Kuinka voittaa markkinoiden verenvuodon avulla PrimeXBT: n avulla: 3 yksinkertaista vaihetta

Syyskuun 25. päivänä Bitcoin – maailman markkina-arvoltaan johtava kryptovaluutta – hinta laski vajaasta 10000 dollarista hieman yli 8000 dollariin muutamassa minuutissa, pyyhkimällä peräti 18% kryptovaluutan arvosta.

Monet salaussijoittajat ovat pilkattu ostamisen jälkeen salauksen hype-kuplan korkeudessa vain kärsimään pitkien karhumarkkinoiden läpi ja katsomassa, kuinka kryptovaluuttojen arvot romahtavat. Bitcoin lopulta elpyi, mutta kun tämä ralli on nyt vaarassa, salausyhteisö pelkää pahinta ja ihmettelee, onko Bitcoinin pohja todella sisällä.

Mutta selviytyessään karhumarkkinoista salauskaupat ovat oppineet, että heidän ei tarvitse tarkkailla salkunsa arvoa, vaikka Bitcoin tai muut kryptovaluutat olisivat laskussa? Avain voittojen vapauttamiseen laskutrendin aikana vaatii vain kolme yksinkertaista vaihetta.

Vaihe 1 – Rekisteröidy PrimeXBT: hen: Kehittynein kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel valmistautuessa menestymään laskevilta markkinoilta on käydä PrimeXBT: ssä ja rekisteröityä ilmaiselle tilille. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa, ja koska alusta ei vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja tai KYC-prosessia, käyttäjät voivat olla käynnissä ja valmiita käymään kauppaa hetkessä.

PrimeXBT sisältää kaikki työkalut ja tilaustyypit, jotka tarvitaan salakauppiaalle etenemään sekä laskevia että nousevia markkinoita, sekä työkalut, jotka on suunniteltu puristamaan ylimääräisiä voittoja tiukasta kaupankäyntialueesta. Ilman PrimeXBT: n tarjoamia työkaluja salakauppiaat voivat olla jumissa tarkkailemalla suosikkisalauksensa hintaa ja heidän salkunsa arvot laskevat heidän silmiensä edessä.

Vaihe 2 – Tee ensimmäinen talletuksesi kaupankäyntialustalle

Minimi talletus, joka tarvitaan PrimeXBT: n aloittamiseen, on 0,001 BTC. Jopa pienimmän mahdollisen summan tallettaminen antaa kauppiaille mahdollisuuden ottaa paljon suurempia positioita kuin mitä heidän pääomansa normaalisti sallivat, kiitos PrimeXBT: n 100-kertaisen vipuvaikutuksen salausvaroihin.

Tallettaminen PrimeXBT-lompakkotilillesi on nopeaa ja kivutonta, ja se tarjoaa jopa QR-koodin skannaamaan ja tekemään asioista entistä yksinkertaisempia. Bitcoin-talletukset ovat ainoa hyväksytty omaisuuserä tilirahoitukseen, mutta PrimeXBT on ottanut käyttöön kolmannen osapuolen palvelun Changelly, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa nopeasti fiat-valuuttansa tai altcoinsinsa Bitcoiniksi tai jopa ostaa Bitcoinia luotto- tai maksukortilla.

Kun talletus on vastaanotettu lompakkoon, käyttäjien on rahoitettava kaupankäyntitilinsä aloittaakseen kaupankäynnin ja avaamalla lyhyen position.

Vaihe 3 – Lyhyt Bitcoin kannattavuuteen

PrimeXBT tarjoaa kauppiaille työkalut sekä pitkien että lyhyiden positioiden avaamiseen ja jopa molempien positioiden ottamiseen samanaikaisesti suojautuakseen odottamattomilta markkinoiden liikkeiltä. Kun Bitcoin on härkä-tilassa, suositellaan pitkiä positioita tai jopa yksinkertaisesti Bitcoinin pitämistä. Mutta kun Bitcoin-hinnat laskevat jälleen, paras tapa hyötyä markkinoista laskusuhdanteessa on avata lyhyt asema ja lyhentää jokaista Bitcoin-hinnan palautumista.

Kaupankäyntialustalla on sisäänrakennettu kartoitusohjelmisto, joka auttaa kauppiaita valitsemaan merkinnän lyhyille positioilleen, ja sitten käyttäjät voivat hyödyntää edistyneitä toimeksiantotyyppejä maksimoidakseen voitot ja minimoimalla riskit. Kun elinkeinonharjoittaja on tunnistanut mahdollisen alkupisteen, hän voi käyttää yhtä PrimeXBT: n monista widgeteistä tehdäksesi tilauksen tai tekemällä tilauksen suoraan kaavion kautta napsauttamalla hintapistettä, jonka haluat avata,.

Ilmoitukset voivat olla rajoitettuja tilauksia ajoitetuille merkinnöille tai markkinatilauksia, jos elinkeinonharjoittaja haluaa syöttää oikosulun paikan päällä. Markkinatilaukset ovat erityisen hyödyllisiä, jos markkinat alkavat liikkua odotettuun suuntaan ennen rajatoimeksiannon tekemistä tai määritetyn merkinnän saavuttamista.

Lyhyet tilaukset ansaitsevat elinkeinonharjoittajan voiton, mitä alhaisempi Bitcoinin hinta laskee – täsmälleen päinvastoin kuin mitä tapahtuu Bitcoinin kaltaisten kryptovaluuttojen spot-sijoittajien kanssa. Sijoittajien on pakko katsella ansaittujen voittojen katoamista, kun taas PrimeXBT: n kauppiaat voivat kasvattaa voittomarginaalejaan entisestään.

Maksimoi laskusuuntaiset voitot 100-kertaisen vipuvaikutuksen avulla

Kaikkien PrimeXBT: n tarjoamien työkalujen yhdistäminen on voimaa 100x vipuvaikutus. Satakertainen salausomaisuuden vipuvaikutus antaa elinkeinonharjoittajien kertoa alkupääomansa jopa 100 kertaa. Tämä tarkoittaa, että jopa minimitalletus 0,001 BTC antaa elinkeinonharjoittajalle voimaa 0,1 BTC. Elinkeinonharjoittaja, joka tallettaa 0,1 BTC: tä, voi käydä kauppaa 10 BTC: n kanssa ja niin edelleen.

Onnistuneesti toteutetut lyhyet tilaukset 100-kertaisella vivulla voivat olla erittäin kannattavia. PrimeXBT-tutkimus osoittaa Jos elinkeinonharjoittaja olisi avannut lyhyen toimeksiannon, jonka arvo on 1 BTC, Bitcoinin kaikkien aikojen korkeimman huippunopeudella, 20 000 dollaria, ja sulkenut sitten voiton lyhyen Bitcoinin pohjalla, se olisi johtanut 8400%: n tai 1 690 000 dollarin voittoon.

Ottaen huomioon, kuinka merkittävät voittomarginaalit ovat, on helppo ymmärtää, miksi lyhyen aseman ottaminen laskevilla salausmarkkinoilla voi olla erittäin tehokasta salkun kasvattamisessa. Vielä parempi on se tosiasia, että vaikka kohde-etuuden arvo ja arvo saattavat laskea, salkun kokonaisarvo voi kasvaa merkittävästi.

Rekisteröidy PrimeXBT tänään ja ole valmis voittamaan seuraavan massiivisen Bitcoin-kaatumisen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me