Indisk krypto-udveksling er uberørt af Højesterets afvisning af at ophæve RBI-forbud

reklame Phemex

Indiens højesteret nægtede at give det midlertidige ophold på kryptoforbudet pålagt af landets centralbank, RBI. Imidlertid er krypto-udvekslinger som WazirX, PocketBits, Coindelta og Bitbns uhindret.

Crypto-udvekslinger for at fortsætte tilbagetrækningen eller ej

I dagens retsmøde, hvor højesteret hørte en andragende mod kryptoforbudet, der blev indført af centralbanken i landet Reserve Bank of India (RBI), nægtede retten at give et midlertidigt ophold.

Andragendet er indgivet af Internet and Mobile Association of India (IAMAI), som også involverer et antal krypto-udvekslinger af landet. Retten har nu besluttet at høre andragendet fra blandt andet IAMAI den 20. juli. Før dagens høring har kryptobrugere været håbefulde på, at retten muligvis giver ophold. Imidlertid ser det ud til, at krypto-udvekslinger ikke påvirkes af dette og har fundet alternative måder.

En af kryptovalutaudvekslingerne, PocketBits, har denne fastgjort Tweet på sit officielle Twitter-håndtag.

INR-indskud er muligvis ikke tilgængelige efter den 5. juli, men INR-udbetalinger vil være tilgængelige, selv efter det. Brugere kan når som helst trække deres INR tilbage. Crypto-udbetalinger og indskud er altid tilgængelige uden nogen begrænsninger.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 3. juli 2018

Senere delte PocketBits dog en anden Tweet med angivelse,

”Når vi gentager INR-udbetalingspunktet, har vores nuværende banker givet os en udvidelse til at udbetale alle midlerne, det betyder ikke, at vi vil have fungerende bankkonti på ubestemt tid. Vi underretter vores brugere dage i forvejen, før tilbagetrækningen stoppes fuldstændigt. ”

Nå, det er helt sikkert et skift til deres Pinned Tweet, men udvekslingen holder sine brugere underrettet. En anden udveksling Bitbns synes imidlertid at være mere dristig.

Udveksle opdateringer

Bitbns har bekræftet, at udvekslingen vil fortsætte både INR-indskud og udbetalinger efter 5. juli 2018.

P.S. Det blev bekræftet af en medstifter til møntknas i Indien.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 3. juli 2018

Dette bringer bestemt håbet tilbage for folk, men som mange andre brugere spørger vi os også, hvordan vil denne udveksling gøre det sådan. En bruger CRYPTO BAT vovede et frækt gæt, da han / hun kommenterede,

“Kun muligt, hvis hele medarbejderne og deres pårørende, familiemedlemmer lægger al deres bankkonto i dette.”

Efter at have bekræftet overfor en bruger, at det, de har tweetet, er sandt, var deres forklaring på hvorfor det

”For nu kan brugere fortsætte med at handle. Vi vil sikre, at brugerne kommunikerer om de seneste begivenheder, hvad enten det er INR-udbetaling eller indskud. ”

Vi vil helt sikkert have øjnene og ørerne for, hvordan denne udveksling planlægger at opnå dette.

Foreslået artikel: Hvorfor 5. juli er vigtig for Crypto-virksomheder og investorer i Indien

Alternative løsninger

I mellemtiden, på trods af det ugunstige resultat fra retten, lancerede Coindelta indtil videre sin mobilapplikation til Android-brugere.

Ventetiden er endelig forbi! #Coindelta har lanceret sin #mobil ansøgning til #android brugere!

Få det her nu: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2. juli 2018

Tidspunktet for lanceringen siger helt sikkert noget, smad dab midt i RBI-forbuddet. Men optimismen ved udvekslingen er prisværdig, omend for meget. Midt i det hele er WazirX, en kendt kryptobørs, kommet med den “mest lovlige måde at købe / sælge kryptoer i Indien efter RBI-forbuddet”.

Mange af jer har spændt spurgt: “Hvad sker der efter 5. juli?” Vi har arbejdet med en løsning og er klar til at afsløre den for dig! ?

Vi præsenterer dig den sikreste og mest lovlige måde at indløse / udbetale kryptoer i Indien – P2P-overførsel! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 27. juni 2018

For et par dage tilbage delte udvekslingen denne blog, hvor de talte om den alternative løsning, de har arbejdet på for at sikre, at brugeren kan fortsætte med at købe / sælge kryptoer, selv efter RBI-forbuddet den 5. juli.

I deres P2P-kryptoudvekslingsløsning nævner de,

”I Peer-to-Peer-overførsel kan du købe og sælge krypto til INR direkte med hinanden uden besvær. Det er et glimt af den decentrale fremtid! ”

Alle er håbefulde på trods af domstolens afgørelse i dag, da andragender kombineres den 20. juli, RBI skal svare om syv dage, og chancerne er lige så meget af en gunstig beslutning som meget af en ugunstig beslutning. Desuden udarbejdes angiveligt regler af myndighederne og kan forventes at blive præsenteret i de kommende måneder. På en pessimistisk note, hvis retskendelser ikke fungerer i kryptos favør, synes krypto-udvekslinger i Indien at have fundet vej til at sikre, at kryptomarkedet fortsætter med at arbejde i landet.

Hvad er dit syn på de alternativer, børsterne kommer med? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me