Bityard Review – komplekse kontrakter, enkel handel

Verdens førende udveksling af cryptocurrency-derivater, der leverer de sikreste, enkleste og hurtigste cryptocurrency-handelstjenester i mere end 150 lande.

Uanset om du kan lide at handle bitcoin eller altcoins, kan du bruge et utroligt stort antal kryptokontraktsudvekslinger. Der er så mange, at det kan være noget af en udfordring at få øje på det rigtige, overkommelige og brugervenlige websted.

Men her kommer Bityard, en hurtigt stigende platform for kryptokontrakter, der er beregnet til at forenkle nybegynders handelsproces. Det er gratis at deltage, arbejder på mobile enheder og har godkendelse af den thailandske mester Buakaw Banchamek.

For at give et glimt er her hvad Bityard handler om:

  • Begyndervenlig handel med kryptokontrakter
  • Daglige BYD-mønter – hjælper med at sænke handelsgebyrer
  • Tilknyttet program – op til 60% provision
  • Handel med vidensbase
  • Lave åbnings- og lukningsgebyrer
  • Op til 100X gearing

Bityard Oversigt

Lanceret i april i år, Bityard er et relativt nyt websted for udveksling af kryptokontrakter. Det er placeret i Singapore og licenseret af Singapore Accounting and Corporate Regulatory Authority (ACRA). Den har også en licens fra Australiens AUSTRAC.

I Europa har virksomheden en licens fra den estiske valutamæglerregulator, MTR. På tværs af Atlanten er Bityard reguleret af FinCEN (FinCEN).

Disse licenser giver bevis for, at Bityard er en gyldig virksomhed, der kan have tillid til at tilbyde kryptohandel. Det bruger et sikkert mobilresponsivt websted til at levere sine tjenester. Men det er ikke alt, Bityard er kendt for.

Bityard-handel – en forenklet brugeroplevelse

Når du tænker over det, er mange bitcoin-udvekslingswebsteder ikke designet til begyndere. De retter sig mod fagfolk og agenturer. Bitmex er et godt eksempel. Det er en af ​​de mest populære handelsplatforme derude, men det er målrettet mod erfarne forhandlere gennem disse tjenester: indekser, futures, auto-nedskæring, load shedding og marginer.

Når du er ny forhandler, vil du ikke springe ind på indekser, krydse margener, automatiseret gearing eller evige kontrakter. I stedet for vil du have en simpel grænseflade, der giver dig mulighed for at handle Bitcoin og Litecoin ved hjælp af en valuta, du forstår.

Det er her, Bityard spiller ind. Den Singapore-baserede platform bruger USDT – en stabil mønt bundet til fiat-valutaer – som basisvaluta. Det betyder, at din $ 10 svarer til 10 USDT. Hvis du vil handle $ 1000 til Ethereum, er alt hvad du behøver at konvertere dem til USDT og derefter gennemføre din transaktion.

Kopier handel funktion

Er du en starthandler, vil handle og ikke har tid til at følge markedet, eller ønsker du en rentabel strategi fra de bedste forhandlere? Bityards Copy Trade -funktion giver dig en nem måde at handle på børsen ved at følge og replikere de strategier, der anvendes af de bedste ekspertkryptohandlere på platformen.

Bityard.com Copy Trade-funktionen giver dig mulighed for at replikere tophandlere på børsen. (Kilde: Bityard.com)

Copy Trade-funktionen, der blev lanceret i 2020, tilbyder dig en komplet liste over tophandlere – rangeret efter præstation – og tilbyder over 160% overskud i den sidste måned. Platformen giver dig også mulighed for at søge efter en tilpasselig handelsstrategi, der skal følges, inklusive stil, profitrate og handelsperiode.

”Copy trading giver dig mulighed for direkte at kopiere og investere i en anden traderstrategi. Hvis en erhvervsdrivende bruger 60% af deres porteføljefonde til at købe Bitcoin, balancerer din portefølje automatisk for at kopiere handlen. ”

Gå over til Bityard Copy Trade for at begynde at tjene overskud fra tophandleres strategier!

Spot trading-funktion

Hvis du ikke ønsker at handle ‘mere risikable’ kryptoderivater som margin, swaps, futures eller optioner på Bityard, giver børsen en Spot handel marked. Bityard Spot Trading-markedet understøttes af Binance, den største kryptobørs, som den største likviditetsudbyder. Dette beviser, at børsen er godt finansieret med dybe, likvide markeder og dermed forhindrer glidning og ordrebehovsfejl.

Bityard.com Spot Trade-funktion (Kilde: Bityard.com)

Børsen leverer over 50+ kryptopar på sit spotmarked inklusive BTC, ETH, ADA, LTC og decentraliserede finansieringstoner (DeFi) som Compound (COMP), BAND, LINK, KNC, UNI, YFI og MKR blandt andre. Brugere kan indstille grænse- eller markedsordrer på deres spottransaktioner med en komplet historik over ordrer, der er afgivet og afsluttede handler, der er tilgængelige på henholdsvis fanerne “Ordrehistorik” og “Handelshistorik”.

Sådan handler du på Bityard

  1. Kom i gang ved at registrere en konto

Besøg Bityard.com og klik på “Kom i gang” for at oprette en konto. Angiv en gyldig e-mail-adresse, angiv en adgangskode, og udfyld et simpelt captcha-billede. En kode sendes derefter til din e-mail eller dit telefonnummer. Indtast det, så bliver du straks logget ind på din konto.

  1. Indbetal krypto

Næste er at finansiere din handelskonto. Du kan bruge syv kryptovalutaer til at deponere: USDT, Bitcoin, Ripple, EOS, TRX, Ethereum eller Huobi-token. At være platformens basisvaluta er USDT den bedste valuta at bruge til indskud. Bemærk: minimumsindskuddet er 15 USDT eller 0.002BTC.

  1. Handel – ligefrem interface

Bityards handelsgrænseflade udtrykker virksomhedens mission præcist. Det er en ligelig “køb og salg” markedspris. Hvis du vil købe Ethereum, skal du vælge ETH / USDT fra det venstre altcoin-panel.

Bityard viser dig derefter den seneste pris på 1 ETH i USD Tether. Cue, det er den samme pris i amerikanske dollars. Under købs- og salgsgrænsefladen skal du justere mængden af ​​Ethereum, du vil købe eller sælge.

  1. Juster gearing – op til 100X

For Ethereum er gearing begrænset til 80X. For BTC kan du forstørre dine handler 100X. Andre altcoins, som Bitcoin Cash, er gearingen sat til 50X maksimum. Med andre ord skal du kontrollere hver kryptos maksimale handelsfordel, før du gennemfører din handel.

Kontroller også handelsgebyret for hver transaktion. Det beregnes i USD og vises under din handelsseddel.

Avancerede handelsfunktioner

Selvom Bityard er designet til at passe nybegyndere, giver den også handelsfunktioner som handel over natten og stop loss, tag fortjeneste. Derudover er der en tilpasset handelsgraf med trådkors, lysestager, søjler og justering af lys om natten.

Med andre ord giver Bityard brugervenlighed konkurrenter som Bitmex mangler, men konkurrerer også med dem i avancerede handelsfunktioner. Det betyder, at det er en fremragende platform til at lære at handle og bruge det, når du først er en erfaren erhvervsdrivende.

Bityard har et internt token, der kan hjælpe dig med at sænke transaktionsgebyrer med op til 10%. Du modtager op til 16BYD-tokens, når du har registreret en konto og aktiveret den. For at tjene flere poletter skal du besøge webstedets kampagneside.

Op til 60% tilknyttede provisioner

Bityard har et af de mest generøse tilknyttede programmer i branchen. Det udbetaler op til 60% i henvisningsprovisioner. Programmet er opdelt i niveauer, således at nye marketingfolk tjener 40% og øger deres priser, hvis de henviser flere mennesker. Betalingen foretages i BYD-tokens, som derefter kan udveksles til USDT.

Kunde support

I ånden “Kunderne er alt” leverer Bityard pålidelige support via e-mail, [e-mail beskyttet]. Men du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte platformen via Twitter, Facebook, LinkedIn og andre sociale netværk.

For mere information kan du læse nybegyndervejledningen eller kontraktens vejledning offentliggjort på Bityards hjemmeside. Du lærer, hvordan du navigerer på handelsplatformen, hvilke kontrakter handel handler om, og hvordan du gør det korrekt.

Resumé

Bityard er et websted med handel med kryptokontrakter baseret i Singapore. Det er splinternyt efter lancering i april i år, men har alle grundlaget for en god udveksling. For det første er det reguleret i fire jurisdiktioner: Singapore, Estland, Australien og USA.

Når det kommer til handel, er Bityard tilpasset, så det passer til begyndere. Folk, der ønsker at handle let ved hjælp af et sprog, de forstår. Det er grunden til, at det bruger USDT som basisvaluta til udveksling af andre mønter.

Det er hurtigt, giver lave gebyrer og har en række værktøjer, der kan forbedre handelsoplevelsen for både nye og avancerede forhandlere.

■ Bityard Telegram Group: https://t.me/BityardEnglish

■ Twitter: https://twitter.com/Bityardofficial

■ Facebook: https://www.facebook.com/Bityardofficial/

■ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bityard/

■ Youtube: https://www.youtube.com/c/BityardOfficial/

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me