Kuinka valita paras sosiaalinen kaupankäyntialusta

Kuinka valita paras sosiaalinen kaupankäyntialusta

Erinomainen välittäjä on välttämätön työkalu kaikille kauppiaille! Pitääkö sinun valita luotettava sosiaalinen välittäjä tai sosiaalinen kaupankäyntialusta? Tämä teos on pakollinen luettavuus, joka kattaa tärkeimmät näkökohdat.

Välittäjän koko ja käyttäjien lukumäärä

Sosiaalisen kaupankäynnin alustojen perusominaisuus on, että niiden avulla voit hyötyä muiden samalla alustalla käyvien kauppaa harjoittavien taitotiedoista. On järkevää, että mitä enemmän muita käyttäjiä on, sitä enemmän osaamista on kiertää. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä suurempia verkkotyyppejä ja kaupankäyntitekniikoita on, sitä suurempi mahdollisuus kaikille verkon jäsenille on luoda tasapainoinen ja kannattava kopiokauppa tai manuaaliset kaupankäyntisalkut.

Paras sosiaalisen kaupankäynnin foorumi 1 (Monster truck)

Koko on tärkeä – suurella sosiaalimiehellä on usein enemmän etuja.

Toisaalta, kun verkosto koostuu pienemmästä määrästä kauppiaita, kaupankäyntityylien valinta on ymmärrettävästi kapeampi ja sillä on suurempi taipumus luoda “kopiointikauppakuplia”, jolloin suuri osa verkon kauppiaista kopioi kaikki saman kourallinen ihmisiä, ja siksi heillä ei ole mitään keinoa suojata investointejaan sillä mahdollisuudella, että nämä kauppiaat menevät rikki.

* Uusi sosiaalisessa kaupassa? Katso ‘Mikä on sosiaalinen kaupankäynti”.

Tietysti, mitä suurempi ja suositumpi sosiaalinen kaupankäyntialusta on, sitä enemmän sääntelyvalvontaa se löytää. Elinkeinonharjoittajana tämä tarkoittaa, että ei ole vaaraa varjoisista kaupan manipulaatioista, eturistiriidoista ja kaikista muista lukemattomista verkkokauppapetosten muodoista. Joka tapauksessa on kuitenkin suositeltavaa lukea muutama sosiaalisen kaupan arvostelu ennen kuin päätät rekisteröityä.

Komission rakenne kopioiduille kauppiaille / suosituille sijoittajille

Eri sosiaalisilla välittäjillä on erilaiset palkkiorakenteet suhteessa suosittujen sijoittajien (kopioitujen kauppiaiden) ansaitsemiseen. Esimerkiksi, ZuluTrade, todella suosittu sosiaalisen kaupankäynnin välittäjä / välittäjä, tarjoaa kiinteän palkkion kopioiduille kauppiailleen 0,5 pistettä kierroksella tapahtuvaan kauppaan (lukuun ottamatta kauppiaita, joilla on yhdysvaltalaisia ​​seuraajia, joille maksetaan vaihtuva kuukausimaksu). Tämä tarkoittaa, että jokaisesta tavanomaisesta erästä, jonka nämä kauppiaat kopioivat ihmiset kopioivat, kopioidut kauppiaat saavat noin 5 dollaria.

Sijoittajien ja kauppiaiden tulisi olla tietoisia siitä, että kopioiduille kauppiaille tarjottavat erilaiset palkkiorakenteet voivat vaikuttaa tapaan, jolla nämä kauppiaat hoitavat salkkuaan.

Parhaan sosiaalisen kaupankäynnin alustan 2 valitseminen (Zulutradessa on kuvakaappaus)

ZuluTrade on erinomainen sosiaalinen välittäjä ja tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia ja valuuttakaupan työkaluja.

eToro, toinen upea sosiaalinen välittäjä korvaa suosituille sijoittajilleen eri tavoin, mukaan lukien seuraavat:

  • Kiinteät kuukausimaksut suositun sijoittajan tason mukaan.
  • 2%: n palkkio hallinnoitavasta dollarimäärästä (AUM). (Vain Elite-tason suosituille sijoittajille).
  • Hajota alennukset jopa 100%.
  • Kuukausittaiset markkinointikorvaukset.
  • Neljännesvuosittaiset koulutuslisät.
  • Korvaukset vuosittaisista tapahtumista.

* Kaikki edellä mainitut edut, kiinteät maksut ja palkkiot riippuvat kunkin suositun sijoittajan tasosta.

Vaihdettavat rahoitusinstrumentit

Sosiaalivälittäjien tarjoama monipuolinen omaisuus on tärkeä näkökohta sosiaalisen välittäjän valinnassa. Sosiaalivälittäjien tarjoamat erilaiset rahoitusvälineet vaikuttavat hajauttamisen tasoon, jonka kauppiaat ja sijoittajat voivat saavuttaa. Sillä voi myös olla merkittävä vaikutus niiden ansaintamahdollisuuksiin, koska laajempi valikoima vaihdettavia instrumentteja voisi tarjota enemmän mahdollisuuksia hyötyä.

* Suositeltava lukeminen: Mikä on CopyFund?

Yhteensopivat välittäjät ja kauppapaikat

ZuluTrade on sosiaalinen välittäjä / sosiaalisen kaupankäynnin välittäjä, joka muodostaa yhteyden eri forex-välittäjiin MT4-kaupankäyntialustan kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppiaat voivat käyttää omaa välittäjänsä MT4-kaupankäyntialustaa kaupankäyntiin ZuluTraden kanssa. ZuluTrade tarjoaa myös oman kaupankäyntialustansa nimeltä ZuluTrade Platform.

Toisaalta eToro ja Ayondo tarjoavat vain omia kaupankäyntialustojaan kaupankäyntiin (eToro-alusta ja TradeHub). Nämä alustat ovat paremmin varusteltuja sosiaaliseen kaupankäyntiin kuin MT4, mutta monet käyttäjät suosivat MT4: ää, koska he ovat tottuneet siihen, ja heillä voi olla MT4-asiantuntijaneuvoja, jota he käyttävät tarjotakseen kaupankäyntisignaaleja seuraajille, jotka kopioivat kauppaansa.

Sosiaalinen välittäjä sallii automatisoidun kaupankäynnin?

Jotkut sosiaaliset välittäjät, kuten ZuluTrade, sallivat automaattisen kaupankäynnin asiantuntijaneuvojien (kaupankäynnin robottien) kanssa. Sekä manuaalisella että automaattisella kaupankäynnillä on omat etunsa ja haittansa. Kopioiduilla kauppiailla ja kopiokoneilla voi olla erilaiset mieltymykset ja mielipiteet automaattisesta kaupankäynnistä, ja heidän on varmistettava, että sosiaalinen välittäjä helpottaa automaattista kauppaa, jos he haluavat käyttää sitä.

* Etkö tiedä, miten lähestyä kopiokauppaa? Katso ‘Kopioi kaupankäyntistrategiat”Hyödyllisiä vinkkejä.

Ovatko kopiointikauppasignaalit demotileiltä sallittuja?

Monet sosiaaliset välittäjät vaativat kopioituja kauppiaita / suosittuja sijoittajia toimittamaan kaupankäyntisignaalinsa oikean rahan kaupankäyntitileiltä. Esimerkki tällaisesta sosiaalisesta välittäjästä on eToro. Sitten muut välittäjät, kuten ZuluTrade ja Ayondo, sallivat kopioitujen kauppiaiden tarjoavan kaupankäyntisignaaleja demotilillä.

Paras sosiaalisen kaupankäynnin foorumi 3 (Ayondo-huippukauppiaiden tikkaat)

Ayondon volyymiin perustuvan korvausvaihtoehdon huippukauppiaille (kopioidut kauppiaat), nämä kauppiaat voivat käyttää esittely- tai live-tiliä tarjotakseen kaupankäyntisignaaleja.

Vaikka kauppiaat ja sijoittajat, jotka kopioivat muita kauppiaita, haluavat yleensä kopioida kauppiaita, jotka käyvät kauppaa todellisilta kaupankäyntitileiltä, ​​on varmasti demotilejä käyttäviä kopioituja kauppiaita, jotka toimivat todella hyvin. Kauppiaiden ei pitäisi välttämättä sulkea pois kopioituja kauppiaita, jotka käyttävät demotilejä. Loppujen lopuksi suorituskyky on todella merkitystä.

Spreads ja palkkiot

Sosiaalivälittäjät perivät kaupoista yleensä hieman enemmän palkkioita kuin tavalliset vähittäiskaupan välittäjät. Ero ei yleensä ole liikaa, ja kun otetaan huomioon sosiaalisen kaupankäynnin suuret edut, nämä lisäkustannukset ovat todella sen arvoista. Elinkeinonharjoittajat, jotka haluavat harjoittaa sosiaalista kauppaa, saattavat haluta verrata eroja ja palkkioita eri sosiaalisten välittäjien välillä.

Läpinäkyvyys

Toinen tärkeä kriteeri, jolla sosiaaliset kaupankäyntialustat eroavat suuresti, on niiden tietojen määrä, joita he antavat kustakin kauppiaasta, tietenkin itsestäsi, kun rekisteröidyt. Vaikka sosiaalisten kaupankäyntialustojen koko olemassaolon tarkoitus on tarjota kaupankäyntitiedot muiden saataville, jotkut jakavat enemmän tietoja kuin toiset tai avoimemmilla tavoilla.

Esimerkiksi sosiaalisen kaupankäynnin alustoilla on harvinaista näyttää käyttäjän koko kauppakohtainen kaupankäyntihistoria, koska selaaminen olisi liian hankalaa. Joten vaikka positioiden sulkemis- ja avaamistoiminnot näkyvät syötteessäsi, ei ole mitään kirjaa suljetuista positioista, joita voidaan tarkastella myöhemmin jokaiselle kauppiaalle. Sen sijaan aiemmat tiedot kootaan tilastoihin, jotka yleensä esitetään eri kaavioiden ja kaavioiden avulla, jotta sinun olisi helpompi mitata kunkin kauppiaan suorituskykyä. Täällä asiat muuttuvat hieman hankaliksi, koska tämän tyyppisiä tietoja voidaan esittää miljoonalla eri tavalla, jotkut niistä ovat erittäin harhaanjohtavia.

Paras sosiaalinen kaupankäyntialusta 4 (Robert Adcock -kaupankäyntitiedot)

eTorolla on erinomaiset analyyttiset työkalut ja se välittää tarkasti elinkeinonharjoittajan suorituskyvyn.

Parhaimmat sosiaalisen kaupankäynnin foorumit tarjoavat sinulle tilastoja, jotka heijastavat kunkin kauppiaan todennäköisyyttä menestyä aiempien tulosten perusteella, kun taas huonoin niistä yrittää lisätä kauppiaidensa suorituskykyä houkutellakseen tahattomia kopiokoneita. Kuten olemme keskustelleet artikkelissamme “Kuinka valita parhaat sosiaaliset kauppiaat“, Tilastot kuten” kannattavien kauppojen prosenttiosuus “on punainen silli, koska ne eivät edes osoita, kuinka paljon elinkeinonharjoittaja on tosiasiallisesti saavuttanut ajanjakson aikana.

Kun valitset itsellesi parhaan sosiaalisen kaupankäynnin alustan, etsi yksityiskohtainen salkkujaottelu, joka näyttää sinulle, mihin instrumentteihin kauppias sijoittaa ja kuinka hajautettu on salkunsa, sekä luotettavan riskindikaattorin, kuten riskipisteet tekijää voi olla melko vaikea arvioida yksin.

Sosiaalisen kaupankäynnin alustan työkalut

Kuten manuaalinen kaupankäynti, sosiaalisen kaupankäynnin alustoilla on erilaisia ​​sosiaalisen kaupankäynnin työkaluja, jotka voivat tehdä kaiken eron kaupankäynnin tuloksesta. Suurin osa näistä liittyy kopiointikaupan hallintaan, kun olet jo valinnut kauppiaat, jotka haluat kopioida. Vaikka hyvä hakutoiminto, jossa on paljon erilaisia ​​muuttujia, on itsessään erittäin tärkeä työkalu.

Yksi tällainen työkalu, jota ei yllättäen löydy lukuisista sosiaalisista kaupankäyntialustoista, on ennuste siitä, minkä kaupan koon voit odottaa kohdentamalla tietyn määrän varoja kauppiaan kopiointiin. Tämä saattaa tuntua pelkältä yksityiskohdalta, mutta itse asiassa sillä voi olla suuri vaikutus päätökseesi siitä, kuinka paljon rahaa sijoittaa tiettyyn kauppiaaseen. Esimerkiksi, jos ajattelit kopioida joku 100 dollarilla ja ennuste kertoo sinulle, että tällä sijoituksella voit odottaa keskimääräisen kaupan koon olevan vain 0,5 dollaria, saatat olla kiusaus nostaa sijoitusmäärääsi tai löytää toinen kauppias kopioitavaksi.

Paras sosiaalisen kaupankäynnin foorumi 5 (poika jakoavaimella)

Tarjoaako sosiaalisen kaupan välittäjäsi sinulle sopivat kaupankäyntivälineet?

Toinen tärkeä työkalu on Kopioi Stop-Loss. Aivan kuten tavallinen Stop Loss -tilaus, tämän työkalun avulla voit asettaa rajan sille, kuinka paljon olet valmis menettämään yhden kauppiaan kopioinnissa. Se on varma tapa suojata ainakin osa sijoitussummastasi markkinoiden heilahteluilta ja huonolta kaupankäynniltä. Jotkut alustat tarjoavat myös Trailing Copy Stop Loss, päivityksen tavalliseen Copy Stop-Loss, joka siirtää Copy Stop Loss -rajoituksiasi suhteessa investointisi kasvuun, mikä turvaa jo saadut voitot. Joillakin alustoilla on luonnollisesti myös Copy Take Profit -tilauksia, jotka ovat toinen kätevä työkalu käytettävissänne.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ratkaiseva työkalu etsimiseen on kyky ottaa haltuunsa kopioitu kauppa, jolloin se irrotetaan kopiosuhteesta ja muutetaan manuaalisesti hallittavaksi asemaksi. Jos et halua vain pitää silmällä kopiotulojasi ja olet joku, joka aikoo seurata kopioituja positioita tarkasti, tämän työkalun avulla voit sanoa mielipiteesi, jos kopioitu kauppa ei ole mieleisesi. Kun olet irrottanut kaupan, voit lisätä marginaalia, muokata lopetusmääräyksiä tai yksinkertaisesti sulkea kaupan, jos et usko sen tulevaisuuteen. Tämä antaa sinulle lisävalvonnan salkussasi, jotta sinun ei tarvitse istua tyhjäkäynnillä, kun joku muu tekee päätöksiä, joista olet eri mieltä. Tarkasta tämä kaikki mielessä sosiaalisen kaupankäynnin alustan arvostelut alkaa valita paras sosiaalinen kaupankäyntialusta sinulle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me