BitMax.io (BTMX.io) fremhæver kryptoindustrien i 2019

reklame Phemex

I det forløbne år, BitMax.io, en Singapore-registreret handelsplatform er vokset hurtigt sammen med blockchain-økosystemet. Det har med succes etableret sig som en voksende brancheleder og erobret markedsandele fra større etablerede platforme ved at eksemplificere en klientcentreret holdånd, levere innovative produkter og optimere systemarkitektur. Platformen har opnået bemærkelsesværdige fremskridt i det forløbne år. Nogle vigtige milepæle fra 2019 er som følger:

Januar:

 • Introduceret Airdrop Multiple Cards til platformbrugere med 3x standard airdrop-belønninger forbundet med udvalgte projektlisteaktiviteter.

Februar:

 • Lanceret en innovativ marginhandel med nøgledifferentiering: sikkerhedsstillelse på tværs af aktiver for finansieringsfleksibilitet, lån & tilbagebetale direkte gennem handel og 0% rente på marginlån med 8-timers tilbagebetaling for potentiel højere rentabilitet. Siden lanceringen har margenhandelsdækningen udvidet sig til en bred vifte af aktiver, herunder ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK og BTT samt mange populære platform tokens og stablecoins.

Marts:

 • Gennemført første auktion på platformen for at købe BOLT til en nedsat pris.
 • Implementeret accelereret BTMX-frigivelsesfunktion til private salgsdeltagere.
 • Aktiveret BTMX marginhandel under handelsparrene BTMX / USDT og BTMX / BTC.

April:

 • Annonceret støtte til BNB mainnet swap.
 • Opgraderet BTC tegnebogssystem med ny indbetalingsadresse.
 • Optimeret margenhandelfunktionalitet og justeret BTMX max gearing til marginhandel.

Kan:

 • Styrket global ledelsesbænk med Shane Molidor tiltrådt som global chef for forretningsudvikling for yderligere at drive og katalysere institutionel markedsindtrængning.
 • Vært for verdens første Global Digital Impact Night i New York City med over 200 deltagere, herunder topinvestorer, projektteams, indflydelsesrige inden for industrien, journalister og medlemmer / ledere i samfundet.
 • Annonceret permanent låsning af tre milliarder BTMX-tokens.
 • Aktiveret handel med privat salg af BTMX (BTMXP) under handelsparrene BTMXP / USDT og BTMXP / BTC.

Juni:

 • Introducerede branchens første Volatility Cards til at forudsige kortsigtede prisbevægelser på forskellige digitale aktiver. Designet af volatilitetskort stammer fra traditionelle Wall Street-volatilitetsprodukter med næsten-optionelle strukturer.

August:

 • Annoncerede et strategisk partnerskab med UltrAlpha, en professionel digital asset management-serviceplatform og lancerede en ny blockchain-fokuseret inkubatorfond, B-Tech, for at drive udvidelse ud over transaktionsfacilitering og yderligere afrunde BitMax.io omfattende økosystem.

September:

 • Udgået transaktionsminedrift & Reverse-Mining-tilstande og med succes overført til den næste fase af forretningsudvidelse og platformsvækst.

Oktober:

 • Hosted BitMax.io’s års jubilæumsceremoni.
 • Lanceret BTMX investeringsprodukt.
 • Implementerede et nyt VIP-gebyr & Rabatstruktur for forbedret handelseffektivitet på platformen. Den nye struktur giver brugerne mulighed for at modtage op til 2,5 bps (0,025%) rabat for at levere likviditet på platformen (“maker”), mens de opkræver så lidt som et gebyr på 1,5 bps (0,015%) for at tage likviditet (“taker).

November:

 • Annonceret strategisk investering i ChainDream til støtte for blockchain-uddannelse.
 • ios canadiske forretningsenhed modtog godkendelse fra det canadiske regulerende agentur FINTRAC (Canadas Financial Transactions and Reports Analysis Center) for sin ansøgning om licens til Money Services Business (“MSB”). Dette indikerer BitMax.ios stærke fokus på overholdelse i den kritiske nordamerikanske demografi.
 • Partnerskab med Prime Trust, amerikansk reguleret trustenhed, for at tilbyde over-the-counter (“OTC”) handelsløsning til brugere til at udføre store fiat-til-digitale aktivtransaktioner gennem Prime Trust-platformen.
 • Indførte et kredit- / betalingskortudbud gennem et partnerskab med Simplex.

December:

 • Afsluttet systemtest af ny derivatplatform med indledende udbud af evige kontrakter om at udvide BitMax.ios handelsprodukter fra kontante og marginhandel til mere sofistikeret gearet handel.

I øjeblikket understøtter BitMax.io marginhandel for 46 aktiver og tilbyder spothandel på tværs af 191 handelspar. Platformen har over 500.000 registrerede brugere over hele kloden med en gennemsnitlig daglig handelsvolumen på over $ 70 millioner.

Med det nye år rundt om hjørnet, BitMax.io erklærer, at det vil fortsætte med at udføre sin strategiske vision om at opbygge en finansiel platform af institutionel kvalitet med en innovativ serie af handelsprodukter og klassens bedste kundeservice. Her er et eksempel på højt niveau af  BitMax.io‘S 2020 strategiske plan:

Omfattende produkttilbud:

Lancering af indsats & valideringstjenester, handel med derivater og andre merværditilbud for at udvide den nuværende spot- og marginhandel.

Forbedring af OTC-tjenester:

Forbedring af over-the-counter (“OTC”) handelstjenester med personlig kundesupport, strammere spreads og mere effektiv afviklingsproces for en problemfri fiat on-ramp-oplevelse for globale brugere.

Institutionel klientoptagelse:

Fremskynd institutionel kundepenetration og onboarding for større markedseffektivitet med dybere likviditet og strammere spænd fra et globalt forskelligt udvalg af handelsmodparter.

Nådeløs global overholdelsesindsats:

Fortsæt implementeringen af ​​dets globale overholdelsesprogram med stærk risikokontroltænkning og hold dig opdateret med den løbende udvikling og udvikling af globale lovgivningsmæssige rammer som forberedelse til nyt marked.

Fortsat strategisk samarbejde:

Danne strategiske partnerskaber med mere eksisterende og nye industriaktører for yderligere at udvide BitMax.io-økosystemet på global skala.

I 2019 lagde BitMax.io et solidt fundament og byggede en bæredygtig vej til vækst. Platformen vil fortsætte med at sætte kunderne først og drive innovation for at maksimere markedsindtrængningen. I øjeblikket ser markedet ud til at være ret optimistisk og begejstret for, hvad fremtiden bringer for BitMax.io.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me