Mikä on CopyFund?

Mikä on CopyFund?

Sana sosiaalinen kauppa kehittyy salamannopeasti ja on viime aikoina nähnyt uuden lisäyksen verkkokauppiaiden tarjoamiin mahdollisuuksiin eToro CopyFunds -muotona. eToro on tehnyt itsestään nimen sosiaalisen kaupan innovaatioiden johtajana. CopyFund-rahastojen julkistaminen marraskuussa 2016 oli uusi askel turvatakseen paikkansa sosiaalisen kaupankäynnin tekniikan kärjessä.

CopyFundsin pääidea on tuoda verkkokauppiaat lähemmäksi hedge-rahastosijoittajien käytettävissä olevia sijoitusmahdollisuuksia murto-osalla sijoitusvaatimuksesta. Jokainen CopyFund koostuu joukosta sijoitusinstrumentteja, jotka on koottu idean, teeman, markkinoiden tai ennalta määritetyn algoritmin ympärille. eToro tarjoaa tällä hetkellä monentyyppisiä CopyFund-rahastoja:

Suosituimman kauppiaan CopyFunds

Top Trader CopyFund perustuu useiden kauppiaiden (jopa 50) kopioimiseen, jotka joko eToro-järjestelmän algoritmi tai eToron sijoitusvaliokunta on valinnut tiettyjen kriteerien perusteella. Sen sijaan, että tekisit kovan työn kauppiaiden etsimisestä ja varojen jakamisesta niiden kopioimiseksi, Top Trader CopyFundin avulla voit yksinkertaisesti antaa algoritmin tehdä työn puolestasi..

Robotti

ETorossa sekä ihminen että kone tekevät kovaa työtä puolestasi!

eToro tarjoaa tällä hetkellä neljä CopyFund-rahastoa: neljännesvuosittaiset voittajat, suosituimmat aktiiviset kauppiaat, trendikauppiaat kohtuullisen riskin ja positiiviset kopiokoneiden trendit. Kun valitset sijoitusrahaston, eToro näyttää kätevästi kunkin rahaston ennustetut voitot ja riskipisteet.

Neljännesvuosittaiset Gainers näyttää turvallisimmalta sijoitukselta. Se perustuu enintään 50 elinkeinonharjoittajan kopioimiseen viimeisen vuosineljänneksen jatkuvan voiton vuoksi, matalalla riskillä. Hieman alle 12 prosentin voitot viimeisten 12 kuukauden aikana ja riskipisteet vain 2, se näyttää erittäin vakaalta sijoitukselta. Rahasto kalibroidaan uudelleen joka neljännes sisällyttämällä siihen uusia kauppiaita, jotka sopivat algoritmin kriteereihin ja sulkevat pois ne, joiden voitot tai riskipisteet eivät enää täytä standardia. Varojen kohdentaminen tapahtuu voittojen perusteella, joten suurimmat voittajat painottavat enemmän CopyFundin kokonaistulosta, kun taas heikommin tulleilla on pienempi vaikutus.

Suosituimmat aktiiviset kauppiaat näyttävät soveltavan suurelta osin samoja kriteerejä kuin Quarterly Gainers CopyFund, lukuun ottamatta sitä, että rahasto sisältää joitain hieman riskialttiimpia kauppiaita ja soveltaa erittäin tiukkaa Stop Loss -menetelmää, joka sulkee välittömästi pois kaikki aktivoijat. Jälleen 19%: n voitot viimeisten 12 kuukauden aikana ja matala riskipiste 2, tämä on toinen erittäin kannattava näköinen sijoitusvaihtoehto.

Kaksi viimeistä CopyFunds eToro -tuotetta perustuvat trendien nousuun pikemminkin kuin voittoihin, ja niitä hallinnoi komitea pikemminkin kuin algoritmi tai automaattinen Stop Loss. Nousussa olevien kauppiaiden kohtalainen riski on riskialttiin kaikista neljästä, mukaan lukien elinkeinonharjoittajat, joiden riskipisteet ovat jopa 7. Voi olla turvallisinta jättää väliin, ellei sinulla ole riskinottohalua. Loppujen lopuksi rahaston tilastot osoittavat tällä hetkellä 60 prosentin kasvun viimeisten 12 kuukauden aikana.

Tyttö hangmatilla

eToro on loistava johtaja sosiaalisen kaupan alalla, joka palvelee erilaisia ​​sijoitusasetuksia.

Viimeiseksi Positive Copiers Trend CopyFund valitsee elinkeinonharjoittajat samankaltaisten kriteerien perusteella lukuun ottamatta riskipisteitä, jotka on rajoitettu 4: een. On syytä ottaa huomioon, että nämä kaksi CopyFund-rahastoa perustuvat eToro-verkon ja monien kauppiaiden suosioon. Niihin sisältyvien ei ole vielä osoitettu kestäviä tuloksia.

Market CopyFunds

Tämän sijoitusinstrumenttiluokan kohdalla on vähän mysteeri, mihin CopyFundin “Copy” viittaa, koska ne ovat käytännöllisesti katsoen identtisiä perinteisten sijoitusrahastojen kanssa siinä, että ne yhdistävät erilaisia ​​markkinoiden instrumentteja yhteisen teeman perusteella. – ei kopiointia sinänsä. Näiden Market CopyFund -yhtiöiden valikoima on paljon suurempi kuin Top Trader -lajike, ja suurin osa niistä keskittyy osakemarkkinoiden eri segmentteihin, ja jotkut ETF: t, indeksit ja metallit heitetään monimuotoisuuden vuoksi.

Esimerkiksi voidaan sijoittaa Big Banks CopyFund -rahastoon, joka kokoaa kaikki pankkiyhtiön osakkeet eToron osaketarjontaan, tai Food and Drinks CopyFund -rahastoon, josta… hyvin, saat idean.

Joitakin mielenkiintoisempia vaihtoehtoja ovat “Panic Mode” -rahasto, joka puuttuu tärkeimmistä globaaleista indekseistä ja pitkä metalleista ja jonka tarkoituksena on pääosin hyödyntää markkinoiden kaatumistilanne, jossa osakkeet romahtavat ja sijoittajat etsivät turvapaikkoja vakaa hyödykkeitä, kuten jalometalleja. Tämä on teoriassa hyvä idea, vaikka tällä hetkellä rahasto ennustaa -32 prosentin voittoa viimeisten kolmen vuoden tietojen perusteella, oletettavasti siksi, että osakemarkkinat ovat olleet suhteellisen vauraita. Tämä rahasto tulee kuitenkin varmasti olemaan kätevä hyppysissä.

Kaikkia Market CopyFund -rahastoja hallinnoi eToron sijoitusvaliokunta, mikä tarkoittaa, että instrumentit valitsevat ja kalibroivat markkinoiden asiantuntijat manuaalisesti eikä algoritmeja säännöllisin väliajoin. Tämä on todennäköisesti yhtä lähellä klassista hallittua sijoitusta kuin sosiaalinen kaupankäynti, etenkin kun otetaan huomioon, että eToro on avannut oven kumppaneille luomaan omat CopyFund-rahastonsa, mikä tarkoittaa, että perinteisillä sijoituspalveluyrityksillä on myös mahdollisuus osallistua.

Yoni Assia - innovaattori

Yoni Assia on dynaamisen sosiaalisen välittäjän eToron toimitusjohtaja ja perustaja.

CopyFunds-edut ja haitat

Kun kaikki on sanottu ja tehty, CopyFunds on hallittu sijoitusratkaisu sosiaalisen kaupankäynnin väkijoukolle kaikella, mitä se sisältää. Sijoittaminen yhteen tarkoittaa, että sinulla on vain vähän osallistumista sijoitukseesi ja että voitot ovat pääosin pitkäaikaisia.

Niille, jotka suosivat tätä hieman vanhemman koulun sijoitusmuotoa ja joilla ei ole ollut varaa useimpien perinteisten hedge-rahastojen vaatimaan kohtuuttomaan sijoituspääomaan, CopyFunds on unelma. Suurin osa niistä on paljon vähemmän riskialttiita kuin suorat markkinat tai kopiokauppa ja aktiivista päätöksentekoa on hyvin vähän.

Monet elinkeinonharjoittajat huomaavat kuitenkin, että tämä sijoitusmuoto on vähemmän jännittävä kuin kopiointikauppa, koska se heiluttaa tasapainoa omien älysi käyttämisessä luottaa jonkun muun asiantuntemukseen. Jotkut sanovat, että kopiointikaupan kauneus on, että se jättää kopioitujen kauppiaiden käsiin vain tarpeeksi hallintopäätöksiä ja jättää kaupankäynnin päätökset kopioitujen kauppiaiden vastuulle, ja CopyFundsin tapauksessa näin ei yksinkertaisesti enää ole.

Lisäksi nykyinen eToro CopyFund -säästövaatimus on 5000 dollaria. Vaikka tämä on murto-osa siitä, mitä institutionaaliset hedge-rahastot vaativat, se on silti melko iso summa, jolla ei kaikilla verkkokauppiailla ole varaa. Ota tämä huomioon, kun päätät, ovatko CopyFundit sinun kupin teetä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me