BitGrail Saga kommer til finalen: Italienske myndigheder beslaglægger midler, tilbagebetaling af ofre i lyset

reklame Phemex

BitGrail, den hackede italienske bitcoin-udveksling, der mistede cirka 170 millioner dollars i NANO-kryptokurrency, har stået over for beslaglæggelse af sin Bitcoin Holding af italienske myndigheder efter kendelsen truffet af Domstolen i Firenze. Det samme blev bekræftet af BitGrails grundlægger Francesco Firano tweeted.

Se non l’aveste capito, io non ho più accesso ai fondi depositati su bitgrail.

Sono stati sequestrati a seguito delle azioni legali promosse da Espen Enger.

È inutile che fortsætter en contattarmi, ormai io non posso fare più niente.

Dovrete aspettare il tribunale.

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. juni 2018

BitGrails Hack-spor og retssager

Tidligere på året i februar 2018 meddelte den italienske baserede børs, at på grund af en uoverensstemmelse i sin vedligeholdelseskode, blev NANO (den tidligere kendte “RaiBlocks” -kryptovaluta) over $ 170 mio. Stjålet fra brugerens konti. En række retssager, brugerklager og vrede og afventende kriminelle efterforskninger fulgte kort tid efter. I sidste ende i april sagde Nano Foundation, at det har besluttet at yde hjælp til den bruger, der blev offer for hacket ved at sponsorere en juridisk fond.

Formålet med denne fond var at sikre, at brugere, der ikke har råd til en juridisk kamp, ​​får mulighed for at deltage i retssager mod den italienske børs. Espen Enger blev sammen med det italienske advokatfirma Bonelli Erede udnævnt til repræsentant for konsortiet med 1400 ofre, der søgte hjælp fra Nano’s Legal Fund. Endelig den 5. juni 2018 beordrede Domstolen i Firenze beslaglæggelse af alle BTC indeholdt i Bitgrail-tegnebøgerne, som nu blev bekræftet af Francesco Firano.

Francesco afslørede beslaglæggelserne, mens de diskuterede med forskellige brugere på Twitter, der troede, at udvekslingens passivitet forårsagede dem skaden. Francesco bebrejdede også brugerens retssager, der førte til udveksling til konkurs. Han troede, at hvis folk ville have støttet ham end at anlægge sag mod ham, ville han have været bedre i stand til at hjælpe dem.

Avrei potuto langt prelevare se ci fosse stato buon senso e appoggio da parte di tutti.

Con tanti utenti che invece chiedono il fallimento via tribunale e avvocati, non è una strada percorribile.

L’errore è stato fatto da chi vi ha convinto che fare causa è la scelta giusta

– Francesco The Bomber (@bomberfrancy) 16. juni 2018

Du kan ikke irritere os / mennesker for at være forbanna fyr. Nogle af os havde lidt vigtige penge tillid til dig, andre havde en masse.

Du burde have sat Nano på pause så snart du har bemærket det.

Så skulle du aldrig have stoppet udbetalinger af bitcoin osv. – Denne del var din skyld..

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Måske og måske endda Xrb-problemet var devs fejl..

Hvad jeg siger er, at der var masser af tid for dig til eksplicit at bede folk om at trække eller fjerne frasættelsesfrysningen for andre valutaer, og det gjorde du ikke. Disse dele på dig og nu har folk mistet mere end bare XRB.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Jeg siger ikke, at brugerne handlede korrekt, og sagsøgning var heller ikke stor..

Jeg siger, er der et øjeblik, hvor du skulle have sagt “se, politiet er involveret, ikke sikker på resultatet, træk alle tilgængelige midler tilbage, hvis du er i tvivl” i stedet frøs du alt og fjernede valget.

– Lewdoe (@LookItsLewis) 16. juni 2018

Læs også: Vil $ 170 millioner BitGrail Hack markere afslutningen på Nano?

Hvad der ligger foran BitGrail-ofre: Refusion eller lang ventetid

BitGrail har suspenderet alle handelsaktiviteter siden beslaglæggelsen af ​​dets beholdninger, og alle links på deres hjemmeside linker direkte tilbage til meddelelsen, der bekræfter myndighedsinddragelse. I et lille indlæg, der blev cirkuleret på deres officielle nyhedsnetværk, bekræftede BitGrail de italienske myndigheders beslaglæggelser af fonden og opdaterede samfundet og brugerne, der underrettede dem om, at webstedet gennemgår “vedligeholdelse” med en ukendt slutdato, uafgjort “præ-konkursbehandling”.

Mens erklæringer vedrørende BitGrail-konkursindgivelser endnu ikke er officielle eller bekræftede, ser det ud til, at dets skæbne er forseglet.

Nyhederne om beslaglæggelser har forstyrret mange, når retshåndhævelse bliver involveret i denne slags sager, dens genopretningsproces er langsom, og nogle gange kan det tage måneder eller endda år at få inddrivelse og refusion. Mens samfundet er utilfreds, har Francesco i sit ovennævnte tweet undgå ansvaret ved at sige at “Jeg kan ikke gøre noget”

Selvom det er tidskrævende, er der stadig håb for mange om, at inddragelse af autoritet kan hjælpe dem med at få deres penge tilbage og håber, at dette er sandt.

Vil det juridiske kursus give hjælp til at gå tabt NANO eller fiat-ækvivalens tilbage i deres kryptotegn fra ofrene? Fortæl os, hvad du synes om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me