Litecoin [LTC] finder integration med HTC Exodus, da Charlie Lee tilmelder sig som rådgiver

reklame Phemex

Crypto Maverick og Litecoin-grundlægger Charlie Lee har tilføjet endnu en fjer til sin hue, da han nu finder sin plads som rådgiver for HTC Exodus Smartphones, distribueret ledger-smartphone, der er beregnet til at blive lanceret i efteråret 2018. HTC meddelte også, at dets telefoner vil støtte LTC og Lynnetværk på Litecoin indfødt.

Litecoin tættere på at give sine mønter en reel brugssag

HTC havde meddelt i maj, at de ville lancere den første nogensinde blockchain-drevne mobiltelefon dedikeret til decentrale applikationer og sikkerhed. Den 10. juli meddelte Exodus-udviklerne, at virksomheden også ville lancere en smartphone med en indbygget kryptovaluta-tegnebog og give brugerne mulighed for at spille det populære CryptoKitties-spil på sine mobile enheder..

HTC-repræsentanter sagde, at efter at have erhvervet sig en kæmpe erfaring med produktion af smartphones, vil virksomheden nu prøve at reformere det globale web og bringe drømmen om decentralisering af millioner af mennesker på jorden til live.

Den Taiwan-baserede elektronikgigant har efter sigende produceret over 100 millioner smartphone-enheder og sigter nu mod at “omforme internettet” ved “at gøre decentralisering til en realitet.” Denne HTC planlægger at gøre med sin nye blockchain-baserede Exodus-smartphone, som er planlagt til frigivelse engang senere på året.

Desuden planlægger HTC at tilbyde support til Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) ud over Litecoin (LTC) gennem sin smartphones eget blockchain-netværk. Ifølge det multinationale elektronikfirma vil dets Exodus-smartphone lette kryptokurrencyhandel mellem brugere af dens enheder.

Charlie Lee, skaberen af ​​Litecoin, annoncerede Litecoin-support fra HTC Exodus ved at tweette:

Mødte HTC Exodus-holdet i sidste uge og var virkelig begejstret for at høre, at telefonen vil understøtte LTC og Lightning Network på Litecoin indfødt! Jeg vil være en rådgiver, da jeg ser, at det er nødvendigt med en sikker kryptotelefon, der gør LN enkel til masseoptagelse.

P.S. Nej, de fjerner ikke BTC. https://t.co/WQcygPVst0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 30. juli 2018

Lees erfaring med decentraliserede produkter hjælper bestemt HTC-telefonen med at få en god gå til markedsstrategi. Hans navn som rådgiver ville også hjælpe projektet med at få meget troværdighed og goodwill.

Denne nyhed blev godt værdsat af Phil Chen, Decentralized Chief Officer (DCO) hos HTC og Exodus, da han tweetede

“Privilegeret for Exodus-telefonen til at arbejde med @SatoshiLite og @starkness. Glade for at være på denne rejse med dig. @edithyeung @dominic_w ”

Privilegeret til Exodus Phone at arbejde med @SatoshiLite og @starkness. Glade for at være på denne rejse med dig. @edithyeung @dominic_w https://t.co/JwRefIEPIP

– Phil Chen (@ philchen913) 30. juli 2018

Læs også: “TokenPay er en fidus – eksplosioner toneveje med en ansvarsfraskrivelse for at pisse af enhver Litecoin-troende

Exodus- Decentraliserede smartphones kan være en formue for HTC

Hvis man følger smartphone-trends og holder styr på smartphone-markederne, er det helt tydeligt, at HTC ikke har haft det så godt de seneste år på trods af at have skabt nogle gode enheder. Det nages konstant af den konkurrence, der leveres af Apple, Samsung og kinesiske modstykker OnePlus, Oppo og Vivo. Med den måde, hvorpå tingene formes, ser det ud, at virksomheden satser på en kryptofon for at give sig selv en fordel i forhold til sine nuværende konkurrenter, da det kan have en first mover-fordel ved at tiltrække kryptostøttende og privatlivsindstillede unge mennesker.

Imidlertid vil ting ikke også være det samme i dette rum, da der opstår et par nye sæt konkurrenter, da nogle få virksomheder også udforsker dette felt. Sirin Finney arbejder også på en lignende telefon og har allerede frigivet den tekniske specifikation for en ultra-sikker mobilenhed, der lover at holde brugerens kryptokurrency-transaktioner private. Telefonen har en indbygget tegnebog til kold opbevaring og bygges af det samme firma, der bygger iPhone, Foxconn. Hvis man skal tro på medierapporter, er over 25.000 enheder allerede forudbestilt.

En anden konkurrent til HTC, den kinesiske telefonproducent Huawei, rygtedes også om at være i seriøse samtaler med Sirin Labs om at bringe sit håndsæt under blockchain.

Charlie Lees udnævnelse og tilføjelsen af ​​LTC og Lighting Network til smartphonen er bestemt en god strategi for HTC at tage en føring. Nu er det noget at se, hvordan virksomheden ruller sin telefon ud. Hvis alt er efter planen, kan det helt sikkert ændre formue for HTC

Vil HTC være i stand til at gå foran i Blockchain og kryptobaserede telefoner, eller vil det miste terrænet for Sirin Labs og andre, der i øjeblikket tester lignende smartphones? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me