Bithoven Exchange Review – Gør kryptohandel pålidelig og enkel

Mens 2018 var et robust år for kryptokurver, fortsatte kryptoudvekslings lodret med at blomstre. Industrien oplevede en tilstrømning af nye kryptobørs, men ikke mange børser var i stand til at skille sig ud. Med fremkomsten af ​​2019 – et år, der forventes at være godt for kryptokurver – kom en ny børs til scenen, der lovede at tilbyde den rigtige blanding af funktioner, som enhver erhvervsdrivende og investor har brug for for at få overskud til at handle med kryptokurver. Ja, vi taler om Bithoven.

Om Bithoven – Pålidelig platform til køb og salg af kryptovalutaer

Bithoven er et nyt barn på blokken i kryptoverdenen. Denne spirende cryptocurrency-udvekslingsplatform giver brugerne mulighed for at købe og sælge altcoins og tokens hurtigt, sikkert og gavnligt. Børsen, i modsætning til mange andre, begrænser eller pålægger ingen begrænsninger for antallet af daglige udbetalinger eller indskud. Det giver den rigtige blanding af funktioner, der inkluderer upåklagelig oppetid, fejltolerance og avanceret funktionalitet, hvilket beriger brugeroplevelsen, samtidig med at han kan tjene penge..

Nøglefunktioner

  • Forbedret sikkerhed: Udvekslingen er fuldstændig krypteret, hvilket sikrer brugeren den fulde sikkerhed. Udvekslingen giver også en 2-trins verifikation, også kaldet 2-faktor autentificering (2FA). Dette er et ekstra beskyttelseslag, som er særlig relevant i forbindelse med onlinehandel.

  • Højeste likviditet: Børsen har nok funktioner, der vil tiltrække en række forhandlere og investorer og dermed tiltrække de fleste forhandlere i kryptorummet, hvilket giver det højeste niveau af likviditet
  • Hurtig ydeevne: Børsen er udstyret med overlegen teknologi og infrastruktur, der gør oplevelsen problemfri og handler hurtigere. Børsen hævder at give umatchelig hastighed med næsten nul ventetid på ordrer.
  • Fuld kompatibilitet: Udvekslingen giver påkrævede apps og grænseflader, som kan tilgås fra et operativsystem eller en enhed, der giver brugerne adgang til markeder når som helst og hvor som helst.
  • Rettidig support: Børsen kan stolt prale af sin kundeservice og yde døgnet rundt kundesupport. Udvekslingen giver kundesupport via live chat og en online kontaktformular, hvor deres svar er så tidligt som 2-3 minutter på live chat og under 8 timer via en online kontaktformular. Virksomheden har også en omfattende FAQ-side, der giver svar på de mest almindelige problemer, som de fleste kunder står over for.
  • Flere mønter til rådighed: Børsen giver alle større mønter og tokens, der giver en bruger mulighed for at handle mere end 100 altcoins fra sin enkelt handelskonto.

Hvad der adskiller sig fra: USP’er

Mens børsen har alle de funktioner, som dens konkurrenter har, er der visse funktioner, der giver denne nye børs en overhånd. Disse inkluderer

Stærkt hold: Børsen er grundlagt af fagforeningen inden for blockchain, handel og finansiering, som har en dyb forståelse af hvert aspekt af handel med kryptokurver, der giver dem mulighed for at levere et produkt, der kan skræddersyes til enhver erhvervsdrivendes behov..

Diverse produkter: Børsen forstår, at hver bruger har et andet krav og planlægger at investere i overensstemmelse hermed. Derfor har børsen forsøgt at inkludere så mange kryptoer som muligt, så det kan være et one-stop-sted for handlende og investorer. Selvom børsen har en række produkter og mønter at tilbyde, vælger finans- og kryptovaluta-fagfolk omhyggeligt de mønter og tokens, der finder en notering her.

 Uovertruffen ordreteknologi: Børsens handelsmatchmotor er baseret på innovative algoritmer, der gør det muligt for handlende altid at finde de bedste tilbud og undgå volatilitet.

Avancerede og nyttige værktøjer: For at give en erhvervsdrivende praktisk erfaring til analyse tilbyder børsen flere handelsværktøjer, der tilbydes for at lette dine handelsaktiviteter. Disse inkluderer lysestageoversigter, instrumenter, ordrebog og oversigt over markeder

Handelskommission: Børsen har en fast procentdel af handelsprovisionen, der svarer til 0,1% fra handelsværdien. Bithoven.com gør sit bedste for at gøre handelsprocessen så let som muligt og prioriterer kundetilfredshed.

Bithoven doge

Kampagnekampagne – DOGE-mønter til brug

Som et introduktionstilbud kører børsen en promo-kampagne, hvor enhver unik registreret bruger har en chance for at modtage 100 DOGE-mønter. For at være berettiget til deltagelse i promokampagnen har den nye bruger overholdt kravene i disse vilkår og betingelser:

  • Brugeren skal være en nyregistreret enkeltbruger med en konto.
  • For alle deltagere i kampagnekampagnen er tilbagetrækningstærsklen for DOGE-mønter tilgængelig, når din kontosaldo overstiger 100 DOGE. Ethvert beløb opad på 100 DOGE-tærsklen kan trækkes tilbage.
  • Mængden af ​​promo DOGE-mønter er begrænset.

Børsen markerer alle de rigtige felter, selvom de er i begyndelsen, for at en erhvervsdrivende eller investor kan trække sig mod sig selv. Udvekslingens funktioner og sikkerhed ser pæne ud og med promokampagnen ser registreringen på børsen ud som et lokkende tilbud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me