MXC Exchange muuttaa kryptovaluutta-alan tulevaisuutta vaatimustenmukaisuuden kehittämisen avulla

Ennen kuin hullu kiire cryptocurrency -markkinoilla, jotka näkivät Bitcoinin (BTC) ylittävän kaikkien aikojen korkeimman hinnan uusien kaikkien aikojen korkeimpien hintojen asettamiseksi, 23800 dollaria, kuten kirjoitushetkellä, suosittu teema oli kasvamassa avaruudessa – turvallisuuden noudattaminen. Koko vuoden ajan rahoitusalan sääntelyviranomaiset ovat kohdistaneet useita kryptovaluutanvaihtoja ympäri maailmaa, kuten BitMEX, sääntelyn huonon noudattamisen ja turvallisuuskysymysten vuoksi.

KYC / AML-yhteensopivuuden ruma puoli

Lokakuun alussa Yhdysvaltain oikeusministeriö ja Yhdysvaltain raaka-aineiden futuurikauppakomissio (CFTC) haastoivat BitMEXin, salakirjoitettujen varojen kaupankäyntialustan, pankkisalaisuuslain rikkomisesta. Pian sen jälkeen, kun on varmistettu, että kaikkien käyttäjien varat ovat turvallisia pörssissä, seuraavalle kahdelle viikolle seurasi valtava Bitcoins-ulosvirtaus, jolloin 46 200 BTC ja 10 600 BTC vetäytyivät pörssistä 2. lokakuuta ja 7. lokakuuta vastaavasti.

Pitkän vetovoiman jälkeen useat BitMEXin johtajat, mukaan lukien sen toimitusjohtaja Arthur Hayes, erotettiin ja erotettiin sydämellisesti pörssin rooleista. Yhtenä suurimmista Bitcoinin jatkuvista vaihtosopimuksista käyttäjät, sääntelyviranomaiset ja viranomaiset kaikkialla maailmassa katsovat yhä innokkaammin salauksenvaihtoa ja niiden noudattamista tietoturvaan ja säädösten noudattamiseen.

Onko Yhdysvalloissa, Japanissa, Isossa-Britanniassa tai muilla suurilla salaustuotemarkkinoilla sääntelyviranomaisten johdonmukaisuus on KYC-vaatimusten tiukassa noudattamisessa ja laittoman rahanpesun ja terrorismin rahoituskanavien välttämisessä.

Uusi tapa tarkastella vaatimusten noudattamista

Teknologia ja innovaatiot etenevät aina nopeammin kuin voimassa olevat lait, joten tarvitaan yhdenmukaistamista. Kryptovaluuttapalvelujen tarjoajat ovat aina innovoimassa uusia tapoja luoda kauppamarkkinat vaatimustenmukaisella tavalla tarjoamalla pitää itsensä sääntelyviranomaisten mittarissa ja sallia laajempien markkinoiden käydä kauppaa ja käyttää kryptovaluuttoja.

Esimerkiksi, MXC-vaihto, yksi top 10 futuurikaupan pörssistä Coingecko rankingissa, tunnetaan maailmanlaajuisten KYC // AML -määräysten tiukasta noudattamisesta, jotta käyttäjille saadaan sujuva ja saumaton kokemus.

”Vaatimustenmukaisuus ja turvallisuus ovat avain vakaan ja toimivan kryptovaluutan vaihtoon. Suurin salausvaramarkkinoiden kohtaama testi vuonna 2020 ei ole markkinatesti, vaan se, miten turvatoimien noudattaminen toteutetaan ympäri maailmaa ”, Alex Zha, MXC-pörssin globaalien toimintojen johtaja.

Vuonna 2018 lanseerattu MXC on saanut useita lisenssejä, mukaan lukien Viron MTR-lisenssin, Yhdysvaltain Money Service Business -lisenssin, Australian noudattamisen lisenssin, Kanadan MSB-lisenssin ja Sveitsin vaatimusten mukaisen lisenssin. Paikallisten lisenssien hankkiminen vaatimustenmukaisuuden o salaustoiminnalle sen alustalla on mahdollistanut laajemman markkinapohjan MXC Exchangelle näissä maissa.

Useat säätimet hengittävät MXC Exchange -kaulaa alaspäin, ja käyttäjät tuntevat olonsa turvalliseksi kaupankäynnin alustalla, ja päivittäin käydään kauppaa lähes miljardilla dollarilla..

Kaksi herneä palkissa: Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus

On erittäin vaikeaa saada pätevää kryptovaluutanvaihtoa, jos joko vaatimustenmukaisuus tai turvallisuus eivät onnistu. Tämä on ollut suuri ongelma raivoisassa hajautetussa rahoituksessa (DeFi), jossa huolimatta hajautetusta vaihdosta (DEX) kiertää vaatimustenmukaisuuden esteitä, turvallisuus on epäonnistunut sovelluksissa yhä uudelleen.

Keskitetyt pörssit eivät ole toimineet paremmin, kun miljardeja dollareita kryptovaluutta on varastettu hakkeroinneissa pörsseissä. Jotkut pörssit, kuten Coinbase, Gate.io ja MXC Exchange, ovat kuitenkin toteuttaneet lisätoimia varmistaakseen maksimaaliset suojausprotokollat ​​alustoillaan. Viimeksi mainittuun kuuluu viiden hengen turvasuojausyritykset käyttäjien omaisuuden turvaamiseksi – KnownSec, SlowMist Technology, Palmim Technology, Beosin ja Chainsguard.

Tähän mennessä MXC Exchange ei ole vielä menettänyt yhtä kolikkoa alustansa tietoturvaan. Tällaiset vaikuttavat tietoturvatiedot ovat asettaneet vaihdon korkealle Coingeckon kyberturvallisuuspisteytysluokituksessa kokonaispistemäärällä 9,5. Tämä asettaa sen korkeammalle turvallisuudelle kuin tunnetut pörssit, kuten Binance, Huobi, Gemini ja Coinbase Pro.

MXCKuva: Coingecko-kyberturvallisuuden pisteet

Parantaakseen vaatimustenmukaisuutta, tietoturvaa ja palveluja asiakkailleen MXC Exchange ilmoitti myös tekevänsä yhteistyön BlockRatingin kanssa, joka on erikoistunut digitaalisten omaisuuserien, tiimien, projektien ja vaihtoon. Kumppanuuden tavoitteena on lisätä salausekosysteemin, ilmoitus lukee.

Kolmannen osapuolen tarkastukset

Sen lisäksi, että salausvaluuttapalvelujen tarjoajilla on vahvat suojausprotokollat, niiden on myös suoritettava johdonmukaiset kooditarkastukset vikojen tai ongelmien selvittämiseksi. Tietoturvatarkastukset parantavat alustan yhteensopivuutta ja yleistä turvallisuutta. Älykäs sopimusvalvontayhtiö CertiK on nähnyt panoksensa kasvavan kolmannen osapuolen tilintarkastuspalveluiden kysynnän kasvaessa DeFi-tuotteissa vuonna 2020.

MXC Exchange käytti mahdollisuuksiaan kolmannen osapuolen turvallisuusyhtiön SlowMist Zone -alustan “Copper Leakage Bonus” -tarkastuskumppanina. Yritys on erikoistunut uhkatiedusteluun ja salausvarkauksien turvallisuuteen varmistaen, että keskus toimii turvallisesti kaikkina aikoina.

Viimeinen kommentti

Vaatimustenmukaisuus ja turvallisuus ovat hyvän vaihdon kulmakiviä, jota symboloi MXC Exchangen hullu kasvu. KYC / AML-vaatimusten tiukat vaatimukset ovat avainasemassa rahanpesutapausten ja pankkisalaisuuslain rikkomisen välttämiseksi vaihdossa. Lisäksi kryptovaluutanvaihdolla on paremmat mahdollisuudet laajentaa muille paikallisille markkinoille useissa maissa, jos ne noudattavat korkeita vaatimuksia ja turvallisuusstandardeja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me