Top 3 enkle hack til at forudsige kortsigtede kryptoprisbevægelser, DYOR

Enhver, der har haft nogen erfaring med kryptovalutaindustrien, har sandsynligvis allerede set kryptoprisens volatilitet. Priserne bevæger sig op og ned, tilsyneladende uden grund, såvel som uden pause.

Da priserne på kryptokurver konstant går op og ned, synes det umuligt at forudsige, hvad der vil ske næste. Og hvis du ikke kan forudsige deres bevægelser, hvordan kan du nogensinde drage fordel af kryptohandel?

Den gode nyhed er, at du faktisk kan forudsige, hvad der vil ske med priserne med relativ nøjagtighed. Den dårlige nyhed er, at det kun vil fungere for kortsigtede prisændringer. Som i kan du lære at forudsige prisbevægelser inden for få minutter. Lad os tale om, hvordan du kan gøre det.

Strategier til forudsigelse af kryptoprisbevægelser

Kryptovalutaer er meget ustabile af flere grunde, hvoraf den ene er det faktum, at de ikke har noget virkeligt aktiv, der bakker dem op og giver dem værdi. Du kan se, hvordan stabile mønter i sammenligning forbliver helt stabile takket være det faktum, at de er bakket op af fiat-valutaer eller andre aktiver, der har en relativt fast værdi.

Cryptos som Bitcoin nyder ikke sådanne fordele, og derfor har deres priser tendens til at ændre sig meget let og blive påvirket af stort set alt. Så for at kunne forudsige, hvordan de vil ændre sig, skal du holde øje med:

1) Nyhederne

Nyhederne spiller en vigtig rolle i ændring af kryptopriser. Når et kryptoprojekt kommer med nyheder af en eller anden grund, har prisen en tendens til at se en betydelig kortsigtet ændring. Alle vil se de samme nyheder og skynde sig at købe nogle tokens af det nævnte projekt, hvis nyheden er positiv. 

Følg Crypto NewsFølg Crypto News

I tilfælde, hvor det er negativt, vil de, der allerede har nogle mønter, sandsynligvis skynde sig at sælge dem for at undgå at miste deres penge, da de forventer, at møntens værdi vil falde. Dermed får de prisen til at falde med deres egne handlinger. Selve nyheden kan omfatte alt fra en ny kryptoprojektpartnerskab, ændringer i lovgivningen, eller endda en indflydelsesrig person siger noget om krypto.

Så hvis du ønsker at vide, hvad prisen vil gøre, skal du holde styr på de mest indflydelsesrige nyhedskilder.

2) Spekulation

Man kan sige, at kryptoindustrien er en industri bygget på spekulation. Alle, der har brugt noget tid indenfor, kan bekræfte dette, da prisen på et aktiv kan gå op eller ned, hvis nok folk tror, ​​at det vil gå op eller ned.

Spekulative investorer indtaster lange eller korte positioner baseret på disse forventninger, og ved at gøre det påvirker de andres tanker og forventninger. 

En lignende ting kan ske med krypto-væddemål på platforme som f.eks AlphaPlay. Dette er en decentraliseret organisation med en form for kollektivt ejerskab. Som sådan eliminerer det risikoen for menneskelig faktorpåvirkning ved at stole på smarte kontrakter på blockchain.

I mellemtiden tillader platformen sine brugere at satse på den reelle kryptokurrencyrate og fordoble deres indsatser inden for 5 minutter. Det er dog en interessant og mere spændende tilgang end at tage traditionelle stillinger. Priserne er 100% rimelige, da dataene er hentet fra verdens førende børs, Binance.

Platformen har også oprettet sin egen ALPHA ERC20-kryptokurrency, som er tilgængelig til salg som en del af Alpha Gambling loyalitetsprogram indtil 8. august 2020. Token-ejere modtager 6% af al platformomsætning som en bonus. På samme tid kan alle vinde op til 90% af omsætningen som præmier og tjene 4% simpelthen ved at lege med venner eller ved henvisninger. 

3) Møntbevægelser

En anden måde at forudsige, hvad der vil ske med kryptoprisen, er at holde øje med mængderne af mønter, der går ind i børser. Dette er relativt let at gøre gennem blockchain-opdagelsesrejsende og en Twitter-konto Hvalalarm gør det konstant.

Ved at holde øje med, hvordan mønterne bevæger sig mellem tegnebøger, eller om de går ind i børser eller ej, kan du se, om hvaler planlægger at købe eller sælge enorme mængder mønter. Da de fleste mennesker forventer, at hvaler har indsigt, som de ikke har, vil de følge hvalernes ledelse. 

BTC bevægelserBTC bevægelser

Så hvis en hval deponerer en enorm mængde BTC, vil alle forvente, at prisen på BTC vil falde, og de vil begynde at sælge den. Endnu en gang er de (oftere end ikke) dem, der forårsager nedbruddet. Det samme sker, hvis hvalen køber en enorm mængde BTC, kun denne gang stiger prisen, da alle bliver opmuntret til BTC.

Det er sådan, hvaler kontrollerer og manipulerer markedet, men de er stadig nyttige for dem, der er interesserede i at drage fordel af prisbevægelser.

Konklusion

Dette er nogle ting at være opmærksom på, hvis du ønsker at kunne forudsige og drage fordel af meget kortsigtede kryptoprisbevægelser. I det væsentlige kommer det hele ned på at holde styr på, hvad der sker i kryptosamfundet og reagere på det mellem begivenheden og prisreaktionen. 

Hvis du er hurtig og selvsikker nok, kan du tjene gode penge ved at handle krypto på denne måde. Men som altid skal du ikke investere mere end det, du har råd til at tabe, da ting altid kan tage en uventet vending. Sådan er det bare med krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me