Coin24: käy kauppaa ja vaihda yli 50 salausvaluuttaa välittömästi ilman rekisteröitymistä salauksenvaihtoon

Käy kauppaa yli 50 parilla kryptovaluutta saumattomasti, edullisesti ja ilman pitkiä rekisteröintiprosesseja välittömällä salauksenvaihtofoorumilla.

Viime kuukausien aikana kryptovaluutan kenttä on kasvanut uusien sijoittajien – sekä institutionaalisten että vähittäiskaupan – alalla, kun suuntaamme Bitcoinin puolittamiseen. Kun kenttä kasvaa, keskitetyt vaihdot lisäävät vaatimusten noudattamista koskevia toimenpiteitä, ja Know-Your-Customer kertoo alustat pelottaen joitain käyttäjiä, jotka tarvitsevat kauppaa nimettömästi.

Lisäksi joidenkin asiakkaiden on tehtävä vain nopea salauksenvaihto ilman, että heidän on käytävä läpi väsyttävää rekisteröintiprosessia keskitetyissä pörsseissä. Coin24-sovellus on salausvaihto, joka tarjoaa tällaisille käyttäjille alustan käydä kauppaa nimettömästi, välittömästi ja turvallisesti luopumatta sähköpostiosoitteesta tai tilin luomisesta useissa keskitetyissä salausvaihdoissa, kuten Binance, OKEx, Bitfinex ja Kraken.

Keskitetty vaihto-ongelma

Viime vuosina salausmarkkinat ovat keskittyneet voimakkaasti erilaistumisvaroina sijoittajien salkkuihin. Bitcoinin lanseerauksessa vuosikymmen sitten salaus oli asetettu antamaan käyttäjille vapaus omaisuudessaan keskitetyn viranomaisen tai laitosten yli. Tämä on kuitenkin muuttunut viime aikoina, kun keskitetyt pörssit keskittyvät sääntelyn noudattamiseen ja voittavat kryptovaluuttojen tarkoituksen.

Coin24 sallii kuitenkin näiden sala-valuuttojen nopean ja välittömän vaihdon, mikä tarjoaa käyttäjälle mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Käyttäjät haluavat nämä nopeat ja välittömät ominaisuudet, joita tarjotaan pörsseissä, mutta ilman vastuuta luovuttaa tietojaan keskitetylle keskukselle. Tässä on Coin 24 -sovellus – ratkaise keskitetty vaihto-ongelma.

Kuten aiemmin mainittiin, Coin 24 antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia kaupan molemmilta puolilta suojatussa, yksityisessä ja vapaana pidetyssä vaihdossa. Siitä huolimatta alustan tavoitteena on sallia yli 50 salausparin käydä kauppaa alustalla.

Seuraavissa osioissa keskitymme yleiskatsaukseen Coin24-sovelluksesta, erityyppisistä salauspareista kauppaa varten, tuetuista pörsseistä, q ja siitä, miten pikasalauksen alusta käytetään.

Johdatus Coin24-sovellukseen

Mikä on Coin24-sovellus?

Coin24 on välitön kryptovaluutanvaihtofoorumi, joka yhdistää hinnat ylimmistä pörsseistä, antaa parhaat kaupankäyntihinnat ja yhdistää kauppiaat vaihtamaan nämä kryptovaluutat saumattomasti. Sivuston avulla voit myös verrata muiden pörssien palkkioita saadaksesi parhaan hinnan ja seurataksesi, miten tilauksesi toteutetaan reaaliajassa. Sen alustalla on toistaiseksi yli 45000 salausparia.

Kolikot tukevat vaihtoa?

Vaihtofoorumi käy kauppaa alustalla yli 50 kryptovaluutalla, mukaan lukien suurikapasiteettiset kryptot, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Binance Coin (BNB); keskikokoiset kolikot, mukaan lukien Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) ja Tron (TRX); ja vielä pienempiä kolikoita, kuten Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

Vakaa kolikko, mukaan lukien Tether (USDT), USD Coin (USDC) ja True USD (TUSD), tarjotaan myös pörssissä.

Coin24: llä tuetut vaihdot

Alusta tukee mitä tahansa lompakkoa pörsseistä, jotka käyvät kauppaa jollakin alustalla hyväksytyistä yli 50 kryptovaluutasta.

Kuinka käyttää Coin 24 -sovellusta

Kun olet avannut tilisi kolikossa 24, nämä ovat askeleet voit seurata ja vaihtaa salausvaluutat o alustalle:

 1. Valitse salauspari, jonka haluat vaihtaa, esim. Bitcoin- ja Litecoin-pari (BTC / LTC).
 2. Syötä vaihdettavan BTC: n tai LTC: n määrä;
 3. Tarkista vaihtokurssi toimitetuista välilehdistä (kuvattu yllä) ja jos olet tyytyväinen, kirjoita vastaanottavan lompakon osoite annettuun välilehteen. Tämä on osoite, johon BTC hyvitetään.
 4. Vaihto tarjoaa myös palautuslompakon osoitteen, johon kolikot lähetetään, jos se epäonnistui ensimmäisessä osoitteessa. Anna hyvitysosoite palauttaaksesi LTC: n takaisin. Muista, että kolikoiden lähettämistä väärään lompakon osoitteeseen ei hyvitetä.
 5. Vahvista osoitteet.
 6. Napsauta “Aloita tapahtuma”;
 7. Coin24 luo ETH-talletusosoitteen ja QR-koodin. Napsauta Aloita tapahtuma.
 8. Lähetä LTC lompakostasi;
 9. Odota, että siirto on valmis. Yksinkertainen!

Miksi Coin24-sovellus?

 • Helppokäyttöinen

Luo tili helposti ja valitse haluamasi salaus, jolla haluat käydä kauppaa, tallettaa, syöttää vastaanotto-osoitteesi (varmista, että olet tehnyt vastatarkistuksen) ja lähettää varat heti.

 • Yksinkertainen käyttöliittymä

Coin 24 -vaihto tarjoaa hyvin yksinkertaistetun käyttöliittymän kenellekään käytettäväksi salausasiantuntijana tai kentän uutena sijoittajana. Alusta poistaa useimmissa pörsseissä käytetyn monimutkaisen kaupankäyntikäyttöliittymän, joka tarjoaa yksinkertaistetun yhden napsautuksen alustan salauksen vaihtamiseksi.

 • Alhaiset kaupankäyntimaksut

Kolikko 24 veloittaa salausvaihdosta myös suhteellisen alhaiset maksut ja perii 0–0,49%: n maksun jokaisesta alustalla tehdystä kaupasta. Korko muuttuu salausvaihtotyypin ja vastaavien keskitettyjen pörssien veloittamien palkkioiden mukaan.

 • Nopea ja turvallinen

Ei-säilöönoton vaihto varmistaa, että se ei tallenna mitään käyttäjien varoja estääkseen valtavat varojen menetykset, jos ne hakkeroidaan. Tämä varmistaa myös, että vaihto suoritetaan nopeasti alustalla.

 • 24 tunnin asiakastuki

Coin24-tiimi varmistaa myös, että asiakkaiden kyselyt ja ongelmat foorumilla ratkaistaan ​​nopeasti 24 tunnin tukitiimin avulla. Tiimi tarjoaa nopean ja tarkan tuen kaikille tuetuille kryptovaluutan vaihtoille ja tapahtumille.

Coin24-kumppaniohjelma

Vaihto tarjoaa käyttäjille myös kumppaniohjelman muille käyttäjille, jotka on kutsuttu alustalle. Alusta tarjoaa 100% kaikista palkkioista käyttäjille. Maksut suoritetaan päivittäin klo 15.00-20.00 (UTC + 11:00).

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

 1. Voivatko hinnat muuttua tapahtuman aikana?

Toisin kuin tavallinen raha, kryptovaluutan hinnat ovat erittäin epävakaita, joten kurssi voi vaihdella. Voi tapahtua, että altcoin-valuuttakurssi, jonka näet ennen tapahtumaa, on erilainen (korkea tai matala) tapahtuman jälkeen.

 1. Onko Coin24: llä enimmäissumma vaihdettavaksi?

Ei. Vaihto sallii kaikkien summien vaihtamisen, mutta käyttäjien on ensin katettava tapahtuman kustannukset, joten jos summa on liian pieni, sitä ei välttämättä suoriteta loppuun. Lisäksi jotkut pörssit tarjoavat rajoituksia nostettavalle summalle. Tämä ei ole Coin24: n kysymys, mutta erityiset pörssit.

 1. Mikä on Blockchen?

Coin24’s Blockchen on Bitcoin blockchain explorer, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä mitä tahansa tapahtumaa ja lompakkoa Bitcoinista.

Ota yhteyttä kolikkoon 24

Lisätietoja Coin24-sovelluksesta ja siitä, miten voit saada eniten hyötyä kumppaniohjelmasta, josta voit tavoittaa [sähköposti suojattu] tai soita heille numeroon +82 070-4647-3033. Voit tavoittaa heidät myös sosiaalisessa mediassa Facebook ja Viserrys.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me