisältää nämä erikoissymbolit ja -ominaisuudet. Villi symboli (Merirosvo) korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter-, Money- ja Collect-symbolit. Wild näkyy kiekoilla 2, 3, 4 ja 5 pinottuna symbolina.

Hajontasymboli (Musta pääkallolippu) näkyy vain keloilla 2, 3 ja 4. Jos saat 3 hajontasymbolia missä tahansa kiekkoilla, se laukaisee Ilmaiskierrokset-ominaisuuden 8 ilmaiskierrosta. Voit myös asettaa ilmaiskierrokset uudelleen bonuspelin aikana.

Pirates's Map -korttipaikka Platipukselta.

Näin käynnistät ilmaiskierrosbonuspelin kolmella scatterilla (mustat liput).

Yksi iso piirre on Kerää bonus.

Jos yksi tai useampi Rahan symbolit (Rinta) osui mihin tahansa kiekkoihin ja a Kerää symboli (Kartta) osuu kiekolle 5, voitat kaikki rahasymbolin käteisarvot, jotka on laskettu yhteen. Jokainen Money-symboli sisältää joko käteispalkinnon tai yhden neljästä eri Jackpot-palkinnosta.

Pirates's Map -korttipaikka Platipukselta.

Ilmaiskierrosbonuspeli meneillään!

Rahasymbolit vaihtelevat 25: stä 875: een panosta riviä kohti. Huomaa, että tämä on panosta riviä kohden, ei kokonaispanosta, kuten monissa kolikkopeleissä. Jättipotti koot ovat seuraavat:

 • Grand Jackpot – 25000 panosta per rivi.
 • Major Jackpot – 12 500 panosta per rivi.
 • Pieni jättipotti – 2500 vetoa riviä kohden.
 • Mini Jackpot – 1250 panosta per rivi.

Rahasymboli näkyy keloissa 1, 2, 3 ja 4 pinottuna symbolina. Kerää -symboli näkyy vain kiekolla 5.

Pirates's Map -korttipaikka Platipukselta.

Tässä on esimerkki keräämisbonuksen käynnistämisestä. Voit noutaa kaikki kiekkojen Money-symbolit, jos osut yhdelle Keräys-symbolille kiekolla 5.

Lopuksi Pirate’s Map on melko viihdyttävä kolikkopeli. Grafiikka on varsin mukavaa, mutta voittajaefekteissä ja animaatioissa muut kolikkopelien tarjoajat ovat hieman edellä.

On taustamusiikkia, mutta äänenvoimakkuus on niin pieni, että tuskin kuulet sitä. Ääni koostuu vain muutamasta kolikkoäänestä, meriäänistä ja muutamasta voittavasta jingistä. Hyvä ääni lähtöpaikoissa toisi lisää uppoutumista ja pelattavuutta.

RTP (Return to player) -prosentti on hyvin pieni, vain 95%.

Niin Merirosvokartta on vain yksi Platipuksen “ok” kolikkopeli. Henkilökohtaisesti haluaisin enemmän innovatiivisia bonusominaisuuksia, kolikkopelejä tai parempia ääniä päästäkseen kovaan kolikkopeliin. Mutta jos Pirate’s Map näyttää mielenkiintoiselta, mene katsomaan!

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 95,0%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 25

2. Jackpot Lab (Julkaistu tammikuussa 2019)

Jackpot Lab on Platipuksen aivan uusi kolikkopeli, joka julkaistiin joulukuussa 2019.

On melko tavallinen 5 x 3 kolikkolevy, jossa on suuret (pullot) ja pienet (kiteet) symbolit. Pullosymbolit voivat näkyä 1-3 pullon kanssa. Jackpot Lab sisältää myös Wild-symboleja, Scatter-symboleja, jotka laukaisevat Ilmaiskierrokset-ominaisuuden, ja Bonussymboleja, jotka laukaisevat Bonus Reel -ominaisuuden jackpotilla.

Jos saat 5 x 3 pullosymbolia samalla voittolinjalla, se antaa parhaan voiton. Voit myös yhdistää samanväriset pullot 1-3 pullosymbolin kanssa.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Tämä on Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Jackpot Labin ominaisuudet sisältävät Villit symbolit (Sininen ohjatun toiminnon symboli), joka korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter- ja Bonus-symbolit.

Hajota symbolit (Kirja-symboli) näkyy vain keloissa 1, 3 ja 5. Jos saat 3 hajontasymbolia, Ilmaiset kierrokset -ominaisuus laukaistaan.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Kolme Scatter-symbolia (kirjat täällä) antaa sinulle ilmaiskierrokset.

Ilmaiskierrokset sisältävät 8 ilmaiskierrosta. Ilmaiset kierrokset -ominaisuus on aivan kuten tavallinen peli. Ainakin en huomannut mitään eroja tai mainintoja lähtötietojen näytössä. Jotkut bonuspelin erityispiirteet ovat asia, jota yleensä haluat jahtaa, joten tämä oli pieni pettymys.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Jackpot Labin pelattavuus täällä.

Bonussymboli (Purple Magical Pot -symboli) näkyy vain keloissa 2, 3 ja 4. Jos saat 3 bonussymbolia missä tahansa rullilla, Bonus Reel -ominaisuus laukaistaan.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Jos saat kolme bonussymbolia (kuten täällä), sinulle myönnetään Bonus Reel -ominaisuus. Erityinen kela 6 alkaa pyöriä ja antaa sinulle erilaisia ​​jättipotteja.

Bonus Reel -ominaisuus tapahtuu erityisellä kelalla 6. Spinner osoittaa rahapalkintosi 160-720 x panoksella riviä kohden. Voitettavana on myös jackpotteja pelin nimen vihjeen mukaan:

 • Grand Jackpot – 40 000 x panosta riviä kohden.
 • Major Jackpot – 10 000 x panosta riviä kohden.
 • Pieni jättipotti – 4 000 x panosta riviä kohden.
 • Mini Jackpot – 1000 x panosta riviä kohden.

Huomaa, että kertojat ovat panokset riviä kohden, ei kokonaispanos kuten monissa muissa kolikkopeleissä.

Platipuksen Jackpot Lab -paikka.

Täältä näet, kuinka tavalliset symbolit toimivat pelattavuudessa. Voit myös yhdistää erilaisia ​​1-3 samanvärisiä pullosymboleja kuin täällä.

Yhteenvetona Jackpot Lab on melko keskimääräinen kolikkopeli. Se toimii hyvin animaatioiden ja pelattavuuden kanssa. On joitain hyviä bonuselementtejä, mutta toivon lisää toimintoja tai innovaatioita bonuspeleissä. Grafiikka on kuitenkin erittäin terävä ja värikäs, ja pidin niistä todella.

Ääni on vähän lempeä, koska tavallisessa pelattavassa ei ole musiikkia. Vain Ilmaiskierrokset-ominaisuuden taustalla on musiikkia, mutta se on se.

RTP (Return to player) -prosentti on matalalla puolella 95,2%: lla.

Jackpot Lab on kolikkopeli, jossa ei ole mitään vikaa. Sieltä puuttuu vain jännitystä ja ominaisuuksia, ja se todennäköisesti hukkuu muiden parempien kolikkopelien meressä.

Peli julkaistu: Joulukuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 95,2%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyöntilinjat / yhdistelmät: 40

Suosituimmat Platipus-kolikkopelit

Tässä on joitain suosituimpia Platipus-kolikkopelejä.

1. Rhino Mania

Rhino Mania on 6 kiekon kolikkopeli, jossa on suosikki afrikkalaisten villieläinten teema.

On 4096 voittavaa riviä. Voittavat rivit lasketaan, jos saat vierekkäisiä symboleja vasemmalta oikealle ilman 3–6 merkin aukkoja. Joten kelojen pystyasennolla ei ole merkitystä.

Rhino Mania -korttipaikka Platipukselta.

Tämä on Platipuksen Rhino Mania -paikka.

Villi symboli (sarvikuono) korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter-symbolit. Villit esiintyvät rullilla 2, 3, 4 ja 5.

Jos saat 3 tai useampi Scatter-symboli missä tahansa asennossa, mikä laukaisee Bonus Game -ominaisuus. Tässä ovat eri ilmaiskierrosten määrät hajontamääristä riippuen:

 • 3 hajontasymbolia – 8 ilmaiskierrosta + 2 x kokonaispanospalkinto.
 • 4 hajontasymbolia – 15 ilmaiskierrosta + 10 x kokonaispanospalkinto.
 • 5 hajontasymbolia – 20 ilmaiskierrosta + 50 x kokonaispanospalkinto.
 • 6 hajontasymbolia – 50 ilmaiskierrosta + 1000 x kokonaispanospalkinto.

Bonuspelin aikana Wild-symbolit toimivat kuten Kerroin Wild-symbolit samaan aikaan. Kertoimet ovat joko x2 tai x3. Voitot voidaan myös kertoa monilla Wildilla ja suurin kerroin on x81.

Rhino Mania -korttipaikka Platipukselta.

Tämä on ilmaiskierrosbonuspeli, jossa on kertoja-villisymboleja, joita ei näy tavallisessa pelissä. Voit myös käynnistää ilmaiskierrokset uudelleen jopa 2 Scatter-symbolilla.

Ilmaiskierrokset voidaan asettaa uudelleen bonuspelin aikana. Ilmaiskierrosten lisäksi Bonuspelissä 2 hajontasymbolia laukaisee 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta.

Siellä on myös Ultimate Bonus -ominaisuus. Jos pelaat enintään voittolinjoilla, ilmaiskierrosbonuspeli antaa sinulle vähintään 1x kokonaispanoksen voitot.

Rhino Mania -korttipaikka Platipukselta.

Tässä on Rhino Mania sekä Wild- ja Scatter-symbolit rullilla.

Rhino Mania on hyvin tehty kolikkopeli, jolla on kunnolliset bonusominaisuudet ja ilmaiskierrosbonuspeli, jossa on ylimääräisiä villikertoja-symboleja. Grafiikka on kunnossa ja ääniraita myös afrikkalaisen teeman kanssa.

Verrattuna muihin Rhino-aiheisiin peleihin (niitä on paljon!), Rhino Mania pärjää, mutta ei tuo mitään uutta genreen.

Mutta kun verrataan RTP (Return to player) -prosentteja, Rhino Mania ei mene hyvin vain 95,0%: lla (matala). Muilla Rhino-aiheisilla kolikkopeleillä on yleensä parempi RTP.

Esimerkiksi Suuri sarvikuono tai Suuri Rhino Megaways Pragmatic Playn pelaajien RTP on parempi, vastaavasti 96,53% tai 96,48%. Mahtava Afrikka: 4096 tapaa Playsonilta on myös melko matala RTP, kuten Rhino Mania, 95,10%.

Kaikki kaikessa Rhino Mania on ehdottomasti Platipus-kolikkopelien paremmalla puolella ja kannattaa kokeilla.

Peli julkaistu: Heinäkuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 95,0%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 6 x 4

Vedonlyönti: 4096

2. Lucky Cat

Onnekas kissa on kolikkopeli, joka perustuu Lucky Cat -symboleihin, jotka ovat kissan patsaita, jotka heiluttavat toisella kädellä.

Onnekkaita kissoja kutsutaan japaniksi Maneki Nekoksi (tarkoittaen kutsuvaa kissaa) ja ne ovat erittäin suosittuja kiinalaisissa ja japanilaisissa kulttuureissa. Täältä löydät lisätietoja Lucky Cat -hahmoista, jos olet kiinnostunut.

Katsotaanpa nyt Lucky Cat -kolikkopeliä.

Pelikortti koostuu tavallisesta 5 x 3 symboliruudukosta.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter- ja Bonus-symbolit. Villit esiintyvät vain keloilla 2 – 5.

Platipuksen Lucky Cat -paikka.

Tämä on Platipusin Lucky Cat -kolikkopeli.

Hajontasymboli kertoo voiton kokonaispanoksella. Jos saat 3, 4 tai 5 hajontasymbolia, kertoimet ovat 2x, 50x ja 200x Vetojen kokonaismäärä.

En voinut saada kolmea tai useampaa Scatter-symbolia lainkaan melko pitkällä testauskerrallani, mutta oletan, että vähintään 3 Scatteria kertoo muut saman spinin voitot tällä kertoimella. Lucky Cat -korttipaikan tietonäytön teksti oli melko vaikea tulkita, mitä kerroin todella tekee. Mutta se on nyt arvaukseni.

Bonussymbolit ilmestyy rullille 2 tai 3 symbolin pinolla. Bonussymbolien arvot voivat vaihdella välillä 50 ja 250. Mikä tahansa yhdistelmä 6 tai useampi bonussymboli aktivoi Respin-ominaisuus.

Respin-ominaisuus tarkoittaa, että voitot lasketaan summaamalla kullekin Bonus-symbolille määritetyt palkinnot.

Platipuksen Lucky Cat -paikka.

Tämä on Respin-ominaisuus, jossa sinun on jahdettava rahapalkinnot ja jättipotit Bonus-symboleista.

Saat 3 Respins alussa. Jos kiekkoihin ilmestyy vähintään yksi ylimääräinen bonussymboli, Respins palautetaan jälleen arvoon 3. Kaikki bonussymbolit ovat tahmea bonuksen loppuun asti..

Voitat Grand Jackpot (100 000x panosta riviä kohden), jos kaikki symbolipaikat on täytetty Bonus-symbolilla. Huomaa, että Jackpot-kerroin on kertaa panokset riviä kohden, ei kertaa vetoa kuten yleensä kolikkopeleissä.

Platipuksen Lucky Cat -paikka.

Lucky Cat -korttipaikka sekä Scatter- ja Wild-symbolit pelissä.

Lucky Cat on erittäin värikäs kolikkopeli, jossa on sujuva pelattavuus. Slot-tunne hyötyisi ääniraidasta, koska taustamusiikkia ei ollut lainkaan. Myös äänet ovat melko yksinkertaisia.

Kolikkopelien ominaisuuksista puuttuu myös jotain. En voinut testata Scatter-ominaisuutta ollenkaan, koska en voinut saada kiinni vähintään kolmea Scatteria koko testauksen aikana.

Respin-ominaisuus tapahtui muutaman kerran ja se oli ok. Mielestäni ominaisuudet saattavat tarvita jotain enemmän, jotta lähtö olisi mielenkiintoisempi jonkin ajan kuluttua.

RTP (Return to player) -prosentti on todella pieni, 95,0%.

Onnekas kissa on hyvä kolikkopeli, jossa on hyvin vähän ominaisuuksia. Ollakseni rehellinen, se ei ollut suosikkini ja tylsistyi hetken kuluttua.

Peli julkaistu: Toukokuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 95,0%

Varianssi: Tuntematon

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 20

Korkeimmat RTP Platipus -paikat

Nämä ovat korkein RTP (Return to player) prosenttiosuus Löysin Platipukselta. Platipus-lähtöpaikkojen keskimääräinen RTP-prosenttiosuus on yleensä noin 95%, jota voidaan pitää melko alhaisena. Yleensä muilla kolikkopalvelujen tarjoajilla on RTP: t noin 96% tai jopa yli 97%.

Joten tässä ovat kaikki Platipuksen lähtö- ja saapumisajat korkea RTP matalalle RTP: lle. Lisäsin myös julkaisupäivät ja varianssit (jos löytyy), jotta kolikkopelien valinta olisi helpompaa.

 • Jackpot Lab – Julkaistu joulukuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,2%
 • Suuri valtameri – Julkaistu lokakuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,09%
 • Hedelmäseerumit – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,09%
 • Fiery Planet – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,09%
 • Lucky Money – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,09%
 • Arabian Tales – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,03%
 • Poseidonin teho – Julkaistu maaliskuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,03%
 • Crystal Sevens – Julkaistu toukokuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,03%
 • Pharaoh’s Empire – Julkaistu huhtikuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,02%
 • Safari Adventures – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,02%
 • Lintujen prinsessa – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,02%
 • Maaginen peili – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,02%
 • Juicy Spins – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,02%
 • Webby Heroes – Julkaistu kesäkuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,01%
 • Legend of Atlantis – Julkaistu heinäkuussa 2018 – Varianssi: Matala – RTP: 95,01%
 • Pirate’s Map – julkaistu helmikuussa 2020 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Jade Valley – Julkaistu tammikuu 2019 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,0%
 • Lucky Cat – Julkaistu toukokuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Rhino Mania – Julkaistu heinäkuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Aztec-kolikot – Julkaistu marraskuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Chinese Tigers – Julkaistu syyskuu 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Tuhkimo – Julkaistu huhtikuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Jungle Spin – julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,0%
 • Neon Classic – Julkaistu tammikuu 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 95,0%
 • Crazy Jelly – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,0%
 • Bison Trail – julkaistu helmikuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 94,99%
 • Cleo’s Gold – julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,99%
 • Lucky Dolphin – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,99%
 • Mega Drago – Julkaistu elokuussa 2018 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,99%
 • Egyptin kirja – julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,98%
 • Triple Dragon – Julkaistu tammikuu 2018 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,98%
 • Richy Witchy – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 95,0%
 • Maaginen susi – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,99%
 • Jumalien voima – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,99%
 • Monkey’s Journey – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,99%
 • Fairy Forest – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Matala – RTP: 94,99%
 • Amazonin rakastajatar – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,98%
 • Rakkaus on – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,98%
 • Crocoman – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,98%
 • Jewel Bang – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Matala – RTP: 94,98%
 • Atsteekkien temppeli – Julkaistu toukokuussa 2017 – Varianssi: Korkea – RTP: 94,97%
 • Sakura Wind – Julkaistu lokakuussa 2017 – Varianssi: Tuntematon – RTP: 94,96%

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Platipus-lähtö

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat Platipus-kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. BitStarz-kasino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 152% aikeissa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Platipus-paikat tuettu

Luotettu kasino vuodesta 2014

2600+ kasinopeliä

Nopeat talletukset ja nostot

BitStarz-arvostelu

Liity nyt

2. mBit-kasino

mBit Casinon logo

2 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% aikeissa 2 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 50 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Platipus-paikat tuettu

Nopea ja sujuva verkkosivusto

2528 kasinopeliä

96 jättipottipeliä

mBit Casino arvostelu

Liity nyt

3. 7-bittinen kasino

7Bit Casinon logo

1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 157% 1,5 BTC asti + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Platipus-paikat tuettu

Kokenut kasino vuodesta 2014

704 kasinopeliä

39 jättipottipaikkaa

7Bit Casino arvostelu

Liity nyt

4. Bitcoin Penguin -kasino

Bitcoin Penguin -logo

0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% jopa 0,2 BTC + 40 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 0,4 BTC + 65 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 45x.

Platipus-paikat tuettu

Kokenut kasino perustettiin vuonna 2014

558 kasinopeliä

Bitcoin Penguin -katsaus

Liity nyt

5. Oshi-kasino

Oshi Casinon logo

1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 225 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Platipus-paikat tuettu

Valtava määrä pelejä

2528 kasinopeliä

57 jättipottipaikkaa

Oshi Casino arvostelu

Liity nyt

6. Mars-kasino

Mars Casinon logo

1 BTC + 50 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Bonus on 2 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Platipus-paikat tuettu

741 kasinopeliä

16 jättipottipaikkaa

Mars Casinon arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto Platipus-kolikkopeleistä:

Kuinka pidät Platipus-kolikkopeleistä? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Platipus-kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me