Otetaan hetki, Ethereum täyttää tänään kolme!

Salauskilpailu on huipussaan, ja Ethereum säilyttää edelleen toisen sijan kolikkomarkkinoilla. 30. heinäkuuta 2015 tuntematon kooderi käsikirjoitti historiallista tapahtumaa tuntemattomassa paikassa. Istu alas ja nauti, kun vietämme sinut kaistalle blockchainin vaikuttavimpaan innovaatioon.

Nöyrä alku, Ethereum Bitcoinin kilpailijana!

Ethereumin perustajasta Vitalik Buterinista on jo tullut maailmanlaajuinen teknologiakuvake ja tekninen nero. Kuten eräs Ethereumin perustaja ja ConsenSysin toimitusjohtaja Joseph Lubin sanoi, alustalle, jonka ekosysteemissä on julkaistu yli 700 tunnusta ja 1100 sovellusta

“Se oli ennennäkemätöntä, monet ihmiset sanoivat, että sitä [Ethereum] ei voitu tehdä; monet ihmiset sanoivat, että oli typerää tehdä se, koska hyökkäyspalvelu olisi niin iso ja sumea. Ja se osoittautui mielestäni merkittäväksi menestykseksi. ”

Vitalik Buterin, Bitcoin Magazine -ohjelmassa mukana ollut ohjelmoija, tavoitti loppuvuodesta 2013 hajautettujen sovellusten rakentamista. Hänen ajatuksensa oli ja jonka hän sydämellisesti väitti, että Bitcoin yksinään ei ollut riittävä ja että se tarvitsi ohjelmointikielen sovelluskehitykseen, joka pystyi palvelemaan erilaisia ​​toimintoja. Hän ei päässyt sopimukseen silloisista neroista, ja hän ehdotti uuden alustan kehittämistä yleisemmällä komentosarjakielellä

Luulin, että [Bitcoin-yhteisössä olevat] eivät lähestyneet ongelmaa oikealla tavalla. Luulin, että he menivät yksittäisten hakemusten jälkeen; he yrittivät tavallaan nimenomaisesti tukea kutakin [käyttötapausta] eräänlaisessa Sveitsin armeijan veitseprotokollassa. ”

Tämä Vitalikin ajatus oli ydinmotivaatio, joka sai hänet kehittämään Bitcoinin suurinta kilpailijaa.

Ethereum-ohjelmistoprojektin virallinen kehittäminen alkoi vuoden 2014 alussa sveitsiläisen Ethereum Switzerland GmbH: n (EthSuisse) kautta. Julkisen ilmoituksen aikaan tammikuussa 2014 Ethereumin ydinryhmä oli Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio ja Charles Hoskinson.

Se mitä seurasi seuraavaksi ja jatkui siellä vuosia, oli yksinkertaisesti tienraivaaja.

Ethereumin nousu

Vuoden 2013 alku: Vitalik Buterin kuvaa ensin Ethereumia paperilla

Loppuvuosi 2013: Buterin ehdottaa uuden alustan kehittämistä yleisellä komentosarjakielellä

Vuoden 2014 alku: Sveitsiläinen EthSuisse kehittää ensimmäisen Ethereum-ohjelmiston

22. heinäkuuta 2014: Ethereum käynnistää ETH: n julkisen ennakkomyynnin.

2. syyskuuta 2014: Myyntiä edeltävät sijoittajat saavat 60 miljoonaa ETH: ta, josta 12 miljoonaa on varattu kehitystiimille

Lokakuu 2014: Ethereum-protokolla sallii 5 ETH: n luomisen jokaiselle kaivetulle lohkolle

Toukokuu 2015: Viimeinen Olympic-niminen prototyyppi julkaistiin.

30. heinäkuuta 2015: Frontier, Ethereumin ensimmäinen versio julkaistaan.

14. maaliskuuta 2016: Homestead, Ethereumin ensimmäinen vakaa versio lanseerattiin

Toukokuu 2016: DAO kerää ennätykselliset 150 miljoonaa dollaria väkijoukkomyynnistä.

18. kesäkuuta 2016: Nimetön ryhmä hakkasi DAO: n, joka varastettiin 50 miljoonaa dollaria. Tapahtuma herättää keskustelua yhteisössä.

2. heinäkuuta 2016: Seurauksena on, että alle vuosi niiden käynnistämisen jälkeen verkko jakautuu kahteen ryhmään: Ethereum (ETH) ja Ethereum Classic (ETC).

28. heinäkuuta 2016: Ethereumin säätiö, kehittäjät, liikekumppanit, kaivostyöläiset ja Ethereumin ekosysteemin käyttäjät irtautuvat ETC: stä.

Helmikuu 2017: Ethereum saavuttaa miljardin markkina-arvon ensimmäisen kerran.

Maaliskuu 2017: Yritys Ethereum Alliance (EEA) muodostettiin.

19. toukokuuta 2017: ETH: n hinta ylittää 100 dollarin rajan ensimmäistä kertaa.

Kesäkuu 2017: Venäjä tukee Ethereumia, joka ylittää 400 dollarin rajan vauhdin nousun seurauksena.

16. lokakuuta 2017: ”Metropolis Part 1: Byzantium”, alustan kolmannen version ensimmäinen osa.

Joulukuu 2017: Paras kuukausi kryptovaluutalle alkaa. Ethereum rikkoo 800 dollarin rajan.

14. tammikuuta 2018: Kryptovaluutan korkein arvo saavuttaa. Päivittäinen kaupankäyntivolyymi on 1418 dollaria, ja se lähestyy 10 miljardia dollaria, kun taas markkinoiden yläraja on tähtitieteellinen 135 miljardia dollaria.

6. huhtikuuta 2018: Vuoden 2018 alin piste saavutettu. Kolikon hinta alle 400 dollaria.

Toukokuu 2018: Market palautuu takaisin. Ethereum ylittää jälleen 800 dollarin rajan, vaikka päivittäinen kaupankäyntivolyymi on 3 miljardia dollaria.

30. heinäkuuta 2018: Hyvää kolmatta syntymäpäivää Ethereum

Suurimmat tapahtumat Ethereumin aikajanalla

Enterprise Ethereum Alliance (EEA): Maaliskuussa 2017 useat blockchain-aloittajat, tutkimusryhmät ja Fortune 500 -yritykset ilmoittivat perustavansa Enterprise Ethereum Alliancen (EEA), jolla on 30 perustajajäsentä. Toukokuussa voittoa tavoittelemattomalla organisaatiolla oli 116 yritysjäsentä – mukaan lukien ConsenSys, CME Group, Cornellin yliopiston tutkimusryhmä, Toyota Research Institute, Samsung SDS, Microsoft, Intel, JP Morgan jne. Heinäkuuhun 2017 mennessä liittoutumassa oli yli 150 jäsentä, mukaan lukien viimeisimmät lisäykset MasterCard, Cisco Systems, Sberbank ja Scotiabank.

DAO-tapahtuma: Vuonna 2016 tuntematon hakkeri varasti Eteristä 50 miljoonaa dollaria, mikä aiheutti kysymyksiä alustan turvallisuudesta. Tapahtuma herätti salausyhteisössä keskustelun siitä, pitäisikö Ethereumin suorittaa kiistanalainen “raskas haarukka” varojen käyttämiseksi uudelleen. Riidan seurauksena verkko jaettiin kahteen osaan. DAO: han liittyvän kovan haarukan jälkeen Ethereum haarautui kahdesti vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä käsittelemään muita hyökkäyksiä. Marraskuun 2016 loppuun mennessä Ethereum oli lisännyt DDoS-suojaustaan, paisuttanut lohkoketjua ja estänyt hakkereiden uudet roskapostikohtaukset.

Lue myös: Ethereumin volyymi Katso äkillinen hyppy, joka ylittää Bitcoinin

Mitä edessä on, Ethereum joutuu kohtaamaan kovaa kilpailua

Jos mitä uskotaan ja kuulla, seuraava näyttää olevan Vitalik Buterinin ja hänen kehittäjiensä etenemissuunnitelma, jonka määräaika on 4. ja 5. syntymäpäivä

  • Ethereumin etenemissuunnitelman Bysantin vaiheen vahvistaminen; Metropolis-vaiheen ensimmäinen osa ennen siirtymistä seuraavaan osaan.
  • Plasman päivittäminen ja vahvistaminen transaktioajan hidastumisen estämiseksi, etenkin ICO: n aikana
  • Shardingin kehittäminen, jotta asia olisi nopeampi kuin olemassa olevat todistetut työtehtävät
  • Siirtyminen Konstantinopoliin ja Casperin vedonlyönnin päivitys, jota testataan parhaillaan
  • Casper on täydessä vauhdissa, kun Ethereum päivittää Serenityksi, joka on Ethereumin etenemissuunnitelman viimeinen virstanpylväs..

Tällä hetkellä kehittäjät odottavat Shardingin, Casperin ja Plasman tuovan Ethereumin skaalautuvuuden seuraavalle tasolle. Nämä skaalausratkaisut voisivat olla eliksiiri Ethereumin nostamiseksi uusille korkeuksille ja uusille mahdollisuuksille. Taistelu ei tule pelkästään itsensä kehittämistä, vaan siihen sisältyy myös kilpailu aikaa vastaan, ja Ethereumin on vietävä kilpailunsa etupäässä etenkin kilpailevien kryptojen, kuten EOS: n, usein kutsutun Ethereumin tappajaksi, kaltaisille..

Vaikka asiat ovat vielä kesken, toivotamme Ethereumille hyvää syntymäpäivää!

Onko Ethereum kiistaton kryptovaluutta ja estoketju tulevina vuosina? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me