Bridge.link tuo TRON: n ensimmäisen Oracle-järjestelmän, ja BW IEO käynnistyy 15. syyskuuta

Bridge Oracle IEO käynnistyy vain kolmen päivän kuluttua 15. syyskuuta, kun Bridgen alkuperäiset TRC20-merkit BRG asetetaan julkisesti saataville. BRG tulee olemaan linkki TRONin älyverkkoverkon ja reaalimaailman panosten välillä. 

12. syyskuuta 2020, Kuala Lumpur, Malesia – TRON-protokolla on valmis käynnistämään ensimmäisen Oracle-järjestelmänsä Silta Oracle, ottaa se askeleen lähemmäksi lopullista tavoitettaan eli verkon hajauttamista.

Autenttisen datan ongelman ratkaiseminen

Varhaisina vuosina Bitcoinin nousun kryptografisesti turvallisena ja hajautettuna rahamuotona kehittäjät ja ekonomistit käänsivät huomionsa digitaalisen valuutan ohjelmoitavuuteen.

Idea käyttää älykkäitä sopimuksia, etenkin Ethereumin toimesta, pyrki koodin avulla säätelemään sosiaalista vuorovaikutusta, jota yksilöt ja organisaatiot – työnantaja ja työntekijä, esimerkiksi liikkeeseenlaskija ja vastaanottaja – tekivät keskenään samassa hajautetussa tavalla, jota blockchain-ihanteet edistivät. Luottamus siirtyi ihmisiltä, ​​viranomaisilta ja organisaatioilta koodaamiseen, jolloin osallistujat koordinoivat keskenään.

Jos verkon on kuitenkin toimitettava älykkäisiin sopimuksiin lähetetyt tiedot, haasteena on soveltaa tätä tosielämän tilanteisiin. Tämä johtuu siitä, että älykkäitä sopimuksia koskevia tietoja hallitsevat yksiköt, jotka suorittavat tämän tiedonkulun todellisista lähteistä älykkäisiin sopimuksiin. Nämä ovat perinteisesti yksittäisiä tai keskitettyjä viranomaisia, joiden tietoja voidaan silti helposti muuttaa. Ratkaisu? Oracle, joka voi sovittaa tämän tietolähteen hajautetun ja luotettavan ehdotuksen älykkääseen sopimusalustaan, kuten TRON.

Bridge Oraclen rooli siirtymässä hajauttamiseen

Sillä Silta Oracle, älykkäisiin sopimusverkkoihin on syötettävä objektiivista ja tarkkaa tietoa, mikä palvelee yrityksiä ja jopa hallituksia tarjoamaan Oracle-varmennuspalveluja ja erittäin turvallisia ja hajautettuja oracle-verkkoja tietojen säätämiseksi. 

Lopputulos? Luotettavat älykkäät sopimukset, jotka perustavat, hallitsevat ja toteuttavat sopimuksia “täydellisten” tietoyhteyksien perusteella.

Valmiina todelliseen maailmaan

Bridgen Oracle on rakennettu todelliseen maailmaan. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen TRON-verkossa oleva julkinen oraakkliteknologia, joka on kehitetty tarjoamaan kyky käyttää ulkoista dataa tavallisten käyttäjien älykkäille sopimuksille.

On monia tosielämän vaatimuksia, jotka ovat valmiita käyttämään näitä älykkäitä sopimusratkaisuja, mutta eivät, yksinkertaisesti siksi, että Oracle-ratkaisua ei ole. Älykkäät sopimukset voisivat korvata monien muiden esimerkkien ohella:

  1. Maksu palvelun toimituksen yhteydessä. Jos esimerkiksi maksat promoottorille sisällön näyttämisestä kiinteälle määrälle katsojia, sopimus voi määrittää tarkat tiedot, jotka osoittavat, että sisältö on saanut vaaditun määrän oikeutettuja näkemyksiä, ja maksaa sitten sovitun summan promoottorille. Tämä ratkaisee riidat, joissa markkinoijien on luotettava siihen, että palvelun ostajat maksavat, ja palvelun ostajien on luotettava markkinoijiin toimittamaan oikeutettuja näkemyksiä.
  2. Vakuutuskorvaukset. Käyttämällä oraakeleita IoT-tietosyötteisiin esimerkiksi rakennuksen palonseurantajärjestelmästä, tarkkoja tietoja tulipalosta ja vahingoista voidaan lisätä älykkääseen sopimukseen tarkan korvauksen laskemiseksi ja maksamiseksi vakuutuksenottajalle.
  3. Toimitus ja seuranta. Verkkokaupan aikakaudella kuljetus- ja seurantapalveluiden kuluttajien käyttö on tullut yhä vaativammaksi. Perinteiset palvelut kärsivät puutteista, kuten viivästyneistä tiedoista, vääristä tiedoista ja maksujen viivästymisestä. Älykäs sopimus, johon syötetään Oraclen vahvistamia tietoja, voi seurata tarkasti toimitusta, vapauttaa maksuja kauppiaille ja toimittajille.

Bridge IEO: Teollisuuden kannattajien tukema

Silta Oracle johtaa Toimitusjohtaja Hakan Estavi, varhainen sijoittaja blockchain-tekniikkaan. Sen tärkeimpään kehitystiimiin kuuluu Keyvan Abedi, DAO: n, dApp: n, älykkään sopimuksen ja Solidityn edelläkävijä.

Se on jo saanut institutionaalisten sijoittajien tuen ja on onnistuneesti varainhankinnassa täysin merkityn yksityisen myynnin kautta. Se on herättänyt tärkeimpien blockchain-puolustajien etuja avaruudessa, kuten Bitcoin.comin toimitusjohtaja Mate Tokay, Media raskas Sydney Ifergan, TRONin vakaa ja beeta-testaaja extraordinaire Mike McCarthy tukea yritystä neuvonantajina. Tämä antaa projektille parhaan teknisen ohjauksen älykkään sopimuksen toteutettavuuden ja lohkoketjun edunvalvonnan suhteen.

Laajemman pääsyn varmistamiseksi Bridge Oracle on päättänyt avata rajoitetun IEO Bridge-tunnukselle (BRG) 15. syyskuuta 2020 BW.com-alustalla, vahvistetut listat BW.com, Digifinex ja Justswap. Lisäksi BRG on listattu Klever, TronWallet, ja TronLink lompakot.

Tallenna päivämäärä, 15. syyskuuta, osallistua Bridge Oracle IEO ja lunasta osuus älykkäiden sopimusten tulevaisuudesta tosielämässä.

Lisätietoja Bridge Oracle Advanced DeFi -protokollasta: https://bridge.link/ 

Lue tekninen julkaisu osoitteesta: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Liity viralliseen Bridge Oracle Telegram -kanavaan: https://t.me/bridge_oracle 

Seuraa Twitterissä – https://twitter.com/bridge_oracle 

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Hakan Estavi

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Tietoja Bitcoin PR Buzzista: Bitcoin PR Buzz on palvellut ylpeänä blockchain-start-up -yritysten salaustiedotteen jakelutarpeita yli 8 vuoden ajan. Hanki Bitcoin-lehdistötiedotteesi tänään.

Silta Oracle on näiden tietojen ainoa lähde. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita ole kuluttajansuoja. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Tiedot eivät ole sijoitusneuvontaa tai tarjousta sijoittaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me