Hallitsevat kauppapaikat veloittavat kauppiaita jopa 13 kertaa enemmän kuin CPH Crypto

 Viimeaikaiset laskelmat dokumentoivat selvästi, että hallitsevat krypto-kaupankäyntialustat ovat jopa 13 kertaa kalliimpia aktiivisille krypto-kauppiaille kuin uudet Skandinaavinen vaihto CPH Crypto.  

16. joulukuuta 2020, Kööpenhamina, Tanska – Jokainen salausmarkkinoilla toimiva swing-kauppias, päivittäiskauppias ja scalper tietää kaupankäyntimaksujen merkityksen ja kuinka näiden maksujen vuoksi on usein erittäin vaikeaa harjoittaa suurtaajuuskauppaan perustuvia kaupankäyntistrategioita. Elinkeinonharjoittajien keskuudessa tiedetään, että kustannukset yksinkertaisesti tappavat voittoa. 

Kilpailun ja avoimuuden puute estää elinkeinonharjoittajia hyötymästä. Ongelma on yksinkertainen: Tähän asti kilpailu palkkioista salauskauppamarkkinoilla on ollut käytännössä poissa, ja hallitsevat kauppapaikat ovat pystyneet veloittamaan kohtuuttomia transaktiomaksuja ja pääsemään pois läpinäkymättömistä hinnoittelurakenteista, mikä on tehnyt siitä erittäin vaikeaa asiakkaille selvittää, mitä he tosiasiallisesti maksavat käyttämistään palveluista.  

Syy ongelmaan on epäkypsä salausmarkkinoilla. Kaksikymmentä vuotta taaksepäin perinteiset osake-, valuutta- ja valuuttamarkkinat olivat samassa kehitysvaiheessa kuin salausmarkkinat ovat nykyään, ja samalla tavalla kuin salausmarkkinat, perinteisiä markkinoita hallitsivat muutamat erittäin suuret toimijat, jotka pystyivät veloittamaan hyvin korkeat hinnat kilpailun ja avoimuuden puutteen vuoksi.  

Maksurakenteiden välitön häiriö 

“Lopulta uudet toimijat tulivat markkinoille ja alkoivat häiritä hallitsevien toimijoiden hinnoittelumalleja ja laskea hintoja. Ja tänään, kaupankäyntimaksut perinteisillä 

tuotteet ovat vain murto-osia tasosta, jonka näemme nykyisillä salausmarkkinoilla. ” 

sanoo Toimitusjohtaja Jan Andersen, CPH Crypto, ja jatkaa: 

”Tiimimme tietää tämän, koska juuremme ovat vanhassa kauppamaailmassa. Ja ilmoitettu tehtävämme on häiritä hallitsevia salakirjoittajia tarjoamalla asiakkaillemme palkkioita, jotka ovat huomattavasti alle näiden pelaajien palkkioiden. Historia ilmeisesti toistaa itseään, vain tällä kertaa kauppiaiden ei pitäisi odottaa kaksikymmentä vuotta, ennen kuin palkkiot laskevat kohtuulliselle tasolle. CPH Crypto on päättänyt alentaa maksuja välittömästi. ” 

Varo piilotettuja maksuja 

Saadaksesi täydellisen kuvan tietyn välittäjän tai pörssin kaupankäyntimaksuista, sinun on otettava huomioon sekä provisiot että hajautus. Elinkeinonharjoittajat unohtavat leviämisen vaikutuksen kokonaiskustannuksiin, vaikka leviäminen on usein siellä, missä merkittävin osa kokonaismaksuista on piilossa, varsinkin kun käydään kauppaa ns. Palkkiovapailla välittäjillä tai pörsseissä.  

Tyypillisesti nämä välittäjät / pörssit pyrkivät kompensoimaan palkkiopalkkioiden puuttumisen lisäämällä voimakkaasti hajautusta – tarjoushinnan ja myyntihinnan välistä eroa – mikä antaa heille mahdollisuuden ansaita marginaalinsa sijaan. Tämän lisäksi elinkeinonharjoittajien ei pidä unohtaa, että korkeat rahanhallintamaksut – kuten talletukset ja nostot – lisätään myös kokonaiskustannuksiin.  

Äärimmäiset hintaerot jopa 1249% 

Todistamaan suurimmat erot maksuissa CPH-salaus ja neljä maailmanlaajuisesti hallitsevaa kauppapaikkaa, CPH Crypto on toteuttanut hintavertailulinjan, joka perustuu konkreettisiin esimerkkeihin. Neljä suurta alustaa ovat Binance, Kraken, Coinbase Pro ja eToro, ja esimerkit perustuvat yhden kuukauden salauskauppavolyymiin, joka on vastaavasti 1 000 USD, 10 000 USD, 200 000 USD ja 500 000 USD. Yhteenvetona vertailujen tulokset ovat:  

1000 USD kuukaudessa  

 • Halvin käyttöympäristö: CPH Crypto ja maksut yhteensä: 0,6 USD 
 • Kallein alusta: Coinbase Pro, jonka kokonaismaksut ovat: 5,0 USD 
 • Ero 4,4 USD / 733% 

10000 USD kuukaudessa 

 • Halvin käyttöympäristö: CPH Crypto ja maksut yhteensä: 6 USD 
 • Kallein alusta: eToro ja palkkiot yhteensä: 37.5 USD 
 • Ero: 31,5 USD / 525% 

200 000 USD kuukaudessa

 • Halvin käyttöympäristö: CPH Crypto ja maksut yhteensä: 79 USD 
 • Kallein alusta: eToro ja palkkiot yhteensä: 750 USD 
 • Ero: 671 USD / 849% 

500 000 USD kuukaudessa

 • Halvin käyttöympäristö: CPH Crypto ja maksut yhteensä: 139 USD 
 • Kallein alusta: eToro, jonka maksut ovat yhteensä: 1 875 USD 
 • Ero 1736 USD / 1249% 

(Numerot kerätty toisella vuosineljänneksellä 2020. Katso tällä sivulla Lisätietoja)

Kiinteä All-in-one-maksu. Rajoittamaton kauppa 39 USD / kk 

CPH Crypton filosofian mukaan elinkeinonharjoittajien on keskityttävä kauppaan vain strategiaansa eikä kustannuksiin. Siksi CPH Crypto on ristiriidassa korkean kaupankäyntimaksun trendin kanssa kryptomarkkinoilla ja tarjoaa syvän alennuksen kiinteän “all-in-one” -maksun, joka on vain 39 USD / kk rajoittamattomasta kaupankäynnistä tai vain 0,04 prosentin provisiosta. yksittäistä kaupankäyntiä kohden.   

Lisätietoja on CPH Crypto -sivustolla: https://cphcrypto.com/

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Jan Andersen

Yhteysnumero: +45 4060 3239

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

CPH-salaus on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Tiedot eivät ole sijoitusneuvontaa tai tarjousta sijoittaa. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita koske kuluttajansuoja. Kryptovaluutat ja rahakkeet ovat erittäin epävakaita. Vakaa arvo tai mitään arvoa ei voida taata. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me