Leder: Hvor høj kan Bitcoin (BTC) stige i 2021?

reklame Phemex

Bitcoin-prisen ramte endnu et højdepunkt i går, da prisen steg over $ 48.000 i kølvandet på Teslas $ 1,5 milliarder Bitcoin-køb. Prisstigningen på 20% oplevede også, at Bitcoin-prisen for første gang registrerede et rekordlys på 8.800 $ 24-timers prislys. Det mammutiske prislys ser endnu mere markant ud, hvis vi kun overvejer det faktum for et år siden, faldt Bitcoin-prisen til $ 4.000 i marts.

Max Keizer forudsiger kort sigt $ 65k for BTC

Da Bitcoin-prisen nærmer sig $ 50.000, hvor mere institutionel kapital forventes at flyde på markedet, er spørgsmålet om den forventede Bitcoin-top begyndt at dukke op igen. Bitcoin-forkæmpere som Max Keizer mener, at $ 65.000 ville være en kortvarig top og forventer, at den øverste kryptokurrency’s pris vil overstige $ 200.000 ved årets udgang.

$ 65.000 kort sigt i spil

$ 220.000 i 2021 i spil #Bitcoin pic.twitter.com/DXY5mmJZgX

– Max Keizer (@maxkeiser) 8. februar 2021

Disse prisforudsigelser for kun et år siden ville være blevet kasseret for at være absurde, men i dag virker det meget muligt. Denne tyresæson har ikke bare tiltrukket institutionel interesse, men har også brudt mange misforståelser omkring den øverste kryptokurrency. Bitcoin-prisen er forblevet over $ 30K længere end den har haft nogen af ​​sine tidligere højder, hvilket tyder på, at den er modnet som et aktiv gennem årene, og en af ​​de vigtigste grunde til, at institutioner bruger det som en Treasury Hedge.

Bitcoins mangel, en drivende faktor bag dens stigning

Bitcoins stigende pris har helt sikkert gjort det til centrum for alle overskrifter denne tyrsæson, men som PlanB, den populære Stock-to-flow-analytiker, mener BTC’s faste forsyning sammen med det faktum, at det selv opretholder, er det, der gør det mere formidabel som en værdilager. PlanB’s stock-to-flow-model måler værdien af ​​aktiver baseret på knaphed, Bitcoin sidder i øjeblikket bag guld på listen.

Aktie-til-værdi-flowdiagrammet er også en af ​​de stærkt gennemgange modeller, da mange skeptikere mener, at diagrammet kun måler aktivets udbudsside. Denne tyresæson har imidlertid vist sig at være stock-to-flow ganske nøjagtig med sin forudsigelse, og dens prismodel antyder, at Bitcoin-prisen topper $ 100K ved årets udgang.

#bitcoin prisspor efter halvering i 2020 er mellem 2012 og 2016 spor. Jeg tilføjede S2F ($ 100K) og S2FX ($ 288K) modelmål. Mål er gennemsnitspriser, faktisk BTC-pris vil svinge omkring mål. Hvis 2021 tyremarked følger 2017, er det $ 100K, hvis vi følger 2013 .. $ 288K&# 128640; pic.twitter.com/RdRP7VUqqF

– PlanB (@ 100 billion USD) 5. februar 2021

Aktie-til-strøm-modellen forudsiger en $ 100K-pris i slutningen af ​​2021, hvis Bitcoin følger prisudviklingen i 2017 og et kursmål på $ 288K, hvis den nuværende bull run efterligner 2013. Metoderne i kæden og den stabile prisstigning antyder, at løbende bull run følger 2013 tendenser mere end 2017,

Bitcoins stigende popularitet som Treasury Reserve Asset

De tidligere tyrkørsler blev udført af detailhandlere, en af ​​de vigtigste grunde til, at disse tyrkørsler mistede dampen efter en kort prisudbrud, der varede fra få dage til uger. Imidlertid tilskrives den nuværende bull run i vid udstrækning de institutionelle giganter, hvoraf de fleste kun tog Bitcoin for et par år siden. Nu køber de samme institutioner ikke kun Bitcoin i skatter og milliarder værd, men bruger det også som en reserve i stedet for at holde og sælge.

MicroStrategy var blandt de første institutioner, der konverterede en del af deres likvide beholdninger til Bitcoin og begyndte at købe Bitcoin allerede i august sidste år, da Bitcoin-prisen handlede lige over $ 10.000. MicroStrategy har hidtil investeret næsten $ 1,57 milliarder i Bitcoin og har købt de sidste to dips til $ 29K og $ 31K. Deres investering er næsten næsten fordoblet siden da virksomheden ser ud til at uddanne andre institutioner om fordelene ved at have Bitcoin. ‘

Som virksomheder vedtager #bitcoin som et reserve-aktiv på deres balancer erstatter de et misligholdt aktiv med det bedst presterende aktiv og vælger ustabil stigning frem for stabil afskrivning. Denne Bitcoin-strategi gavner alle aktionærer på lang sigt. https://t.co/F0xxZ83jNx

– Michael Saylor (@michael_saylor) 9. februar 2021

MicroStrategy er nu sammen med Tesla, der foretog det største enkelt Bitcoin-køb til en værdi af $ 1,5 mia. For et par dage siden, da mange allerede spekulerede i det samme lige siden Elon Musk ændrede sin Twitter Bio til Bitcoin. Det er ikke kun Tesla og MicroStrategy, der har føjet Bitcoin til deres virksomheds balance, da næsten 15 børsnoterede virksomheder efter sigende har Bitcoin nu.

Bitcoin har formået at få fat i en betydelig del af guldmarkedet, da mange traditionelle hedgefondforvaltere og wall street-investorer har skåret deres eksponering for guld for at investere i Bitcoin.

Vi har en 180 graders vending i sammenhæng med guld.

Green dot er MicroStrategys første køb af Bitcoin. pic.twitter.com/gTglGcavOg

– Willy Woo (@woonomic) 9. februar 2021

Forskellige analytikere har tilbudt forskellige prismål for Bitcoin-prisen på både kort og lang sigt, og et $ 100K-prismål ved årets udgang synes at være en fælles tro.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me