Dvision-verkko integroituu ketjulinkkiin tuodakseen reilujen satunnaisten palkkioiden jakelun ja NFT-kustannukset VR-ekosysteemiin

7. tammikuuta 2021, Soul, Korea – Etelä-Korealainen VR-sisältöekosysteemin Dvision-verkko on ilmoittanut integroivansa teknologiansa markkinoiden johtavaan blockchain oracle -ratkaisuun Chainlink. Chainlinkin hajautetut hintasyötteet antavat Dvision-verkon käyttäjille mahdollisuuden arvioida tarkasti NFT-tuotteiden luomisen kustannukset VR-markkinoilla. Lisäksi Chainlinkin todennettavissa oleva satunnaistoiminto (VRF) mahdollistaa turvallisen, todistettavasti oikeudenmukaisen satunnaisen tuottamisen ja jakamisen ketjussa oleville palkkioille käyttäjilleen. 

Mikä on Dvision Network? 

Dvision-verkko on uraauurtava uusi VR-metaversio lohkoketjussa, joka pyrkii asettamaan uuden standardin VR-käyttäjäkokemuksen mahdollisuuksista. Hyödyntämällä Blockchain- ja VR-tekniikoiden eksponentiaalista potentiaalia Dvision-verkko luo ennennäkemättömän ja osallistavan virtuaalisen ekosysteemin yrityksille, suunnittelijoille ja tavallisille käyttäjille. 

Etelä-Korean voimalaitoksen tavoitteena on luoda tehokas VR-ekosysteemi, jolla on uusi käsite ja joka käsittelee VR-teollisuuden esiin nousevia kysymyksiä. Dvision tarjoaa korkealaatuista sisältöä VR-Cityssä ja virtuaalitilan räätälöinnin VR-Space-tilassa ja laajentaa olennaisesti VR-ekosysteemiä VR-Marketinsa kautta tuomalla käyttöön ennennäkemättömän NFT-ekosysteemin.

Blockchain-oraakelit ja älykkäät sopimukset: täydellinen ottelu?

Lohkoketjunäkymät ovat laitteita tai ohjelmia, jotka mahdollistavat (ketjussa) älykkäät kontaktit vuorovaikutuksessa ketjun ulkopuolisten tietojen ja järjestelmien kanssa natiivin lohkoketjunsa ulkopuolella. Tämän suhteen avulla älykkäät sopimukset voivat suorittaa ketjutoimintoja reaalimaailman tietojen ja tapahtumien, kuten web-sovellusliittymien, IoT-verkkojen ja lohkoketjun tietokeskeisten verkkojen, perusteella.. 

Tämä uusi kyky käyttää ulkoista dataa älykkäissä sopimussovelluksissa on ollut valtava läpimurto, joka on laajentanut huomattavasti lohkoketjujen mahdollisten käyttötapausten määrää. Ainoa huomautus tällä optimaalisella suhteella on, että oraakeli on vastuussa älykkään sopimuksen toteuttamisesta ja että sen turvallisuuden ja luotettavuuden taso on yhtä suuri kuin taustalla oleva lohkoketju. 

Chainlink-hajautettu Oracle

Chainlinks-hajautettu lohkoketjun oraakkeli käyttää ainutlaatuista joustavaa kehystä, joka estää yhden vikaantumisen samalla, kun käyttäjät voivat vastaanottaa tietoja ulkoisista lähteistä. Ensimmäinen integraatio Division Network hyödyntää ketjulinkkejä erittäin menestyksekkäästi hajautetut hintasyötteet ensisijaisena oracle-ratkaisuna NFT-markkinoilla. 

Chainlink-hinnan syötteitä käytetään laskemaan tarkat kaasumaksut, jotka aiheutuvat NFT-verkkojen luomisesta, varmistaen, että käyttäjillä on pääsy tarkkoihin, ajantasaisiin tietoihin verkon todellisista kustannuksista. Ketjulinkkien hintasyötteet valittiin yksinomaan luokkansa parhaiden ominaisuuksien vuoksi, mukaan lukien:

  • Laadukkaat tiedot: Hintatiedot saadaan huippuluokan ketjun ulkopuolisilta tiedonkerääjiltä, ​​mikä johtaa volyymisopeutettuun markkinoiden laajuiseen hintaan, joka on yhdistetty sadoista pörsseistä verrattuna yhteen pörssiin.
  • Hajautettu: Hintasyötteet ovat hajautettuja sekä tietolähteen että oraakkelitasolla, ja ne tarjoavat erittäin saatavilla olevia ja manipuloinnille vastustamattomia oraakkelipalveluja.
  • Suojatut solmut: Kaikkia oracle-solmuja hoitaa tunnettu ja kokenut blockchain DevOps, joka tuo käyttäjille luotettavia palveluja.

Dvision Networks todistettavasti reilut satunnaiset pelipalkinnot

Dvision Network integroituu Ketjulinkki VRF antaa mahdollisuuden jakaa satunnaispalkkioita käyttäjille, jotka suorittavat tiettyjä tehtäviä. Chainlink VRF on ketjun satunnaislukujen generointi (RNG) -ratkaisu, jota oracle-solmut, ulkoiset entiteetit tai jopa Dvision-kehittäjät voivat muuttaa.

Tämä muutos edustaa valtavaa edistystä avaruudessa, mikä mahdollistaa todistettavasti oikeudenmukaisen ja ketjulla todennettavissa olevan turvallisen satunnaisuuden lähteen, jonka kuka tahansa käyttäjä voi itsenäisesti tarkastaa. pelin sisäiset tuotteet tai NFT-määritteet voidaan nyt todistaa satunnaisesti määritetyiksi ja jaetuiksi, mikä varmistaa, että jokaisella käyttäjällä on kohtuulliset mahdollisuudet saada palkintoja.  

Dvision Networkin toimitusjohtaja Jung Hyun Eom totesi: 

“Kun Chainlink-palvelua käytetään luotettavien hintasyötteiden saamiseen ja satunnaisten NFT-palkkioiden jakamisen määrittämiseen, Dvision-käyttäjät ovat vakuuttuneita siitä, että heidän pelinsa luomat digitaaliset tuotteet perustuvat todistettavasti oikeudenmukaisiin järjestelmiin ja ovat vaihdettavissa avoimilla markkinoilla oikeudenmukaisiin markkina-arvot ja pysyvien ja vakaiden talousmallien ohjaama ” 

Dvision ja Chainlink: Hajautettu visio

Chainlink-lohkoketjun oraakkelia tukevat ydinarvot sopivat täydellisesti Dvision Networkin visioon, jonka tavoitteena on rakentaa todella hajautettu lohkoketjualusta. Dvuitsin uusi integrointi Chainlinksin todennettavissa olevaan satunnaistoimintoon ja hajautettuihin hintasyötteisiin on VR-teollisuuden pelinvaihtaja, jolla on uusi todettu luottamustaso paitsi ekosysteemille, myös koko VR-teollisuudelle. 

Oppia lisää käy Dvision Networkissa – https://dvision.network/

Liity yhteisöön sähkeellä [EN]https://t.me/dvisionnetworkglobal

Liity yhteisöön Kakaossa [KOR]https://open.kakao.com/o/gBOQAQlc

Lue lisää Dvision Network on Medium -sovelluksestahttps://medium.com/dvisionnetwork

Etsi Facebookistahttps://www.facebook.com/Dvision-Network-119255129870212

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Boburjon Muydinov

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Dvision Network on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita ole kuluttajansuoja. Kryptovaluutat ja rahakkeet ovat erittäin epävakaita. Vakaa arvo tai mitään arvoa ei voida taata

Tietoja Bitcoin PR Buzzista: Bitcoin PR Buzz on palvellut ylpeänä blockchain-startup-yritysten salaustiedotteen jakelutarpeita yli 8 vuotta. Hanki oma Bitcoin-lehdistötiedotteiden jakelu tänään. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me