Totuus viimeaikaisen “Bitcoin-hintojen erittelyn” takana

Onko se bitcoin-korjaus? Keräävätkö ihmiset voittoa joulun edessä? Vai onko se vain merkki lopusta!

Salausmaailmassa asuva tietää tarkalleen, kuka ajaa nykyisiä kryptovaluuttamarkkinoita. Oli aika, jolloin Bitcoinin hinta nousi 1000 dollariin 100 dollarista ja kaatui tai korjattiin päivien jälkeen 200 dollariin. 80% putoaa siitä lähtien, kun valuutan kuningas on ollut valtatiellä pysähtymättä kerran, joskus se kestää taukoja ja sitten toisen korkean.

Bitcoin on melko epävakaa, siitä ei ole epäilystäkään. Uudet ostajat ja säänneltyjen pörssien tulo on vasta alkua auringonnousulle, ei aamulle.

bitcoin-hintojen erittely

Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, bitcoin-nousumarkkinat eivät kyenneet kestämään myyntiä sijoittajalta, joka etsii voittoa niiltä, ​​jotka ovat tulleet hintaan 10 K.

Bitcoinin hinta on pudonnut voimakkaasti 15,16% sen korkeimmasta 20 000: sta vain 2 viikkoa sitten. Nyt näemme vahvan jatkokolmion, joka viittaa siihen, että hinta voi laskea entisestään. Suurin tukemme on 13434: ssä (Fibonacci retracement, vaakasuora heikko tuki, kolmion muodostuminen), ja tämän tason rikkoutuminen voi nostaa hinnan 11172 tukeen (Fibonacci-jatke, vaakasuora heikko tuki). Seuraava merkittävä vastustaso on 14757 (Fibonacci retracement, vaakasuuntainen heilahdus, korkea vastus).

Toisaalta hinnat nousivat ylöspäin luoden nousevan mallin, joka rikkoo 13434-vastuksen ja on nyt 15 K: n dollarilla.

Tutkimuksemme jälkeen saimme selville seuraavat mahdolliset tapaukset, jotka ovat saattaneet johtaa viimeaikaiseen hajoamiseen.

Bitcoin-käteismania

Kaikki ovat tietoisia bitcoinista? mutta useimmilla ei-tekniikan käyttäjillä ei ole aavistustakaan siitä, että heidän käyttämänsä Bitcoin-valuutta ei ole enää sama. Bitcoin-käteinen on reaalitalous, jonka tuntematon perustaja ”Satoshi Nakamoto” kuvailee, kuten Bitcoin-käteinen väittää, että ne ovat luotettavampia ja pienempiä maksuja verkossa, mikä on totta myös verrattuna Bitcoin-käteiseen, keskimääräiset maksut ovat noin $ .9 0,10 dollariin, mutta bitcoinin tapauksessa et voi liikkua alle 100 dollaria.

Viimeaikaiset hakkerointi vaihdoista, nicehashista, bitfinexistä ja erilaisista pienistä pörsseistä on hakkeroitu ylläpitämiensä palvelujen keskeisen luonteen vuoksi, pääsy palvelimiinsa voi päätyä syömään kaikkia bitcoineja.

Oikosulku

futuurimarkkinoilla on äskettäin alkanut, kun suuret säännellyt pörssit ovat muodostaneet yhteistyön tarjotakseen turvallisen ja turvallisen ympäristön kaupankäynnille markkinoiden todellisten ja ammattimaisten toimijoiden kanssa, mikä saattaa olla turhaa bitcoinille.

Kolikkopohja

Coinbase, joka esittelee Bitcoin-kassateoreetikon, viittaa siihen, että kun bitcoin-käteinen otettiin käyttöön, hinnoissa oli piikkejä ja joku sisältäpäin vuotoi tietoja kaupan ajoituksesta. Coinbasea syytetään nyt bitcoin-käteisen auttamisesta pumpun saamiseksi markkinoille.

Toinen tärkeä syy seurata Bitcoinia palkkiot ovat nousseet 100-1000 dollariin kauppaa varten, kauppiaat siirtyvät nyt Bitcoin-käteiseen, joka on halvempaa käyttää ja vähemmän maksuja.

Bitfinex tulossa seuraava Mt Gox. Ihmiset alkavat huutaa siitä.

Pumppaus ja epäreilu peli

Keinotekoinen markkinoiden pumppaus voi muuttaa arvoja perusteellisesti, mikä yhdessä saattaa horjuttaa markkinoita. Jokainen, joka tuntee vuosien 2007–2009 finanssikriisin, on hyvin tietoinen pelastamistoimista. Biljoonia painettiin tyhjästä tukemaan Yhdysvaltain taloutta. Tether tukee BTC: tä. Onko 6%: sta 17%: iin + päivittäisestä BTC-kaupankäynnin määrästä riittävä hinnan siirtämiseen? Tämä viesti ei koske sitä, että Bether on – tai ei – tukenut Tether. Kyse on puhtaasti väärennetyistä rahoista, joita käytetään laillisten arvokkaiden kryptovaluuttojen ostamiseen, jotka voidaan muuttaa Yhdysvaltain dollareiksi tai käyttää todellisten tuotteiden ja palveluiden ostamiseen.

Kovat haarukat

Uskokaa tai älkää tänä vuonna melkein jokainen tekee omaa kovaa haarukkaa, joka on hyvä kilpailun luomiseen, mutta osoittaa eheyden puutetta Bitcoin-yhteisössä. Haarukoita oli niin monta, jotkut epäonnistuivat, harvat osoittautuivat petoksiksi ja jotkut ovat jäljessä. Uusi tulija on hämmentynyt, minkä valuutan kanssa työskennellä.

Kokeellinen riski

Bitcoin-kehittäjät mainitsevat, että bitcoin on kehitysvaiheessa eikä edes versiota 1 julkaista. Tällaisella beetatestauksella on loppu.

Niin kutsuttu korjaus!

Bitcoin on tällä hetkellä epävakaa ja on silti hyvä sijoitus, jonka voit tehdä. Bitcoin on ohjelmisto, joka on yliarvostettu ihmiskunnan historiassa, tuntematon Bitcoinin perustaja halusi kaikkien käyttävän bitcoinia mikrotapahtumiin. Markkinat toistuvat, psykologia on yksinkertaista markkinoiden työntämistä alas niin, että enemmän voi ostaa, mikä tunnetaan korjauksena.

Säilytä HODL!

Kerro meille mielipiteesi alla olevista kommenteista tai kirjoita meille osoitteessa [sähköposti suojattu]

Tämä on vain kirjoittajan mielipiteitä ja riippuu markkinaehdoista. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me