Cripto Intercambio Review – nopein tapa vaihtaa salausta?

Instant-salausvaihdon kysyntä on kasvussa, kun ihmiset etsivät nopeita, turvallisia ja käteviä tapoja käydä kauppaa altcoineilla. Turvallisuus on erityisen tärkeää monille virtuaalivaluutan omistajille. Ja kun hakkerointitapaukset jatkuvat perinteisillä altcoin-kaupankäyntisivustoilla, kauppiaat toivovat, että Cripto InterCambio, kuten Cripto InterCambio, ratkaisevat heidän tarpeet..

Puheen ollen Cripto InterCambio, Chilen startup on ollut otsikoissa sen käynnistämisestä kesäkuussa. Vaikka perustamisen tarkoituksena on helpottaa altcoiinien nopeaa vaihtoa Latinalaisessa Amerikassa, käynnistys on nopeasti kasvamassa globaaliksi alustaksi.

Joten mistä Cripto InterCambio on kyse? Alla on yhteenveto vaihdosta:

 • Nopea tapa vaihtaa salaus
 • Laaja valikoima tuettuja altcoineja
 • Nollamaksut
 • Rajoittamaton kauppamäärä
 • Ei rekisteröintiä
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki

Cripto InterCambion käyttö

Cripto InterCambio sisältää siistin, hyvin järjestetyn käyttöliittymän vaivattomiin tapahtumiin. Koska se on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä, vaihdon suorittamiseen tarvitsee vain vastaanottajan osoite. Cripto InterCambio hoitaa loput.

Koko vaiheittainen prosessi on seuraava:

 1. Käytä vaihtotyökalua osoitteessa criptointercambio.com
 2. Valitse salaus ja kuinka paljon haluat lähettää
 3. Valitse, minkä altcoinin haluat vastaanottaa vastineeksi
 4. Valitse Vaihda nyt
 5. Syötä vastaanottimen osoite ja siirry seuraavaan vaiheeseen
 6. Vahvista ja suorita maksu
 7. Tallenna tapahtuman tunnus myöhempää tarvetta varten
 8. Lähetä salaus keskuksen ilmoittamaan osoitteeseen

Cripto InterCambio helpottaa vaihtoa 5-30 minuutissa vaihdettavista altcoineista riippuen. Bitcoin kestää joskus kauemmin, kun kysyntä on suuri. Mutta online-arvostelijoiden mukaan; se on nopea vaihto.

Toinen merkittävä ominaisuus on, että voit tehdä toistuvia tapahtumia InterCambion kanssa käymättä sen verkkosivustolla. Tämä auttaa, jos vaihdat kolikoita tiettyyn altcoiniin säännöllisesti.

Oletetaan, että kaivat Ethereumia ja sinun on säännöllisesti vaihdettava se Bitcoiniksi ennen kuin nostat pankkitilillesi. Voit tallentaa InterCambion ETH-osoitteen ensimmäisen tapahtuman jälkeen. Tästä lähtien lähetät tietyn määrän Ethereumia osoitteeseen, ja InterCambio lähettää vastaavan määrän BTC: tä Bitcoin-lompakkoosi.

Tuetut valuutat

Cripto InterCambio päivittää jatkuvasti tuettujen kryptovaluuttojen luetteloa. Toistaiseksi se helpottaa yli 100 altcoiinin, vakaan kolikon ja rahakkeiden vaihtoa. Jotkut suosituimmista kolikoista, joilla voit käydä kauppaa verkkosivustolla, ovat:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple
 • Monero
 • DASH
 • USD-kiinnitys
 • Binance
 • DOGE

Voit vaihtaa kaikki tuetut valuutat pienimmistä mahdollisista summista siihen maksimiin, jolla sinulla on varaa. Vaihto näyttää sinulle vaaditun vähimmäismäärän jokaiselle salaukselle avuksesi.

Mutta se myös neuvoo sinua selvittämään odotetut blockchain-verkkomaksut jokaisesta altcoinista, jonka aiot lähettää. Näin saat paremman tiedon siitä, kuinka paljon lähetät, jos haluat saada tietyn määrän altcoineja vastineeksi.

Turvallisuus ja yksityisyys

Yksi Cripto InterCambion parhaista vahvuuksista on sen yksityisyysominaisuudet. Se ei pyydä sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai yhteysosoitteitasi. Vaihtoa kiinnostaa vain vastaanottimen lompakon osoite. Se pitää kuitenkin kirjaa kuiteistasi, muistioistasi, viesteistäsi ja kohdetunnisteistasi. Se tallentaa nämä tiedot nopeuttaakseen tulevia maksuja.

Turvallisuutesi vuoksi InterCambio on suojannut verkkosivustonsa SSL-salauksella. Tämä tarkoittaa, että kaikki tietokoneeltasi keskukseen kulkevat tiedot ovat salattuja, ja kolmannen osapuolen Internet-käyttäjät eivät voi tarkastella niitä.

Koska Cripto InterCambio ei ole säilöönoton vaihto, se ei tallenna salaustasi ollenkaan. Tämä eliminoi riskin hakkeroitumisesta ja vaarantaa ihmisten altcoineja.

Kun lähetät BTC: n pörssiin, se löytää kaupankäyntialustan, joka tarjoaa parhaat valuuttakurssit, ja suorittaa tapahtumasi välittömästi. Sen jälkeen se lähettää vastaavat altcoiinit vastaanottimen osoitteeseen välittömästi.

Edelleen suojattuna Cripto InterCambiossa on ominaisuuksia, jotka tunnistavat virheelliset lompakon osoitteet. Joten jos syötät osoitteen, jonka merkki puuttuu, se ei lähetä maksua ja johtaa altcoineidesi menetykseen. Se tunnistaa myös osoitteet, jotka eivät vastaa haluamaasi altcoinia.

Se voi esimerkiksi kertoa, että syötit Dashcoin (DSH) -osoitteen, kun olet määrittänyt haluavasi saada Dash (DASH) -kolikoita. Tässä prosessissa se suojaa sinua tekemästä virhettä ja varojen menettämistä pysyvästi.

Tuetut maat

Suurin osa salausvaihdoista tarjoaa nykyään vaihtopalveluja kaikkialla maailmassa. Mutta hallituksen säädösten vuoksi on yleistä, että suositut kaupankäyntialustat sulkevat pois maat, joilla on rajoittava kryptovaluuttalaki. Pohjois-Korea, Kiina ja Yhdysvallat ovat yleisimpiä maita, joista useimmat pörssit eivät halua tarjota palveluitaan.

Cripto InterCambio ei ole immuuni näille säännöksille. Tämän seurauksena se tarjoaa suuntaviivat odotuksilta, joita se vaatii asiakkailtaan. Yleiskatsauksena siinä sanotaan;

 • Kaikkien käyttäjien on oltava yli 18-vuotiaita
 • Et saa käyttää palvelua laittomaan toimintaan
 • Et saa asua Yhdysvalloissa, Kuubassa, Sudanissa, Pohjois-Koreassa, Krimissä, Syyriassa, Boliviassa tai Bangladeshissa
 • Sinun on annettava oikeat tiedot käyttäessäsi sen palvelua
 • Et saa käyttää robotteja tai hämähäkkejä kolikoiden vaihtamiseen alustalla

Tarpeetonta sanoa, että Cripto InterCambio odottaa sinun käyttävän sen palveluja laillisesti ja eettisesti. Se ei pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja tai vahvistustietoja. Joten voit aina käyttää sen palveluja, vaikka tulisit maasta, joka kieltää salauksen. Mutta sinun on otettava kaikki riskit.

Asiakaspalvelu

Cripto InterCambio tarjoaa tukea englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi, Latinalaisen Amerikan kolmelle suosituimmalle kielelle. Voit lähettää käynnistyssähköpostin, tweetata heille, ottaa yhteyttä heidän Facebook-henkilökuntaansa tai tavoittaa heidät Medium.comin kautta.

Mutta ennen kuin otat yhteyttä Cripto InterCambioon, harkitse vastausten löytämistä sivuston UKK-osiosta. Voit esimerkiksi oppia, miksi sivusto ei käytä kiinteitä hintoja, kuinka löytää lompakon osoite tai peruuttaa tapahtuma.

UKK-kysymyksessä on yli tusina kysymystä ja vastausta. Joten on suuri mahdollisuus löytää ratkaisu kaikkiin Cripto InterCambion ongelmiin. Tietenkään älä epäröi lähettää sähköpostia, jos uskot saavasi paremman vastauksen tällä tavalla.

Joulukilpailut

Tänä juhla-aikana, Cripto InterCambio jakaa 20, 30, 50, 70 ja 100 dollaria viidelle onnekkaalle voittajalle meneillään olevassa kilpailussa. Säännöt ovat yksinkertaisia:

Vaihtoehtoisesti;

 • Kuten InterCambion Facebook-sivut: Cripto InterCambio espanol ja Cripto InterCambio International
 • Jaa sivut ja kirjoita viestiin kommentti, joka kuvaa joulutoiveesi

InterCambio vs Changelly vs Shapeshift

Changelly ja Shapeshift ovat kaksi suosituinta pikavaihtoa verkossa. Mutta miten he vertautuvat Chilen Cripto InterCambioon?

Changelly

 • 5% transaktiomaksut
 • Tukee sekä FIAT: ää että Cryptoa
 • Nopea ja suosittu
 • Edellyttää sähköpostiviestiä
 • Pyytää säännöllisesti sosiaalisen median tilejä lisätarkistusta varten
 • Kustannukset voivat nousta korkeammiksi kuin perinteisissä pörsseissä

Shapeshift

 • Pakollinen rekisteröinti vuodesta 2018
 • Tukee yli 30 altcoiinia
 • Nollatapahtumat
 • Lukuisia valituksia hitaista tapahtumista
 • Kaivostyöläisten hinnat olivat liian suuret

Cripto InterCambio on samanlainen kuin Shapeshift kuin Changelly. Se ei kuitenkaan pyydä tilin rekisteröintiä. Se tukee huomattavasti suurempaa määrää altcoineja ja sillä on maine helpottaa liiketoimia nopeasti.

Johtopäätös

Cripto InterCambio tekee mitä lupaaa erinomaisesti; sen avulla voit vaihtaa salauksen nopeasti ja ilmaiseksi. Se tarjoaa kyseisen palvelun tallentamatta altcoiniasi, pyytämättä henkilökohtaisia ​​tietojasi tai muita KYC-vaatimuksia. Toisin sanoen se tarjoaa salauksenvaihtopalveluja tavalla, jonka me kaikki toivomme heidän toimittavan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me