Top 5 poletter til indsats 2020

Hele verden af ​​kryptokurver innoverer med nye koncepter, der giver bedre adgang til kryptokurver. Desuden giver disse koncepter brugerne mulighed for at hente maksimale gevinster ud af deres kryptokurrencyaktiver. Mens DeFi og afkastopdræt er en af ​​dem, er et andet koncept, der er blevet populært, indsatsen af ​​forskellige kryptovalutaer. 

Staking er et koncept, der er relevant for Proof of Stake (PoS) blockchain-netværk og letter en måde at tjene passiv indkomst i kryptokurver. I denne artikel undersøger vi det grundlæggende i indsatsen, hvad der er at sætte en mønt, og hvilke er de bedste mønter at satse på i 2020. 

Hvad er indsats?

Indsættelse af kryptokurver er en mekanisme, hvor kryptobrugere låser deres mønter i en bestemt varighed. Til gengæld modtager brugerne belønninger i form af kryptokurrency-token. Svarende til hvordan banker giver dig en procentdel af renter for at låse dine midler på deres bankkonto. 

Denne indsatsproces letter operationer i et blockchain-netværk. Det udføres for at understøtte Proof of Stake (PoS) blockchain-netværk. Med Proof of Work (PoW), blockchains som Bitcoin, opnås en konsensusmekanisme for en transaktion gennem minedrift. Imidlertid kræver PoW-netværk betydelig beregningskraft og begrænser derved faktoren for skalerbarhed. 

I modsætning hertil vælger mekanismen Proof of Stake en specifik validator for at lette konsensus og validere blokken. I de fleste tilfælde vælges den bruger, der har de maksimale mønter i den bestemte blockchain, til at validere. Mens PoS-mekanismen reducerer decentraliseringsfaktoren i forhold til PoW-mekanismen, letter den lavere beregningskraft og bedre skalerbarhed. 

Brugere låser penge for at lette driften af ​​en PoS-blockchain. Til gengæld for kryptostaking betales brugerne tokens for det respektive blockchain-netværk. Renteudbyttet til gengæld for at låse dine kryptotokener har gjort konceptet populært især i nyere tid.

Bedste indsatsmønter

I årenes løb er Proof of Stake-møntlisten steget markant på grund af stigningen i popularitet af stakingskonceptet. Lad os se på nogle af de bedste PoS-mønter, der er tilgængelige i 2020. 

NU Token (NU)

NU token er et indfødt digitalt aktiv i en af ​​de fremtrædende kryptokurrency-børser ChangeNOW. Tokenet letter brugerne til at få adgang til et utal af interne produkter, der er tilgængelige på NOW-økosystemet. I årenes løb, med den stigende popularitet og vedtagelse af dets produkter, har der været en betydelig stigning i værdien af ​​NOW-tokenet. 

Platformen giver nu brugerne mulighed for at satse sin kryptokurrency og modtage årlige belønninger i overensstemmelse med den varighed, du spiller på NOW-tokenet. Jo længere du sætter sit token, jo større belønninger får du. En bruger kan begynde med så lave som 10 NU tokens og fryse transaktionen med leverede værktøjer: BEPTools ‘Token Freezer eller Guarda Wallet’s indsatsmekanisme. Derefter beregner protokollen automatisk og giver en belønning ugentligt. Værdiansættelsen af ​​NOW-token, lavere barrierer for indsats, en større procentdel af interesse og ugentlige belønninger er grundene til, at det er et af de bedste bevis på indsatsmønter på vores indsatsmønterliste. 

Tezos (XTZ)

Næste i vores indsatsmøntliste er Tezos, et blockchain-netværk, der kører på Proof of Stake-mekanismen. Det har formaliseret sin iboende styringsproces ved at lade interessenterne stemme om netværksændringer. 

Det oprindelige kryptokurrency-token for Tezos er XTZ. Brugere tjener XTZ-token gennem staking, som er kendt som ‘bagning’ i dette særlige blockchain-netværk. Bagere godkender transaktioner og validerer blokke for at modtage XTZ-token til gengæld. Jo mere XTZ-token en interessent besidder, de har derefter indflydelse på on-chain-styring af Tezos-netværket. XTZ er også blevet en af ​​de populære mønter til delegering til validatorer. Validatorerne tager ansvaret for at godkende transaktioner og indsætte XTZ-token. Til gengæld opkræver de et gebyr for at udføre operationer. Staking Tezos belønner brugere med et årligt udbytte på 5-6%. 

Kosmos (ATOM)

Et andet blockchain-netværk i vores liste over mønter til bevis for indsats er Kosmos. Det er en platform, der tillader udvikling af forskellige blockchain-applikationer og letter interoperabilitet mellem forskellige netværk. Lanceret i 2019 fungerer Cosmos på Tendermint-protokollen og inkorporerer PoS-mekanismen. 

Cosmos ATOM kan optjenes ved at sætte mønten. Brugere kan få adgang til Cosmos enten ved at delegere eller køre en validatorknude. I tilfælde af delegering delegerer du ansvaret til en valideringsnode, der stakes på dine vegne. Til gengæld opkræver validatorknudepunktet en vis procentdel for at udføre tjenester. Brugere, der kører en valideringsnode eller delegation, kan tjene årlige afkast på mellem 8-10%. 

Afkrævet (DCR)

Lanceret i 2016, Afkrævet er baseret på en unik model, der kombinerer både Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS). Hybridmekanismen letter bedre sikkerhed med PoW’s decentralisering og muliggør styring via kæde via PoS. 

Med PoW kan minearbejdere også deltage i Decred’s protokol som behandling og validering af transaktioner. Med PoS kan brugerne placere deres eksisterende DCR-tokens, som også kan bruges til on-chain governance-forslag. PoW-minearbejdere modtager 60% af blokbelønningerne, mens PoS-indehavere modtager 30%. Brugere kan deltage i blockchain-netværket enten ved at stemme eller ved at delegere dem. Interessenter kan delegere valideringskraften til stakepool. Det årlige afkast for indsats af DCR-token ligger i øjeblikket på omkring 6%, men brugerne har brug for at foretage en minimumsinvestering på 138 DCR-tokens. 

Algorand (ALGO)

Algorand er et blockchain-netværk, der løser de forestående problemer i blockchain-økosystemet med skalerbarhed, sikkerhed og decentralisering. Blockchain-netværket fungerer på Pure Proof of Stake-mekanismen (PPoS). 

Brugere kan få adgang til Algorands oprindelige kryptokurrency-token ALGO gennem indsats. I modsætning til vores tidligere eksempler letter dette netværk ikke delegering til andre noder. Derfor muliggør det decentralisering, da det eliminerer muligheden for et sæt brugere, der har maksimal stemmeret. Det har en relativt enkel proces til indsats. Brugere skal have ALGO-kryptokurrency-token i en ikke-frihedsberøvende tegnebog. Hvis du holder mindst 1 ALGO, giver brugerne automatisk mulighed for at optjene belønninger gennem indsats. I øjeblikket opnås en årlig belønning på 5-6% ved at indsætte dette kryptokurrency-token. 

Afsluttende bemærkninger

Kryptovalutaindustrien fornyer sig med nye metoder til at få adgang til indtægter i kryptokurver. Staking er en af ​​dem. På vores liste over de bedste indsamlede mønter har vi gennemgået blockchain-systemerne og deres efterfølgende mønter, der skal sættes på spil. Derudover har vi også undersøgt det årlige afkast, som en bruger kan forvente af at indsætte forskellige tokens. Disse kryptokurver er et af de bedste bevis på stakmønter i 2020 og letter passiv indkomst i kryptoindustrien.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt indlæg og bør ikke behandles som nyheder / råd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me