5 parasta vuoden 2020 Bitcoin-sekoitinta

Karkean vuoden 2019 jälkeen, jolloin useat bitcoin-sekoittimet suljettiin, juomalasit ovat jälleen nousussa. Tänä vuonna he ovat tehostaneet turvallisuuttaan, täynnä monia ominaisuuksia, jotka tarjoavat lisää nimettömyyttä bitcoin-käyttäjille.

Aloittamattomille bitcoin-sekoittaminen tai sekoittaminen kuvaa prosessia, jossa Bitcoin-tapahtumat yhdistetään, jotta niiden alkuperän jäljittäminen on vaikeaa. Yksi maksu voidaan sekoittaa vain kolmeen osoitteeseen jopa miljooniin tapahtumiin muutamassa minuutissa.

 Bitcoin-sekoittimet eivät tietenkään ole samoja. Jotkut heistä vievät kauan maksujen nimettömäksi tekemisen, kun taas toiset tekevät sen alle minuutissa. Eroja on enemmän, kuten palkkiot, tuetut altcoiinit ja salauksen enimmäismäärä, jonka ne voivat pudota.

Tästä huolimatta olemme tarkastelleet kuusi parasta bitcoin-sekoitinta siellä ja alla ovat tulokset järjestyksessä.  

 1. Bitcoinlaundry.com
 2. Bitmix.biz
 3. Bitcoinmix.org
 4. Anonymix.io
 5. Bitcoinfog.info

Tässä taulukossa on yleiskatsaus yrityksistä:

Parametrit Bitcoin Pesula BitMix Bitcoin-mikseri Anonymix Bitcoin-sumu
Salaus BTC BTC, viiva & LTC BTC, ETH, LTC BTC BTC
Kieli (kielet Englanti, saksa, ranska ja espanja Englanti, hindi, portugali, indonesia, saksa, kiina, hollanti ja paljon muuta Englanti, ranska, espanja, saksa, italia ja paljon muuta Englanti, korea, ranska, saksa, espanja & Kiillottaa  Englanti, ranska, saksa, saksa ja espanja
Ota yhteyttä kanaviin Sähköpostilomake Sähköposti & Jabber Sähköpostilomake Sähköpostilomake Sähköpostilomake
Palkkiot 0,0002 BTC 0,4-4% + 0,0003BTC 2-5% + 0,0001 BTC 0.00001 BTC 1-3%
Minimitalletus 0,0005 BTC 0,005BTC 0,02 BTC 0,002 BTC 0,035 BTC (peruutus)
Useiden osoitteiden saatavuus Joo Joo Joo Joo Joo
Vaaditaan vahvistuksia Yksi Yksi kuuteen Kolme Yksi Kuusi
Ei lokikäytäntöä Kyllä (jos poistat lokit manuaalisesti) 3 päivää (tai voit poistaa lokit manuaalisesti Ei lokeja 7 päivää (tai voit poistaa lokit manuaalisesti) 7 päivää
Rekisteröinti vaaditaan Ei Ei Ei Ei Joo 
Viittausohjelma Ei Joo Joo Ei Ei
Takuukirje Joo Ei Ei Joo Joo

 • Bitcoin Pesula

Yksinkertaisen, siistin verkkosivuston tarjoava Bitcoin Laundry on rakennettu nopeaan BTC-pudotukseen älypuhelimessa tai työpöydällä. Se on suoraviivainen yritys, joka vie sinut suoraan haluamaasi: bitcoin-sekoituspalvelu. 

Bitcoinin puhdistaminen verkkosivustolla on yhtä nopeaa kuin vastaanottajan sähköpostiosoitteen antaminen ja sen määrittäminen, kuinka kauan haluat tapahtuman sekoittuvan. Tarkalleen ottaen;

 • Välitön maksu
 • Kolme tuntia
 • Viisi tuntia
 • 12 tuntia
 • 24 tuntia

Voit myös jakaa maksusi 2-5 osoitteeseen. Seuraava prosessi on lähettää maksusi tiettyyn osoitteeseen. Voit lähettää jopa 230 BTC erittäin kilpailukykyisellä hinnalla 0,0002 BTC.

Kuten mainittiin, Bitcoin Laundry antaa sinun valita, poistatko lokisi välittömästi vai odotatko maksusi suorittamista. Riippumatta yritys poistaa jokaisen tapahtumalokin seitsemän päivän kuluttua.

Heidän palvelunsa ovat toistaiseksi keskittyneet bitcoiniin. Olisi hienoa, jos he lisäävät luetteloon lisää kolikoita tulevaisuudessa. 

tässä arvosteluartikkelissa 

Clearnet: bitcoin-laundry.com

Tor Link: btcdryi67te57itq.ionion

 • BitMix

Toisin kuin muut juomalasit, Bitmix.biz mukauttaa tarjontaansa kaikille käyttäjille. Esimerkiksi pieniä määriä BTC: tä lähettävät ihmiset saavat salauksensa vain yhden vahvistuksen jälkeen. Suurten volyymikauppiaiden on kuitenkin odotettava 3-6 vahvistusta. 

Vastaavasti voit välttää korkean maksun maksamisen, jos et tarvitse tapahtumasi anonymisointia intensiivisesti. Siitä huolimatta voit myös päättää, haluatko satunnaistetun maksun vai maksatko normaalimaksun. Bitmix.biz tarjoaa nämä lisäosat vahvistamaan nimettömyystasoasi palvelua käyttäessäsi. 

Aloittelijoille on opetusvideo BitMix-kotisivulla, joka opastaa sinut heidän sekoituspalvelunsa käytön vaiheissa. 

Olemme tarkistaneet BitMixin kattavasti. Lue koko artikkeli täältä. 

Clearnet: https://bitmix.biz

Tor-linkki: bitmixbizymuphkc.onion

 • Bitcoin-mikseri

Bitcoin Mix on erikoistunut BTC-, ETH- ja LTC-kolikoiden sekoittamiseen. Yrityksellä on ammattimaisesti suunniteltu verkkosivusto, johon pääset 15 kielellä. Se on täynnä tietoa palvelustaan, erityisesti blogistaan.

Bitcoin Mixillä ei ole sekoitettavissa Bitcoinmixer.org: n kanssa yksinkertainen BTC-sekoituspalvelu:

 • Valitse kolikko
 • Lisää osoite
 • Valitse viiveaika
 • Lähetä kolikot

Yritys perii satunnaispalkkion, joka on 2-5% ja keskimäärin 0,0001BTC tapahtumaa kohden. Tätä maksumallia ei voida selittää, mutta monet juomalasit anonymisoivat maksut tarjoamalla ylimääräisen nimettömyyden.

Sekoitin syrjään, voit saada palkkioita jopa 65% jokaisesta uudesta asiakkaasta, jonka suosittelet bitcoinmix.org -sivustolle. 

Clearnet: https://bitcoinmix.org/

 • Anonymix

Anonymix ei ole keskimääräinen romahtava verkkosivustosi. Se on tyylikkäästi suunniteltu helppokäyttöiseksi ja välittää yrityksen teema salauksen sekoittamisesta. Sen tehtävä on suoraan asiaan: Bitcoins ilman jälkiä …

Jos haluat sekoittaa salausta tällä sivustolla, siirry “Aloita sekoitus” -valikkoluokkaan – toiseksi viimeinen. Kirjoita osoitteesi ja valitse viiveaika: Pikavalinta tai yhden, kolmen tai viiden tunnin viive.

Napsauta “Aloita sekoitus” ja sinut ohjataan sivulle, joka näyttää osoitteen, johon salaus on lähetettävä. Siinä korostetaan myös, että et saa lähettää alle 0,0002 BTC tai yli 120 BTC. 

Samalla sivulla voit ottaa kuvakaappauksen yrityksen takuukirjeestä. Voit myös poistaa tapahtumadatan, jos pidät sitä yksityisyytesi kannalta tarpeellisena.. 

Clearnet: https://anonymix.io/

Tor-linkki: ANONYMIXTNQ67QER.ONION

 • Bitcoin-sumu

Bitcoin-sumu tarkoittaa liiketoimintaa, kun on kyse Bitcoin-tapahtumiesi pitämisestä erillisinä. Ensinnäkin, se toimii vain sivuston kautta, johon pääset, kun käynnistät Tor-selaimesi.

Ilman sitä olet rajoittunut yhteen verkkosivuun bitcoinfog.infossa, joka tarjoaa yleiskuvan yrityksestä. Sivulla todetaan, että yritys veloittaa 1-3%: n maksun ja että yli 100 BTC: n tapahtumien suorittaminen kestää yli 24 tuntia.

Jos olet kunnossa yrityksen maksujen kanssa, tiedä, että sinun on luotava tili ennen salauksen sekoittamista. KYC ei kuitenkaan ole vaatimus, joten voit käyttää väärää sähköpostiosoitetta päästäksesi tilin luomisvaiheesta.

Toinen haitta Bit Fog -palvelun suhteen on, että se kestää kuusi vahvistusta, ennen kuin se käsittelee maksuja. Tästä johtuen jopa pienten maksujen viimeistely voi kestää kauemmin verrattuna muihin juomalaseihin.

Clearnet: http://bitcoinfog.info/

Tor-linkki: http://foggedd3mc4dr2o2.onion

Johtopäätös

Bitcoin-kaatumispalveluiden avulla voit sekoittaa tapahtumasi satojen tai tuhansien muiden BTC-käyttäjien suorittamiin maksuihin. Tällä tavoin kukaan ei voi linkittää tapahtumia takaisin osoitteeseesi, mikä voi auttaa viranomaisia ​​jäljittämään sinut.

Tässä oppaassa verratut yritykset ovat suosituimpia BTC-sekoittimia. Mutta kuten olet ehkä huomannut, ne eroavat maksuista, nopeudesta ja niiden tukemien salausten lukumäärästä. Suorita sellaisenaan enemmän huolellisuutta selvittääksesi, mikä sekoitin sopii parhaiten tarpeisiisi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me