Bitamp – Fremtiden for Open Source Wallet

Bitcoin-tegnebog, der giver dig mulighed for at sende og modtage Bitcoin med det samme på blockchain. Alt imens du forbliver i fuldstændig kontrol over dine frø og private nøgler

De digitale kryptokurver har set meget vækst på relativt kort tid. Bitcoin er specifikt en af ​​de kryptokurver, der har set imponerende handling siden sin oprettelse tilbage i 2009. Bitcoin har haft en ret ustabil handelshistorie, hvilket gør den til en af ​​de mest populære og handlede kryptokurrency. Det er også bredt accepteret som betalingsform for mange virksomheder, der sælger deres tjenester og produkter online. 

I dag kan du nemt købe og sælge Bitcoins online ved at oprette en tegnebog med et firma, du stoler på. En sådan virksomhed er Bitamp– en open source bitcoin-tegnebog, der giver dig mulighed for sikkert at sende og modtage bitcoins i din tegnebog. På et tidspunkt, hvor cybertyveri er svimlende højt, skal du være sikker på din sikkerhed, når du udfører enhver form for forretning over internettet. Hvis du leder efter et webbaseret sted, hvor du kan sende eller modtage bitcoins fra enhver del af kloden, Bitamp er den ideelle mulighed. 

Beskyttelse af din sikkerhed og dit privatliv

At have en pålidelig og pålidelig platform, der giver folk mulighed for sikkert og bekvemt at styre deres kryptokurver er uhyre vigtigt. Bitamp sigter mod at være netop det og meget mere. Hvis du læser om Bitamp for første gang, undrer du dig sandsynligvis over, hvad det er. Nå, det er en open source og nem at bruge bitcoin-tegnebog, der gør det muligt for brugere at gemme samt udføre kryptokurrency-transaktioner på en sikker måde ved hjælp af enhver enhed.

Tilgængelig som en webbaseret tegnebog, denne klient-side tegnebog sikrer, at du har fuld kontrol over dine midler, privatliv og private nøgler. At være en open source-tegnebog kan du nemt kontrollere de påstande, som Bitamp fremsætter vedrørende din sikkerhed og privatlivets fred. Hvad der er endnu bedre er, at Bitamp er gratis med sin udvikling finansieret af donationer. Produktet fungerer under en Massachusetts Institute of Technology (MIT) licens.

I betragtning af den stadige stigning på forbrugernes internet kan mange mennesker frygte, at deres oplysninger kan blive kompromitteret, når de interagerer med forskellige forbrugerapps. Sandsynligheden er, at du ikke er nogen undtagelse. Med Bitamp elimineres sådanne bekymringer, da du som sagt har fuld kontrol over din bitcoin. Alle operationer udføres lokalt i din browser ved hjælp af JavaScript. Oven i det bliver dine private nøgler og frø aldrig delt, gemt eller endda gemt. Dette garanterer dig uden tvivl din sikkerhed og dit privatliv.

Anonym og øjeblikkelig

Du kan sandsynligvis ikke huske det antal gange, du ønskede, at du kunne udføre onlinetransaktioner som en anonym bruger. Hvis du er blandt de mennesker, der sætter pris på anonymitet, er Bitamp noget for dig! Da bitcoin-tegnebogen ikke kræver dine oplysninger under registreringen, eller når du sender eller modtager bitcoins, er du i stand til at opretholde anonymitet. Derudover gemmes dine nøgler, IP-adresse og browseroplysninger aldrig på et givet tidspunkt, hvilket gør det muligt at handle som en anonym bruger.

Processen med at sende eller modtage bitcoins med Bitamp er øjeblikkelig. Derfor, selv når du presserende har brug for at betale for en tjeneste eller et produkt ved hjælp af bitcoin, kan du nemt gøre det fra din browser. Hvad med at kunne sende eller modtage bitcoin fra enhver del af verden når som helst og hver dag? Dette er præcis, hvad Bitamp leverer, idet du kan sende eller modtage kryptokurrency globalt uden begrænsninger.

Oprettelse af en Bitamp-konto

Processen er let og tager dig mindre end 10 sekunder at oprette en tegnebog. Du skal først sikre dig, at du er på deres officielle hjemmeside. Øverst til højre vil du se en fane skrevet ‘Opret konto’. Klik på den. Der genereres et 12-ords frø, og for at fortsætte med at logge ind skal du indtaste eller kopiere dette frø på det tomme mellemrum, der er skrevet ‘frøbekræftelse’ for at få adgang til din konto. Sørg for at gemme dette frø et eller andet sted, som du får brug for hver gang du vil logge ind på din konto. 

Da tegnebogen ikke gemmer dine loginoplysninger, er der ingen måde, du kan gendanne frøet, hvis du ikke kan huske det. For at sikre, at du ikke mister det, skal du indsætte det i en mappe, du stoler på. Selvom dette måske lyder som meget arbejde, er det den eneste måde, som Bitamp kan sikre, at du har fuld kontrol over din tegnebog. Bitamp giver dig også mulighed for at køre flere konti på deres platform samt få adgang til webstedet via en VPN eller TOR. Vigtigst er det, at du kan indlæse dine frø fra andre tegnebøger, herunder Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium og så videre. For at oprette en konto, Klik her.

Mere end en Bitcoin Wallet

Bortset fra tegnebogsgrænsefladen kommer Bitamp med grundlæggende primere om forskellige emner. Brugere kan finde en masse nyttige oplysninger om bitcoin på dette websted. For eksempel, hvis du gerne vil gøre dig bekendt med emner som f.eks hardware tegnebøger, blok opdagelsesrejsende, køb bitcoin og bruge bitcoin, du kan nemt gøre det ved at klikke på hvert emne under ressourceoverskriften nederst på startsiden eller blot klikke på linkene ovenfor.

Du bliver omdirigeret til en side med omfattende information. En af de mest spændende ressourcer her handler sandsynligvis om bitcoin minedrift. Det er et felt, der har vækket mange menneskers interesse. Hvis du er blandt dem, der er interesserede i minedrift af denne værdifulde kryptokurrency eller bare har brug for at lære, hvordan det gøres, skal du klikke på emnet ‘Bitcoin Mining’. Alt hvad du behøver at vide, forklares detaljeret.

Fuld kontrol over din tegnebog

Selvom mobile tegnebøger er mange, kan brugere nogle gange gå glip af enkelheden i en webbaseret tegnebog, der giver anonymitet og sikkerhed på farten. Bitamp er en sådan webbaseret bitcoin-tegnebog lanceret for at imødekomme dette behov. Eksperterne bag oprettelsen af ​​denne tegnebog har gjort et fremragende stykke arbejde med at levere et produkt, der er let at bruge, selv til begyndere. Med Bitamp har du fuld kontrol over deres private nøgler, og du er aldrig forpligtet til at give dine personlige oplysninger under registreringen. 

Med dette behøver du aldrig bekymre dig om at miste dine data til tredjeparter, der kan kompromittere dem. Bitamp giver dig også mulighed for at sende eller modtage bitcoins fra alle dele af verden uden at installere en mobilapplikation. Og du skal gøre det på din foretrukne enhed. Hvis du er på udkig efter en tegnebog, hvor du kan holde din bitcoin på en sikker og privat måde, Bitamp er vejen at gå. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me