Breaking: Facebooks Libra Whitepaper afslører mission bag lanceringen af ​​Libra Coin

reklame Phemex

Og en længe ventet hvidbog om Facebooks krypto udkommer den 18. juni 2019 som planlagt. I henhold til den udgivne hvidbog kaldes Facebook-kryptokurrency som ‘Vægt’, og mønten rulles ud i første halvdel af 2020.

Facebook lancerer Libra Coin Whitepaper

Ifølge hvidt papir, Vægten mønt vil blive bygget på Libra Blockchain og vil blive bakket op af stabil digital valuta. Mønten lanceres i første halvdel af 2020. Imidlertid i nyhedsrum side af Facebook, den sociale kæmpe taler om planen for 2020 og siger om Calibra, som er et nyt datterselskab af Facebook. Erklæringen læser, at med Calibras finansielle service kan brugere deltage i Libra-netværket, og som sådan ville det allerførste produkt, der lanceres af Calibra, være en digital tegnebog til Libra-mønt.

I dag deler vi planer for Calibra, et nydannet Facebook-datterselskab, hvis mål er at levere finansielle tjenester, der giver folk adgang til og deltager i Libra-netværket. Det første produkt, Calibra introducerer, er en digital tegnebog til Libra, en ny global valuta drevet af blockchain-teknologi. Tegnebogen vil være tilgængelig i Messenger, WhatsApp og som en enkeltstående app – og vi forventer at lancere i 2020.

Mission bag Libra Coin

Når vi vender tilbage til Libra-hvidbogen, er missionen at ‘muliggøre en simpel global valuta og finansiel infrastruktur, der styrker milliarder af mennesker’. Når det er sagt, er Facebooks mål at tilbyde en økonomisk løsning til alle 1,7 milliarder voksne, der ikke har bank, selvom næsten 1 milliard mennesker har adgang til mobiltelefoner og internettet.

Introduktionen af ​​Facebooks Libra whitepaper diskuterede Govts holdning til krypto og forklarer, hvor få eksisterende projekter der omgår regler. Det siger, at Facebook tror på samarbejde med enheder, herunder regulatorer for at få succes i denne sektor, det læser det;

Vi mener, at samarbejde og innovation med den finansielle sektor, herunder regulatorer og eksperter på tværs af forskellige brancher, er den eneste måde at sikre, at en bæredygtig, sikker og pålidelig ramme understøtter dette nye system. Og denne tilgang kan levere et kæmpe spring fremad mod et billigere, mere tilgængeligt og mere forbundet globalt finansielt system.

I dag kommer Facebook sammen med 27 organisationer rundt om i verden for at starte nonprofit Libra Association og …

Mark Zuckerberg ಅವರಿಂದ ಈ ದಿನದಂದು ಪೋಸ್ಟ್ ಮಾಡಲಾಗಿದೆ ಮಂಗಳವಾರ, ಜೂನ್ 18, 2019

Specifikation af Libra Coin

Med hensyn til Vægtens holdning som digital valuta fortsatte dokumentet med at tilføje om en pålidelig digital valuta og infrastruktur, som måske verden har brug for at være vidne til ‘internet af penge’.

Sikring af dine økonomiske aktiver på din mobile enhed skal være enkel og intuitiv. At flytte penge rundt om i verden skal være lige så let og omkostningseffektiv som – og endnu mere sikker og sikker end – at sende en sms eller dele et foto, uanset hvor du bor, hvad du laver, eller hvor meget du tjener.

Desuden definerede dokumentet Vægten i tre forskellige aspekter, der gjorde det til et inklusivt finansielt system og i mellemtiden give milliarder af mennesker mulighed for at styrke.

  1. Det er bygget på en sikker, skalerbar og pålidelig blockchain;
  2. Det understøttes af en reserve af aktiver designet til at give den egen værdi;
  3. Det styres af den uafhængige Libra Association, der har til opgave at udvikle økosystemet.

Vægt-kryptovaluta vil arbejde på sin oprindelige blockchain kaldet ‘Libra Blockchain’, som er en open source. Oven i alt er blockchain blevet bygget under overvejelse af sikkerhed, skalerbarhed, effektivitet i lager og gennemstrømning og fremtidig tilpasningsevne.

Hvorfor Vægt er en stabil mønt?

Som nævnt vil Vægten blive bakket op af en reserve af reelle aktiver, og ifølge hvidbogsrapporten er det fordi – Vægten skal accepteres mange steder og har lettere adgang overalt.

En kurv med bankindskud og kortsigtede statspapirer vil blive holdt i Libra Reserve for hver Libra, der oprettes, og opbygger tillid til dens egenværdi. Vægten Reserve vil blive administreret med det formål at bevare værdien af ​​Vægten over tid.

Som nævnt er valutaen designet til at være en stabil digital valuta og vil også blive understøttet af et konkurrencedygtigt netværk af børser til at købe / sælge Vægten med deres fiat-valuta – selvfølgelig vil valutakursen være centrum for udveksling.

Vægten er designet til at være en stabil digital kryptokurrency, der vil blive fuldt bakket op af en reserve af reelle aktiver – Libra Reserve – og understøttet af et konkurrencedygtigt netværk af børser, der køber og sælger Vægt.

Vægten Association

Mere om dette – det har også oprettet en uafhængig, non-profit medlemsorganisation kaldet ‘The Libra Association’. Foreningen har hovedkontor i Genève, Schweiz, der vil påtage sig nøgleopgaven for at skabe en ramme for styring af netværket og reserven og også hjælpe med tilskud til social indvirkning til støtte for økonomisk integration. Det har også afsløret sine ‘stiftende medlemmer’ og især navnene på få medlemmer er dem, der tidligere blev rapporteret som investor til Libra-projektet.

Følgende er de stiftende medlemmer af Libra Associations, hvor Facebook håber at have cirka 100 medlemmer inden første halvdel af 2020, når Libra-mønt faktisk er planlagt til lancering på markedet.

Betalinger: Mastercard, PayPal, PayU (Naspers ’fintech-arm), Stripe, Visa

Teknologi og markedspladser: Booking Holdings, eBay, Facebook / Calibra, Farfetch, Lyft, MercadoPago, Spotify AB, Uber Technologies, Inc.

Telekommunikation: Iliad, Vodafone Group

Blockchain: Anchorage, Bison Trails, Coinbase, Inc., Xapo Holdings Limited

Venturekapital: Andreessen Horowitz, gennembrudsinitiativer, Ribbit Capital, Thrive Capital, Union Square Ventures

Nonprofit og multilaterale organisationer og akademiske institutioner: Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps, Women’s World Banking

“Flyt”, det nye programmeringssprog & Vægt Blockchain

Libra whitepaper taler yderligere om et nyt programmeringssprog kaldet ‘Bevæge sig‘, Lanceringen har til hensigt at implementere brugerdefineret transaktionslogik og smarte kontrakter oven på Libra Blockchain. Oven i alt er denne blockchain af Libra en enkelt datastruktur, der registrerer historikken for transaktioner og stater over tid – i tilfælde af eksisterende og tidligere blockchain ser den blockchain som en samling af transaktionsblokke.

På grund af Vægtens mål om en dag at tjene milliarder af mennesker er Move designet med sikkerhed og sikkerhed som de højeste prioriteter, skriver Whitepaper og tilføjer; For at lette aftale mellem alle valideringsnoder om de transaktioner, der skal udføres, og rækkefølgen, i hvilken de udføres, vedtog Libra Blockchain BFT-tilgangen ved hjælp af LibraBFT-konsensusprotokollen.

Med hensyn til strengere enkeltdata forklarer Facebook det;

Libra Blockchain er pseudonymt og giver brugerne mulighed for at have en eller flere adresser, der ikke er knyttet til deres virkelige identitet.

Så læsere, hvad synes du om Facebooks Libra Coin.? Tror du, at Libra-mønt vil føre i kryptorum, ligesom Facebook på sociale medier.? Lad os vide i kommentaren nedenfor

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me