Bitcoinin halkaisu on valmis – mitä seuraavaksi?

Viime kuukausien aikana bitcoin-maailma on kulunut kokonaan puoliintumisesta, joka tapahtui viime yönä myöhään.

Monet ihmiset uskoivat, että Bitcoin-maailma kaatuu, kun taas toiset ajattelivat, että puolittaminen aiheuttaisi Bitcoinin kuun.

Mutta nyt Bitcoinin puolittaminen on tehty ja pölytetty, mikä odottaa ensimmäisenä kryptovaluuttana seuraavien neljän vuoden aikana?

Bitcoinin puolittaminen on nyt valmis ja näemme 6,25 BTC-lohkopalkintoa

Bitcoinin puolittaminen on nyt valmis ja näemme 6.25 BTC-lohkopalkintoja

Asennuspää 12,5 BTC-lohkoon

 Lohkossa 630 000 tapahtuneen puolittumisen valmistelussa monet ihmiset uskoivat monenlaisia ​​teorioita.

Yksi tällainen teoria oli, että Bitcoin ampui ylös ja sen arvo kymmeniä tuhansia dollareita melkein välittömästi.

Kuitenkin juuri ennustimme, puolittamista seurasi pieni vetäytyminen kohti 8000 dollarin aluetta.

Toinen teoria oli, että kaivostyöläiset luopuisivat verkosta aiheuttaen hajautusasteen laskun ja tapahtumien istuessa muistipoolissa päivien ajan.

Jokaisen Bitcoinia rakastavan onneksi hash-nopeudessa ei tapahtunut todellista muutosta päivittäisen keskiarvon ulkopuolella.

Hash-määrä Bitcoin-verkossa pysyi suunnilleen samana

Hash-määrä Bitcoin-verkossa pysyi suunnilleen samana

Antpool kaivoi lohkon 630 000, ensimmäisen lohkon 6,25 BTC-palkinnolla, kun taas f2pool kaivasi viimeisen lohkon 12,5 BTC-palkinnolla.

Tuossa viimeisessä lohkossa, joka tunnetaan myös nimellä lohko 629999, f2pool jätti melko koskettavan kunnianosoituksen geneesilohkolle, jota Bitcoin-harrastajat todella arvostavat.

F2pool kaivasi 12.5 BTC -palkintojen viimeisen lohkon, jättäen koskettavan viestin

F2pool kaivasi 12.5 BTC -palkintojen viimeisen lohkon, jättäen koskettavan viestin

Mikä on seuraava Bitcoinille?

Seuraava iso tapahtuma Bitcoin-kalenterissa ei ole vielä saanut tarkkaa päivämäärää, mutta se tuo Bitcoiniin valtavia muutoksia, jotka ovat kiistatta tärkeämpiä kuin puolittaminen.

Bitcoinin seuraavassa pehmeässä haarukassa prosessi, jota Bitcoin käy silloin tällöin läpi uusien ominaisuuksien ja päivitysten lisäämiseksi, odotamme, että Schorr Signatures, Taproot ja Tapscript otetaan käyttöön.

Bitcoin haarautuu pehmeästi tänä vuonna. Se on yksi L1: n tähän mennessä innovatiivisimmista lisäyksistä:

bip-schnorr + bip-taproot + bip-tapcript

Nämä ovat tehokkaita perustekniikoita, jotka tuovat uusia älykkäitä sopimuksia Bitcoinin peruskerrokseen.

2020 tulee olemaan hyvä. https://t.co/aVVGNdNziR

– Lucas Nuzzi (@LucasNuzzi) 16. tammikuuta 2020

Vielä ei kuitenkaan ole vielä selvää, lähetetäänkö ne vuoden 2020 loppupuolella vai vuoden 2021 alkukuukausina. Joko niin, tämä on Bitcoinin seuraava iso tapahtuma sääntelyn ulkopuolella.

Mitä ovat Schorr-allekirjoitukset?

Ellet ole ajan tasalla kaikista Bitcoin-kielistä, Schorr Signatures saattaa tuntua hieman hämmentävältä.

Yksinkertaisesti sanottuna Schorr Signatures antaa enemmän yksityisyyttä moniallekirjoitustapahtumille ja vie vähemmän lohkoketjussa.

Keskimääräiselle joelle, joka vain haluaa käyttää Bitcoinia suosikki Bitcoin-kasinollasi, tämä ominaisuus ei todennäköisesti ole sinulle hyötyä, koska se on tarkoitettu enemmän Bitcoinin tehokäyttäjille.

Onko Taproot ja Tapscript hyödyllisiä? Tai vain liikaa käyttäjille?

Taproot ja Tapscript ovat molemmat ominaisuuksia, jotka sisällytetään seuraavaan Bitcoin-pehmeään haarukkaan, mutta niiden edut eivät ole oikeastaan ​​kaikille.

Samoin kuin Schorr Signatures, keskimääräinen joe ei aio käyttää Taproot ja Tapscript.

Nämä uudet ominaisuudet mahdollistavat monimutkaisempien tapahtumien tapahtumisen Bitcoinissa, mikä on melko jännittävää, jos haluat enemmän joustavuutta tehdessäsi tapahtumia Bitcoinissa.

Tämä tarkoittaa, että yksinkertaisilla ja helppokäyttöisillä lompakoilla voidaan toteuttaa tämä tekniikka tavalla, joka sallii säännöllisten joesin käyttää näitä ominaisuuksia.

Esimerkiksi peruslompakko voi tehdä näiden ominaisuuksien käsittelyn niin yksinkertaiseksi kuin napsauttaa painiketta ja valita vaihtoehto pudotusvalikosta..

Jos näin on, keskimääräinen joe voi hemmotella tätä uutta tekniikkaa ja tehdä mielenkiintoisempia ja monimutkaisempia liiketoimia.

Onko tuo se?

Valitettavasti Bitcoin-koodauksen ja sen päivitysten maailma on melko rajallinen. Halkaisut yksinkertaisesti leikkaavat lohkopalkkioita ja tapahtuvat neljän vuoden välein, kun taas pehmeitä haarukoita esiintyy satunnaisesti.

Koodauksen suhteen ei ole muita todellisia tapahtumia, joten jos etsit seuraavaa kuusignaaliasi, kannattaa tarkistaa, kuinka Bitcoin otetaan käyttöön ympäri maailmaa..

Ensi kertaan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me