Selvfremstillede millionærer afslører deres handelsteknikker

Rentable online handelsstrategier kan bringe millioner af dollars og har ingen opadrettede grænser. Uanset om det er aktier, futures eller kryptokurver, er der tusindvis af succesrige forhandlere i verden, der lever ud over deres vildeste drømme ved regelmæssigt at udføre rentable strategier, handle fra deres bærbare computer, hvor som helst i verden.

Skønheden ved online handel er, at ALLE kan blive millionær uanset deres uddannelse, erhvervserfaring, nationalitet osv.

Når du først har fundet en strategi, der rent faktisk fungerer, begynder du at opbygge momentum og skalere den ved at åbne større positioner, hver gang du booker et overskud – i sidste ende øger dit daglige overskud til titusindvis af dollars. Dette er den naturlige udvikling og progression hos enhver succesrig erhvervsdrivende.

Men hvad er opskriften på sådan en rentabel handel? Hvilken handelsmetode eller -strategi kan gøre dig rig? Dette er præcis, hvad der er ved at finde ud af i denne artikel.

Efter at have udført omhyggelig undersøgelse og snakket med flere succesrige forhandlere har vi opdaget to måder at opbygge velstandshandel online på, der virkelig fungerer – den HARDE måde og NEM (hurtig) måde.

Den HARDE måde

TIMOTHY Sykes er en rejse “narkoman” og en high-roller med masser af kontanter til at blinke, men det var ikke altid sådan. Aktiehandleren og læreren, der er baseret i Miami Beach, byggede et imperium ud af et par tusinde dollars og er nu dedikeret til at vise andre, hvordan man lever en lignende livsstil. Det tog ham over 6 år at lære en handelsstrategi, der rent faktisk fungerer.

“Jeg blev ikke født med penge, jeg startede med nogle få tusinde dollars … Jeg udfordrede mig selv til at tjene en million dollars, og det gjorde jeg,” sagde Sykes på sin Instagram-side..

Han er lidenskabelig og har ikke tid til den dovne eller dem, der prøver at sætte spørgsmålstegn ved hans succes. Hans Instagram-konto er fascinerende og indeholder udsagn som: “Jeg sender nogle gange afskyelige kontantbilleder for at inspirere dig til at studere hårdt.”

krypto

“Jeg handler aktier næsten hver dag og tjener cirka $ US5000 (AU6500 $) pr. Uge ved det, hvor jeg handler uanset hvor jeg er i verden, og så tjener jeg også flere penge på at lære andre min proces også,” forklarede Sykes..

krypto

Det tog ham imidlertid år og år at mestre aktiehandel og opbygge nok kapital til at kapitalisere på små kursbevægelser.

Problemet med denne handelsstrategi er, at aktiekurserne ikke bevæger sig meget i løbet af dagen. Aktier svinger højst 1-3% procent, hvilket betyder, at du har brug for betydelig kapital for at tjene penge på så små prisændringer. Det betyder også, at det næsten er umuligt at nå dette mål for begyndere eller personer med lidt startkapital.

”Det er helt sikkert drømmejobbet, men jeg har også gjort det i næsten 20 år nu, og jeg må sige, at det tager meget tid og kræfter at studere, før jeg kommer til et indkomstniveau som dette,” kommenterede Tim.

Men heldigvis er der en genvej og meget hurtigere måde at få overskud til at handle online.

Den lette (hurtige) måde

Svaret på det vigtigste spørgsmål “hvordan bliver man hurtig hurtig?” er ikke meget enkel, kræver meget forskning og undersøgelse, men det er det absolut værd. Den korte version af et svar er: handel med Bitcoin med gearing, på platforme som f.eks PrimeXBT. Nøgleordet er “gearing”, men valg af platform og aktiv er også af største betydning.

Løftestang (eller marginhandel), ifølge Investopedia “er en investeringsstrategi, der bruges til at øge det potentielle afkast af en investering.” Gearing kan være et stærkt værktøj for en erhvervsdrivende. Du kan bruge den til at drage fordel af relativt små prisbevægelser, ‘gear’ din portefølje til større positionsstørrelse og for at få din kapital til at vokse hurtigere. Gearing er et nøglefunktion ved innovative handelsplatforme som PrimeXBT.

Dette betyder, at PrimeXBT-handelsplatform giver dig mulighed for at handle med meget større kapital end din oprindelige saldo og have potentialet til en større fortjeneste. For eksempel, når der tilbydes 100x gearing – bliver dit indskud på $ 100 automatisk til 10.000 $ handelskapital. Procentdelen af ​​handelsgevinster vil blive beregnet ud fra den nye, større handelskapital, og nu vil selv de mindste kursbevægelser give fantastiske fortjenstmuligheder for alle, der bruger gearing.

Du har sandsynligvis hørt historier om millionærer, der købte Bitcoin tidligt og vellykket PrimeXBT handlende, der forvandlede 100 $ -300 $ konti til millioner ved at handle med gearing.

krypto

Erik Finman har ikke fulgt den traditionelle vej for universitetsbundne studerende, der vokser op i USA. I maj 2011, i en alder af 12 år, indgik Finman en aftale med sine forældre om at kunne springe over college i jagten på en uortodoks uddannelse, forudsat at han kunne investere med succes. Aftalen? Han måtte vende $ 1.000 i kontanter, som hans bedstemor gav ham til en imponerende $ 1 million.

Et andet godt eksempel på en succesrig Bitcoin-erhvervsdrivende, der forvandlede en lille mængde startkapital til en formue til en værdi af millioner, er Rob Graham. Rob Graham er en seriel iværksætter og en selvfremstillet kryptokurrencyhandler-millionær, der konsekvent tjener hvor som helst mellem $ 10 – $ 30k hver eneste dag ved at handle Bitcoin på PrimeXBT-platform.

kryptoRobs-handelsuge-resultater

Han bruger en simpel Bitcoin RSI-handelsstrategi, som han forklarer detaljeret om hans personlige websted som han giver gratis til alle, der er interesserede i at lære at handle.

Her er en lille del af hans trin-for-trin guide:

”Bitcoin såvel som de fleste andre kryptokurver er meget ustabile, og statistisk svinger det mindst 0,3% om dagen. 80% af tiden. Det betyder, at det vil gøre daglige svingninger på mindst 0,3% i hver retning hver dag, hvilket får en teknisk indikator kaldet RSI til at fungere som et schweizisk ur! (hvis du aldrig har hørt om RSI, før du tjekker det: https://en.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

Du kan ikke sige det samme om forex- eller råvaremarkeder – det er derfor, denne handelsstrategi KUN fungerer på Bitcoin-handel! 0,3% er ikke meget, men når du bruger 100x gearing, kan du vende 0,3% prisovergang til 30% fortjeneste!”

Rob handler udelukkende på PrimeXBT-handelsplatformen, da det er den eneste pålidelige platform, der tillader 100x gearing på BTC og tilbyder alle de nødvendige funktioner til vellykket strategiudførelse i henhold til hans erfaring.

Han har ikke noget imod at dele strategien gratis, da han mener “der er plads til overskud for alle”.

Robs tilhængere, der har tilmeldt sig PrimeXBT og prøvet hans strategi, deler ofte deres tak på hans twitter og facebook og talte om, hvor hurtigt de var i stand til at ændre deres liv og med så lidt kapital. Track record af Robs strategi, der gør nye handlende til selvfremstillede millionærer, taler for sig selv.

Det vigtigste skridt er at komme i gang, og da der kræves så lidt kapital, er der meget lidt risiko involveret – men potentialet for belønning og fortjeneste og chancen for potentielt at leve ud over dine vildeste drømme er så høj – dette er en mulighed, der burde ikke gå glip af.

Uanset om du vælger den lange måde at lære aktiehandel på eller den hurtigere mulighed for Bitcoin-gearing, skal du huske, at begge kræver tid, dedikation, forskning og konsistens for at blive succesrige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me