Play’n GO Slots Review (2021) – Reactoonz, Book of Dead ja paljon muuta!

Pelaa n ‘GO on online-kasino-ohjelmistoyritys, joka perustettiin Etelä-Ruotsin kaupunkiin Växjöön vuonna 2007. Yritys tarjoaa yli 100 peliä, mikä on melko paljon. Kaikki pelit toimivat nykyaikaisella HTML5-tekniikalla, joten ne toimivat hyvin kaikissa moderneissa laitteissa, mukaan lukien työpöytä ja mobiili.

Nykyään Play n ’GO: lla on toimistot Ruotsissa, mutta myös Unkarissa, Maltalla ja Filippiineillä. Play n ’GO -peleillä on pelilisenssit Maltalta (MGA) ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta (UK Gambling Commission).

Toista n 'GO-logo

Play n ’GO -paikkojen käyttäjien arvio:

Pelaa n ’GO-kolikkopeliominaisuuksia

Tässä on joitain Play n ’GO -kolikkopelien ominaisuuksia.

  • Erittäin laaja kolikkopelivalikoima, ja kuukausittain julkaistaan ​​monia uusia pelejä.
  • Play n ’GO tarjoaa videopelikoneiden lisäksi myös pöytäpelejä, raaputusarpoja ja videopokeripelejä.
  • Kaikki pelit käyttävät nykyaikaista HTML5-tekniikkaa, joten ne eivät tarvitse ohjaimia tai ohjelmistoja ladattavaksi. Myös HTML5-pelit toimivat hyvin kaikilla pöytätietokoneilla ja mobiililaitteilla nykyaikaisissa selaimissa.
  • Kolikkopeleissä on erittäin hyvät infonäytöt, joissa on animaatioita, jotta kolikkopelien ominaisuudet voidaan poistaa.
  • Joissakin kolikkopeleissä RTP (Return to player) -prosentti on melko matala, noin 94%. Monien muiden pelipalvelujen tarjoajien RTP-hinnat ovat noin 96% tai jopa yli 97%.

Uudet Play n ’GO -paikat

Tässä on joitain uusimpia Play n ’GO -kolikkopelejä.

1. Anhk Anubiksesta

Ankis Anubiksesta on upouusi muinaisen Egyptin teemainen kolikkopeli Play n ’GO: lta. Muinaisessa egyptiläisessä mytologiassa Anubis on kuoleman, mumifikaation ja alamaailman jumala. Mytologiassa Anubis kuvataan koirana tai miehenä, jolla on koiranpää.

Ankh of Anubis -kolikkopelissä on yhteensä 576 voittoyhdistelmää. Perinteisiä voittolinjoja ei ole, mutta sen sijaan vain vierekkäiset symboliyhdistelmät vasemmalta oikealle riittävät voittoon.

Ankh of Anubis -paikka Play n 'GO: lta.

Tämä on Ankh of Anubis -kolikkopeli Play n ’GO: lta. Pyramidisymbolit ovat hajontamerkkejä. Vähintään kolme näistä käynnistää ilmaiskierrosbonuspelin.

Paha näköinen violetti-kultainen Anubis on Villi symboli. Anubisin Power-ominaisuus aktivoituu myös satunnaisesti ja lisää villi symboleja näytelmään.

Ankh of Anubis -paikka Play n 'GO: lta.

Violetit ja kultaiset Anubis-symbolit ovat Wild-symboleja.

Kolme tai useampia sirontoja (Pyramidin symboli) laukaisee 10 ilmaiskierrosta bonuspelin.

Bonuspelin aikana, jos saat 3, 4 tai 5 Hajota symbolit, käynnistät enemmän 3, 4 tai 5 ilmaiskierrosta. Ylimääräisissä ilmaiskierroksissa ei ole rajoituksia.

Ilmaiskierrosten aikana jokainen Ankh-symboli kerätään. Joka kerta, kun 5 ankkia on kerätty, saat Wildit keloille.

Ankh of Anubis -paikka Play n 'GO: lta.

Tämä on Ankh of Anubisin ilmaiskierrosbonuspeli. Jokainen Ankh-symboli kerätään ja 5 niistä laukaisee Wild-symbolit taululle. Myös 3 tai useampi Scatter-symboli laukaisee enemmän ilmaiskierroksia.

Anubis of Anubis on erittäin mukava lisä antiikin Egyptin teemalla oleviin kolikkopeleihin. Kolikkopeli on sileä ja erittäin viihdyttävä viileällä bonus ilmaiskierrospelillä. Muuten mielestäni ei ole negatiivisia asioita, paitsi että RTP (Return to player) -prosentti voi olla suurempi kuin 94,2%, mikä on melko alhainen.

Kaiken kaikkiaan erinomainen työ Play n ’GO jälleen!

Peli julkaistu: Joulukuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 94,2%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 kelaa symbolilla laskee 3-4-4-4-3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 576

Suosituimmat Play n ’GO -paikat

Tässä on joitain suosituimpia Play n ’GO -paikkoja.

1. Reactoonz

Pelaa n ‘GO’s Reactoonz on 7 kiekon kolikkopeli, jossa on söpöjä ulkomaalaisia ​​olentoja … ja valtava ulkomaalainen olento nimeltä Gargantoon. Reactoonz on jatkoa toiselle Play n ’GO -kolikkopelille nimeltä Energoonz.

Reactoonzilla ei ole perinteisiä voittolinjoja. Voitot saavutetaan viidellä tai useammalla yhteensopivalla symbolilla, kunhan ne koskettavat vaakasuoraa ja / tai pystysuoraa. Voittosymbolit poistetaan ja lisää symboleja putoaa ylläolevista täyttämään aukot. Voitot nousevat jopa 15 vierekkäiseen symboliin.

Reactoonz-korttipaikka Play n 'GO: lta.

Tämä on Play n ’GOn Reactoonz-paikka. Värikkäät energiapalkit täyttyvät oikealla ja ne voivat laukaista Quantum-ominaisuuksia.

Reactoonz-kolikkopeli tuo valtavan määrän erilaisia ​​ominaisuuksia.

Epävakaus voi esiintyä millä tahansa voittamattomalla pyöräytyksellä. Iso ulkomaalainen Gargantoon voi pudottaa 4-8 villiä symbolia ruudukkoon.

Jos Kvanttijono saavuttaa Gargantoonin, 3 x 3 -kokoinen hirviö näkyy suurena villisymbolina ruudukossa ja korvaa kaikki symbolit. Sen jälkeen Gargantoon jakaa ja liikkuu jokaisen kaskadin kanssa. Ensin siitä tulee kaksi 2 x 2 Wild-symbolia, sitten yhdeksäksi yksittäiseksi Wild-symboliksi.

Uudet symbolit nousevat alaspäin yllä olevasta ja täyttävät ruudukon ennen jokaista Gargantoon-liikettä.

Reactoonz-korttipaikka Play n 'GO: lta.

Tämä on Gargantoon-ominaisuus. Ensin iso Gargantoon hyppää ruudukkoon yhtenä suurena villisymbolina…

Reactoonz-korttipaikka Play n 'GO: lta.

… sitten 2 pienempää gargantoonia kävelee ruudukolla kuin Wilds …

Reactoonz-korttipaikka Play n 'GO: lta.

… Ja lopuksi 9 yksittäistä pientä Gargantoonia tulee esiin Wildinä.

Satunnainen Kvanttiominaisuus lisätään jonoon voitettuaan 25 symbolia yhdellä pyöräytyksellä, mukaan lukien kaskadit. Jos et saa 25 symbolia pyöräytyksessä, energiapalkit menevät hukkaan ja voit yrittää uudelleen seuraavaa pyöriä.

Jopa 4 Quantum-ominaisuutta voidaan jonottaa. Kun voittoja ei enää ole, jonossa olevat kvanttiominaisuudet käynnistyvät. Viidennen kerran lataaminen lisää Gargantoon-ominaisuuden!

Tässä ovat Quantumin eri ominaisuudet:

  • Imposiointi (keltainen) muuttaa 3-6 symbolia Wild-symboleiksi tuhoamalla samalla kaikki vierekkäiset symbolit.
  • Viilto (sininen) leikkaa villin symbolin keskelle ja luo kaksi ristikkäistä diagonaalista viivaa ruudukon läpi. Molemmilla viivoilla on sama satunnaismerkki.
  • Purkaminen (punainen) tuhoaa kaikki yhden silmän symbolit ja kaikki vastaavat symbolit.
  • Muutos (vihreä) valitsee yhden satunnaisen yksisilmäisen symbolin, ja kaikki vastaavat symbolit muuttuvat toiseksi symboliksi.

Reactoonz-kolikkopeli.

Tämä on yksi esimerkki Quantum-ominaisuuksista: viilto. Myös vihreä Quantum-ominaisuus (muutos) on muodostumassa oikealle puolelle.

Kun 4 yhteensopivaa normaalia symbolia esiintyy vierekkäin neliönmuotoisena, ne muodostavat suuren 2 x 2 symbolin, jota kutsutaan Giantoonz. Voitot kaksinkertaistetaan kaikissa voittoyhdistelmissä, joihin Giantoonz kuuluu.

vuonna Vaihteluominaisuus yksi satunnainen yksisilmäinen symbolityyppi on merkitty vaihtelevaksi symboliksi jokaisessa pyöräytyksessä. Jos jokin merkittyistä symboleista on osa voittoyhdistelmää, ne jättävät 2 villimerkkiä taakse.

Lopuksi Reactoonz on erittäin hauska ja kaoottinen kolikkopeli hyvällä tavalla. RTP (Return to player) -prosentti on vähän matala, 94,51%. Erittäin sujuvat animaatiot ja hienot bonuspelit ovat hienoja, ja näen nyt, miksi tämä Reactoonz on vähän kolikkopeli pelaajien keskuudessa.

Peli julkaistu: Lokakuu 2017

RTP (Palaa pelaajaan): 94,51% (matala)

Varianssi: Korkea

Layout: 7 x 7

Vedonlyönti:

2. Rich Wilde ja Kuolleiden kirja

Rich Wilde ja Kuolleiden kirja on yksi “Indiana Jones etsii aarteita Egyptistä” -tyyppinen kolikkopeli, mutta miksi ei. Hyvälle Muinaisen Egyptin -teemapaikalle on aina tilaa.

Book of Dead on ollut niin suosittu, että se on tuottanut paljon samanlaisia ​​kolikkopelejä, kuten John Hunter & Scarab Queenin hauta Pragmatic Playsta. Mutta katsotaanpa nyt Kuolleiden kirjaa.

Rich Wilde ja Book of Dead -kolikkopeli Play'n GO

Tämä on Rich Wilde ja Book of Dead -kolikkopeli Play’n GO: lta.

Jos saat 3 tai enemmän hajallaan olevia kirjoja laukaista 10 ilmaiskierrosta. Kirja on myös Villi symboli: se voi korvata minkä tahansa muun symbolin. Eikä siinä kaikki, kirja maksaa myös kuin normaali symboli, jos keräät 3–5 kirjaa samalle riville.

vuonna Ilmaiset ilmaiskierrokset, satunnaisesti valittu symboli on laajeneva symboli. Jos osut kyseiseen symboliin kiekkoilla, se laajenee koko rullalle.

Rich Wilde ja Book of Dead -kolikkopeli Play'n GO

Jos saat ilmaiskierrosbonuspelin, valitaan satunnainen symboli, tässä 10.

Rich Wilde ja Book of Dead -kolikkopeli Play'n GO

Jos sitten osut kyseiseen symboliin ilmaisten ilmaiskierrosten aikana, symboli laajenee koko rullalle auttaakseen sinua voittamaan enemmän ilmaiskierroksissa.

Book of Dead -pelimekaniikka on hyvin yksinkertaista. Vain etsiä kirja-symboleja, koska ne ovat hajonta ja villi samassa paketissa.

Kaiken kaikkiaan Book of Dead on varsin hyvä kolikkopeli. Henkilökohtaisesti mielestäni se tuntuu hieman vanhentuneelta hyvin harvoilla bonusominaisuuksilla, koska uudemmat kolikkopelit ovat todella kehittyneet tällä alalla. Myös Return to Player (RTP) -prosentti on hieman alhainen, 94,25%. Mutta kokeile Book of Deadia ja anna minulle tietää mitä mieltä olet?

Peli julkaistu: Tammikuu 2016

RTP (Palaa pelaajaan): 94,25%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 10

Korkein RTP Play n ’GO -korttipaikka

Tässä on joitain korkeimpia RTP (Return to player) -paikkoja, jotka löysin Play n ’GO -paikkavalinnasta.

1. Wildhound Derby (RTP 96,93%)

Wildhound Derby on koirakilpailuteemainen kolikkopeli, jossa on paljon aitoa vanhaa englantilaista henkeä ja tunnetta.

Wildhound Derby -korttipaikka Play'n GO: lta.

Tämä on Play’n GO: n Wildhound Derby -kolikkopeli.

Villi symboli on kultainen palkintosymboli, joka korvaa kaikki muut symbolit.

Wildhound Derby -korttipaikka Play'n GO: lta.

Saadaksesi ilmaiskierrosbonuspelin, sinun on hankittava Wild-koirat asemilla 1-2-3-4 kiekolla 5. Täällä on vain yksi koira, joten tämä ei riitä bonuspeliin.

Kun villit koirat ottavat lähtöasennonsa 1-2-3-4 kiekolla 5, Koirakilpailu alkaa. Voit valita, mikä villikoira voittaa koirakilpailun. Ilmaiskierroksia jatketaan, kunnes villi koira voittaa kilpailun.

Kultainen jänis määrittää, milloin villikoirat etenevät. Se määritetään kolikoilla heittämällä rullat vasemmalle. Villit koirat ovat myös villisymboleja bonuspelin aikana, joka korvaa kaikki muut symbolit. Kun joku villikoira osuu rullan vasemmalla puolella olevaan maaliin, bonus pyörii.

Wildhound Derby -korttipaikka Play'n GO: lta.

Tämä on Wildhound Derby ilmaiskierrosbonuspeli. Aluksi voit valita koirasi ja koirakilpailu alkaa! Kaikki koirat ovat myös villisymboleja samanaikaisesti. Koirat menevät yhtä tilaa eteenpäin, jos vasemmalla olevalla kolikonheittimellä on Jänis-symboli (täällä kaikkien koirien kanssa). Kun yksi koira osuu vasemmalla olevaan maaliin, ilmaiskierrokset loppuvat. Jos koirasi voittaa, voittajapyörällä on ylimääräinen palkinto.

Jos villikoirasi voittaa, saat pääsyn Voittajan pyörä. Tämä voi kertoa voittosi.

Kaiken kaikkiaan Wildhound Derby on varsin mielenkiintoinen kolikkopeli, jossa on mukava bonuspeli. Bonuspeliä oli todella vaikea laukaista tällä kertaa testeissä. Jos harrastat koiria ja koirakilpailuja yleensä, tämä voi olla paikka sinulle.

Peli julkaistu: Tammikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,93%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 4

Vedonlyöntilinjat / yhdistelmät: 30

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Play n ’GO -paikkoja

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat Play n ’GO -kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. BitStarz-kasino

BitStarz-logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 152% aikeissa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 20 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Luotettu kasino vuodesta 2014

2600+ kasinopeliä

Nopeat talletukset ja nostot

BitStarz-arvostelu

Liity nyt

2. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

3. FortuneJack Casino

FortuneJack-kasinon logo

1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 110% jopa 1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Bonus yhteensä on 5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 25 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Erinomainen kasino

1492 kasinopeliä

4 omaa todistettavasti reilua peliä

FortuneJack-arvostelu

Liity nyt

4. 7-bittinen kasino

7Bit Casinon logo

1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Kokenut kasino vuodesta 2014

704 kasinopeliä

39 jättipottipaikkaa

7Bit Casinon arvostelu

Liity nyt

5. Oshi-kasino

Oshi Casinon logo

1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 225 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Valtava määrä pelejä

2528 kasinopeliä

57 jättipottipaikkaa

Oshi Casino arvostelu

Liity nyt

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% enintään 1 BTC. Bonuksen kokonaismäärä on 2 BTC. Panostaminen: 35x.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

Salamannopea kasinon aula

Matala bonuspanostus (35x)

2270 kasinopeliä

Bitcasino.io arvostelu

Liity nyt

7. Mars-kasino

Mars Casinon logo

1 BTC + 50 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Bonus on 2 BTC + 50 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Play n ’GO -paikkoja tuetaan

741 kasinopeliä

16 jättipottipaikkaa

Mars Casinon arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on Play n ’GO -kolikkopelien käyttäjäarvioinnit:

Kuinka pidät Play n ’GO -kolikkopeleistä? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Play n ’GO -paikoista. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me