Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] Prisanalyse for ugen 2. juli til 8. juli

reklame Phemex

Den første uge af juli bragte nogle greener tilbage til skærmen for større kryptokurver. En masse nyheder de har bevæget skærmen op og ned. Tager konto RBI cirkulær og dateline, store kryptokursudvekslinger i Indien har stoppet deres INR / krypto-udvekslingsfunktion og omvendt handelsfaciliteter.

For at fortsætte deres forretning har de fleste brugt krypto-til-kryptohandel og P2P-netværk. Fra andre nyheder i Asien tager Sydkorea skridt, der bringer det tættere på accept af kryptokurrency.  

I USA, Coinbase har rykket et skridt nærmere for at blive en fuldt reguleret mæglerforhandler af US Securities and Exchange Commission (SEC) ved at erhverve 3 virksomheder sammen med deres mægler-forhandlerlicens, en alternativ handelssystemlicens og en registreret investeringsrådgiverlicens.

I Afrika har det kenyanske parlament givet sin finansminister en to-ugers frist til at afgøre skæbnen for kryptokurver i landet.

Traditionelle finansielle og teknologivirksomheder begynder at bygge en vej til blockchain og Cryptocurrency. Schweiz Udveksling, Seks, lancerer krypto-udvekslinger mens Facebook blandes om personale til at bygge sin blockchain. Og et overraskende besøg fra Charles Hoskinson, administrerende direktør for Input-Output Hong Kong [IOHK], og skaberen af Cardano til Googles kontor i London kom også nyheder i denne uge.

Kilde: Coin360.io adgang til 8. juli 2018 kl. 9.06 IST

Bitcoin [BTC]

Bitcoin, var tilbage i det grønne igen efter en hård sidste uge. Markedsværdien af ​​Bitcoin flyttede tæt på USD 117 mia. Priserne ramte højdepunktet USD 6.863,99 og det laveste punkt på USD 6,305,70 i løbet af ugen. Det næste logiske skridt for tyre at blive aktive ser ud til at være USD 7000, selvom der mærkes meget modstand ved USD 6800-6840.

bitcoin-prisanalyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/BTCUSD/

Hvis dampen fortsætter, bør BTC helt sikkert kryds USD 7000 i denne uge. De udvekslinger, der var mere aktive, i volumen, med BTC på tværs af forskellige par i denne uge var ZB.com (10,87%), Binance (4,46%) og OKEx (3,38%).

Da bjørnen hamrede i første halvdel af ugen, kom tyren tilbage bankende i slutningen med ugen, der sluttede med en gevinst på 5,65%. Markeringskapitalen lå på USD 106 mia. Priserne ramte højdepunktet på USD 6465,51 og det laveste punkt på USD 5835,78 i løbet af ugen, hvilket viser en klar kamp omkring modstandsniveauerne på USD 6000.

De udvekslinger, der var mere aktive, i mængder, med BTC på tværs af forskellige par i denne uge var Binance (10,36%), CoinEx (7,58%) og ZB.com (4,38%). En interessant kendsgerning med hensyn til volumenhåndtering af børsen synes det mest handlede par at være BTC / USDT et interessant par med hensyn til den mest ustabile krypto parret med den stabile møntbinding.

Et par stemmer, der blev bemærket, talte om Bitcoin. Tyler Winklevoss sammenlignet Bitcoin til Digital Gold. Ron Paul, et tidligere medlem af den amerikanske kongres og en fremtrædende rådgiver for Mises Institute, blev citeret og sagde Bitcoin, guldbakket valuta kan eksistere sammen i Free Society. Allianz vigtigste økonomiske rådgiver, Mohamed El-Erian, sagde, at Bitcoin ville være i et købsområde, hvis det ville falde USD 5000.

Ethereum [ETH]

Ethereum, den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, har også formået at afvise støtten på samme måde som Bitcoin og andre kryptoer. Det havde været i meget lavt rødt, selvom efter at have set en masse grønne toppe som ugen sluttede.

Som vi rapporterer ETH var lige under 0,96% efter at have set nogle højdepunkter, som også var på grund af seje af at blive bemærket. Etherpriserne på toppen i denne uge var på 461,21 USD og var ved lavt niveau af USD 419,68 viser igen en bred vifte, som tyre og bjørne kæmpede for.

Ethereum-prisanalyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/ETHUSD/ De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med ETH på tværs af forskellige par i denne uge var CoinEx (5,97%), OKEx (4,42%) og Finance (3,69%) ). ETH / USDT-par, der genererer de maksimale volumener

Nogle nyheder i denne uge omkring “Ethereum var en krypto-hedgefond”, Austin-placeret, kaldet Multicoin Capital og understøttet af Chris Dixon, Andreessen Horowitz’s var meget positiv til Ethereums fremtid og tankede ned på Ripple og Litecoin.

Sydafrikas Centralbank, har konkluderet en multi-bank projekt for at teste bank-til-bank-betalingsoverførsler ved hjælp af den Ethereum-baserede platform, Quorum under “Project Khokha.” Også basketballhold Sacramento Kings har besluttet at udvinde Ethereum til Fund Tech Education-stipendier.

Ripple [XRP]

XRP fulgte også trenden med andre mønter, der bryder den faldende trendlinje. Det understøttede momentum, selvom det også så salgstryk på højere niveauer, da bjørne begyndte at angribe og lukkede ugen i rødt med et fald på 3,47%. XRP-pris, på toppen var denne uge kl USD 0,491110 og var ved lavt niveau af USD 0,427302.

Ripple-prisanalyseKilde: https://in.tradingview.com/symbols/XRPUSD/

De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) og Bithumb (8,88%). XRP / USDT-par genererede de maksimale volumener efterfulgt af XRP-par med japansk JPY og koreansk KRW.

XRP samlede nyheder, der omfattede SBI Holdings Formand siger, at Ripple (XRP) er den næste globale standard for kryptovaluta og penge. Ripple fandt også en ny partner i det indiske banksystem i form af Kotak Mahindra Bank hvilket gør det muligt for Kotak at udnytte xCurrent for at give mulighed for hurtigere og mere effektive pengeoverførsler.

Læs også: BTC, ETH, XRP-prisanalyse for ugen 25. juni til 1. juli – en blandet uge med gode langsigtede positive

De andre movers og shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang 1. juli kl. 23.30 IST) var

Flyttere

  • SelfKey- Viser en stigning på 396,03%
  • SalPay – viser en stigning på 170,11%
  • Whalecoin – Viser en stigning på 132,34%

Shakers

  • Peepcoin- Viser et fald på 92,95%
  • Zippie – Viser et fald på 45,59%
  • Token Desk – Viser et fald på 45,57%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me