Binance Hacked eller Syscoin [SYS] Blockchain kompromitteret – Hvad er den rigtige aftale

reklame Phemex

Binance annoncerede en ikke-planlagt systemvedligeholdelse, mens den suspenderede handel og tilbagetrækning i denne periode. I mellemtiden købte nogen et par Syscoins (SYS) til 96 BTC, hvilket resulterede i spekulation om Syscoin blockchain kompromitteret, og Binance blev hacket, da børsen meddeler nulstilling af API-nøgler. Men med sin seneste tweet, sikrer Binance CEO, at alt er i orden.

Binance stopper handel

For et par timer tilbage annoncerede en af ​​de mest populære og førende børser Binance en uplanlagt systemvedligeholdelse.

#Binans System vedligeholdelsehttps://t.co/vF8H3w9Kdg pic.twitter.com/1r723vAjSB

– Binance (@binance) 4. juli 2018

I sin officielle meddelelse nævnte den,

”Binance gennemgår systemvedligeholdelse. Handel, udbetalinger og andre kontofunktioner suspenderes i denne periode. En anden meddelelse vil blive sendt, når vedligeholdelsen er afsluttet. ”

Udvekslingen gav imidlertid ingen detaljer, og det fik rygteriet startet. Tilsyneladende købte nogen en lille mængde Syscoins til 96 BTC som det fremgår af beviserne fra folket.

Enten er der noget galt med binances API, eller en andens handelsbot har lige købt 1 syscoin til 96BTC ? pic.twitter.com/tZTruPN7k9

– Adam Bouhmad (@AdamBouhmad) 3. juli 2018

Der er noget ved syscoin.

49.149 handles nøjagtigt kl.20: 44: 04.504 UTC-tid over 0.000220 BTC-prispunkt.

Samlede ordrer tilføjer op til ca. $ 106.687.824 USD på det tidspunkt.

11 blev solgt til 96 BTC-værdi eller ca. 6,9 millioner dollars. Se skærmbillede for mere.$ SYS $ BTC $ krypto pic.twitter.com/oKvapgVgc0

– Courtney C (@cjcdatasci) 3. juli 2018

Oprindeligt blev det kridtet op til en handelsfejl, men senere blev det registreret, at noget ikke var korrekt med Syscoin blockchain. På det tidspunkt udstedte Syscoin-teamet en advarsel og bad yderligere børserne om at fryse handlen med Syscoin via et Tweet.

Vi undersøger et muligt problem med Syscoin blockchain, intet er bekræftet, men vi har bedt om udveksling for at standse handel, mens vi undersøger.

– Syscoin (@syscoin) 3. juli 2018

Efter sigende på samme tid var omkring 7.000 BTC flyttede ud af Binances varme tegnebog var det, da børsen grundlæggende gik ned for systemvedligeholdelse. Der er ingen klar sammenhæng mellem de to på overfladen, men det faktum, at dette bizarre køb af Syscoin var på Binance-udveksling, og timingen kolliderede, situationen synes ikke kun at være en tilfældighed.

Binance nulstiller API’er

Indirekte adressering af API-problemet opdaterede Binance om nulstilling af API-nøgle, der passer ind i rygterne om API-kompromis og angiver:

”På grund af uregelmæssig handel med nogle API’er fjerner Binance alle eksisterende API-nøgler som en sikkerhedsforanstaltning. Alle API-brugere anmodes om at genskabe deres API-nøgler. Vi beklager ulejligheden og tak for din tålmodighed. ”

#Binans Sikkerhedsopdatering: Nulstilling af API-nøglehttps://t.co/6k5rhqXo9G pic.twitter.com/O6bI7LNK0O

– Binance (@binance) 4. juli 2018

Tilsyneladende var problemet ikke med Syscoin blockchain snarere Binance-udveksling.

Tilsyneladende hackede en gruppe hackere ind i #Syscoin api kl #Binans

De brugte $ SYS på grund af den relativt lave hashkraft

De minede derefter alle de $ SYS blokerer et stykke tid for at forhindre tilbageførsel af blockchain

De kom tilsyneladende af med 7000 $ BTC$ SYS kæde er fint

– All Things Crypto (@GuavaA Airlines) 4. juli 2018

Ligner @binance har standset al handel på alle par, på børs på grund af det kompromis, det havde med @syscoin. Lad det bemærkes, at der ikke er nogen problemer med Syscoin Blockchain, og selve kæden blev ikke kompromitteret.

– Syscoin Whale (@sys_whale) 4. juli 2018

Senere bekræftede Syscoin også, at Syscoin blockchain er sikkert, og de har allerede bedt børserne om at starte handlen.

Som en sikkerhedsforanstaltning havde vi anmodet om, at udvekslingen blev stoppet $ SYS indbetaling / udbetaling i dag, efter at vi har observeret ulige handelsadfærd kombineret med atypisk blockchain-aktivitet. Efter at have undersøgt #Syscoin blockchain er sikkert. Vi beder udvekslinger om at genåbne. Detaljeret wiki-indlæg i morgen. pic.twitter.com/NEypr531zi

– Syscoin (@syscoin) 4. juli 2018

Nu er oprettelse af API-nøgle genaktiveret af Binance, men handel påbegyndes først efter vedligeholdelsesafslutning som forklaret af børsen:

“Binance har fjernet alle tidligere eksisterende API-nøgler og har nu genaktiveret oprettelse af API-nøgler. API-brugere kan nu genskabe deres API-nøgler fra deres brugerkontocenter. En anden meddelelse om genåbning af handel vil blive offentliggjort, når vedligeholdelsen er afsluttet. ”

Lige nu er der ikke givet nogen klarhed af hverken børsen eller Syscoin, selvom Syscoin snart vil give en komplet forklaring som nævnt i deres tweet. Men hvis spekulationerne om, at Binance bliver hacket, er rigtige, ville dette være et kæmpe slag for kryptosamfundet og endda ryste folks tillid.

I sin seneste tweet sikrer Binance CEO, Changpeng Zhao, dog, at alt er i orden.

Opdatering: tingene er under kontrol, bare få noget mere arbejde at gøre, før du muliggør handel. Bør snart være. Ignorer FUD og dårlige nyheder. Det er nu et godt tidspunkt at identificere, hvilke nyheder der er af dårlig kvalitet (og fjerne dem).

– CZ (@cz_binance) 4. juli 2018

I skrivende stund var Syscoin (SYS) på $ 0,02848 med en stigning på 39,74 procent inden for de sidste 24 timer. Det løber også positivt med 43,31% også på BTC-markedet. I øjeblikket er dets markedsværdi på 67. rang 152 millioner dollars.

Hvad er dit syn på denne kaotiske situation? Del dine tanker med os!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me