Hvordan man investerer bitcoin i Indien?

Hver dag, der passerer den mest indflydelsesrige kryptokurrency i verden; bitcoin bliver et højt værdsat aktiv for at investere og opnå overskud, enten på kort, mellemlang eller lang sigt.

Situationen, der er steget i sidste kvartal 2020 og begyndelsen af ​​2021, et eksempel på dette er, at kun i december måned steg bitcoin-prisen på verdensplan med 66,78%.

Ifølge Cointelegraph:

Bitcoin (BTC) steg fra et intradag-lav på $ 17.573,29 den 11. december til et intradag-højt på $ 29.310,19 den 31. december”.

Alt dette betyder, at der hver dag, der går, mange flere nye investorer slutter sig til kryptokurrency oprettet af Satoshi Nakamoto.

Indien undgår ikke denne situation, faktisk er det et af de lande, der har oplevet en større stigning i antallet af bitcoininvesteringer i løbet af 2020 og begyndelsen af ​​2021. Alt dette takket være det faktum, at Indiens højesteret ophævede midlertidigt det forbud, der er indført af Reserve Bank i dette land.

En foranstaltning, der bestod i at forbyde alle typer operationer foretaget af nationale banker med virksomheder på kryptomarkedet kendt som Exchange, i alle dens former.

Denne situation kombineret med det faktum, at 2020 har været et godt år for bitcoin, har ført til en yderligere stigning i antallet af investorer i den asiatiske gigant.

Så hvordan man investerer bitcoin i Indien?

Hvis du bor i Indien, er det første, du skal gøre, at analysere dig selv og finde ud af, hvilken type investor du er eller kan blive.

Stil dig selv spørgsmål som:

 1. Har jeg internationale konti i stærke valutaer som USD og EUR?
 2. Har jeg tilstrækkelig viden til at kunne bruge professionelle traditionelle kryptokurrencyudvekslinger?

Hvis du besvarede bekræftende på de foregående spørgsmål, har du forskellige måder at investere i bitcoin i Indien, det vil sige gennem forskellige former for udvekslinger.

Mæglere med kryptovaluta:

Dens grænseflade er ofte let at bruge, men du skal være opmærksom på, at værdien af ​​bitcoin og andre kryptokurver er underlagt mæglerpriser (ikke globale markedspriser), denne kendsgerning kan være både negativ og positiv, men generelt er den positiv, da alle forhandlerne af en bestemt mægler foretager store økonomiske bevægelser for at beskytte eller opnå fortjeneste. Også indiske bitcoin-investorbrugere er ofte kun i stand til det køb bitcoin Indien i denne modalitet gennem stærke Fiat-valutaer som USD og EUR. Et eksempel på en mægler er Coinbase.

Traditionelle Cryptocurrency Exchange:

I denne type udveksling er din investering underlagt de officielle priser på det globale marked for kryptokurver. Mange af disse børser som Binance tillader køb og investering af bitcoin gennem den solide internationale fiat-valuta som: EUR, USD, AUD, blandt andre.

Det skal dog bemærkes, at mange af de traditionelle børser ikke tillader køb af bitcoin i Indien gennem den internationale fiat-valuta, i disse tilfælde er det praktisk at bruge P2P Exchange-modaliteten som shopping-gateways, der fører os gennem efterfølgende tilbagetrækninger til de traditionelle børser . Et fremragende eksempel på Exchange P2P er Remitano.com, pålidelig, sikker, og det giver dig mulighed for at investere bitcoin i Indien, så du endda kan handle det senere på en traditionel professionel børs.

Men hvis jeg ikke har internationale konti i fremmed valuta, hvordan investerer jeg bitcoin i Indien?

I dette tilfælde er den bedste måde at investere bitcoin gennem den indiske fiat-valuta, det vil sige INR i en P2P-børs som Remitano, via følgende link kan du købe bitcoin i dag: http://remitano.com/btc/in.

På dette tidspunkt skal det bemærkes, at P2P-børser som Remitano tilladte køb af bitcoin i Indien, da de ophævede forbuddet mod handel med kryptokurrency i Indien gennem national privat bankvirksomhed, da de fungerer som mellemled for handel med person til person gennem et depositum, der stimulerer tilliden mellem parterne.

Efter ophævelsen af ​​denne lov tilknyttes lokale bankkonti for fiat-valuta i Indien direkte til Exchange P2P som direkte betalingsmekanismer til at investere bitcoin i Indien, hvilket betyder, at det i dag er endnu mere sikkert og lettere at køb bitcoin i Indien gennem P2P Exchange-tilstand.

Trin for trin af, hvordan man investerer bitcoin i Indien

 1. Gå til en af ​​de bedste P2P-udvekslinger i Indien og tilmeld dig. For eksempel er Remitano en af ​​de mest pålidelige, sikre og med de bedste tilbagetrækningshastigheder.
 2. Efter tilmelding og afslutning af den hurtige KYC-proces er du klar til at investere bitcoin i Indien, du skal bare gå til bitcoin-køb i Indien-sektionen via følgende link: http://remitano.com/btc/in
 3. Når du er i købsafsnittet, vil systemet automatisk guide dig til den bedste købsmulighed for dig, i en forhåndsvisning vil du se detaljer såsom: betalingsmetode i hver af bitcoin-sælgernes annoncer i lokal valuta fiat INR, type bank, beløb osv

 4. Vælg din bedste købsmulighed, klik på købsknappen, i det øjeblik åbnes indkøbsordren og ved siden af ​​den et chatvindue, som du vil have direkte og privat kommunikation med bitcoin-sælgeren..

 5. Inden for chatvinduet nævnt ovenfor skal du angive over for sælgeren, at han vil fortsætte med at foretage indbetaling i lokal valuta fiat INR i henhold til de data, der er angivet i salgsmeddelelsen og i henhold til det beløb, der er aftalt i indkøbsordren.
 6. Du foretager derefter indbetalingen til bitcoin-sælgeren i fiat INR i lokal valuta under hensyntagen til det aftalte beløb og bankidentiteten.
 7. Når du har foretaget indbetalingen eller overførslen i den lokale fiat-valuta, skal du gemme kvitteringen, som du senere sender til sælgeren i PDF-format i det private chatvindue, du har åbnet med sælgeren.
 8. Når sælgeren af ​​bitcoin modtager fakturaen i PDF og bekræfter indbetalingen på din bankkonto, fortsætter dette med at frigive bitcoin, og det er det, du har allerede dit bitcoin-køb og din investering gennem valuta fiat INR for første gang.
 9. Med bitcoins i din tegnebog vil du være i stand til at gøre hvad du vil, gemme dem i din Exchange P2P tegnebog eller sende dem i form af en tilbagetrækning til en traditionel professionel børs for at handle med en række kryptokurver, kendt som altcoins.

For flere detaljer om, hvordan man investerer bitcoin i en P2P Exchange, se følgende vejledning: https://support.remitano.com/en/articles/3352072-how-to-sell-bitcoin-ethereum.

Konklusion

Den nemmeste måde at købe bitcoin i Indien, der er meget bedre egnet til folk, der har lave ressourcer og starter som detailhandlerinvestorer, er at gøre det gennem P2P Exchange-modaliteten, da når du først foretager betalingen fra INR til sælgeren , investerer du formelt i bitcoin i Indien, efter dette, og når du først har bitcoins (eller brøkdele af bitcoins) i din tegnebog, venter et univers af muligheder og profitmuligheder på dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me